95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Zanis24

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Zanis24 »

Τωρα εφερες δυο σιχαμερα παραδειγματα :lol:
Το θεμα ειναι να υπαρχει μια ισορροπια, φυσικα να εχουμε οσους ξενους (καλους) χρειαζεται αλλα να μην ξεχναμε οτι ειμαστε ελληνικη ομαδα και ο μεσος οπαδος θα ταυτιστει πολυ πιο ευκολα και θα χαρει οταν βλεπει τον Τζιμα και τον Τζολη να παιζουν.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ο μέσος Έλληνας οπαδός δεν ξέρω, ο μέσος ΠΑΟΚΤΣΗΣ γουστάρει ντομπρο κ τίμιο ασχέτως εθνικότητας. Αλλά αυτό το λέω εγώ, εσύ λες κάτι άλλο , ας πούμε καλύτερα τι προτιμάμε εμείς κ ας αφήσουμε τον κόσμο της ομάδας γιατί σίγουρα κανένας από τους δύο μας δεν μιλάει εκ μέρους τους.
Δεν νομίζω πως υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα δίκιο ή άδικο πάρα μόνο διαφορετικές γνώμες με σεβαστά επιχειρήματα .
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Zanis24 έγραψε: Ή θα χαιρεστε αν παιρνουμε τιτλους αλλα εχουμε 24 ξενους στο ροστερ?
Βασικά ναι, αν παίρνουμε τίτλους θα χαίρομαι και ας είναι όλη η ομάδα από τη Μοζαμβίκη.
Χέστηκα αν τον τίτλο μου τον φέρει Έλληνας ή Παναμέζος.

Εκ των πραγμάτων, η ομάδα χρειάζεται να έχει και γηγενείς στο ρόστερ για να δηλώνει στις ευρωπαϊκές λίστες

Αλλιώς η κατάρτιση του ρόστερ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι προβληματική

Αυτό είναι κάτι αντικειμενικό
Χρειάζεται και το ελληνικό / γηγενές στοιχείο για ένα ολοκληρωμένο ρόστερ που δεν θα αναγκάζεται να έχει περιορισμένο αριθμό επιλογών στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, γιατί κάτι τέτοιο προσθέτει σε κόπωση και καταπόνηση που αναπόφευκτα θα επηρεάσει και τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα

Νομίζω ότι το βιώσαμε κάπως αυτό φέτος

Η ομάδα θα ήταν τελείως διαφορετική με Τζίμα, Τσιγγάρα, Γιαννούλη, ακόμα και τον Πέλκα που δεν τον γουστάρω ή τον Κουλιεράκη αν έμενε

Θα είχε λιγότερη καταπόνηση, περισσότερες επιλογές

Χρειάζεται να υπάρχει μία εύλογη ποσόστωση με Έλληνες / γηγενείς παίκτες, σε ισορροπία με αυτό που επιτάσσουν οι ευρωπαϊκές λίστες, για το καλό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

aivas19 έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Δηλαδη αν επαιζε ο Τζιμας και ο Μισιτς λιγο περισσοτερο θα χαναμε το πρωταθλημα; Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να το επαιρνες ευκολοτερα;
Πιθανοτητα=Δεν ξερεις τι θα ειχε γινει. Οποτε ολα ειναι εικασιες. Ετσι δεν ειναι; Εσυ πες οτι προτεραιοτητα σου δεν ειναι το πρωταθλημα αλλα το ποσο θα παιζει ο καθε παικτης.
Ευχαριστω που μου εξηγησες τι ειναι πιθανοτητα. Που ξερεις ποια προτεραιοτητα εχω; Αυτο που βαζετε λογια στο στομα των αλλων για να στηριζετε την αποψη σας ειναι κουραστικο. Εσυ δεν τον βλεπεις οτι ο Τζιμας αξιζε περισσοτερο χρονο; Τι σχεση εχει αν πηρες το πρωταθλημα με τον χρονο του Τζιμα; Ποιος ξερει με βεβαιοτητα οτι δεν θα επαιρνες το πρωταθλημα αν επαιζε ο Τζιμας; Γιατι καποιοι το παιρνεται σαν δεδομενο οτι αν επαιζε ο Τζιμας σε δυο παιχνιδια κυπελλου και σε ενα ευρωπαικο θα χαναμε το πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Zanis24 έγραψε:Οπου δεν υπαρχει επιχειρημα, αρχιζει η παιδικη ειρωνια.
Δεν ντρέπεσαι εδώ μέσα να μιλάς για ειρωνείες και διαγωγές;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Λεμεσος4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Λεμεσος4 έγραψε:Δηλαδη αν επαιζε ο Τζιμας και ο Μισιτς λιγο περισσοτερο θα χαναμε το πρωταθλημα; Δεν υπηρχε καμια πιθανοτητα να το επαιρνες ευκολοτερα;
Πιθανοτητα=Δεν ξερεις τι θα ειχε γινει. Οποτε ολα ειναι εικασιες. Ετσι δεν ειναι; Εσυ πες οτι προτεραιοτητα σου δεν ειναι το πρωταθλημα αλλα το ποσο θα παιζει ο καθε παικτης.
Ευχαριστω που μου εξηγησες τι ειναι πιθανοτητα. Που ξερεις ποια προτεραιοτητα εχω; Αυτο που βαζετε λογια στο στομα των αλλων για να στηριζετε την αποψη σας ειναι κουραστικο. Εσυ δεν τον βλεπεις οτι ο Τζιμας αξιζε περισσοτερο χρονο; Τι σχεση εχει αν πηρες το πρωταθλημα με τον χρονο του Τζιμα; Ποιος ξερει με βεβαιοτητα οτι δεν θα επαιρνες το πρωταθλημα αν επαιζε ο Τζιμας; Γιατι καποιοι το παιρνεται σαν δεδομενο οτι αν επαιζε ο Τζιμας σε δυο παιχνιδια κυπελλου και σε ενα ευρωπαικο θα χαναμε το πρωταθλημα;
Ο μόνος που παίρνει δεδομένο είσαι εσύ που λες ότι άμα έπαιζε δε θα το χάναμε.
Το ΜΟΝΟ δεδομένο είναι ότι η ομάδα το πήρε όπως ήταν. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο είναι εικασίες , είτε με αρκετές πιθανότητες είτε με λιγότερες. Και 99% να συνέβαινε το ίδιο , ΕΙΚΑΣΙΑ είναι. Είτε μιλάμε για τον Τζίμα είτε για τον Ροναλντίνιο
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Οπου δεν υπαρχει επιχειρημα, αρχιζει η παιδικη ειρωνια.
Δεν ντρέπεσαι εδώ μέσα να μιλάς για ειρωνείες και διαγωγές;
Αντι να ντρεπεσαι εσυ που σε καθε ευκαιρια κανεις τον εξυπνο, μου λες να ντρεπομαι εγω που δεν εχω πτοσβαλλει κανεναν και δεχομαι συμπεριφορες αναγωγων;
Σε παρακαλω κατσε στη γωνια σου και μην ασχολεισαι μαζι μου, θελω να συνομιλω με ατομα που εχουν κατι να πουν και οχι attention seekers.
Οσον αφορα τη διαγωγη σου, εσυ την δειχνεις σε καθε ευκαιρια. Εγω απλα λεω την ποδοσφαιρικη μου αποψη. Εσυ κυνηγα φαντασματα
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Οτι θελει καταλαβαινει ο καθενας και οτι τον βολεύει. Κουραστικό και βαρετό. Σαματα μεχρι να σβησει ο ηλιος ο Τζιμας δεν κανει λεμε. 8-)
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

:lol:
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ξεπεράσαμε το τόπικ του Ράζβαν, πιάσαμε τώρα του Τζίμα. Τα ίδια και τα ίδια.
Να σου πω, να μου πεις, όχι εσύ δεν καταλαβαίνεις, όχι ο άλλος δεν καταλαβαίνει, να και μια προσβολή, να και μια απάντηση, όχι εσύ με πρόσβαλες πρώτος ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.

Για ορισμένους: Φτάνει. Το γράφω δεύτερη φορά. Αφιερώστε τον ελεύθερο σας χρόνο σε κάτι πιο παραγωγικό από το να δημιουργείτε εντάσεις από το πουθενά. Τρίτη φορά δεν θα το γράψω.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Αδερφε, σε παρακαλω να συνετισεις λιγο 3-4 ατομα που συνεχως επιτιθονται. Δες παντα ποιος ξεκιναει, δεν εχω προκαλεσει κανεναν.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μπορείς να μπλοκάρεις όποιον θεωρείς πως σε προκαλεί. Τόσο απλό είναι.
Τη στιγμή που έχεις πάρει την απόφαση να βρίσκεσαι εδώ μέσα και τη στιγμή που δεν μπλοκάρεις κάποιον που θεωρείς πως σε προκαλεί, δεν μπορείς να με πείσεις πως χρειάζεσαι τη βοήθεια των mods για οτιδήποτε.
Ή κάνε αυτό που σου γράφω ή προχώρα παρακάτω να τελειώνουμε.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Καταλαβα.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Blackgr4 έγραψε:Ξεπεράσαμε το τόπικ του Ράζβαν, πιάσαμε τώρα του Τζίμα. Τα ίδια και τα ίδια.
Να σου πω, να μου πεις, όχι εσύ δεν καταλαβαίνεις, όχι ο άλλος δεν καταλαβαίνει, να και μια προσβολή, να και μια απάντηση, όχι εσύ με πρόσβαλες πρώτος ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.

Για ορισμένους: Φτάνει. Το γράφω δεύτερη φορά. Αφιερώστε τον ελεύθερο σας χρόνο σε κάτι πιο παραγωγικό από το να δημιουργείτε εντάσεις από το πουθενά. Τρίτη φορά δεν θα το γράψω.
Αφηνετε 3-4 ατομα να προσβαλουν και να το παιζουν χωροφύλακες και οταν παρουν την απαντηση τους τρεχετε κρατώντας ισες αποστασεις να κανετε υποδείξεις. Λες και ειναι δυσκολο να καταλαβετε ποιοι αρχιζουν τις εντασεις και οτι ειναι παντα τα ιδια ατομα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:Τι όνειρο θα ήταν να υπήρχαν στην ομάδα Δουβίκας (προσπαθήσαμε να τον φέρουμε κάποτε αλλά δεν τα βρήκαμε), Τζίμας, Πέλκας, Τζόλης αντί για Τσάλοφ, Σαματά, Μουργκ, Ντεσπότοφ. Γιαννούλης αντί Γκόμεζ, Κουλιεράκης αντί Μιχαηλίδη. Ούτε προβλήματα με λίστες ούτε τίποτα. Και η ομάδα τουλάχιστον ένα σκαλί πάνω.

Τισουντάλι/Δουβίκας/Τζίμας

Τζόλης/Τάισον - Κωνσταντέλιας/Σορετίρε - Ζίφκοβιτς/Πέλκας

Συνδυασμός σουτ, τρίπλας, ανελέητης πίεσης, ταχύτητας και καλών τελειωμάτων και λίγο πολύ δύο ισάξιοι σε κάθε θέση.

Και άμυνα με Γιαννούλη/Μπάμπα - Κουλιεράκη/Κόλεϊ - Λόβρεν/Κεντζιόρα - Ότο/Σάστρε

Όνειρο
Και ναι και οχι θα πω. Κοιτα μονο τι τραβουσαν οσοι ηταν Ελληνες κατα καιρους και πως συγκεντρωναν τα βελη του κοσμου 10 φορες περισοτερο απο τους ξενους. Μην πας μακρυα. Θυμησου Κλαους και Πελκα. Η πιεση που εχουν δεχτει ανα τα χρονια οι Ελληνες παικτες της ομαδας ειναι δυσαναλογη αυτη των ξενων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”