Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- TylerDurden
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Έχει κάποιες ημέρες που μου βγάζει διαφήμιση κάτω δεξιά στην οθόνη, η οποία κρύβει το κουμπί μετάβασης στην επόμενη σελίδα. Από Android είμαι, Chrome.
Δεν το λέω για να γκρινιάξω για την παρουσία διαφήμισης, αλλά για τη χωροθέτηση της.
Δεν το λέω για να γκρινιάξω για την παρουσία διαφήμισης, αλλά για τη χωροθέτηση της.
Ε ρε εναν PAOKDüsseldorf που χρειάζεστε για να στρώσετε.alexgarcia6 έγραψε:
- Μπαρκαρούτσος
Αν το έλεγα εγώ, τι θα διάβαζα;
Τώρα που τα λένε άλλοι, απλά "τοξικότητα".
Ευτυχώς εσύ δεν είσαι τοξικός. Είναι και τέτοια η ανατροφή σου, σε αντίθεση με εμένα πχ.
Τώρα που τα λένε άλλοι, απλά "τοξικότητα".
Ευτυχώς εσύ δεν είσαι τοξικός. Είναι και τέτοια η ανατροφή σου, σε αντίθεση με εμένα πχ.
Στο λεω φιλικα, το φορουμ δεν περιτριγυριζεται απο σενα, ουτε εισαι ο σεριφης εδω. Stop acting like one.
Εχεις κουρασει πολυ με τις εξυπναδες 5χρονου. Move on.
Οσον αφορα την ανατροφη, το λες και μονος σου.
Εχεις κουρασει πολυ με τις εξυπναδες 5χρονου. Move on.
Οσον αφορα την ανατροφη, το λες και μονος σου.
- Μπαρκαρούτσος
Παιδια οποιος ασχολειται με το σαιτ, μπορει καποιος να διαφημισει την εταιρια του με χορηγια στο σαιτ εδω?
Επισης, θα ηθελα να ληξει αυτο το σκηνικο με τα αλλα ονοματα που νομιζουν καποιοι οτι εχω. ΕΙΝΑΙ Τ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ACCOUNT. Τελος. Δε θα ανεχτω αλλες βρισιες και επιθεσεις.
Επειδη ο παρακατω ειναι απλα αναξιος να ασχοληθω, ελπιζω να ασχοληθουν αυτοι που εχουν την αρμοδιοτητα.
Φυσικα αν με ειχε διπλα του οπως λεει, δε θα ελεγε ποτε αυτες τις βρισιες.
"scarsick έγραψε:
Επειδη οι μοντς έχετε επιλέξει να μην ασχολείστε και αφήνετε τον συγκεκριμένο χρήστη να αλωνίζει, σήμερα εγώ θα φάω μπαν.
Ζανις24 ντιμγ4 νεαπολι, τράβα γαμήσου βραδιάτικα. Αν σε είχα δίπλα μου στην κερκίδα θα ντρεπόμουν να πω ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, σίχαμα."
Επειδη ο παρακατω ειναι απλα αναξιος να ασχοληθω, ελπιζω να ασχοληθουν αυτοι που εχουν την αρμοδιοτητα.
Φυσικα αν με ειχε διπλα του οπως λεει, δε θα ελεγε ποτε αυτες τις βρισιες.

"scarsick έγραψε:
Επειδη οι μοντς έχετε επιλέξει να μην ασχολείστε και αφήνετε τον συγκεκριμένο χρήστη να αλωνίζει, σήμερα εγώ θα φάω μπαν.
Ζανις24 ντιμγ4 νεαπολι, τράβα γαμήσου βραδιάτικα. Αν σε είχα δίπλα μου στην κερκίδα θα ντρεπόμουν να πω ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, σίχαμα."
Εμενα δε με νοιάζει αν είναι. Φέρεται και γράφει ως χειρότερη βερσιόν. Καρμπόν ο σπαδαρχιδισμος δίχως τέλος και η ανόητη ειρωνεία ( πχ ότι πήρε χρόνο ο Θυμιανης) .
Παιδιά που τρέχετε το σαιτ καταλαβαίνω Ότι δεν έχει πολύ νόημα να κάνετε τους σερίφηδες αλλά είναι πολύ μεγάλο θέμα το ότι τον(τους) έχετε επιτρεψει να κάνουν αυτό που γίνεται τώρα. 10 νοματαιοι έχουν την ίδια άποψη, απορώ αν όντως δε το βλέπετε ή απλά δε το θεωρείτε σημαντικό
Παιδιά που τρέχετε το σαιτ καταλαβαίνω Ότι δεν έχει πολύ νόημα να κάνετε τους σερίφηδες αλλά είναι πολύ μεγάλο θέμα το ότι τον(τους) έχετε επιτρεψει να κάνουν αυτό που γίνεται τώρα. 10 νοματαιοι έχουν την ίδια άποψη, απορώ αν όντως δε το βλέπετε ή απλά δε το θεωρείτε σημαντικό
- kataramenos5
Θες να πεις οτι η φυση δεν εσπασε το καλουπι μετα το Ντιμ?Zanis24 έγραψε:Επισης, θα ηθελα να ληξει αυτο το σκηνικο με τα αλλα ονοματα που νομιζουν καποιοι οτι εχω. ΕΙΝΑΙ Τ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ACCOUNT. Τελος.
Evolution και παπαριες ..
Πόσο αστείοι γίνεστε κάποιοι.....
Επειδή τυγχάνει να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με τον Ζανι με κάνει αυτόματα και κλώνο του.
Φυσικά δεν θέλετε να δείτε πόσοι έχουν την ίδια η παρόμοια άποψη ( χωρίς να αναφέρομαι στα ακραία σχόλια που κάνει συχνά εννοείται).
Η αποψουλα σας να περνάει για σωστή και όσοι δεν συμφωνούν είναι αλλοθρησκοι εννοείται.
Όσοι είναι στο γήπεδο καφέ κλπ που δεν γουστάρουν τον Ραζβαν είναι αλλοθρησκοι και αυτοί.
Μόνο εσείς οι οπαδοί του είστε οι ΠΑΟΚαρχες.
Ζεπελιν με το πέσιμο σας καθημερινά.
Επειδή τυγχάνει να συμφωνώ σε κάποια πράγματα με τον Ζανι με κάνει αυτόματα και κλώνο του.
Φυσικά δεν θέλετε να δείτε πόσοι έχουν την ίδια η παρόμοια άποψη ( χωρίς να αναφέρομαι στα ακραία σχόλια που κάνει συχνά εννοείται).
Η αποψουλα σας να περνάει για σωστή και όσοι δεν συμφωνούν είναι αλλοθρησκοι εννοείται.
Όσοι είναι στο γήπεδο καφέ κλπ που δεν γουστάρουν τον Ραζβαν είναι αλλοθρησκοι και αυτοί.
Μόνο εσείς οι οπαδοί του είστε οι ΠΑΟΚαρχες.
Ζεπελιν με το πέσιμο σας καθημερινά.
Αληθεια ειναι ντροπιαστικο μεγαλοι ανθρωποι να ρουφιανευετε ζητωντας αποπομπη μη δημοκρατικα λες και ειναι το σπιτι σας. Απλα εξεφτελιστικο.giapas έγραψε:Εμενα δε με νοιάζει αν είναι. Φέρεται και γράφει ως χειρότερη βερσιόν. Καρμπόν ο σπαδαρχιδισμος δίχως τέλος και η ανόητη ειρωνεία ( πχ ότι πήρε χρόνο ο Θυμιανης) .
- Montrealiotis
Aivas βάλε ρε σύ εκείνο το gifaki με την τυπισα που λέει «φτάνει ρε, φτάνει» στο ζήτησα και στο live αλλά μάλλον χάθηκε 

Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος ότι στην προσπάθεια σου να την πεις σε σε κάποιους γίνεσαι υπερβολικός.
Κοίτα πως αλλάξανε στυλ και υφος ο johdndag και Special από το καλοκαίρι.
Γίνανε πιο ήπιοι και δεν τους στοχοποιουνε ομαδικά αυτοί που δεν έχουν κλώνους
Όταν κάποια στιγμή ο Ραζβαν πάει στην Αραβία θα γίνουν πρωταγωνιστές με 500 μηνύματα την μέρα στο Αλ Αχλι mania.
Ο άλλος αποκάλεσε Βαν Μπάστεν και Μακελε τις αλλαγές τις ομάδας και πέρασε αβαβα.
Κοίτα πως αλλάξανε στυλ και υφος ο johdndag και Special από το καλοκαίρι.
Γίνανε πιο ήπιοι και δεν τους στοχοποιουνε ομαδικά αυτοί που δεν έχουν κλώνους

Όταν κάποια στιγμή ο Ραζβαν πάει στην Αραβία θα γίνουν πρωταγωνιστές με 500 μηνύματα την μέρα στο Αλ Αχλι mania.
Ο άλλος αποκάλεσε Βαν Μπάστεν και Μακελε τις αλλαγές τις ομάδας και πέρασε αβαβα.
- kataramenos5