Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Στο χερι του ειναι να αναστρεψει την κατασταση. Εγω την ειδα σαν bye bye συνεντευξη
- George Best
+++++++++van rooy έγραψε:Να ευχαριστήσω θερμά τα χανούμια που τον έστειλαν 23 μέρες εκτός ομάδας!!!
Του έδωσαν την ευκαιρία να αποστασιοποιηθεί και να συνειδητοποιήσει το μερίδιο της ευθύνης του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας.
Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους και αυτός βγήκε αντρίκια και ανέλαβε τη δική του, έφερε και προ ευθυνών και τους παίκτες.
Οι υπάλληλοι δεν μπορούν να φέρουν προ των ευθυνών τον εργοδότη τους.
Όσα συζητάμε εδω μέσα απο την αρχή της σεζόν όλα ισχύουν.
Σήμανε ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε.
- paokkerkir
Bye bye για σένα λογικάZanis24 έγραψε:Παραδεχομαι οτι ειναι bye bye συνεντευξη.
To -5 δεν αναφέρεται αποκλειστικά στο ρόστερ. Το εξηγεί εκεί που λέει ότι πήραμε πρωτάθλημα και φέτος θα είναι μια δυσκολότερη κατάσταση. Το -5 περιλαμβάνει και αυτό. Επίσης, δεν αναφέρεται στο σχόλιο σου ότι 1. ο Κετζιόρα έλειπε από την ομάδα για καιρό 2. Ο Κούλιε ήξερε οτι θα φύγει και αντικαταστάτης δεν ερχόταν 3. Ο Εκόγκ ήταν εκτός ομάδος 4. Ο Σαμάτα ήταν εκτός ομάδος 5. ο Μειτέ δεν αντικαστάθηκε ποτέ 6. Ο Σορετίρε ήρθε 29 Ιουλίου, άρα δεν υπήρχε αλλαγή στο αριστερό εξτρέμjoshua έγραψε:Όποιος θέλει να ειναι σχετικά αντικειμενικος μπορεί να δει ότι σε σχέση με το καλοκαίρι του 23 που χαναμε παίκτες πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των προκριματικων,με το καλοκαίρι του 22 και μεταγραφες επιπεδου Κουαλιατα,με το καλοκαίρι του 19 που οντως απορρίφθηκαν οι εισηγήσεις παραμονής Κανιας,Σακχοφ ,η ΠΑΕ φέτος έκανε μεγάλη προσπάθεια να λειτουργήσει διαφορετικά. Απέρριψε πρόταση 20 μυριων για Ντελια,έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα ώστε να είναι παρόν από τη πρώτη μέρα,συμφώνησε 2 φορές με Μπενφικα για Μειτε,έφερε 2 επιθετικους σε 1 εβδομάδα και κατέβηκε στα παιχνίδια με Μάλμε με όλους τους περσινους παρόντες πλην ενός για τον οποιο έκανε αντικειμενική προσπάθεια παραμονης και σημαντικές ενισχύσεις. Αυτό εγώ ξαναλεω δεν μπορώ με τη ΚΑΜΙΑ να το πω -5 και σίγουρα δεν δικαιολογεί την εικόνα μιας ομάδας που έμοιαζε να βρέθηκε για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν απέναντι στη Μάλμε παρα τον άτυχη αποκλεισμο Ειναι ρε φιλε λες και παθαίνει καποιου ειδους ψυχαναγκασμου τα καλοκαιρια που τον φέρνουν με το ζορι σε κακη ψυχολογικη κατασταση.Δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν ένα τρόπο να σταματήσει αυτό.
Ειδα ολη την συνέντευξη. Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι προπονητής και μεγάλος τα βάλανε κάτω, τα μιλήσανε και τα συμφωνήσανε. Και κάπως έτσι θα έρθει το μπακ του μπακ.
Αυτος επαιζε με το στυλο η ο Κυρκυρ; Μας πηρε τα αυτιαMīngus έγραψε:Στο digital marketing είναι.Patron έγραψε:Ποιος είναι;Mīngus έγραψε:Δεν είναι μεταφραστής.
Ασχέτως που τον έβαλαν να τον κάνει.

Την επομενη φορα απλο παραδοσιακο bic.
Σε γενικές γραμμές δεν διαφωνώ αλλά ταυτόχρονα 31/8 δεν είχαμε αντικαταστήσει Μεϊτέ και δεν είχαμε 2 απ'τα 3 βασικά απ' ότι φαίνεται στόπερ. Και όταν ήρθαν, ήμασταν 2-3 αγωνιστικές μέσα στο πρωτάθλημα. -5 μπορεί να μην είναι, αλλα είναι πολύ πίσω από εκεί που θα έπρεπε να είναι.joshua έγραψε:Όποιος θέλει να ειναι σχετικά αντικειμενικος μπορεί να δει ότι σε σχέση με το καλοκαίρι του 23 που χαναμε παίκτες πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των προκριματικων,με το καλοκαίρι του 22 και μεταγραφες επιπεδου Κουαλιατα,με το καλοκαίρι του 19 που οντως απορρίφθηκαν οι εισηγήσεις παραμονής Κανιας,Σακχοφ ,η ΠΑΕ φέτος έκανε μεγάλη προσπάθεια να λειτουργήσει διαφορετικά. Απέρριψε πρόταση 20 μυριων για Ντελια,έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα ώστε να είναι παρόν από τη πρώτη μέρα,συμφώνησε 2 φορές με Μπενφικα για Μειτε,έφερε 2 επιθετικους σε 1 εβδομάδα και κατέβηκε στα παιχνίδια με Μάλμε με όλους τους περσινους παρόντες πλην ενός για τον οποιο έκανε αντικειμενική προσπάθεια παραμονης και σημαντικές ενισχύσεις. Αυτό εγώ ξαναλεω δεν μπορώ με τη ΚΑΜΙΑ να το πω -5 και σίγουρα δεν δικαιολογεί την εικόνα μιας ομάδας που έμοιαζε να βρέθηκε για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν απέναντι στη Μάλμε παρα τον άτυχη αποκλεισμο Ειναι ρε φιλε λες και παθαίνει καποιου ειδους ψυχαναγκασμου τα καλοκαιρια που τον φέρνουν με το ζορι σε κακη ψυχολογικη κατασταση.Δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν ένα τρόπο να σταματήσει αυτό.
Ο Μαυρίδης παράτησε τα τατουάζ και σήμερα είχε παρουσίαση το παλικάρι για να βαράει το παλιό σήμα σε τελικούς. Τον ρωτάει ο Κυρ κυρ:Αγγλικά ξέρεις ;Ναι λέει το παλικάρι ξέρω να χτυπάω και αγγλικά. Έλα μαζί μου που σου ΄χω μια δουλίτσα του λέει ο Κυρ κυρ,....
Ρε παιδιά όλα ok, αλλά γιατί χρειαζόταν αυτή η συνέντευξη τύπου?
Για να βλέπουμε τα ξινισμένα μούτρα του Κυρ Κυρ, μην τυχόν και γίνει καμιά άβολη ερώτηση και δεν την κόψει έγκαιρα ?
Προφανώς ο προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές (ξεκινήσαμε στο - 5 σε σχέση με πέρυσι όπως είπε) , δεν ήταν involved (δηλαδή έφεραν όποιον ήθελαν εκείνοι - η διοίκηση - στις περισσότερες περιπτώσεις) ούτε και οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας εικάζω ότι έμειναν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές και επίσης σίγουρα δεν έχουμε το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας που δήλωσε ο Σαββίδης
Επίσης γίνονται αγωνιστικά λάθη διαχείρισης σε κάποιες περιπτώσεις από τον προπονητή όπως έμμεσα παραδέχτηκε και ο ίδιος
Όλα αυτά ήταν όμως γνωστά και η συνέντευξη πιο πολύ ως σπασμωδική αντίδραση του οργανισμού μου φαίνεται που βρίσκεται σε αμηχανία, παρά πρόσφερε το οτιδήποτε
Για να βλέπουμε τα ξινισμένα μούτρα του Κυρ Κυρ, μην τυχόν και γίνει καμιά άβολη ερώτηση και δεν την κόψει έγκαιρα ?
Προφανώς ο προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές (ξεκινήσαμε στο - 5 σε σχέση με πέρυσι όπως είπε) , δεν ήταν involved (δηλαδή έφεραν όποιον ήθελαν εκείνοι - η διοίκηση - στις περισσότερες περιπτώσεις) ούτε και οι περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας εικάζω ότι έμειναν ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές και επίσης σίγουρα δεν έχουμε το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας που δήλωσε ο Σαββίδης
Επίσης γίνονται αγωνιστικά λάθη διαχείρισης σε κάποιες περιπτώσεις από τον προπονητή όπως έμμεσα παραδέχτηκε και ο ίδιος
Όλα αυτά ήταν όμως γνωστά και η συνέντευξη πιο πολύ ως σπασμωδική αντίδραση του οργανισμού μου φαίνεται που βρίσκεται σε αμηχανία, παρά πρόσφερε το οτιδήποτε
- loukas karadimos
καυλα σκετη
εισαι λατρεια ρε Ρουμανε, αλεπου εισαι ρε, δεν σε πιανει κανεις.
οντως εσυ φταις, δικια σου ηταν η φουρτουνα και δεν πειραζει γιατι σε αγαπαμε σαν δικο μας παιδι. καλως το καταλαβες, καλως το ανεδειξες και καλως τους εβγαλες στην σεντρα γιατι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
η τελευταια φορα πυ προπονητης του ΠΑΟΚ εβγαλε στην σεντρα τους παιχτες του ηταν ο Ιβιτς, ολοι ξερουμε τι ακολουθησε
πριν απο αυτον ο Σαντος, ολοι ξερουμε τι ακολουθησε
αν φτιαξει το μυαλο του ο Ραζβαν, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
εισαι λατρεια ρε Ρουμανε, αλεπου εισαι ρε, δεν σε πιανει κανεις.
οντως εσυ φταις, δικια σου ηταν η φουρτουνα και δεν πειραζει γιατι σε αγαπαμε σαν δικο μας παιδι. καλως το καταλαβες, καλως το ανεδειξες και καλως τους εβγαλες στην σεντρα γιατι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.
η τελευταια φορα πυ προπονητης του ΠΑΟΚ εβγαλε στην σεντρα τους παιχτες του ηταν ο Ιβιτς, ολοι ξερουμε τι ακολουθησε
πριν απο αυτον ο Σαντος, ολοι ξερουμε τι ακολουθησε
αν φτιαξει το μυαλο του ο Ραζβαν, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Δυστυχως και εγω πισω απο τις λεξεις ειδα το bye bye.
Αν δεν αλλαξει η διοικηση το στυλ της , τοτε μαλλον θα ειναι για τελευταια χρονια εδω. Ο τυπος συνεχως καθε χρονο αρχιζει απο την αρχη χωρις λογο
Μακαρι να ειναι ολα στο μυαλο μου αλλα δεν βλεπω να αντεχει και πολυ
προσωπικα και 5ους να μας βγαλει , θελω να μεινει εδω ολη την τριετια
Αν δεν αλλαξει η διοικηση το στυλ της , τοτε μαλλον θα ειναι για τελευταια χρονια εδω. Ο τυπος συνεχως καθε χρονο αρχιζει απο την αρχη χωρις λογο
Μακαρι να ειναι ολα στο μυαλο μου αλλα δεν βλεπω να αντεχει και πολυ
προσωπικα και 5ους να μας βγαλει , θελω να μεινει εδω ολη την τριετια
Κάνεις δεν λέει ότι η ΠΑΕ λειτουργεί τέλεια αλλά και αυτός πρέπει να καταλάβει ότι κάποια πράγματα ειναι αναγκαία. Ούτε μπορούμε να λέμε όχι σε πωλήσεις,ούτε μπορούμε να ικανοποιουμε κάθε απαίτηση,ούτε φυσικά να ολοκληρώσουμε ροστερ Ιούλιο. Φέτος εγώ είδα ότι έγιναν βήματα μπροστά. Ας βάλει λίγο νερό στο κρασί του και ας εκμεταλευτει τη σχέση που έχει με τον Ιβάν για να απαιτήσει κάτι παραπάνω.