Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Μια χαρά τα είπε. Ανέλαβε τις ευθύνες του και θύμισε Κσι των ποδοσφαιριστών τις ευθύνες πολύ σωστά. Για τις μεταγραφές 100 φορές να τον ρωτάτε, 100 θα αρνείται να μιλήσει αλλά εκεί κάποιοι βλέπουν έχθρες και προβλήματα. Το -5, που είδα την συνέντευξη στο live, αναφερόταν ξεκάθαρα στην προσπάθεια που χρειαζόταν και έπρεπε ο ΙΔΙΟΣ και οι αθλητές να είναι για να μπουν δυνατά στο καινούργιο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόνισε ότι είναι δύσκολο για ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, χωρίς πολλούς τίτλους να έχει την σωστή νοητική προετοιμασία για συνεχή πρωταθλήματα απαιτήσεων πρωταθλητισμό στα καπάκια κτλ Αλλά πάλι καταλάβαμε ότι τα βάζει με την διοίκηση. Αν αυτό θέλετε να βλέπετε αυτό βλέπετε τι να πω.
παπάρια γίναν και φέτος.....
απλά η γρήγορη μεταγραφή του καμαρά, η προσθήκη του θυμιάνη και οι ανανεώσεις μας έδωσαν λάθος εικόνα.
από πέρσι είχαν καταγράψει τις αδυναμίες και θα έπρεπε να έχουν κλείσει οι περισσότερες θέσεις πιο σύντομα.
σήμερα βλέπεις το τι δεν έκαναν. κι όχι γιατί αρκετές μεταγραφές δεν έχουν ακόμη αποδώσει αλλά κι όσες έγιναν είχαν είτε άστοχα(τίσου,τσάλοφ,σαμάτα,τζήμας) είτε δεν έγιναν.
ποια είναι τα χαφ μας?
3 χρόνια δεν έχουμε κλείσει τις πιο ''εύκολες'' θέσεις του γηπέδου(ακραία αμυντικά μπακ)
όσοι γράφετε περί θυμιάνη,
καταρχάς ο αθλητής έδειξε κάποια καλά στοιχεία. ο λούτσε σήμερα αναφέρθηκε στον ίδιο. από την άλλη βγάζει στην σέντρα παίκτες και αδυναμίες συνόλου. συνεπώς σφάλμα, αστοχία που δεν πήρε περισσότερο χρόνο. όσοι τρέχετε να δικαιολογήσετε κάθε τι σε σχέση με τον λούτσε θα είχατε ένα δίκιο αν στις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο θυμιάνης ήταν καλυμμένες ικανοποιητικά. όμως δεν το είδαμε αυτό. πελαγοδρομεί το κέντρο μας και μεγάλα θέματα, όπως εσείς γράφετε, με τέτοια και στα σέντερ μπακ.
όσο λειτουργεί έτσι η κεντρική διεύθυνση ο λουτσέσκου είναι ο καλύτερος.
αν αποφασίσει να πορευτεί διαφορετικά ο πρώτος τότε μπορεί να ανοίξει η κουβέντα για νέο τεχνικό.
έτσι λέω γω....
απλά η γρήγορη μεταγραφή του καμαρά, η προσθήκη του θυμιάνη και οι ανανεώσεις μας έδωσαν λάθος εικόνα.
από πέρσι είχαν καταγράψει τις αδυναμίες και θα έπρεπε να έχουν κλείσει οι περισσότερες θέσεις πιο σύντομα.
σήμερα βλέπεις το τι δεν έκαναν. κι όχι γιατί αρκετές μεταγραφές δεν έχουν ακόμη αποδώσει αλλά κι όσες έγιναν είχαν είτε άστοχα(τίσου,τσάλοφ,σαμάτα,τζήμας) είτε δεν έγιναν.
ποια είναι τα χαφ μας?
3 χρόνια δεν έχουμε κλείσει τις πιο ''εύκολες'' θέσεις του γηπέδου(ακραία αμυντικά μπακ)
όσοι γράφετε περί θυμιάνη,
καταρχάς ο αθλητής έδειξε κάποια καλά στοιχεία. ο λούτσε σήμερα αναφέρθηκε στον ίδιο. από την άλλη βγάζει στην σέντρα παίκτες και αδυναμίες συνόλου. συνεπώς σφάλμα, αστοχία που δεν πήρε περισσότερο χρόνο. όσοι τρέχετε να δικαιολογήσετε κάθε τι σε σχέση με τον λούτσε θα είχατε ένα δίκιο αν στις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί ο θυμιάνης ήταν καλυμμένες ικανοποιητικά. όμως δεν το είδαμε αυτό. πελαγοδρομεί το κέντρο μας και μεγάλα θέματα, όπως εσείς γράφετε, με τέτοια και στα σέντερ μπακ.
όσο λειτουργεί έτσι η κεντρική διεύθυνση ο λουτσέσκου είναι ο καλύτερος.
αν αποφασίσει να πορευτεί διαφορετικά ο πρώτος τότε μπορεί να ανοίξει η κουβέντα για νέο τεχνικό.
έτσι λέω γω....
- figurehead4
Εκπληκτική η συνέντευξη. Αληθινή και πάντα με σαφή σκοπό για το άμεσο μέλλον. Άκουσα ό, τι είπε και ό, τι υπονόησε με πολύ προσοχή. Και τα είπε όλα.
Ο Λουτσέσκου είναι πλέον εδώ ψυχή και σώματι και "προειδοποίησε" γι' αυτό τους παίχτες του. Εκλεισε οριστικά το βιβλίο με το ότι έγινε και άνοιξε το βιβλίο για όσα έρχονται.
Λίγο οι μαλακίες ερωτήσεις πήγαν να χαλάσουν το μήνυμα, αλλά και πάλι το μήνυμα έμεινε ξεκάθαρο. Τραβάει μια γραμμή και πάει μπροστά, με μια ομάδα χωρίς υφάκι που θα πεθαίνει στο γήπεδο.
Αυτός ο Λουτσέσκου είναι εγγύηση για το μέλλον. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου. Επιτέλους. Πιπα κωλο εμπλοκή θα τους πάει τώρα τους παίχτες και μετά τους αντιπάλους. Το στραβό χαμόγελο όταν είπε για το ότι ήρθε η ώρα για τους παίχτες να δείξουν τι κάκαλα έχουν (αυτό εννούσε) τα λέει όλα.
Αντε να τελειώνουμε με τις γκρίνιες κι αυτός κι εμείς. Επιτέλους. Πάμε τώρα κι όποιον πάρει ο Χάρος. Ουφφφφ
Ο Λουτσέσκου είναι πλέον εδώ ψυχή και σώματι και "προειδοποίησε" γι' αυτό τους παίχτες του. Εκλεισε οριστικά το βιβλίο με το ότι έγινε και άνοιξε το βιβλίο για όσα έρχονται.
Λίγο οι μαλακίες ερωτήσεις πήγαν να χαλάσουν το μήνυμα, αλλά και πάλι το μήνυμα έμεινε ξεκάθαρο. Τραβάει μια γραμμή και πάει μπροστά, με μια ομάδα χωρίς υφάκι που θα πεθαίνει στο γήπεδο.
Αυτός ο Λουτσέσκου είναι εγγύηση για το μέλλον. Αυτός είναι ο Λουτσέσκου. Επιτέλους. Πιπα κωλο εμπλοκή θα τους πάει τώρα τους παίχτες και μετά τους αντιπάλους. Το στραβό χαμόγελο όταν είπε για το ότι ήρθε η ώρα για τους παίχτες να δείξουν τι κάκαλα έχουν (αυτό εννούσε) τα λέει όλα.
Αντε να τελειώνουμε με τις γκρίνιες κι αυτός κι εμείς. Επιτέλους. Πάμε τώρα κι όποιον πάρει ο Χάρος. Ουφφφφ
Ασχέτως του τι είπε και πως τα ερμηνεύει ο καθένας, την άποψη μου την έχω πει από χθές. Οι πιθανότητες να είναι εδώ την σεζόν 25-26 θεωρώ ότι μειώνονται
Παρα πολύ χρήσιμη η σημερινή σ.τ. του Λουτσε. Φάνηκε και αρκετά ήρεμος με προσεγμένες απαντήσεις. Πέρα από 2-3 ερωτήσεις, οι υπόλοιπες ήταν ψιλοχαζες και σχεδόν καθόλου ποδοσφαιρικες.
Ο οργανισμός δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί σωστά και να χτίσει στην περσινή επιτυχία. Πολλά έχουν αναλυθεί και το να αρχίσουμε να κατηγορούμε δε θα βοηθήσει πουθενά. Η χρονιά έχει αρκετό δρόμο ακόμα και μπορεί να στρώσει το πράγμα.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Η ομάδα δεν παίζει σαν ομάδα και σωστά μίλησε για τους παίκτες. Για μένα και ο Λουτσε μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση πιο αποτελεσματικά.
Ο οργανισμός δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί σωστά και να χτίσει στην περσινή επιτυχία. Πολλά έχουν αναλυθεί και το να αρχίσουμε να κατηγορούμε δε θα βοηθήσει πουθενά. Η χρονιά έχει αρκετό δρόμο ακόμα και μπορεί να στρώσει το πράγμα.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε. Η ομάδα δεν παίζει σαν ομάδα και σωστά μίλησε για τους παίκτες. Για μένα και ο Λουτσε μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση πιο αποτελεσματικά.
Δεν εχει αναγκη ο Μπάρκα απο υποστηριξη, ούτε θέλω να κανω τον δικηγορο του, αλλα βρε αδερφε εκμεταλλευσου λιγακι την ανοχή των μοντς για κατι καλο και όχι για μια απο τα ιδια. Δηλαδη δεν βαρεθηκες να σε διαγραφουν για τους ιδιους λογους; Φιλικα το λεω, δεν εχω κατι μαζι σου και το εννοω.Zanis24 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αυτό το ποστ περιγράφει επ'ακριβώς το ένα από τα προβλήματα.Zanis24 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι οπως μεγαλωσει ο καθενας και τι αρχες εχει. Εσυ καταδιωκεις με αστεια και ειρωνιες, εγω απλα θελω να γραφω τη γνωμη μου.
Την αλήθεια την εκλαμβάνεις ως ειρωνεία και την άποψή σου ως πραγματικότητα.
Και την επισήμανσή μου, ως καταδίωξη.
Αν ξαναμιλήσεις για το πώς μεγάλωσα και τις αρχές μου, θα βρεθούμε από κοντά*. Στ'αρχίδια μου και η mod team και όλοι.
Βέβαια, λογικά θα φάω εγώ μπαν τώρα και όχι εσύ, ο άνθρωπος με τα 5 nicknames, αλλά όλα καλά. Το "στ'αρχίδια μου" είναι 3 μέρες μπαν, αυτό που κάνεις εσύ είναι κομπλέ.
*Φυσικά για να συζητήσουμε αναλυτικά για το πώς μεγάλωσα.Γιατι τοση κακια? 5 nicknames? wtf?
Δεν εχω κανενα προβλημα να συζητησουμε απο κοντα, θα χαρω πολυ να γνωρισω ενα τετοιο ενδιαφερον μελος του φορουμ.
Να το εκλαβω σαν απειλη αυτο συνοπαδε?
Κι εγω αυτο ειδα, η γλωσσα του σωματος εδειξε οτι δεν εχει να δωσει κατι αλλο.nunies4 έγραψε:Ασχέτως του τι είπε και πως τα ερμηνεύει ο καθένας, την άποψη μου την έχω πει από χθές. Οι πιθανότητες να είναι εδώ την σεζόν 25-26 θεωρώ ότι μειώνονται
-
ο γατος ο λουτσεσκου ειπε ακριβως αυτο που συμβαινει. Δεν ειναι ζητημα τακτικης η ελλειψης παικτων η φαση μας. Και πολυ καλοι ειναι οσοι ειρθαν . Απλα μπηκανε σε ενα τριπακι οι παικτες μας, υπεροψιας στην αρχη που ειρθαν τα κλαρινα στην ευρωπη, και μετα για να σωθει η φαση ειπαν να το σωσει ο καθενας μονος του απο εγωισμο και μονο οτι ειμαι παικταρας και θα καθαρισω. Αποτελεσμα τζιφος. Παραδειγματα: με γαβρο 2 φασεις που υπαρχουν καλυτερες επιλογες και το κανουν μονοι τους στην αρχη ντεσποτοφ και μπραντον , με αρη επισης υπαρχουν παρομοιες φασεις στην τελικη προσπαθεια. Προσπαθει ο ζιβκοβιτς προσπαθει ο ταισον δεν μπηκε και καλα ο κωνσταντελιας συνεπεια να χανονται και οι στραικερ και νατα μας. Μην φοβαστε γιατι αυτο δειχνει οτι πιστευουν στον εαυτο τους οι παικτες απλως δεν εχουν καθαρο μυαλο. Αναπνοες πριν τα ματς διαλογισμος παγωμενα νερα στο κεφαλι και θα ερθουν τα αποτελεσματα. Αυτο ειπε ο λουτσ και αυτο ειναι το προβλημα σωστα το εντοπισε!! τα τεχνικα περιτευουν. Και οσο για τον Μπακαγιοκο που τον τελειωσαμε εμεις , μηδενα προ του τελους μακαριζε...
Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι πως θα βρει η ομάδα μας ξανά την αγωνιστική της ταυτότητα.
Το καλοκαίρι είναι μακριά.
Σήμερα εκτός από την ευθύνη που ανέλαβε έγινε και ασπίδα προστασίας για την διοίκηση.
Σε κάθε στιγμή ανέφερε ότι αυτός ευθύνεται για την πορεία της ομάδας.
Έχει σκεφτεί κανείς σας πόσο δύσκολο είναι ένας άνθρωπος που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους με τον ΠΑΟΚ να βγει δημόσια και να παραδεχτεί ότι φταίει αυτός;
Ο πιο εύκολος δρόμος θα ήταν η παραίτηση ή η σιωπή.
Σκεφτείτε τον εαυτό σας να απολογειστε έτσι για τη δουλειά σας μπροστά σε όλους.
Προπονητή καλύτερο του μπορεί ίσως κάποτε να βρούμε αλλά άλλον που να έχει ταυτιστεί συναισθηματικά και ψυχικά με τον ΠΑΟΚ δεν θα ξαναδούμε.
Αυτο που έκανε σήμερα ήταν κατάθεση ψυχής, εξομολόγηση.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας την χρωστούσε
Μην βλέπετε παντού εχθρούς, συνωμοσίες και άλλα υπερφυσικά.
Φταίω εγώ!!! Τι άλλο θέλετε; Τόσο καιρό βλέπαμε ότι φταίει και αυτός...μας το παραδέχτηκε και μας εξήγησε τους λόγους.
Από σήμερα και μετά θα φέρουν και οι παίκτες ευθύνη...όποιος δεν παίζει για την ομάδα θα τον φάει η κερκίδα.
Εδειξε για άλλη μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του , ένας άνθρωπος αληθινός και ειλικρινής.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!
υγ: 23 μέρες τιμωρία και στη πρώτη του συνέντευξη τους την είπε και πάλι , δεν κότεψε μην τον ξανά τιμωρήσουν, τους υπενθύμισε ότι είναι κλέφτες, ποντιακό κεφάλι αγύριστο και αλύγιστο.
Το καλοκαίρι είναι μακριά.
Σήμερα εκτός από την ευθύνη που ανέλαβε έγινε και ασπίδα προστασίας για την διοίκηση.
Σε κάθε στιγμή ανέφερε ότι αυτός ευθύνεται για την πορεία της ομάδας.
Έχει σκεφτεί κανείς σας πόσο δύσκολο είναι ένας άνθρωπος που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους με τον ΠΑΟΚ να βγει δημόσια και να παραδεχτεί ότι φταίει αυτός;
Ο πιο εύκολος δρόμος θα ήταν η παραίτηση ή η σιωπή.
Σκεφτείτε τον εαυτό σας να απολογειστε έτσι για τη δουλειά σας μπροστά σε όλους.
Προπονητή καλύτερο του μπορεί ίσως κάποτε να βρούμε αλλά άλλον που να έχει ταυτιστεί συναισθηματικά και ψυχικά με τον ΠΑΟΚ δεν θα ξαναδούμε.
Αυτο που έκανε σήμερα ήταν κατάθεση ψυχής, εξομολόγηση.
Και η αλήθεια είναι ότι δεν μας την χρωστούσε
Μην βλέπετε παντού εχθρούς, συνωμοσίες και άλλα υπερφυσικά.
Φταίω εγώ!!! Τι άλλο θέλετε; Τόσο καιρό βλέπαμε ότι φταίει και αυτός...μας το παραδέχτηκε και μας εξήγησε τους λόγους.
Από σήμερα και μετά θα φέρουν και οι παίκτες ευθύνη...όποιος δεν παίζει για την ομάδα θα τον φάει η κερκίδα.
Εδειξε για άλλη μια φορά την ανθρώπινη πλευρά του , ένας άνθρωπος αληθινός και ειλικρινής.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!
υγ: 23 μέρες τιμωρία και στη πρώτη του συνέντευξη τους την είπε και πάλι , δεν κότεψε μην τον ξανά τιμωρήσουν, τους υπενθύμισε ότι είναι κλέφτες, ποντιακό κεφάλι αγύριστο και αλύγιστο.
Χωρις να θελω να δικαιολογησω ή να ωραιοποιησω την κατασταση που επικρατει διοικητικα στην ομαδα σε επιπεδο οργανωσης γενικα αλλα και ειδικα στο θεμα των μεταγραφων, πιστευετε οτι ο Λουτσεσκου θα βρει ομαδα που θα του εχει το ροστερ οπως το θελει στην αρχη της προετοιμασιας? Που θα του ανανεωνει αυτους π θελει και θα κρατα αυτους π θελει ακομη κι αν αξιολογουν οτι δεν ειναι προς το συμφερον του δυλλογου μακροπρόθεσμα?
Δυσκολο.
Υπαρχει ομαδα που μπορει να χει ικανοποιημενο 100% τον Ραζβαν?
Εγω βλεπω μια συνεχή προσπαθεια αναδειξης των δυσκολιων και την αναγωγη τους σε ανυπερβλητα εμποδια ουτως ωστε οταν εχουμε επιτυχίες να ειναι καθ υπερβαση και μαγικες, ενω να υπαρχουν παντα εξωγενεις παραγοντες π να δικαιολογουν τις αποτυχιες.
Και τι παει να πει οτι φταιει αυτος γιατι ειχε αρνητικη διάθεση στην αρχη της σεζον? Οταν πληρωνεσαι 2 μυρια ειναι αδιανοητο να αφήνεις το θυμικο σου να επηρεαζει την δουλεια σου. Δηλαδη τωρα ξαφνικα θα λειτουργησει σωστα και επαγγελματικά και θα παρουσιασει ενα αξιολογο συνολο? Αν συμβει αυτο τοτε σημαινει οτι αν ηταν εξ αρχης επαγγελματιας και οχι αντιδραστικος και εγωιστης τοτε ισως η ομαδα να ειχε εδω και καιρο καλυτερη εικονα και αυτο να ειχε συμβάλλει στο να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα σε ελλαδα και ευρωπη.
Κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. Ακομη και πέρσι π.εκ του αποτελεσματος η ομαδα πηγε τρενο, αυτος στην προετοιμασια ειχε νευρα και ηταν ξενερωμενος. Χιλια καλα εχει αλλα μ αυτον τον τροπο λειτουργιας θα κανουμε παντα ενα βημα μπροστα και δυο πισω.
υγ. Αν ισχυουν ολα αυτα που αναφερει τοτε γτ εβγαινε φωτογραφιες ευτυχιας μετα την συναντηση στο Πορτο Καρρας? Τοτε οι διαρροες ηταν οτι υπαρχει πληρης ικανοποιηση συμπνοια και συμπορευση, τωρα ξαφνικα δεν ισχυαν? Τεσπα...
Δυσκολο.
Εγω βλεπω μια συνεχή προσπαθεια αναδειξης των δυσκολιων και την αναγωγη τους σε ανυπερβλητα εμποδια ουτως ωστε οταν εχουμε επιτυχίες να ειναι καθ υπερβαση και μαγικες, ενω να υπαρχουν παντα εξωγενεις παραγοντες π να δικαιολογουν τις αποτυχιες.
Και τι παει να πει οτι φταιει αυτος γιατι ειχε αρνητικη διάθεση στην αρχη της σεζον? Οταν πληρωνεσαι 2 μυρια ειναι αδιανοητο να αφήνεις το θυμικο σου να επηρεαζει την δουλεια σου. Δηλαδη τωρα ξαφνικα θα λειτουργησει σωστα και επαγγελματικά και θα παρουσιασει ενα αξιολογο συνολο? Αν συμβει αυτο τοτε σημαινει οτι αν ηταν εξ αρχης επαγγελματιας και οχι αντιδραστικος και εγωιστης τοτε ισως η ομαδα να ειχε εδω και καιρο καλυτερη εικονα και αυτο να ειχε συμβάλλει στο να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα σε ελλαδα και ευρωπη.
Κάθε χρονο τα ιδια και τα ιδια. Ακομη και πέρσι π.εκ του αποτελεσματος η ομαδα πηγε τρενο, αυτος στην προετοιμασια ειχε νευρα και ηταν ξενερωμενος. Χιλια καλα εχει αλλα μ αυτον τον τροπο λειτουργιας θα κανουμε παντα ενα βημα μπροστα και δυο πισω.
υγ. Αν ισχυουν ολα αυτα που αναφερει τοτε γτ εβγαινε φωτογραφιες ευτυχιας μετα την συναντηση στο Πορτο Καρρας? Τοτε οι διαρροες ηταν οτι υπαρχει πληρης ικανοποιηση συμπνοια και συμπορευση, τωρα ξαφνικα δεν ισχυαν? Τεσπα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 15 Νοέμ 2024, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εχει αναγκη ο Μπάρκα απο υποστηριξη, ούτε θέλω να κανω τον δικηγορο του, αλλα βρε αδερφε εκμεταλλευσου λιγακι την ανοχή των μοντς για κατι καλο και όχι για μια απο τα ιδια. Δηλαδη δεν βαρεθηκες να σε διαγραφουν για τους ιδιους λογους; Φιλικα το λεω, δεν εχω κατι μαζι σου και το εννοω.[/quote]Daskalos_4 έγραψε:Zanis24 έγραψε:Αυτό το ποστ περιγράφει επ'ακριβώς το ένα από τα προβλήματα.Zanis24 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι οπως μεγαλωσει ο καθενας και τι αρχες εχει. Εσυ καταδιωκεις με αστεια και ειρωνιες, εγω απλα θελω να γραφω τη γνωμη μου.
Την αλήθεια την εκλαμβάνεις ως ειρωνεία και την άποψή σου ως πραγματικότητα.
Και την επισήμανσή μου, ως καταδίωξη.
Αν ξαναμιλήσεις για το πώς μεγάλωσα και τις αρχές μου, θα βρεθούμε από κοντά*. Στ'αρχίδια μου και η mod team και όλοι.
Βέβαια, λογικά θα φάω εγώ μπαν τώρα και όχι εσύ, ο άνθρωπος με τα 5 nicknames, αλλά όλα καλά. Το "στ'αρχίδια μου" είναι 3 μέρες μπαν, αυτό που κάνεις εσύ είναι κομπλέ.
*Φυσικά για να συζητήσουμε αναλυτικά για το πώς μεγάλωσα.Γιατι τοση κακια? 5 nicknames? wtf?
Δεν εχω κανενα προβλημα να συζητησουμε απο κοντα, θα χαρω πολυ να γνωρισω ενα τετοιο ενδιαφερον μελος του φορουμ.
Να το εκλαβω σαν απειλη αυτο συνοπαδε?
Κουρασε λιγο το αστειο με αλλα accounts. Δεν εχω αλλα, οποιος θελει το χωνευει οποιος οχι συνεχιζει.
Το ροστερ ετοιμο 1 ιουλιου και με ολους οσους θελει αυτος?
Και σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο? Ή απλα σε ομαδες π συνηθισαν να ειναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα?
υγ. σοβαρα ρωταω. Δεν εχω εικονα
Και σε ομαδες που κανουν πρωταθλητισμο? Ή απλα σε ομαδες π συνηθισαν να ειναι στη μέση του βαθμολογικού πίνακα?
υγ. σοβαρα ρωταω. Δεν εχω εικονα
Οποιος βλεπει αντικειμενικα τα πραγματα, μπορει να διακρίνει εναν αλλο Λουτσεσκου φετος.Gospi έγραψε:Χωρις να θελω να δικαιολογησω ή να ωραιοποιησω την κατασταση που επικρατει διοικητικα στην ομαδα σε επιπεδο οργανωσης γενικα αλλα και ειδικα στο θεμα των μεταγραφων, πιστευετε οτι ο Λουτσεσκου θα βρει ομαδα που θα του εχει το ροστερ οπως το θελει στην αρχη της προετοιμασιας? Που θα του ανανεωνει αυτους π θελει και θα κρατα αυτους π θελει ακομη κι αν αξιολογουν οτι δεν ειναι προς το συμφερον του δυλλογου μακροπρόθεσμα?
Δυσκολο.