Kυριάκος Κυριάκος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Ναι, αλλά ο Ιβάν όταν έφερε τεχνοκράτες (Τζακ Αγγελίδης, Frank Arnesen κτλ) τους καρατόμησε πριν αφήσουν το στίγμα τους.
Πάντως θεωρώ ότι για τη συνέντευξη τύπου, η αλήθεια ήταν κάπου στη μέση.
Ναι, ο Razvan ήθελε να απαντήσει, αλλά ο ΚυρΚυρ σαν συντοντιστής όφειλε να κόψει τον αέρα των αρδοερωτήσεων που προσπαθούσαν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι με το στανιό.
Πάντως θεωρώ ότι για τη συνέντευξη τύπου, η αλήθεια ήταν κάπου στη μέση.
Ναι, ο Razvan ήθελε να απαντήσει, αλλά ο ΚυρΚυρ σαν συντοντιστής όφειλε να κόψει τον αέρα των αρδοερωτήσεων που προσπαθούσαν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι με το στανιό.
Κάθε χώρα σαν την Ελλάδα όπου έχει ξεφτιλησει κάθε μορφή ελευθερίας του Τύπου χρειάζεται τους ντραγκον της για να μπορέσει να επιβάλλει την ανομία της
- abc_o_ karpouzas
δηλ ρε αποστατη...???
επρεπε να τους αφησει αλλες 10 φορες να κανουν την ...σωστη...ερωτηση για να δικαιωσουμε το αφηγημα που θελει ολους μεσα στην παε να τρωνε ο ενας τον αλλον??
ειναι δυνατον να ρωταει ο ...αρδ...για γκοντσαρεβα και γιωργο και να...εχουμε...και την απαιτηση να μην τους κοψει???
ρε μεσα απο την αιθουσα επρεπε να τους εδιωχνε...τα λαμογια...που αλλα λενε εδω και αλλα λενε..στις αθηναικες πινακιδες...που δουλευουν??
επικουρικα ...βεβαιως βεβαιως...
επρεπε να τους αφησει αλλες 10 φορες να κανουν την ...σωστη...ερωτηση για να δικαιωσουμε το αφηγημα που θελει ολους μεσα στην παε να τρωνε ο ενας τον αλλον??
ειναι δυνατον να ρωταει ο ...αρδ...για γκοντσαρεβα και γιωργο και να...εχουμε...και την απαιτηση να μην τους κοψει???
ρε μεσα απο την αιθουσα επρεπε να τους εδιωχνε...τα λαμογια...που αλλα λενε εδω και αλλα λενε..στις αθηναικες πινακιδες...που δουλευουν??
επικουρικα ...βεβαιως βεβαιως...
Εγώ πάλι γιατί είδα οτι ο ίδιος ο Ραζβαν δεν ήθελε να απαντήσει και όταν έγινε η ίδια ερώτηση για 4η φορά τότε επενέβει ο Κυρ κυρ.
Υγ Συμφωνώ με καρπουζά.
Υγ Συμφωνώ με καρπουζά.
-
Άσχετο με την προχθεσινή συμπεριφορά, σχετικό με τον Κυρ Κυρ: Την περασμένη εβδομάδα, στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ για τον θάνατο του Μπουτάρη, έγραψαν με υστερόγραφο " ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει". Ο ανιψιός μου στα 13 του γνώριζε ότι ο Μπουτάρης ήταν άθεος και θα πήγαινε για καύση, όπως κι έγινε. Το ακριβοπληρωμένο τμήμα επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, δεν το γνώριζε; Κι όσοι πουν ότι αυτό είναι λεπτομέρεια, θα τους απαντήσω ότι όταν στα απλά κάνουν τέτοιες γκάφες, φανταστείτε στα πιο σύνθετα.
Η ελευθερία του τύπου εξαφανίστηκε την στιγμή που ο αρδ είναι πιασμενος κ στημένος
Μια εξήγηση θα μπορούσε να ήταν ότι το τμήμα επικοινωνίας έχει επιπλέον άλλες χιλιες δυo αρμοδιότητες άσχετες με το αντικείμενο και κάπου χάνει τον μπούσουλα. Δεν θα το θεωρούσα παράλογο ο Κυρ κυρ το πρωί να βγάζει δελτίου τύπου και το βράδυ να βάζει μπουγάδα τα ρούχα των ποδοσφαιριστών, που λέει ο λόγος. Αυτό βέβαια ειναι μια υπόθεση.dimalan1926 έγραψε:Άσχετο με την προχθεσινή συμπεριφορά, σχετικό με τον Κυρ Κυρ: Την περασμένη εβδομάδα, στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ για τον θάνατο του Μπουτάρη, έγραψαν με υστερόγραφο " ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει". Ο ανιψιός μου στα 13 του γνώριζε ότι ο Μπουτάρης ήταν άθεος και θα πήγαινε για καύση, όπως κι έγινε. Το ακριβοπληρωμένο τμήμα επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, δεν το γνώριζε; Κι όσοι πουν ότι αυτό είναι λεπτομέρεια, θα τους απαντήσω ότι όταν στα απλά κάνουν τέτοιες γκάφες, φανταστείτε στα πιο σύνθετα.
dragon έγραψε:Η ελευθερία του τύπου εξαφανίστηκε την στιγμή που ο αρδ είναι πιασμενος κ στημένος
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τα ακούει για χθες. Απόλυτο δίκιο είχε
Καταρχάς οποίος έχει αποδείξεις για τον συγκεκριμένο ότι είναι πιασμένος και στημένος ας τις μοιραστεί μαζί μας να μάθουμε και εμείς.
Αυτό που έκανε εχθές ο Κ.Κ δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι τύπου του κάθε Μητσοτάκη σε ερωτήσεις που δεν είναι βολικές.
Υγ το ποιο είναι το target group που στοχεύει ο ΠΑΟΚ δεν θα το κρίνει κανένας περαστικός από τον ΠΑΟΚ
Αυτό που έκανε εχθές ο Κ.Κ δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι τύπου του κάθε Μητσοτάκη σε ερωτήσεις που δεν είναι βολικές.
Υγ το ποιο είναι το target group που στοχεύει ο ΠΑΟΚ δεν θα το κρίνει κανένας περαστικός από τον ΠΑΟΚ
Προφανώς και θέλαν να βγάλουν λαυράκι τύπου κακές σχέσεις του Λουτσεσκου με την διοίκηση για να έχουμε και εμείς να μιλάμε κτλ Ποιον κοροϊδεύουμε τώρα; τι ρωτούσαν ακριβώς και όντως ήταν ερωτήσεις που δεν αφορούν τον προπονητή. Πέρυσι το είχε πει θυμίζω ο Κυριάκος, δεν είναι δουλειά μια επαγγελματικής ομάδας να κάθεται να ασχολείται με κουτσομπολιά και ειδικά ο προπονητής. Μια σοβαρή ερώτηση πάνω στη μπαλα έγινε; Εγώ θα του ρωτούσα πχ για το σχήμα ή κάτι πάνω στο αγωνιστικό. Τώρα… αν θέλει ο Κυριάκος να δώσει συνέντευξη για το γενικό πλάνο της ΠΑΕ ή τις μεταγραφές θα το κάνει σε κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως, σίγουρα όχι Νοέμβριο εν μέσω αγώνων.
Όταν ο προπονητής λέει ότι ήμουν αρνητικός το καλοκαιρι οι δημοσιογράφοι έχουν κάθε δικαίωμα να ρωτησουν " γιατί ήσουν αρνητικος;" μέχρι να πάρουν απάντηση.
Θα μπορούσαν να πουν,δεν θέλουμε να πούμε γιατί ήμουν αρνητικός,αυτά είναι εσωτερικά.
Μια χαρά ερώτηση έκανε ο τοσκιτσης και η αντίδραση κυριακου ήταν προσβλητικη κυριως προς τον κοσμο, τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί.
Το να μεταφέρουν δημοσιογράφοι απορίες του κόσμου,καλό είναι,αν αυτοί θέλουν να μην δέχονται ερωτήσεις να βγάζουν δελτία τύπου.
Θα μπορούσαν να πουν,δεν θέλουμε να πούμε γιατί ήμουν αρνητικός,αυτά είναι εσωτερικά.
Μια χαρά ερώτηση έκανε ο τοσκιτσης και η αντίδραση κυριακου ήταν προσβλητικη κυριως προς τον κοσμο, τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί.
Το να μεταφέρουν δημοσιογράφοι απορίες του κόσμου,καλό είναι,αν αυτοί θέλουν να μην δέχονται ερωτήσεις να βγάζουν δελτία τύπου.
Μπα διαφωνώ. Καταλαβαίνω την αγωνία μερίδας του κόσμου να μάθει αλλά ότι απάντηση και να έδινε μόνο κακό θα έκανε ή τουλάχιστον αυτό σκέφτηκε. Στο τέλος είπε λάθος μου και τέλος. Γενικά νομίζω η δουλειά η δίκη μας είναι στην κερκίδα και όχι να αναλωνόμαστε τόσο πολύ στα λειτουργικά, μεταγραφικά κτλ
ακριβως αλλα αυτην την ιντριγκαδορικη κουτσομπολιστικη πολυ χαμηλου επιπεδου ερωτηση ποιος την εκανε ? γιατι δεν ρωτουσαν τον Ραζβαν αν ο Γιωργος και η γκοτζαρεβα ειναι της αισθητικης του....οπως ειπε οταν πρωτοηρθε ο Ιβαν ,ο γιναντας της δημοσιογραφιας κολκας ,ο Σαββιδης δε ειναι της αισθητικης μου.....

Το προσβλητικό είναι να κάνεις 4 φορές την ίδια ερώτηση περιμένοντας απάντηση που εσύ στο μυαλό σου είναι ιδεατή. Τα μέσα της ιντριγκας και η χαρά των ραπ της πόληςGINOLA έγραψε:Όταν ο προπονητής λέει ότι ήμουν αρνητικός το καλοκαιρι οι δημοσιογράφοι έχουν κάθε δικαίωμα να ρωτησουν " γιατί ήσουν αρνητικος;" μέχρι να πάρουν απάντηση.
- Montrealiotis
Αν η ερώτηση τέθηκε όπως την μετέφερε ο Ginola, γιατί φταίει ο δημοσιογράφος; Αυτή είναι η δουλειά του. Από ότι φαίνεται δεν προσπάθησε να προβοκάρει τον Λουτσεσκου. Να κραζουμε τους αρδ όταν δεν κάνουν ρεπορτάζ και λειτουργούν σαν γραφεία τύπου της ΠΑΕ, να τους κραζουμε και όταν προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους;