8. Tiemoué Bakayoko
- Montrealiotis
8. Tiemoué Bakayoko
Ναι ρε σύ renegade; Θέμα με το availability είχε ο Καντουρι. Ο Μπακαγιόκο είναι πρώην ποδοσφαιριστής όπως ήταν και ο Καγκαβα. Να παίρνεις παίκτες στοιχήματα, οπως τον Ότο πχ που είχε τραυματισμό. Αλλά όχι τον πρώην παίκτη Μπακαγιόκο. Οι πιθανότητες επιτυχίας τείναν στο μηδέν. Και επειδή ξέρεις ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις.
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Τα ακούνε τα στελέχη του γαύρου που έφεραν Τσικινιο και Ορτα και σήκωσαν ευρωπαϊκο και γελάνε.Daskalos_4 έγραψε:Αδέρφια μη περιμενετε χαφ κλασης τον Γεναρη (αν δηλαδη αποκτηθει καποιος). Δεν βρισκεις σοβαρό χαφ στα μεσα της χρονιας, αν δεν τα σκασεις. Κανενας της σειρας θα ερθει, δανεικός. Ειδικα δε αν επαληθευτει το πιθανότερο σενάριο του να μην παίζουμε καν Ευρώπη, ειμαστε ικανοι να βγάλουμε τη χρονια με τρεις χαφ.
Και στην τελική ας μην αγοράσουν. Δεν θα τους μαλώσουμε. Ας δανειστούν δύο καλά χαφ που στις ομάδες τούς έχουν μειωμένο χρόνο να βγεί η σεζόν. Όπως έκανε και ο γαύρος.
Άλλωστε και ο Μειτε μιας χρήσης αποδείχτηκε. Συνηθισμένοι ήμαστε
Να ήταν 3 καλά θα ήταν.nunies4 έγραψε:Ο τραυματισμός του μας πάει μέχρι τον Γενάρη.
1/1 αν δεν υπάρχει χαφ στο προπονητικό είναι τρικλοποδιά στον προπονητή.
3 ενεργά χάφ μωρέ ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ. 3 ενεργά χαφ για παιχνίδια κάθε 3 μέρες.
Πώς τα καταφέρατε έτσι;
Nunes και Leonardo μια χαρα τα λετε, αλλα εγραψα και μια φραση κλειδι: "αν δεν τα σκασεις". Ουτε που θυμαμαι πλεον ποια ήταν η τελευταία φορα που να τα σκασαμε για ποιοτικο χαφ. Επισης, κακα τα ψεματα δεν εχουμε ουτε τα μανατζεριακα κονε του γαυρου ουτε το brand name του (ακομα και αν το δημιουργησε με αθεμιτα μεσα) ωστε να προσελκύσουμε παιχτες ποιοτικους αν δεν πληρωσουμε υπεραξιες. Που και ο γαυρος εδω που τα λεμε υπεραξιες πληρώνει συνηθως.
Επισης, με κινδυνο να ανοιξει για πολλοστη φορα η ιδια συζητηση, ειμαστε σιγουροι οτι για τις επιλογες παιχτων ευθυνεται η διοικηση και οχι τα ποσα που της διαθετει ο Σαββιδης;
Επισης, με κινδυνο να ανοιξει για πολλοστη φορα η ιδια συζητηση, ειμαστε σιγουροι οτι για τις επιλογες παιχτων ευθυνεται η διοικηση και οχι τα ποσα που της διαθετει ο Σαββιδης;
- Montrealiotis
- Metagrafakias
Περαστικα στον ανθρωπο, αλλα δεν το λες και απωλεια, διοτι οποτε μπηκε εδειξε πρωην ποδοσφαιριστης και παραλληλα ανοιγεται η ευκαιρια στον Θυμιανη επιτελους να δειξει αν αξιζει να βρισκεται στο ροστερ...Σιγουρα απο τον Μπακαγιοκο θα ειναι πολυ καλυτερος και αν δεν τραυματιζοταν δεν υπηρχει περιπτωση να παρει χρονο,ο Λουτσε θα πεθαινε μαζι με τον Μπακαγιοκο και οσους δεν κανουν δεν κανει αλλαγες,τοσα χρονια μαθαμε πως λειτουργει,παλιοτερα με Μπισεσβαρ και πλεον με μουργκ και μπακαγιοκο....
- TylerDurden
Περαστικά στο παιδί και γρήγορα και πάλι κοντά μας. Δεν περισσεύει κανένας και εγώ προσωπικά δεν τον ξεγράφω από τώρα.
Κατά τα άλλα, θέλουμε ένα νέο χαφ που 1/1 θα είναι διαθέσιμος όπως σωστά λέει ο nunies.
Κατά τα άλλα, θέλουμε ένα νέο χαφ που 1/1 θα είναι διαθέσιμος όπως σωστά λέει ο nunies.
Εχει τελειωσει ο Μπακαγιοκο,δεν μπορει το παιδι κ το λεω εγω που τον πιστευα,ηδη η ομαδα ψαχνει χαφ.
- Σουριναμέζος
Αν γράφουμε επικήδειο ας θυμηθούμε και την μεγαλύτερη βραδιά της καριέρας του
[youtube]DoQQTPuPwnU[/youtube]
[youtube]DoQQTPuPwnU[/youtube]
Πόσα πήρε για τον Κουλιεράκη?Montrealiotis έγραψε:Ποσά έδωσε ο Σαββιδης για δυο επιθετικούς;
Σόρρυ κι όλας αλλά αυτά είναι υπερβολές και της χρησιμοποιούμε κατα κόρον όταν κάτι δεν πάει καλά.Montrealiotis έγραψε:Ναι ρε σύ renegade; Θέμα με το availability είχε ο Καντουρι. Ο Μπακαγιόκο είναι πρώην ποδοσφαιριστής όπως ήταν και ο Καγκαβα. Να παίρνεις παίκτες στοιχήματα, οπως τον Ότο πχ που είχε τραυματισμό. Αλλά όχι τον πρώην παίκτη Μπακαγιόκο. Οι πιθανότητες επιτυχίας τείναν στο μηδέν. Και επειδή ξέρεις ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις.
Ήμουν ο πρώτος που το καλοκαίρι τόνιζε ότι εσύ συγκεκριμένη επιλογή είναι μία πολύ κακή επιλογή...άλλο αυτό κ άλλο το πρώην παίκτης.
Δεν μπορώ να πω κάποιον ο οποίος αγωνιζότανε στο σαμπιονά πρώην ποδοσφαιριστη.
Απλά ο παίκτης ήταν τελείως unmatched σε αυτά τα οποία χρειαζόμασταν
-
Πολυ κριμα, αν ειχε ερθει τον ιουλιο ειμαι σιγουρος οτι θα εξελισσοταν σε βασικο γραναζι της ομαδας. Αν και δεν θα μετατρεποταν σε εναν deep lying playmaker που εμεις ψαχναμε το καλοκαιρι
Όταν θέλουμε παίκτη έμπειρο με βιογραφικό θα πάμε σε στοίχημα. Πχ ο Μπάμπα όταν ήρθε επί Γκαρσία ήταν χειρότερη επιλογή και από Όττο και από Μπακαγιοκο, είχε να παίξει πάνω κάτω δύο χρόνια. Ο Τάισον βγήκε ο Καγκάβα όχι. Βέβαια μπορούμε να πάμε σε παίκτες που είναι κορυφαίοι σε πρωταθλήματα Πολωνίας, Αυστρίας,Ρουμανίας,Β Γερμανίας,Β Γαλλίας σε καλύτερες ηλικίες.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ από την αρχή έως το τέλος.TylerDurden έγραψε:Περαστικά στο παιδί και γρήγορα και πάλι κοντά μας. Δεν περισσεύει κανένας και εγώ προσωπικά δεν τον ξεγράφω από τώρα.
Περαστικα του αρχικα αλλα τον Ιανουαριο ελπιζω σε απομακρυνση.cambiaso έγραψε:Εχει τελειωσει ο Μπακαγιοκο,δεν μπορει το παιδι κ το λεω εγω που τον πιστευα,ηδη η ομαδα ψαχνει χαφ.