Γιατί το λες αυτό και με στενοχωρείς τώρα; Προχθές είχα κάποιους να με βρίζουν, πως θα μπορούσα να είμαι ψύχραιμος; Θέλεις να το πάω πριν με βρίσουν και στο γιατι ξεσπασα για τον Λουτσέσκου; Αιτιολόγησα κάθε τι που για μένα κάνει λάθος και το ποσό αυτά τα λάθη κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να τα ξαναπώ μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Δεν χρειαζόταν όμως να δεχτώ επίθεση από τους γνωστούς άγνωστους. Μπορούσε να γίνει κόσμια ο διάλογος.marsantos έγραψε:Φιλαράκι figure καλησπέρα. Προχθές μου απάντησες σε κάποια πράγματα που σχολίασα. Στη συνέχεια σου απάντησα, προσέχοντας να είμαι ήπιος γιατί έβλεπα ότι ήσουν στα κάγκελα. Ελπίζω να διάβασες την απάντησή μου.figurehead4 έγραψε:...
Σήμερα σε ξαναδιαβάζω.
Οι σημερινές σου τοποθετήσεις είναι μνημείο ψυχραιμίας και αισιοδοξίας.
Είσαι σίγουρα ένα πρόσωπο;![]()
![]()
Υπάρχει μια σχετική καταπληκτική αντίστοιχη ταινία.
Αν δεν κάνω λάθος έχει τίτλο 'The Prestige".
Τι άλλαξε σήμερα; Δεν είναι ότι έσβησε το παρελθόν. Όμως από τη ΣΤ ολοκληρώθηκε αυτό το κεφάλαιο και γυρισαμε σελιδα. Αυτό έκαναν πρώτοι πρόεδρος και προπονητής, οπότε κι εμείς πάμε μαζί. Όχι υποκριτικά γιατί η αλλαγή στην ομάδα δεν θα είναι ψεύτικη. Ναι, στο πίσω μέρος του μυαλού χώθηκαν αυτά και φτου φτου ίσως ξαναβγούν αν όσα ειπώθηκαν ήταν ψεματα, αλλά δεν πρεπει να σκεφτόμαστε έτσι τώρα. .
Τώρα όλοι στο πλευρό του Λουτσεσκου γιατι έρχεται και βάζει μια τέλεια σε όλα αυτά και αποφασίζει επιτέλους να κάνει το αυτονόητο, να παλέψει με όσους έχει, αναλαμβάνει όσες ευθύνες του αναλογούν και ταυτόχρονα είναι ο μόνος που μπορεί να πείσει τον Ιβάν για τις ευθύνες της διοίκησης και ο Ιβάν να τον ακούσει. Αφού ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα από βδομάδα και το βλέπω και το ξέρω, εγώ είμαι καλυμμένος.
Κάποιοι στέκονται δίπλα του ασχέτως πραγματικότητας. Εγώ όχι. Κάποιοι στέκονται δίπλα του για να βρεθούν πιο εύκολα απέναντι στον Ιβάν. Εγώ όχι. Αν θέλω να πω κάτι για τη διοικηση θα το πω εκεί. Τα νεύρα μου λοιπόν δεν ήταν μόνο με τον Λουτσέσκου. Τα νεύρα μου και τότε και τώρα και αύριο θα είναι με όσους πρόθυμα ξεσκιζουν χωρίς λόγο μια διοίκηση που του έχει δώσει τα πάντα για να πετύχει και από τα πάντα αν θες αφαίρεσε τον Μεϊτέ (προσωρινά). Ακόμη και τώρα το μεγαλείο του Ιβάν είναι ότι θα μπορούσε εγωιστικα να τον διώξει γιατί τον αμφισβήτησε όλο αυτό το διάστημα, αλλά έβαλε και ο Ιβάν τον εγωισμό του κάτω, όχι μόνο ο Ραζβάν όπως σωστα είπαν κάποιοι φίλοι, και άκουσε τον προπονητή του και του έδωσε λευκή επιταγή να στρώσει τη ομάδα. Για μένα ο ΠΑΟΚ της συνέχειας της χρονιάς θα είναι αποτέλεσμα του ότι και οι δύο έβαλαν κάτω τον εγωισμό τους και πάνω τον ΠΑΟΚ. Λίγο περισσότερο ο Ιβάν, γιατί η φύση ενός δισεκατομυριουχου το κάνει πιο δύσκολο. Και ο Ραζβάν όμως που δεν έχει ανάγκη τα χρήματα και είναι ο χαρακτήρας που είναι έκανε υπέρβαση. Οπότε γιατί να συνεχίσω τα παλιά;
Σκέφτομαι αν θα γράψω κάτι για να μην μπούνε στη κουβέντα μας κάποιοι και με ξαναζουρλανουν, όμως θα το πω. Έξυπνος είσαι κι ένα θα διαβάσεις, δύο θα καταλάβεις. Πίσω από τη συμπάθεια κάποιων κρύβεται ένα μίσος παράξενο κατά της διοίκησης. Έτσι γίνεται ένας αχταρμάς αβασιμων επιχειρημάτων η όποια τους "υπεράσπιση" . Ενώ με ανθρώπους σαν εσένα που δεν τον έχεις αγιοποιήσει στο μυαλό σου, μπορεί να γίνει και μια κουβέντα, όσο και να διαφωνούμε. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να θυμηθείς πριν εκρσγω την κουβέντα μας και πόσο επέμεινα για το πνευματικό. Το είπε κι αυτός. Όσο σωστά αγωνιστικά επεσήμανες τότε, θα δεις πως θα πάψουν να υπάρχουν από βδομάδα, με το ίδιο ροστερ, με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Μόνο και μόνο γιατί άλλαξε πλέον η ψυχολογία και το κινητρο όλων.
Ο Gospi.το είπε πολύ καλύτερα. Ο Λουτσέσκου είναι drama queen (δικός μου ο χαρακτηρισμός μην μπλέξω τον Gospi) και δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς. Από χαρακτήρα θα ανάψει μια φωτια για να τη σβήσει. Είναι η φάση του να θέλει να νιώθει θαύματα, υπερβασεις και όλα αυτά. ΟΚ. Για τους άλλους όμως δεν είναι εύκολο. Εγώ π.χ. είμαι αγχώδης και δεν αντέχω αυτή τη διαδικασία υποβαθμισης, με κάτι που αγαπώ. Τώρα που το πήρε αλλιώς ηρέμησα. Γιατί όμως να είμαι εγώ τρελός ή διχασμένη προσωπικότητα κι όχι κάποιοι οπαδοί του, που δεν το βλέπουν καν αυτό; Ή ακόμη χειρότερα όσοι βάζουν τον Λουτσέσκου πάνω από τον Ιβάν ή και από τον ΠΑΟΚ ακόμη μερικές φορές;
Ξέρω την ταινία και δεν λέω πως με είπες τρελό, ούτε όμως θα κάνω spoil σε κάποιον που δεν την είδε. Αν και τις τελευταίες μέρες άκουσα πολλά ομορφα. Για μένα πάντως ο καθένας κρίνεται καθημερινά στην ίδια τη ζωή. Ο Λουτσέσκου μιας εβδομάδας πριν θα έπρεπε να φύγει, όσους τίτλους και να πήρε. Ο σημερινός όχι. Τώρα την είδε αλλιώς ή αν θες βγήκε οριστικά από την κουβέντα και επίσημα το "καλύτερο ροστερ ever" . Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που έγινε η συνέντευξη τύπου για όσους δεν κατάλαβαν. Για να ειπωθεί επίσημα από τον ΠΑΟΚ, όχι όμως να το πάρει πίσω ο Ιβάν. Ένα τέχνασμα για να φύγει ο ελέφαντας από το δωμάτιο.
Δεν ήταν αυτονόητο ότι θα γίνει έτσι. Μη σου πω ότι αν δεν ζούσε την αποθέωση του κόσμου όλο αυτό το διάστημα, δεν θα πατούσε τον εγωισμό του. Ούτε ο Ιβάν ήταν αυτονόητο πως θα καταπιεί τις προσβολές και αν δεν το έκανε θα έπρεπε αναπόφευκτα να τον διώξει. Δεν θα υπήρχε συμπορευση. Αφού λοιπόν έγιναν αυτά, άλλαξε η κατάσταση, άλλαξε η οπτική.
Εμένα με σοκάρει να θεωρουνται φυσιολογικοί όσοι βρέξει χιονίσει έχουν την ίδια άποψη. Εκεί χάνω την επαφή.