Razvan Lucescu IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Razvan Lucescu IV
Έγινε και η συνέντευξη -παρωδια και είπε τόσα πολλά χωρίς να πει ουσιαστικά τίποτα! Σαν να ακούς πολιτικό..... Βάλανε και τον Κυρ Κυρ εκεί μήπως καταλάθος ακουστεί τίποτα για τον πραγματικό υπεύθυνο της φετινής καθίζησης και όλα καλά. Να υποθέσω τώρα γίνανε όλοι σοφότεροι και η ομάδα θα θυμίζει ομάδα ξανά. Πιο πολύ ξέπλυμα του Σιλωάμ για την διοίκηση ήταν αυτή η συνέντευξη ώστε να καθησυχάσουν τους οπαδούς που άρχισαν ν'αντιδρουν απέναντι σε αυτό που παρουσιάζουν. Όλοι και όλα φταίνε πλην της αναμάρτητης διοίκησης.Το πήραμε το μήνυμα
μια χαρά, έκανε την αυτοκριτική του. Ανέλαβε τις ευθύνες του. Επισήμανε τι δεν πέτυχε και σε ποιο τομέα θα επικεντρωθεί για να έρθει η ανάκαμψη.
προσωπικά την τοποθέτηση του την εκλαμβάνω ως σημάδι, χρόνο για νέο ξεκίνημα έτσι ώστε να δούμε πάλι το μέταλλο της ομάδας με τον λούτσε.
προσωπικά την τοποθέτηση του την εκλαμβάνω ως σημάδι, χρόνο για νέο ξεκίνημα έτσι ώστε να δούμε πάλι το μέταλλο της ομάδας με τον λούτσε.
Τι να κανω ρε GINOLA διαφωνω.Μπορω? Πηγαμε στα παιχνιδια με τη Μαλμε με ακριβως το ιδιο ροστερ πλην του Μειτε συν Καμαρα και Τισουνταλι ? Γιατι λεγεται αυτο -5? Επιτρεποταν μια εικονα τοσο ασυνδετης ομαδας επειδη ελειπε ενας παικτη? Για το δεν ειχα ευθυνη για τις μεταγραφες εγω εχω πει οτι πιστευω πως ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του για να μπορει ακριβως να το πει μετα...Ασε τωρα μην ξυνεις πληγες...Ειναι αλλο να μην υλοποιειται μια εισηγηση ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ και αλλο να μην υλοποιειται εισηγηση ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ και τετοια σε ΟΛΑ τα χρονια παραμονης του στον παγκο δεν εχει βγει ΜΙΑ προς τα εξω.GINOLA έγραψε:joshua έγραψε:Πραγματικα οτι πιο αχρειαστο ηταν και πως θα μπορουσε να ειναι κατι διαφορετικο...Κουραζει παντως η ολη φαση με το καλοκαιρι. Να επιστρεψουμε στο 1980 και τα 12ετη συμβολαια δεν γινεται οποτε ας το παρει αποφαση και αυτος και ας βοηθησει με δικη του συμμετοχη.
Εντάξει το να ντυνεις μια άποψη του προπονητή με μια υπεβολη φίλε δεν είναι ωραίο.
Δεν νομίζω ότι ζητάει 12ετη συμβόλαια,ζητάει να έχει τον κύριο λόγο στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις. Αποφασεις που βλέπω μέρες να του χρεώνουν αλλά όπως είπε κατά λέξη " δεν είχα ευθύνη στις μεταγραφες ". Επισης προτείνω οποίος δεν ακουσε να τον ακούσετε γτ η μετάφραση δεν ήταν επαρκής σήμερα.no hard feelings φίλε,συμβαίνει
Τεσπα,ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα ότι και να έγινε είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι μπορεί με όποιον έχει αλλά σίγουρα ένα προπονητή που πλέον δείχνει ψιλοσκασμενος και δεν θέλει άλλο να παιζει τον πολλαπλό ρόλο πού τον αποδιδουν κάθε φορά που γίνεται στραβή εγώ τον είδα.
Επίσης,εμένα μου δείχνει ότι ακόμα και να πετύχει αν του χρόνου το καλοκαίρι είναι ίδιο το σκεπτικό δεν θα είναι εδω.
Αλλά όπως ζήτησε ας επικεντρωθουμε στο τώρα και ας δούμε αν θα βρει λύση στα προβλήματα τα τακτικά τα οποία ο ίδιος ειναι υποχρεωμένος να λύσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είπε ότι το "-5" ήταν για το να δέσει το γκρουπ, προσπαθήστε λίγο να μη γράφετε ό,τι να'ναι.
Για τις μεταγραφές είπε "I am not involved", πράγμα που δεν μεταφράστηκε.
Για τις μεταγραφές είπε "I am not involved", πράγμα που δεν μεταφράστηκε.
Το παιχνίδι με τη μάλμε που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με μια στραβοκλωτσιά?
Απο οτι ειπωθηκε αυτο που σας εμεινε ειναι οτι δεν ειπε τιποτα;;;
Οτι πανω απο 5 φορες ειπε οτι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ καθε παικτης αναλαμβανει τις ευθυνες του και η θα βαλει πισω τον εγωισμο του και τον ατομισμο του ειτε δεν εχει θεση στο γκρουπ, ειναι τιποτα;
Οτι ειπε δεν ξερω ποσες φορες οτι ειχε αλλη προσδοκια για το πως θα χτιζοταν αυτη η ομαδα και για το πως χτιστηκε ειναι τιποτα;
Οτι ανελαβε , δεν ξερω ποσες φορες, την ευθυνη για την γενικοτερη κατασταση και για οτι δεν εχει "μπετοναρει" ακομα το γκρουπ, ειναι τιποτα;
Οκ....μαλλον περιμενατε να αναλυσει την φυσικη κατασταση του Μπακαγιοκο, η γιατι ο ΤΤ εκανε κακακια οταν του ηρθε η μπαλα στο τετατετ στο Μαντσεστερ.
Οτι πανω απο 5 φορες ειπε οτι ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ καθε παικτης αναλαμβανει τις ευθυνες του και η θα βαλει πισω τον εγωισμο του και τον ατομισμο του ειτε δεν εχει θεση στο γκρουπ, ειναι τιποτα;
Οτι ειπε δεν ξερω ποσες φορες οτι ειχε αλλη προσδοκια για το πως θα χτιζοταν αυτη η ομαδα και για το πως χτιστηκε ειναι τιποτα;
Οτι ανελαβε , δεν ξερω ποσες φορες, την ευθυνη για την γενικοτερη κατασταση και για οτι δεν εχει "μπετοναρει" ακομα το γκρουπ, ειναι τιποτα;
Οκ....μαλλον περιμενατε να αναλυσει την φυσικη κατασταση του Μπακαγιοκο, η γιατι ο ΤΤ εκανε κακακια οταν του ηρθε η μπαλα στο τετατετ στο Μαντσεστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το γκρουπ δεν εδεσε ποτε, τι κανουμε απο δω και περα? Ο Μπακαγιοκο θα γινει 23? Ο Ταισον θα εχει νεα πνευμονια? Ο Μπραντον θα γινει Λεβα?
Στο χερι του ειναι να αλλαξει ο ιδιος και να προσαρμοστει, η αλαζονεια δεν του βγαινει σε καλο.
Ο ατομισμος περσι δεν υπηρχε, φετος γιατι υπαρχει?
Στο χερι του ειναι να αλλαξει ο ιδιος και να προσαρμοστει, η αλαζονεια δεν του βγαινει σε καλο.
Ο ατομισμος περσι δεν υπηρχε, φετος γιατι υπαρχει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zanis24 την Παρ 15 Νοέμ 2024, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ουτε κολυμβηθρες ουτε ναρκισισμοι. Ξυπνατε ΟΛΟΙ εχουμε ματς να κερδισουμε ειπε. Ανελαβε ευθυνες και εστειλε μηνυμα στους παικτες. Μια χαρα
Joshua Προφανώς μπορείς να διαφωνείς και να το γράφεις αλλά έγραψες για 12ετη συμβολαια,αυτό καυτηριάζεις,χρησιμοποιείς μια υπερβολή που δεν υπάρχει για να στηριξεις κατι.
Τώρα στο τελευταίο ποστ γράφεις ότι θεωρώ ότι δεν πήγε με -5 γιατί πιστεύω αυτό και αυτό και αυτο ειναι εντελώς διαφορετικο
Όσο για τις μεταγραφες είναι υπόθεση αυτό που λες,προφανώς μπορείς να το θεωρείς αλλά είναι υπόθεση. Εγώ θα πάω με την επιλογή ότι δεν τον αφήνουν να έχει λόγο,εσυ ότι το αποφεύγει για να μην έχει ευθύνη,αλλά και οι 2 υποθέτουμε.
Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει παρατήρηση για να πει κάποιος την άποψη σου ,ειδικά εσύ που 10000 φορές την έχεις πει έντονα γιατί αγαπάς και την ομαδα και την μπάλα,και για αυτό απλά και επειδη είσαι εσύ έγραψα ότι η πρώτη ατάκα σου είναι λίγο άδικη και οδηγει αλλού
Προφανώς έχουν γράψει άλλοι διαφορα τα οποία είναι υπερβολές εκατέρωθεν,απάντησα σε εσένα γιατί σε εκτιμώ και ειμαι βέβαιος για την καλή πρόθεση
Τώρα στο τελευταίο ποστ γράφεις ότι θεωρώ ότι δεν πήγε με -5 γιατί πιστεύω αυτό και αυτό και αυτο ειναι εντελώς διαφορετικο
Όσο για τις μεταγραφες είναι υπόθεση αυτό που λες,προφανώς μπορείς να το θεωρείς αλλά είναι υπόθεση. Εγώ θα πάω με την επιλογή ότι δεν τον αφήνουν να έχει λόγο,εσυ ότι το αποφεύγει για να μην έχει ευθύνη,αλλά και οι 2 υποθέτουμε.
Είμαι ο τελευταίος που θα κάνει παρατήρηση για να πει κάποιος την άποψη σου ,ειδικά εσύ που 10000 φορές την έχεις πει έντονα γιατί αγαπάς και την ομαδα και την μπάλα,και για αυτό απλά και επειδη είσαι εσύ έγραψα ότι η πρώτη ατάκα σου είναι λίγο άδικη και οδηγει αλλού
Προφανώς έχουν γράψει άλλοι διαφορα τα οποία είναι υπερβολές εκατέρωθεν,απάντησα σε εσένα γιατί σε εκτιμώ και ειμαι βέβαιος για την καλή πρόθεση
''Θα ήθελα να σας πω ότι όλη η ευθύνη για την κατάστασή μας είναι καθαρά δική μου.''Zanis24 έγραψε:Μια συνεντευξη που ειπε πολλα αλλα τιποτα.john4serres έγραψε:Πόλεμος από την Αθήνα, αδικία, τιμωρία στον ίδιο.
Τα γνωστά..
Μπηχτη στην διοικηση χωρις να ηρεμησει την κατασταση, ναι μεν φταιω αλλα φταινε οι παικτες απο σημερα, ο Θυμιανης συγνωμη που δεν παιζει, η αθηνα φταιει που με τιμωρησε αλλα κι εγω ξερω οτι ειμαι νευρικος.
Αυτος δεν ειναι ο ενωτικος Ρασβαν που ξεραμε, αυτος ηταν ενας ναρκισσος Ρασβαν που αποποιηθηκε τις ευθυνες και εριξε λαδι στη φωτια.
Οχι Ρασβαν, εσυ εχεις τις ευθυνες να επαναφερεις την ομαδα στις ραγες. Εισαι ο πιο πετυχημενος προπονητης μας εβερ, ομως πρεπει καθε χρονο να το δειχνεις.
Θεωρω οτι το καλοκαιρι χαιρεταει μετα την αρνηση να απαντησει για την διοικηση.
''θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο γιατί είχα μία αρνητικότητα στην αρχή της σεζόν, οπότε είναι 100% δική μου ευθύνη''
''Προβλήματα που είναι δικής μου ευθύνης, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις και να αφοσιωθούμε στο να λύσουμε τα προβλήματα της ομάδας.''
''Όσο για την αρνητικότητα, ήταν λάθος μου''
''Ειναι αλήθεια ότι όλοι μας στην ομάδα έχουμε ο καθένας την ευθύνη του. Αυτό σημαίνει ότι όμως όλα αρχίζουν απο εμένα.''
''Πρέπει να καλλιεργήσουμε στην ομάδα και ο ένας στον άλλον, μια θέληση μεγάλη, μια αποφασιστικότητα. Δεν το έχουμε καταφέρει και ειναι ευθυνη μου''
''Αποφάσισα να ερθω εδώ γιατί μου έλειψε να μιλάω και ήρθα για να αναλάβω την ευθύνη, ήθελα να εκφραστώ. ''
'ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ;;;
Να πω την αμαρτία μου (ή την μ@λ@κι@ μου όπως θέλετε) δεν τον βλέπω να μένει του χρόνου. Το πως δεν απάντησε για τις σχέσεις με Μαρία, Γιώργη και όταν είπε τελικά "my mistake" στην πολλοστη ερώτηση περί αρνητισμού είναι αξιοσημείωτα πιστεύω.
Κανένας δεν θα απαντούσε για οτιδήποτε άλλο εκτός απο τη δουλειά του εκτός αν κάποιος είχε αποφασίσει να παραιτηθεί.
- George Best
Ρε φιλε δεν ειναι σκοπος να γινουμε κωλος.Patron έγραψε:Να πω την αμαρτία μου (ή την μ@λ@κι@ μου όπως θέλετε) δεν τον βλέπω να μένει του χρόνου. Το πως δεν απάντησε για τις σχέσεις με Μαρία, Γιώργη και όταν είπε τελικά "my mistake" στην πολλοστη ερώτηση περί αρνητισμού είναι αξιοσημείωτα πιστεύω.
Καποια πραγματα μπορει να φαινονται, αλλα μπορει να τα υποψιαζομαστε αλλα δε θα βγει να κραξει το αφεντικο και τη διοικηση.Το εκανε ποτε στο παρλεθον?
Που συμβαινουν αυτα?