Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Zanis24 έγραψε:Μανια να προσβαλλω συνεχως για να νιωσω εγω καλα δεν εχω σιγουρα παντως. Σεβομαι τις γνωμες των αλλων, αλλα ειναι και θεμα ανατροφης.
Δεν είπα τίποτα για εσένα, απλώς παρέθεσα εσένα κι ένα άτομο που κατάλαβε εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα από εσένα.

Τώρα έβαλα να ακούσω τη συνέντευξη...

12:10 του βίντεο:
I have to tell you that the only one responsible of this situation I am, because it means that until now I couldn't find the way to create the relation between the players and to create the mentality of fighter group.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όποιος θέλει να ειναι σχετικά αντικειμενικος μπορεί να δει ότι σε σχέση με το καλοκαίρι του 23 που χαναμε παίκτες πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των προκριματικων,με το καλοκαίρι του 22 και μεταγραφες επιπεδου Κουαλιατα,με το καλοκαίρι του 19 που οντως απορρίφθηκαν οι εισηγήσεις παραμονής Κανιας,Σακχοφ ,η ΠΑΕ φέτος έκανε μεγάλη προσπάθεια να λειτουργήσει διαφορετικά. Απέρριψε πρόταση 20 μυριων για Ντελια,έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα ώστε να είναι παρόν από τη πρώτη μέρα,συμφώνησε 2 φορές με Μπενφικα για Μειτε,έφερε 2 επιθετικους σε 1 εβδομάδα και κατέβηκε στα παιχνίδια με Μάλμε με όλους τους περσινους παρόντες πλην ενός για τον οποιο έκανε αντικειμενική προσπάθεια παραμονης και σημαντικές ενισχύσεις. Αυτό εγώ ξαναλεω δεν μπορώ με τη ΚΑΜΙΑ να το πω -5 και σίγουρα δεν δικαιολογεί την εικόνα μιας ομάδας που έμοιαζε να βρέθηκε για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν απέναντι στη Μάλμε παρα τον άτυχη αποκλεισμο Ειναι ρε φιλε λες και παθαίνει καποιου ειδους ψυχαναγκασμου τα καλοκαιρια που τον φέρνουν με το ζορι σε κακη ψυχολογικη κατασταση.Δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν ένα τρόπο να σταματήσει αυτό.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Zanis24 έγραψε:
psykoman έγραψε:Προβλημα αντιληψης υπαρχει...εσυ εχεις παντα δικιο...αρα;
Νομιζω πως χρειαζεσαι λιγο υπνο γιατι βλεπεις λεξεις που δεν εχω πει. Ειπα εγω "παντα"?
Ελα μην μου το χαλας τωρα...και παω να σου χτισω το προφιλ
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

πάτησε κουμπί, σφύριξε την έναρξη, πάτησε την σκανδάλη εκκίνησης. Δουλειά και εύχομαι το τρένο να ξεκινήσει από Δεκέμβριο, με ένα δύο μήνες καθυστέρηση.....
ένας μήνας με πολλά παιχνίδια και η ομάδα την ανάγκη να μείνει ψηλά στην βαθμολογία και να κάνει τις πρώτες νίκες στην ευρώπη.
εκεί κοντά στα τελειώματα και οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης, με τις διορθώσεις και τα συμπληρώματα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά!
αν αγαπάς την ομάδα δεν έχεις παρά να ελπίζεις, ΠΑΝΤΑ!!!!!
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Μανια να προσβαλλω συνεχως για να νιωσω εγω καλα δεν εχω σιγουρα παντως. Σεβομαι τις γνωμες των αλλων, αλλα ειναι και θεμα ανατροφης.
Δεν είπα τίποτα για εσένα, απλώς παρέθεσα εσένα κι ένα άτομο που κατάλαβε εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα από εσένα.

Τώρα έβαλα να ακούσω τη συνέντευξη...

12:10 του βίντεο:
I have to tell you that the only one responsible of this situation I am, because it means that until now I couldn't find the way to create the relation between the players and to create the mentality of fighter group.
Οπως ειπα, ειναι οπως μεγαλωσει ο καθενας και τι αρχες εχει. Εσυ καταδιωκεις με αστεια και ειρωνιες, εγω απλα θελω να γραφω τη γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Παρακαλω πολυ την μοντ τημ να κατεβασει αυτην την επικεφαλιδα απ το αρθρο στην κεντρικη που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα...

Χειμαρρώδης η συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την κατάσταση στην ομάδα» - Μήνυμα για restart!
Patron

Δημοσίευση από Patron »

joshua έγραψε:Όποιος θέλει να ειναι σχετικά αντικειμενικος μπορεί να δει ότι σε σχέση με το καλοκαίρι του 23 που χαναμε παίκτες πριν και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των προκριματικων,με το καλοκαίρι του 22 και μεταγραφες επιπεδου Κουαλιατα,με το καλοκαίρι του 19 που οντως απορρίφθηκαν οι εισηγήσεις παραμονής Κανιας,Σακχοφ ,η ΠΑΕ φέτος έκανε μεγάλη προσπάθεια να λειτουργήσει διαφορετικά. Απέρριψε πρόταση 20 μυριων για Ντελια,έδωσε 1.5 μυριο στον Καμαρα ώστε να είναι παρόν από τη πρώτη μέρα,συμφώνησε 2 φορές με Μπενφικα για Μειτε,έφερε 2 επιθετικους σε 1 εβδομάδα και κατέβηκε στα παιχνίδια με Μάλμε με όλους τους περσινους παρόντες πλην ενός για τον οποιο έκανε αντικειμενική προσπάθεια παραμονης και σημαντικές ενισχύσεις. Αυτό εγώ ξαναλεω δεν μπορώ με τη ΚΑΜΙΑ να το πω -5 και σίγουρα δεν δικαιολογεί την εικόνα μιας ομάδας που έμοιαζε να βρέθηκε για πρώτη φορά λίγες μέρες πριν απέναντι στη Μάλμε παρα τον άτυχη αποκλεισμο Ειναι ρε φιλε λες και παθαίνει καποιου ειδους ψυχαναγκασμου τα καλοκαιρια που τον φέρνουν με το ζορι σε κακη ψυχολογικη κατασταση.Δεν γίνεται να μην μπορούν να βρουν ένα τρόπο να σταματήσει αυτό.
Valid point
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Zanis24 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι οπως μεγαλωσει ο καθενας και τι αρχες εχει. Εσυ καταδιωκεις με αστεια και ειρωνιες, εγω απλα θελω να γραφω τη γνωμη μου.
Αυτό το ποστ περιγράφει επ'ακριβώς το ένα από τα προβλήματα.

Την αλήθεια την εκλαμβάνεις ως ειρωνεία και την άποψή σου ως πραγματικότητα.
Και την επισήμανσή μου, ως καταδίωξη.

Αν ξαναμιλήσεις για το πώς μεγάλωσα και τις αρχές μου, θα βρεθούμε από κοντά*. Στ'αρχίδια μου και η mod team και όλοι.

Βέβαια, λογικά θα φάω εγώ μπαν τώρα και όχι εσύ, ο άνθρωπος με τα 5 nicknames, αλλά όλα καλά. Το "στ'αρχίδια μου" είναι 3 μέρες μπαν, αυτό που κάνεις εσύ είναι κομπλέ.

*Φυσικά για να συζητήσουμε αναλυτικά για το πώς μεγάλωσα.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα, μας δίνει την ευκαιρία μέχρι το επόμενο ντέρμπι, που είναι με το βάζελο, να κάνουμε ένα καλό σερι με βατούς αντιπάλους, ώστε να βρούμε τη χημεία που θέλει ο προπονητής. Αν κάνουμε το απόλυτο μέχρι το ντέρμπι, θα είμαστε 1οι στη βαθμολογία. Εκεί, πάλι θα πρέπει να κάνει η ομάδα άλλη μια υπέρβαση και να αρχίσει να νικάει και τα ντέρμπι.

Η περίοδος αυτή, μέχρι και το ντέρμπι με τον βάζελο, είναι με άλλα λόγια η τελευταία 'περίδος χάριτος' που μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε ομάδα. Μετά ακολουθούν ντέρμπι, κύπελλο σε πιο υψηλο επίπεδο και τέλος τα πλέι οφ. It is now or never για φέτος!
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι οπως μεγαλωσει ο καθενας και τι αρχες εχει. Εσυ καταδιωκεις με αστεια και ειρωνιες, εγω απλα θελω να γραφω τη γνωμη μου.

Αν ξαναμιλήσεις για το πώς μεγάλωσα και τις αρχές μου, θα βρεθούμε από κοντά*. Στ'αρχίδια μου και η mod team και όλοι.

Βέβαια, λογικά θα φάω εγώ μπαν τώρα και όχι εσύ, ο άνθρωπος με τα 5 nicknames, αλλά όλα καλά. Το "στ'αρχίδια μου" είναι 3 μέρες μπαν, αυτό που κάνεις εσύ είναι κομπλέ.

:shock: Γιατι τοση κακια? 5 nicknames? wtf?
Δεν εχω κανενα προβλημα να συζητησουμε απο κοντα, θα χαρω πολυ να γνωρισω ενα τετοιο ενδιαφερον μελος του φορουμ.
Να το εκλαβω σαν απειλη αυτο συνοπαδε?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ζανις αν και καινουριος απο οτι βλεπω καποιο παλιοτερο μελος μου θυμιζεις κ σπαω το κεφαλι μου. Εισαι οντως νεος στο φορουμ ? εχει καποιος αλλος την ιδια αισθηση ή απλα αδικω τον συνοπαδο?
Ον τοπικ το μαιο θα ειμαστε καλα
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Η ανατροφη μου ξαναλεω, δε με αφηνει να ειρωνευομαι σε καθε ευκαιρια. Μεγαλωσα να σεβομαι τον συνομιλητη μου, για αυτο ειμαι σε ενα φορουμ με τοσο ωραιες αποψεις. Ενταξει, δεν εχουμε την ιδια ανατροφη δεν πειραζει.
Προσπαθεις να με προσβαλλεις σε καθε ευκαιρια και τωρα βριζεις τους μοντς. Απορω πραγματικα γιατι τοση κακια.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

dragon έγραψε:συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα ζανις αν και καινουριος απο οτι βλεπω καποιο παλιοτερο μελος μου θυμιζεις κ σπαω το κεφαλι μου. Εισαι οντως νεος στο φορουμ ? εχει καποιος αλλος την ιδια αισθηση ή απλα αδικω τον συνοπαδο?
Ον τοπικ το μαιο θα ειμαστε καλα
Γεια σου dragon, ειμαι νεο μελος φιλε μου. Δεν ξερω τι μπορει να σου θυμιζω αλλα γραφτηκα για πρωτη φορα μετα απο καιρο που διαβαζα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

σορρυ για το χ4. οκ ζανις .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Patron έγραψε:
Mīngus έγραψε:Δεν είναι μεταφραστής.
Ασχέτως που τον έβαλαν να τον κάνει.