ΠΑΟΚ-γαυρος 60-90 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-γαυρος 60-90 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οταν σε αποκαλουν "Βουλγαρο" επι δεκαετιες, το να σου βριζω την μαννα ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω.
- Μπαρκαρούτσος
Γενικά πιστεύω ότι οι Έλληνες οπαδοί είναι καλό να χαλαρώσουμε λίγο το φίκι φίκι με τις μανάδες των άλλων...
Ας πούμε κανένα σύνθημα "Είναι φτωχός του Μπαρτζώκα ο οδοντογιατρός", κάτι πιο ευφάνταστο, σαν του Ελληνιάδη τη χτένα.
Ας πούμε κανένα σύνθημα "Είναι φτωχός του Μπαρτζώκα ο οδοντογιατρός", κάτι πιο ευφάνταστο, σαν του Ελληνιάδη τη χτένα.
Θα πω κατι ασχετο.
Δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου, στο παλατακι τοσες πολλες γυναικες.
Ηταν πραγματικα απιστευτο.
Μονες τους, δυο-δυο, με τα αγορια τους, μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Αν δεν ηθελες να ασχοληθεις με τον αγωνα, ανετα εκανες γνωριμια.....

Είχε δοκιμαστεί και το "μια ωραία πεταλούδα" αλλά και αυτό στις μάνες των γάβρων κατέληγε (!)Μπαρκαρούτσος έγραψε: κάτι πιο ευφάνταστο, σαν του Ελληνιάδη τη χτένα.
Επίσης, εξαιρετικά ευφάνταστο και για λόγους οικονομίας, στο φ4 κυπέλλου που ήταν μαζί γάβροι χάρτινοι (τότε δεν ήταν ακόμα) και λήκια, το "είναι π...νες όλων των άλλων οι μάνες", για να ξεμπερδεύουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Ε βέβαια, τώρα που έφυγα...Cylon-4 έγραψε:Θα πω κατι ασχετο.
Δεν πειράζει, όταν ήμουν εκεί, τις έφερνα εγώ.. Έχω μάρτυρες εδώ μέσα!

- BlackMagicPAOK
Μετά τις καταπρακιές από Λαύριο και από Πόρτο δεν περίμενα κάτι άλλο από το σημερινό ματς.
Πάντως ο κόουτς του Αναπτυξιακού πρέπει να έχει πάρα πολλά κόμπλεξ...
Του έφταιξαν τα υβριστικά (και ο καπνός, γι'αυτό νταξει). Θέλουμε λέει κόσμια ατμόσφαιρα.
Φτιάξε πρώτα εσύ κόσμια ατμόσφαιρα στο "ΣΕΦ" και μετά να ζητάς και από τους άλλους..
Δείξε εσύ κόσμια συμπεριφορά στο πάγκο και μετά ζήτα τα ρέστα από τους οπαδούς.
Πάντως ο κόουτς του Αναπτυξιακού πρέπει να έχει πάρα πολλά κόμπλεξ...
Του έφταιξαν τα υβριστικά (και ο καπνός, γι'αυτό νταξει). Θέλουμε λέει κόσμια ατμόσφαιρα.
Φτιάξε πρώτα εσύ κόσμια ατμόσφαιρα στο "ΣΕΦ" και μετά να ζητάς και από τους άλλους..
Δείξε εσύ κόσμια συμπεριφορά στο πάγκο και μετά ζήτα τα ρέστα από τους οπαδούς.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco
Ωραία είναι να λες ότι ο αθλητισμός πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο, αλλά τι πραγματικά κάνεις εσύ για αυτό, εκτός από το να προκαλείς;
Ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να δημιουργήσει κλίμα προκαλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά του στη διάρκεια του αγώνα, με τις χειρονομίες του όταν έκανε δηλώσεις, αλλά και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.
Για αυτό και φρόντισε να δει κάτι εντελώς διαφορετικό από τον αρχηγό της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με δέκα λέξεις και χωρίς υπερβολές περιέγραψε την πραγματικότητα: «Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για να παίζεις σήμερα».
ΥΓ1: Εμείς καταδικάζουμε τα υβριστικά συνθήματα σε φυσικά πρόσωπα. Εσείς τι κάνετε; Και πόσο ευαίσθητοι είστε όταν στο ΣΕΦ ακούγονται εμετικά αντεθνικά συνθήματα;
ΥΓ2: Είναι ανεπίτρεπτο να ισχυρίζονται αξιωματούχοι του αγώνα ότι δεν είδαν τις χειρονομίες Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.
Ωραία είναι να λες ότι ο αθλητισμός πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο, αλλά τι πραγματικά κάνεις εσύ για αυτό, εκτός από το να προκαλείς;
Ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας φρόντισε να δημιουργήσει κλίμα προκαλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά του στη διάρκεια του αγώνα, με τις χειρονομίες του όταν έκανε δηλώσεις, αλλά και ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.
Για αυτό και φρόντισε να δει κάτι εντελώς διαφορετικό από τον αρχηγό της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος με δέκα λέξεις και χωρίς υπερβολές περιέγραψε την πραγματικότητα: «Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για να παίζεις σήμερα».
ΥΓ1: Εμείς καταδικάζουμε τα υβριστικά συνθήματα σε φυσικά πρόσωπα. Εσείς τι κάνετε; Και πόσο ευαίσθητοι είστε όταν στο ΣΕΦ ακούγονται εμετικά αντεθνικά συνθήματα;
ΥΓ2: Είναι ανεπίτρεπτο να ισχυρίζονται αξιωματούχοι του αγώνα ότι δεν είδαν τις χειρονομίες Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.
Σε παιχνίδι που δυστυχώς δεν μπορέσαμε ποτέ να χτυπήσουμε και κατά τ' άλλα θα θέλαμε να ξεχάσουμε γρήγορα, ήρθε ο κομπλεξικός να προκαλέσει και να κάνει και υποδείξεις. Στα @@ μας η διαμάχη σου με τους άλλους ή οι ζεστές παντόφλες ή ό,τι άλλο πρόβλημα έχεις. Κατεύθυνε την ομάδα σου, ολοκλήρωσε το παιχνίδι και σήκω φύγε.
- Maurice_Escargot
The Μαριγκονα effect!Cylon-4 έγραψε:Θα πω κατι ασχετο.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος

Πάντως είχε μια πίσω από τον πάγκο του γαύρου που με φάνηκε ενδιαφέρουσα.