Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

george188

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από george188 »

nunies4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Ρε μάγκες ας ξεκολλήσουμε λίγο με 1 χάλια εμφάνιση και 3-4 κακά αποτελέσματα που το ένα από τα 2 χαφ μας θα είναι ο σιωπης. Λες και είναι καλύτερος από Οζντοεφ ή μαντυ ξέρω γω . Αν είναι να πάρουμε χαφ ή θα είναι παιχταρας τύπου μειτε ,Μισιτς είτε θα είναι κανένας πιο μικρός επιπέδου εσε . Πρωτάθλημα πήραμε πέρυσι
Αφήστε πελκες, σιωπηδες,τσαπραδες,κουρμπεληδες στην ησυχία τους .
Αυτά μας έφαγαν...τα "που να χωρέσει στον ΠΑΟΚ ο κάθε Μανωλάκης.
Τίποτα δεν διδαχτηκαμε από έναν ολόκληρο γύρο που ομάδες επιπέδου ΟΦΗ βρίσκουν στρέμματα στο κέντρο και κόβουν βόλτες πέριξ της περιοχής μας
Πότε επαιζε ο ραζβάν και παίκτες τύπου σιώπης, ο οποιος είναι πολύ τιμιος και δεν θα με χαλούσε. Ο σιώπης ειναι καθαρό 6αρι κ τρεχαντήρι κοντός. Δεν ειναι ο παίκτης που θα μοιράσει παιχνίδι οπως έκανε ο μειτε, εχει καλά στοιχεία αλλά οχι καλυτερα απο τα βασικά μας χαφ μεσοεπιθετικά. Αν ερχοταν σαν κατι εξτρα οκ, αλλα αν ερθει σαν το μοναδικο χαφ που θα παρεις, ουτε ταλέντο είναι ουτε θα βελτιωθεί στο μέλλον παραπάνω
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Καλά και ο κανιας ένας καλύτερος σιωπής ήταν. Βασικά αν μπορούν να βρουν έναν κανιας τον Ιανουάριο στον Ραζβαν θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γη
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Το ιδανικο σεναριο ειναι Μειτε και Σιωπης.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Και Κίτσιου που θέλει ο Μπαρκαρούτσος ακόμα πιο ιδανικό για να μετακινηθεί ο Ότο αριστερά
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Μεϊτέ μόνο σε πακέτο με Λιάβα. Ο Μεϊτέ θα έχει να παίξει 6 μήνες και θα κάνει 2-3 μήνες να βρει την φόρμα του. Άσε που λήγουν τα συμβόλαια Σβαμπ, Οζντόεφ και Μπακαγιοκο το καλοκαίρι οπότε με Μεϊτέ, Λιάβα και Καμαρά μας μένουν δύο θέσεις μια μεταγραφή και ή Οζντόεφ ή ακόμη μια μεταγραφή.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε: ...
Επίσης όταν μια ομάδα αρχίζει και παίζει κυνηγητό ,τότε σίγουρα κάτι κάνει λάθος στην ομαδική της λειτουργία και ο κάθε σιωπης είναι απλά ασπιρινουλα
Πολύ σωστός Ρενέ.
Είναι σημαντικό να ξεφύγουμε από το να κοιτάμε μια ομάδα υπό το πρίσμα παίκτη - παίκτη.
Σύνθεση χαρακτηριστικών και ομαδική λειτουργία είναι τα κλειδιά.
Αν κάνουμε μια χοντροκομμένη ερώτηση σε 100 ανθρώπους ποιος από τους Καμαρά, Οζντόεφ, Σβαμπ είναι ο καλύτερος οι 98 θα πουν Καμαρά (ο ένας που λείπει είμαι εγώ 8-) και νομίζω ο άλλος εσύ :? ).
Μεταξύ όμως των διδύμων Σβαμπ - Οζντόεφ, Καμαρά - Οζντόεφ, Καμαρά - Σβαμπ η πράξη έχει δείξει πως το δίδυμο που προσδίδει μεγαλύτερη ισορροπία και καλύτερη σύνδεση των γραμμών είναι το Σβαμπ - Οζντόεφ.
Σταματά εκεί να κοιτάει κάποιος όμως; Είναι ασφαλές να μείνουμε στο δίδυμο;
Όχι, η σύνθεση συνεχίζεται.
Ίδια η τετράδα Κεντζιόρα - Κόλλεϋ - Σβαμπ - Οζντόεφ με την τετράδα Λόβρεν - Κόλλεϋ - Καμαρά - Οζντόεφ;
Και συνεχίζουμε, είναι ίδιο μπροστά από την τετράδα να υπάρχει ο Μουργκ και ίδιο ο Κωνσταντέλιας.
Και η σύνθεση συνεχίζεται..
Και μετά περνάμε στην ομαδική λειτουργία. Τι ρόλους θα έχει ο καθένας, σε τι χώρους θα κινείται, πόσο συνεπής τακτικά είναι και πάει λέγοντας..
Και προφανώς η σύνθεση χαρακτηριστικών είναι αλληλένδετη με την ομαδική λειτουργία. Δεν είναι αποκομμένες διαδικασίες.
Σήμερα που μιλάμε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι η έλλειψη ενός ή δύο παικτών.
Βεβαίως υπάρχει έλλειμμα παικτών όμως υπάρχει έλλειμμα χαρακτηριστικών καθώς και ζητήματα ομαδικής λειτουργίας. Ειδικά για την ομαδική λειτουργία μίλησε και ο προπονητής.
Το μεγάλο ζητούμενο για μένα είναι κατά πόσο με τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά και το περιορισμένο rotation στις πίσω γραμμές μπορεί να βρεθεί κατάλληλη ομαδική λειτουργία μέχρι τα τέλη Γενάρη που δε θα υπάρχουν προσθήκες.

Υγ. Ρενέ την Κυριακή τι θα έβαζες πίσω από Καμαρά; Κεντζιόρα -Λόβρεν, Λόβρεν - Κόλλευ ή Κεντζιόρα - Κόλλευ;
Μην ασχοληθείς με διαχείριση παικτών και χρόνου λόγω του ότι υπάρχει ευρωπαϊκό ματς. Καθαρά, μόνο του αυτό το ματς απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 22 Νοέμ 2024, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

marsantos έγραψε:
renegade έγραψε: ...
Επίσης όταν μια ομάδα αρχίζει και παίζει κυνηγητό ,τότε σίγουρα κάτι κάνει λάθος στην ομαδική της λειτουργία και ο κάθε σιωπης είναι απλά ασπιρινουλα

Αν κάνουμε μια χοντροκομμένη ερώτηση σε 100 ανθρώπους ποιος από τους Καμαρά, Οζντόεφ, Σβαμπ είναι ο καλύτερος οι 98 θα πουν Καμαρά (ο ένας που λείπει είμαι εγώ 8-) και νομίζω ο άλλος εσύ :? ).
Count me in

( και αν και δε ρωτάς εμένα θα κατέβαζα Κεντζιόρα Κόλεϊ)
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Συμφωνούμε sn0u. ;) (και καλά έκανες και απάντησες, η ερώτηση ειναι προς κάθε ενδιαφερόμενο)
Εκεί το πάω κι εγώ.
Αυτή τη στιγμή το Κεντζιόρα - Κόλλευ νομίζω είναι το αποδοτικότερό μας δίδυμο.

Όσο για τον Καμαρά, είμαστε σίγουρα λοιπόν 2 στους 100 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Παρ 22 Νοέμ 2024, 07:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

renegade έγραψε: Επίσης όταν μια ομάδα αρχίζει και παίζει κυνηγητό ,τότε σίγουρα κάτι κάνει λάθος στην ομαδική της λειτουργία και ο κάθε σιωπης είναι απλά ασπιρινουλα
Οχι απαραίτητα. Υπάρχει και διαφορετική ερμηνεία. Το επίπεδο της ομάδας δεν ειναι αρκετά υψηλό ώστε να εξασφαλίζει την τέλεια ομαδικη λειτουργία σε όλα τα διαστήματα του παιχνιδιού. Ακόμη και κορυφαίες ομάδες του ευρωπαικού ποδοσφαίρου έχουν κενά διαστήματα και δεν ειναι επί 90 λεπτά σε flow state.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Special 4 έγραψε:Και Κίτσιου που θέλει ο Μπαρκαρούτσος ακόμα πιο ιδανικό για να μετακινηθεί ο Ότο αριστερά
:shock:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ αν ήμουν Ιβάν, θα έφερνα τον Κουρμπέλη το Γενάρη, για να δω πόσο γρήγορα θα τον αποβάλλουν από την εθνική, και μετά βγαίνεις και τους ξεφτυλίζεις. Όταν πέταγε ο Πέλκας, δεν έκανε, τώρα που 30άρισε είναι ανώτερος του Ντέλια στην εθνική, όταν πολλοί συνοπαδοί το καλοκαίρι φοβόντουσαν να μην έρθει ο Πέλκας και μόνο από τη σκέψη ότι έτσι θα πουληθεί ο Ντέλιας. Αν δεν είναι πολύ καλύτερος ο Ντέλιας από τον Πέλκα, γιατί τέτοια αγνή συμπεριφορά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ; Θα έφερνα και Σιώπη, για να δω πόσο γρήγορα θα του πάρει τη θέση ο αξιόλογος Ζαφείρης. Αξιόλογος, αλλά δε θα του πάρει τη θέση για αυτό (σε αυτό το σενάριο).
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Nuniez φιλαράκι μου επειδή σε εκτιμώ θα μπω σ την διαδικασία να απαντήσω .
Δεν θεωρώ ότι αυτό που λείπει είναι απλά ένας παίχτης τίμιος που θα τρέχει και θα κόβει. Το πρόβλημα μας είναι πολυσύνθετο, δεν είναι απλα στο αμυντικό τρανζισιον . Θελουμε έναν παίχτη που εκτός από καλός σε αυτό επιθετικά θα παίρνει την πάσα από τα στόπερ θα δημιουργεί υπεραριθμίες δίνοντας στήριγμα σε μπαμπα Τάισον Ντελια και για μένα θα μπορεί να ανεβάσει την ομάδα με οδήγημα της μπάλας στο γήπεδο .
Αν ήταν απλά αυτό που φανταζόμαστε όλοι απλά θα έβαζε τον καμαρα σαν 6αρι .
Να στο πω αλλιώς σιωπής καμαρα θα ήταν μια χαρά πχ για ένα παιχνίδι μέσα στο Μάντσεστερ αλλά για να πάρεις πρωτάθλημα σου λείπει ένας καλύτερος επιθετικά Τσιμιροτ ή Κανιας που είπαν τα παιδιά ή αέναα Μαουρισιο με πιο πολλές αμυντικές αρετές .βασικα θα το πω ο Μειτε σου λείπει .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί μάλλον δεν έγινε κατανοητή.
Δεν λέω "φέρτε Σιωπη να λυθούν όλα μας τα προβλήματα".
Λέω φέρτε ΚΑΙ Σιωπη
Η καψούρα μου έτσι και αλλιώς είναι ο Μειτε που έχει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις.
Όχι Σιωπη λοιπόν σαν το μοναδικό χαφ που θα πρέπει αποκτηθεί αλλά σαν το 2ο χαφ που θα μπορούσε να αποκτηθεί και να δίνει ένα έξτρα βάθος όταν θα πρέπει να παίξουμε και ματς η διαστήματα μεσα στα ματς άλλων χαρακτηριστικών.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν η ομάδα δεν ενεργοποιήσει σάστρε και γκόμεζ τότε χρειαζόμαστε σίγουρα μπακ.

Στα χαφ δεν υπάρχουν λόγια. Όλικη αναβάθμιση , αριθμητική και ποιοτική.

Ήμουν υπέρμαχος της παραμονής του Μειτέ όμως στη παρούσα φάση αναρρωτιέμαι κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Η ομάδα μας χρειάζεται έτοιμους παίκτες και όχι παίκτες που προέρχονται απο αγωνιστική απραξία.

Καταρχήν θέλουμε ένα πολυσύνθετο χαφ, δημιουργικό και ταυτόχρονα καλό αμυντικά. Άρα ΛΕΦΤΑ!!!

Το 2ο χαφ θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο στυλ παιχνιδιού που θα καταλήξει ο Λουτσέσκου.

Πριν όμως αποκτηθούν να σκεφτούν κατά πόσο θα δένουν με τα υπάρχοντα χαφ ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Μεσοεπιθετικά η ομάδα παρόλο που φαινομενικά έχει επιλογές νομίζω ότι περισσότερο μοιάζουμε με έναν αχταρμά.

Δεν υπάρχουν θέσεις...όλοι παίζουν παντού...χωρίς να δημιουργούνται σταθερές.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι όπως τα μικρά παιδιά ...θέλουν ρουτίνα και όρια.

Πρέπει να υπάρξει ξεσκαρτάρισμα.

Φτάνουν οι δοκιμές, δεν ωφέλησαν και ιδιαίτερα την ομάδα.

Θα ήθελα μίτροβιτς για φορ. (ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ).

υγ. Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να ηγηθεί της ομάδας και οι συμπαίκτες του πρέπει να παίξουν για αυτόν όπως έκαναν ο ινιέστα και ο τσάβι με τον μέσι.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεξί μπακ, αν και ψηλός (1,86):
https://www.transfermarkt.gr/triantafyl ... e_vignette
Φατσικά τον εγκρίνω. Κουλιερακοφερνει! Πακέτο με Λιάβα από Αγρίνιο και κλεφτες ματιές στους δανεικούς Salcedo & Nuss του ΟΦΗ. Δυστυχώς το γαλλακι που έφερε ο Makelele στην Τρίπολη,την ψυλλιαστηκαν και τον ανανέωσαν. Επίσης ενδιαφέρουσα περίπτωση και το αριστερό μπακ του Κομπότη ο Βήχος όπως και ο Μολδαβός πιτσιρικάς που παίζει στόπερ στην Καλλιθέα ο Motoc. Αυτούς έχω ξεχωρίσει προσωπικά μέχρι τώρα από Ελλάδα που αξίζει ηλικιακά ν'ασχοληθεις μαζί τους για βάθος στο ρόστερ.Υγ: Φέρτε δύο ενεργά χαφ τον Γενάρη.Παικτες υπάρχουν, λεφτά χρειάζονται!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”