Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:
aivas19 έγραψε:Ασχετα με το οτι φταιει, ξεκινησε με 1.5 χαφ γιατι δεν υπηρχε αλλος. Ας εφερναν Μαριν και Μισιτς αντι Μπακαγιοκο. Οπως λεει ο ΤζονΝταγκ επιλογες υπηρχαν. Αν ξεκινουσε με Καμαρα και τραυματιζοταν θα ξεκινουσαμε σε καθε ματς με 1.5 χαφ. Ναι η οχι; Θα εμενε Σβαμπ Οζντοεφ Μπακαγιοκο. Γιατι κανεις δεν μιλαει για το κενο αυτο. Δεν ειναι θεμα Μειτε απλα, ειναι τρυπα στα χαφ
Εγώ λέω να μην τον βάζει να κάνει ούτε προπόνηση τον Καμαρά...μην τραυματιστεί και έχουμε άλλα
Δεν εγραψα αυτο αλλα το ξερεις ηδη :D

Μην χαλιεστε που εχουμε 2.5 επιλογες στα χαφ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Zanis24 έγραψε:Ας μη βαλει ποτε Καμαρα τοτε για να μην τραυματιστει... τι γραφεις ρε αδερφε;
Αν αυτο θες οκ πες αυτο. Εγω δεν εγραψα αυτο αλλα οκ οι εμμονές σου δεν κρυβονται. Μη προσπαθεις να φιμωσεις τον καθενα
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

τι εννοείς ότι κανείς δεν μιλά για το κενό στα χαφ?
επίσης δεν κατάλαβα τον συλλογισμό σου όταν αναφέρεις αν χρησιμοποιούσε τον καμαρά και τραυματίζονταν.
από την άλλη ένας αθλητής μπορεί να τραυματιστεί στο 1' ακόμη και στην αλλαγή του στο 75' ή ακόμη και στην προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι δηλαδη ο Ραζβαν θα ηθελε και 3ο νεο χαφ το καλοκαιρι για να εχουμε 5...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μαξ ο Καμαρα επαιξε 75 λεπτα στο Μαντσεστερ. Ναι η οχι; Εχεις εσυ μετρησεις που δειχνουν την καταπονηση του η οχι; Οχι.Που ξερεις αν η ομαδα εχει αυτες τις μετρησεις πριν το ματς με γαυρο; Δεν το ξερεις ουτε κι εγω αλλα ειναι πολυ πιθανο. Αν τις ειχες δε θα εβαζες τον Καμαρα βασικο. Οποτε αντι να παιξει αυτος και ο Σβαμπ (που παιξανε στο Μαντσεστερ βασικοι) παιζει ο Οζντοεφ (το ιδιο) και ο ξεκουραστος Μπακαγιοκο. Εσυ πες μου αν εχεις μετρησεις οτι ενας απο τους Καμαρα Οζντοεφ Σβαμπ ειχει καταπονηση, ποιος θα μπει να παιξει. Γραψε ονομα. Αλλο παραδειγμα στο σχολιο μου που κανεις δεν απαντησε γιατι δεν βολευε. Παιζει βασικος ο Καμαρα και τραυματιζεται πριν τη διακοπη. Ποιος μενει να τον αντικαταστησει; 1 ειναι παιδια, Μπακαγιοκο (και Θυμιανης αλλα δεν εχει λεπτο). Τοσο απλο ειναι, αλλα βγηκαε σε συγχορδια να ειρωνευτειτε «ε ας μη παιζει ο Καμαρα καθολου»λογω των εμμονων σας (οχι εσυ Μαξ)
Αν δεν καταλαβαινετε την διαφορα «εχω μετρησεις και προσπαθω να δω ποιος θα παιξει για να διαχειριστω την κουραση» και « εβαλε τον Μπακαγιοκο αυτος φταιει και οχι η αποτυχια στην αντικατασταση του Μειτε» δε μπορω να κανω κατι

Τζοσουα αντι του Μπακαγιοκο γραφω αλλα οκ, οτι καταλαβαινεις κι εσυ.Ο Καμαρα αντικατεστησε τον ΜΑ. Ο Μπακαγιοκο τον Μειτε. Μηδεν απο μηδεν μηδεν.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

aivas19 έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Ας μη βαλει ποτε Καμαρα τοτε για να μην τραυματιστει... τι γραφεις ρε αδερφε;
Αν αυτο θες οκ πες αυτο. Εγω δεν εγραψα αυτο αλλα οκ οι εμμονές σου δεν κρυβονται. Μη προσπαθεις να φιμωσεις τον καθενα
Να φιμωσω; :lol: Απο που προκυπτει αυτο ρε μπρο;
Anyway, μπορουσε να βαλει με γαυρο την ίδια τριαδα των χαφ οπως στο μαντσεστερ και οχι την καταστροφικη δυαδα.
Δεν παιρνω 2 εκκ αλλα το ειδα να ερχεται οπως πολλοι.
Καμια εμμονη φιλε, τον ΠΑΟΚ θελω να βλεπω να κερδιζει
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

aivas19 έγραψε:
Κι ο ρενεγκειντ στο ειπε, το εθεσες λαθος.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλλον εγω διαβασα κατι βιαστικα γιατι ειδα αυτο ''Ας εφερναν Μαριν ΚΑΙ Μισιτς αντι Μπακαγιοκο'',οχι οτι θα με χαλουσε βεβαια...
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

κοίτα φίλε άιβα, είμαι αυτός που κάποια στιγμή χαρακτηρίστηκα τοξικός.... σημασία έχει όμως ότι ξανά κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά.
λοιπόν, ασπάζομαι την άποψη της κατάστασης αθλητών λόγω επιβάρυνσης. Γιαυτό θα έπρεπε να παίξει με τρία χαφ. Τι κερδίζεις με αυτό τον σχηματισμό? το ότι οι κεντρικοί σου έχουν λιγότερα διαστήματα κάλυψης. Λιγότερα μέτρα και κυρίως χαμηλότερη ένταση. Συνεπώς μικρότερη επιβάρυνση.
ας υποθέσουμε τώρα ότι ξεκίναγε με τριάδα και χρειάζονταν να τον αντικαταστήσει λόγω κόπωσης. Βέβαια υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. λέμε λοιπόν, σβαμπ, οζντόεφ, μπάκα, καμάρα, ακόμη κι ο μουργκ θα μπορούσε στην έσχατη να καλύψει χώρους παίρνοντας λίγα μέτρα πιο πίσω.
Τέλος μιλούσαμε για ένα ματς και μετά το τέλος του η διακοπή.

όπως κι αν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης τον έχει η διοίκηση όπου για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο δεν τα κατάφερε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

23 μέρες τιμωρία από Αύγουστο Χωρις νίκη στη Τούμπα και μια εξομολόγηση παραδοχής των λαθών του και συνεχίζετε αδιάκοπα τα ίδια και τα ίδια.

Καλό θα ήταν να μηδενίσουμε το κοντέρ και να περιμένουμε τον πρώτο αγώνα να δούμε τις εξελίξεις.

Δώστε χρόνο και κάντε και λίγο υπομονή.

Αποστασιοποιείθειτε .

Λες και ο Λουτσεσκου γουστάρει να χάνει και να βγαίνει να απολογείται σαν παιδάκι στο σχολείο μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του και τον Δντη.

Τραβήξτε μια γραμμή και πάμε παρακάτω.

Ο Λουτσεσκου είπε ότι πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα και ομάδα χωρίς οπαδούς δύσκολα γίνεσαι.

Ολοι θέλουμε το ίδιο πράγμα , το καλό του ΠΑΟΚ και αυτό απαιτεί απ' όλους μας να κοιτάξουμε μπροστά , το να μιλάς ξανά και ξανά για όσα συνέβησαν δεν βοηθούν σε τίποτα αντιθέτως κουράζουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Maxpaok έγραψε:κοίτα φίλε άιβα, είμαι αυτός που κάποια στιγμή χαρακτηρίστηκα τοξικός.... σημασία έχει όμως ότι ξανά κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά.
λοιπόν, ασπάζομαι την άποψη της κατάστασης αθλητών λόγω επιβάρυνσης. Γιαυτό θα έπρεπε να παίξει με τρία χαφ. Τι κερδίζεις με αυτό τον σχηματισμό? το ότι οι κεντρικοί σου έχουν λιγότερα διαστήματα κάλυψης. Λιγότερα μέτρα και κυρίως χαμηλότερη ένταση. Συνεπώς μικρότερη επιβάρυνση.
ας υποθέσουμε τώρα ότι ξεκίναγε με τριάδα και χρειάζονταν να τον αντικαταστήσει λόγω κόπωσης. Βέβαια υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις. λέμε λοιπόν, σβαμπ, οζντόεφ, μπάκα, καμάρα, ακόμη κι ο μουργκ θα μπορούσε στην έσχατη να καλύψει χώρους παίρνοντας λίγα μέτρα πιο πίσω.

όπως κι αν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης τον έχει η διοίκηση όπου για μια ακόμη μεταγραφική περίοδο δεν τα κατάφερε.
Σωστα, αν και με 3 χαφ μετα πρωτη αλλαγη θα ειναι παλι ο Μπακαγιοκο. Δηλαδη και αυτο περιοριζεται απο την μεταγραφη. Διαφωνω οτι το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το εχει η διοικηση, αλλα για αυτην την περιπτωση ναι. Οπως εχω ξαναπει μαζι πετυχαινουν μαζι χανουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 16 Νοέμ 2024, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Μαλλον εγω διαβασα κατι βιαστικα γιατι ειδα αυτο ''Ας εφερναν Μαριν ΚΑΙ Μισιτς αντι Μπακαγιοκο'',οχι οτι θα με χαλουσε βεβαια...
Καλα εδω δεν εφεραν τον εναν Μειτε θα εφερναν δυο; Εννοουσα 1 απο του 2
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Maxpaok έγραψε:κοίτα φίλε άιβα, είμαι αυτός που κάποια στιγμή χαρακτηρίστηκα τοξικός.... σημασία έχει όμως ότι ξανά κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά.

Αυτο ειπα κι εγω, 3 χαφ. Δε γινεται να επεσε σε τετοια παγιδα, εκτος κι αν ηθελε να αναδειξει κατι
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Μετά το Πρωτάθλημα, όπως και το 2019, βγήκαν τα μαχαίρια και ο εγωισμός των μεγάλων: "όχι εγώ πήρα τον τίτλο, όχι εγώ συνεβαλλα πιο πολύ, φέρε μου αυτόν όχι αυτον θα σου φέρω άλλο καλύτερο" κτλ κτλ
Εδώ μέχρι και ο Κωστίκος μίλησε, για να μας πει τι καλό που είναι το scouting και ότι παρακολουθούσαν τον Μειτε για χρόνια.

Αποτέλεσμα: να αποκλειστείς από 1 χωριό στο CL, να πάρεις παίχτες 31 Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο και να παρουσιάζεις αυτήν την εικόνα που πιο πολύ σε συνοθυλευμα μοιάζει, παρά σε ομάδα .

Ας αφήσουν τον εγωισμό και να δουν πως θα συνεννοηθούν από εδώ και πέρα. Και να κάνουν καμία αλλαγή τον Γενάρη γιατί τα άρθρα περί "αν βρεθεί κάτι καλό στα χαφ, θα κάνουμε κίνηση" μοιάζουν σαν αυτοκτονία. Συνήθεια βέβαια, πέρυσι ήθελαν επιθετικό και εξτρέμ τον Γενάρη και πήραν δεξί μπακ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”