Razvan Lucescu IV

renegade

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ είμαι πολύ περίεργος να μάθω ποια είναι αυτά τα 4-5 πράγματα που ζητάει ο προπονητής και προηγούνται των μεταγραφών και των πωλήσεων αλλά η ΠΑΕ δεν του τα προσφέρει
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν είμαι εκπρόσωπος του ούτε της διοίκησης.

Θα δώσω ομβς ένα παράδειγμα. Ο προπονητής θέλει προφανώς λίγες αλλαγές,καταλαβαίνει όμως ότι οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανό να πουληθεί ο χ κουλιερακης.

Αυτό που θέλει όμως είναι κάθε χρονιά τα 2 κεντρικά χαφ να είναι εκεί από την αρχή. Δεν έχει πρόβλημα το φορ να έρθει 31 Αυγούστου ή να αλλάξουν έναν εξτρεμ 28 Αυγούστου.

Θέλει όμως τα 4 χαφ που θα είναι πρώτα σε ιεραρχία εκεί από την αρχή γτ προφανώς θεωρεί εκείνη την θέση πολύ σημαντική σε οτι κάνει
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

black death έγραψε:Το οτι πραγματικά ακομα συζητάμε να γυρισει παίχτης που σε έκλασε για να κάτσει 8 μηνες απραγος δειχνει τις παθογένειες του ΠΑΟΚ.
Οντως, δε θα έπρεπε να δεχομαστε ανθρωπους που μας εκλασαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαζί σου GINOLA. Φέτος η ομαδα έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα για να ειναι 1η Ιουλίου παρόν. Συμφώνησε επίσης με Μπενφικα από τον Ιούνιο πριν ξεκινήσει το σήριαλ με τα έρχομαι δεν έρχομαι του παίκτη. Τι έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ; Να δώσει το 1.8 από τον Ιουνιο όταν έχει θεσπίσει ταβάνι το 1.5 για ολους; Ότι και να θέλει ένας προπονητης τα λεφτά τα βάζει άλλος.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ο Ιβαν να θεωρει τον Λουτσεσκου της απολυτου εμπιστοσύνης του και παραλληλα να μην εχει διασφαλισει την απολυτη ικανοποιηση των απαιτησεων του. Πως γινεται να μην εχει λοκωχεριαδει ακομη ΟΛΟΥΣ οσους εμπλεκονται με τον σχεδιασμο π για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ φορα μετα απο πρωταθληματαρα χειριστηκαν τοσο ερασιτεχνικα και τοσο εγωιστικα τον μεταγραφικο σχεδιασμο. Πολυ οξυμωρη συμπεριφορά απο εναν ανθρωπο π δεν έχει δωσει τετοια δειγματα, και π κανει ο,τι περναει απο το χερι του για να τηρει τον λογο π δινει. Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να απαιτησει να γινουν ολα σωστα? Τι να πει κανεις...
Αν δεν μπορουν να δτηριξουν σωστα εναν προπονητη σαν τον Ραζβαν τοτε δυστυχως δεν εχουμε καμια ελπιδα αν αλλαξουμε προπονητη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Μαζί σου GINOLA. Φέτος η ομαδα έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα για να ειναι 1η Ιουλίου παρόν. Συμφώνησε επίσης με Μπενφικα από τον Ιούνιο πριν ξεκινήσει το σήριαλ με τα έρχομαι δεν έρχομαι του παίκτη. Τι έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ; Να δώσει το 1.8 από τον Ιουνιο όταν έχει θεσπίσει ταβάνι το 1.5 για ολους; Ότι και να θέλει ένας προπονητης τα λεφτά τα βάζει άλλος.
Οχι. επρεπε 15 Ιουλιου π ο Μειτε ειχε αρχισει τις παλινωδίες να εχει κλεισει χαφαρα ενεργη και να ειναι εδω. Το λαθος της διοίκησης δεν ειναι οτι δεν ηρθε ο Μειτε, αλλα οτι πιασαμε τελη Αυγουστου για να το παρουμε αποφαση. Αυτο ειναι ερασιτεχνισμος. Και φυσικα ολοκληρώσαμε τον ερασιτεχνισμο με την κλασικη τακτικη μας να διαρρεουμε ονοματαρες απιαστες για να παραμυθιασουμε.τον κοσμο οτι οντως παλευουμε καλες μεταγραφες και τελικα φεραμε εναν ακριβοπληρωμενο παλαιμαχο. Σε οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ευρωπαικη ομαδα θα ειχαν παρει ποδι ολοι οι υπευθυνοι του φιάσκου αυτου. Στον ΠΑΟΚ μας ομως μάλλον αυτη η τακτικη θεωρειται θεμιτη. Προφανως υποτιμουν εντονα το κοινο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Σάβ 16 Νοέμ 2024, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας που δεν λειτουργεί είναι αυτός που λείπει.Έχετε πέσει πάνω στον Μειτέ λες και θα ήταν σίγουρα τόσο καλός όσο πέρσι. Επειδή όμως κανένας δεν έχει βρει την φόρμα του και με αυτόν χώμα Θα ήταν η ομάδα.Στο καλύτερο σενάριο θα έπιανε την απόδοση του Μπάμπα (καλός μέχρι να σκάσει) μέχρι Μπακαγιόκο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

joshua έγραψε:Μαζί σου GINOLA. Φέτος η ομαδα έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα για να ειναι 1η Ιουλίου παρόν. Συμφώνησε επίσης με Μπενφικα από τον Ιούνιο πριν ξεκινήσει το σήριαλ με τα έρχομαι δεν έρχομαι του παίκτη. Τι έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ; Να δώσει το 1.8 από τον Ιουνιο όταν έχει θεσπίσει ταβάνι το 1.5 για ολους; Ότι και να θέλει ένας προπονητης τα λεφτά τα βάζει άλλος.
Οχι ,θα μπορούσε να πάρει παίκτη αντίστοιχης ποιότητας εφόσον είχε αποφασίσει ότι δεν θελει τον μειτε.επισης έπρεπε να γίνει ξεκάθαρο από τέλη Μαΐου ότι στην ουσία δεν θα πάρουν τον μειτε για χ ψ λόγους που αφορούν την διοίκηση. Μεγάλη κουβέντα,είπαμε θα φέρει μεγάλη τοξικότητα που είναι ακριβώς ότι δεν χρειαζόμαστε τώρα.

Αντί αυτού πήρανε 31 Αυγούστου έναν ποδοσφαιριστη που ακόμα και άνθρωποι σαν και εμάς που είναι ψιλοασχετοι δεν είχαμε πάνω από 1% ελπίδες ότι θα προσφέρει. Όχι όσα ο μειτε ,να προσφέρει έστω κάτι.

Τεσπα,εφόσον πάμε για last dance και εφόσον το καλοκαιρι αλλάξουμε δρόμο να δούμε ποιος θα έρθει και τι φιλοσοφία θα υπάρχει.

Κάνεις δεν μπορεί να πει με σιγουρια αν έχει δίκιο ο Ραζβαν ή κάποιος άλλος,το μόνο βέβαιο είναι ότι πρέπει να υπάρχει κοινό πλάνο,οποιο και να είναι αυτό διότι αυτή η κατάσταση έχει γίνει κουραστική και γέννα δικαιολογίες εκατέρωθεν.
renegade

Εντάξει αστεία πράγματα για μικρά παιδιά.
Θέλει λέει τα 4 χάφ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, διαφορετικα κάνουμε μουτρακια σαν κακομαθημένο 8χρονο γιατί ο μπαμπάς του δεν του πηρε το τελευταίο iPhone στα γενέθλια του.

Ξέρω ότι αν υπήρχαν δύο άνθρωποι στον κόσμο που θα έλεγαν ότι ο πιο σημαντικός με διαφορά από τον επόμενο παίκτης της περσινής ομάδας ήταν ο Μεϊτέ,ο ένας είναι ο λουτσέσκου και ο άλλος είμαι εγώ.
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την όλη αντίδραση και συμπτώματα.
Στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά κάθε μέρα. Αν υποθέσουμε ότι ερχόταν ο μεϊτέ και μετά από μια - δύο βδομάδες τραυματίζονταν σοβαρά,θα είχε πάλι την ίδια αντίδραση?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ρε συ,δεν έχει σημασία,μην προσπαθείς να πιαστεις από λεξεις.

Ο άνθρωπος έχει κάποιες αρχές, οι των μεταγραφών άλλες, αυτή η διαφορά φιλοσοφίας είναι μια προβληματική και άρρωστη κατάσταση, πιστεύεις ότι ήταν έτσι μόνο για τον μειτε; τι θελεις να σου πει, άρχισα να κοπανάω πράγματα γιατι διέρρευσε στην Ρωσία ότι σε 3 μέρες απολύομαι για να έρθει άλλος;

Δεν κάνουμε αγώνα μη αστείας αποψης ούτε αγώνα ποια πλευρά έχει δίκιο.

Το θέμα είναι να υπάρχει κοινή φιλοσοφία αλλιώς κάθε χρόνο θα υπάρχουν κρίσεις.

Εγώ εκτιμάω του χρόνου δεν θα υπάρχουν κρίσεις διότι η μια πλευρά (πιθανότατα ο προπονητής) δεν θα υπάρχει.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ εχει ως κεφάλι τον αγπαημενος μας απρόβλεπτο Ιβάν οπότε ποτέ δεν ξέρεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα να την πω τη κακια μου? Τη φιλοσοφια και τις αρχες που ακριβως τις ανεπτυξε, στη Ξανθη? Ο Λουτσεσκου εγινε το μεγεθος που εγινε στον ΠΑΟΚ του Ιβαν,οπως και ο ΠΑΟΚ μεγαλουργησε στα χερια του. Μου δινεται ωρες ωρες η εντυπωση οτι παιζεται ενα παιχνιδακι εγωισμου του τυπου ''εγω σε εφτιαξα και πρεπει να σεβεσαι'', ''εγω σας εφτιαξα και πρεπει να σεβεστε''. Δεν βγαζει πουθενα αυτο και αν πρεπει να πω κατι ακομα εγω ειδα φετος τη ΠΑΕ να κανει βηματα εμπρος αλλα δυστυχως οπως παραδεχθηκε και ο ιδιος αυτος εκανε βηματα πισω. Ε ας τα βρουν καποια στιγμη...Χτες ισως εγινε και ενα βημα μπροστα και απο τη πλευρα του με τη παραδοχη λαθων,ας κρατησουμε αυτο.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τι σημασία έχει που έφτιαξε την φιλοσοφία του,δεν σε καταλαβαίνω; θα μπορούσα να πω ότι το δικαίωμα του τον δίνουν οι τίτλοι που έχει σηκώσει στον ΠΑΟΚ και οι επιτυχίες του,θα πεις αυτά έγιναν λόγω του χ και του ψ ,είναι μια κουβέντα χωρίς τέλος.

Δεν έχει δικαίωμα ο κάθε προπονητής που πάει σε κάποια ομάδα να έχει τα θέλω του;

Δλδ θα με κάνεις να πω ονομαστικά και δεν θέλω, οι άνθρωποι με άλλη φιλοσοφία που ακριβώς ανέπτυξαν κάτι και πως;

Τεσπα,υπάρχει καμία διαφωνία ότι θα πρέπει να υπάρχει κοινή φιλοσοφία;

Επίσης η παραδοχή λαθών και το κοιτάμε μπροστα του ραζβαν αφορά από όσο καταλαβαίνω το πως δοαχειριστηκε την κατάσταση που δεν του άρεσε, οχι τον σχεδιασμό. Εκεί μάλλον τα έριξε αλλού
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τρόμος έγραψε:Ο καλύτερος παίκτης μιας ομάδας που δεν λειτουργεί είναι αυτός που λείπει.Έχετε πέσει πάνω στον Μειτέ λες και θα ήταν σίγουρα τόσο καλός όσο πέρσι. Επειδή όμως κανένας δεν έχει βρει την φόρμα του και με αυτόν χώμα Θα ήταν η ομάδα.Στο καλύτερο σενάριο θα έπιανε την απόδοση του Μπάμπα (καλός μέχρι να σκάσει) μέχρι Μπακαγιόκο.
Μεγαλη σοφια πεταξες αδερφε, πραγματικα, και παντα επικαιρη, ειδικα στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Προσωπολατρεία ειναι αυτο που κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Κανενας παικτης και κανενας προπονητης δεν εφτιαξε τον ΠΑΟΚ εδωσαν 1 και πηραν 2, εδωσαν 2 πηραν 4. Ειναι πολυ τυχεροι οσοι φορεσαν το εμβλημα αυτης της ομαδας. Δυστυχώς εμεις δεν το καταλαβαμε ακομα. Που θα ηταν ο καθε Μειτε και ο καθε Ραζβαν αν δεν έρχονταν στον ΠΑΟΚ; Αληθεια πού;
renegade

GINOLA έγραψε:Ρε συ,δεν έχει σημασία,μην προσπαθείς να πιαστεις από λεξεις.

Ο άνθρωπος έχει κάποιες αρχές, οι των μεταγραφών άλλες, αυτή η διαφορά φιλοσοφίας είναι μια προβληματική και άρρωστη κατάσταση, πιστεύεις ότι ήταν έτσι μόνο για τον μειτε; τι θελεις να σου πει, άρχισα να κοπανάω πράγματα γιατι διέρρευσε στην Ρωσία ότι σε 3 μέρες απολύομαι για να έρθει άλλος;

Δεν κάνουμε αγώνα μη αστείας αποψης ούτε αγώνα ποια πλευρά έχει δίκιο.

Το θέμα είναι να υπάρχει κοινή φιλοσοφία αλλιώς κάθε χρόνο θα υπάρχουν κρίσεις.

Εγώ εκτιμάω του χρόνου δεν θα υπάρχουν κρίσεις διότι η μια πλευρά (πιθανότατα ο προπονητής) δεν θα υπάρχει.

Φυσικά ο ΠΑΟΚ εχει ως κεφάλι τον αγπαημενος μας απρόβλεπτο Ιβάν οπότε ποτέ δεν ξέρεις
Το αστεία πράγματα δεν πήγαινε προς τα εσένα.
Από κει και πέρα δεν υπάρχει δίκιο και άδικο, υπάρχει στρατηγική και την στρατηγική την ορίζει το κλαμπ...όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά παντού.
Αν πει πχ το κλαμπ ότι θα παίρνει 2-3 στοιχήματα νεαρούς κάθε χρόνο τύπου σορετιρε ή Γκόμεζ για να έχει μελλοντικά οικονομικά οφέλη ή θα ανεβάζει 2-3 από την ακαδημία κανένας προπονητής δεν έχει λόγο σε αυτό,αν δεν μπορεί ή δεν του αρέσει πρέπει να φύγει.
Αυτό ισχύει για όλα τα στελέχη σε όλες τις βαθμίδες σε όλες τις εταιρείες...πλην αυτών οι οποίοι χαράζουν οι ίδιοι την στρατηγική.

Όσο για αυτό με την Ρωσία θα λογικό να βαράει τοίχους αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε και να τον προβληματιζει, γιατί μετά από μια επιτυχημένη σεζόν και ένα πρωτάθλημα έγινε αυτό.
Θα έπρεπε να τον προβληματιζει γιατί η μισή Ευρώπη έχει πάθει πλάκα με έναν παίκτη που αυτός δεν έβλεπε καν.
Όσο συναισθηματισμος κ να υπάρχει από πλευράς οικογένειας κάποια στιγμή η μεγάλη εικόνα θα υπερισχύσει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”