Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Rexaris »

Πολλές από τις αλλαγές του ήταν άστοχες φέτος. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Ραζβάν, ας του δώσουμε χρόνο, το αξίζει επειδή είναι ο προπονητής των ανατροπών.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το τι μαλακίες διαβάζουμε δεξιά κι αριστερά αυτό τον καιρό δεν λέγεται

Ότι τοξική παπαριά του κατέβει του καθένα λέει

Μπαλονια
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Σιγά μην μ δώσει και σκαουτινγκ ριπορτ.
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
Παρομοίως
Να ζητήσω εξηγήσεις εγώ ο άσχετος με το αντικείμενο από αυτόν που το έχει κάνει επάγγελμα και έχει φτάσει να αμείβεται 2εκ το χρόνο. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Γιατί φίλε; Αφού δεν ξέρει και είναι άσχετος και δεν αλλάζει το σύστημα και τρώει τους μικρούς και καλά που τον πίεσε ο κόσμος να βάλει τον Ντέλια. Κάτσε να σου πει τι σκέφτεται να του πεις πως να το αλλάξει μπας και σωθούμε. Εθνοσπόρ, γίνε πρόεδρος, θα συμμετέχουν οι φίλαθλοι στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας και στις αλλαγές (χρονικό σημείο και παίκτες)
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

θα ανακοινώσει οτι δεν μπορεί πλέον μόνος του,
και οτι απο την επομενη αγωνιστικη θα έρχεται μέσω κλήρωσης , κάποιος απ το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
να του ανοίγει τα μάτια ( επιτέλους ) ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STRAFNIK την Πέμ 14 Νοέμ 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μεγαλύτερη μαλακια από έκτακτη Σ.Τ από προπονητή δεν θυμάμαι
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Πολυ περιεργη και ακαιρη χρονικα αυτη η συνεντευξη τυπου..
Λογικα θα μιλησει για το πλανο τους στοχους και την ενισχυση τον Γεναρη..
Τα περι παραιτησης απλα δεν στεκουν χρονικα και δεν εχουν νοημα..
Τωρα αν στο Σκαιπ με τον Ιβαν πηραν,κοινη συναινεσει,καποια τετοια αποφαση θα το μαθουμε αυριο..
Τείνω να συμφωνήσω με την άποψή σου, χωρίς να περιμένω κάτι συνταρακτικό όπως διαζύγιο κοινή συναινέσει το καλοκαίρι (το θεωρώ και ιδιαίτερα επικίνδυνο για την ομάδα να γινόταν τώρα κάτι τέτοιο ακόμα και να υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο)

Θεωρώ ότι γίνεται για ψυχολογικούς λόγους, για τόνωση ηθικού και δεν αποκλείω η απόφαση για τη συνέντευξη τύπου του προπονητή σε αυτό το χρονικό σημείο (που δεν έχει προηγούμενο, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ πριν), να είναι μια απόφαση που πάρθηκε κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη ή και να ζητήθηκε από έναν εκ των δύο, ίσως και από τον Ιβάν

Προσωπικά περιμένω, αφού θα γίνει αυτή η συνέντευξη τύπου, να τεθούν και ερωτήσεις επί αγωνιστικών θεμάτων
Θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε και κάτι ουσιαστικό πάνω σε αγωνιστικά θέματα, αλλά δεν το θεωρώ πολύ πιθανό

Δεν μπορεί να βγει και να πει ότι μου έφεραν σχεδόν με το ζόρι τον Μπακαγιόκο και ότι ο παίκτης είναι τελειωμένος ποδοσφαιρικά ή ότι ήθελε άλλους παίκτες στα χαφ, αλλά δεν τους έφεραν

Αναγκαστικά θα δοθούν διπλωματικές απαντήσεις

Ούτε πιστεύω ότι οι επαγγελματίες ΑΡΔ που ενημερώνονται με SMS ή μυνήματα στο viber, από την ΠΑΕ, θα είχαν τα κότσια να θέσουν άβολες ή δύσκολες ερωτήσεις

Οπότε οι προσδοκίες μου για ειδήσεις που θα βγουν από την αυριανή συνέντευξη τύπου, είναι εξαιρετικά περιορισμένες

Η ομάδα είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και πρέπει να παλέψει, να ενισχυθεί και να κάνει ότι μπορεί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πάλι (back to back)

Όσο υπάρχει επαφή με την κορυφή έχει καλώς
Αν χαθεί η επαφή με την κορυφή, στις λιγότερες αγωνιστικές των πλέιοφ, θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί οποιαδήποτε διαφορά

Γι'αυτό το λόγο είναι κρίσιμο το χρονικό σημείο καμπής του πρωταθλήματος με την επανέναρξή του και η ομάδα χρειάζεται ένα ψυχολογικό boost σε αυτή τη φάση για να κρατηθεί πέριξ της κορυφής ή στην κορυφή

Γι'αυτό γίνεται για μένα η συνέντευξη, με αυτή κατά βάση την σκοπιμότητα
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Zois έγραψε:Αντιγραφή από τα κακά σοσιαλ, που με βρίσκει σύμφωνο 1926%

Αν πιστευεται ότι ο παοκτσης αύριο ενδιαφέρεται να μάθει την άποψη του προπονητή για την τιμωρία του...η για το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...απλα σας λέω είστε εκτός τόπου και χρόνου...
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να μάθει γιατί οι φορ του είναι μόνιμος στο κέντρο του γηπέδου και μόνο μαρκάρει χωρίς να προσφέρει στο σκοράρισμα...γιατι το μυαλό όλων είναι να μπουν με την μπάλα στα δυχτια και δεν σουταρουν... Γιατί στο ροτεισον το χαφ δεν υπάρχει ο θυμιανης ενώ η εικόνα του Μπακαγιοκο είναι πρώην ποδοσφαιριστη...
Γιατι μεσοαμυντικα είμαστε σκορποχωρι και υπάρχουν αεροδιαδρομοι για τους αντιπάλους μας...γιατι οι φορ κάνουν συνέχεια ροτεισον με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν ρυθμό...γιατι ο Καμάρα ενώ έχει έρθει από τον Ιούλιο δεν έχει παίξει ακόμα 2 συνεχόμενα 90 λεπτά... Γιατί ο Ταισον είναι μόνιμα στην εντεκάδα ακόμα και μετά από τραυματισμόυς και χωρίς καμία προπονηση...γιατι ο Δεσποτοφ δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον Ζιφκοβιτς...γιατι επιτρέψατε να φύγει ο Σοαρες αφού ο Γκομεζ θα ήθελε τόσο πολύ δουλειά και έτσι έχει μείνει ο Μπαμπά να παίζει συνέχεια με αποτέλεσμα να μην έχει καλή απόδοση...
Γιατι ενώ ο Σορταιρ μπήκε με την ομαδα και είδαμε όλοι έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστη που τα βασικά τα κάνει πολύ παραπάνω απ την βάση...εχει εξαφανιστεί και παίζει 10λεπτα και 5λεπτα...
Επίσης αν θα πάρουμε χαφ και τι χαφ θα πάρουμε 6αρι με τρεξιματα χωρίς πολύ μεγάλη ποιότητα...η ένα ακόμα 8αρι τύπου Μισιτς...
Αυτα και κάποια άλλα καίνε το παοκτση και όχι οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας...
Αν δεν μπορείτε να ρωτήσετε αυτά η δεν σας το επιτρέψουν να ρωτήσετε...τοτε δεν θα είναι συνέντευξη τύπου αλλά κάτι άλλο...
Έτσι τα βλέπω εγώ...αυτη είναι η οπτική μου...
Μακαρι αύριο να πάρουμε απαντήσεις...
Είναι οι φορ του ΠΑΟΚ μονίμως στο κέντρο; Του ΠΑΟΚ; Έχει τσεκάρει κανείς τα xG του Τσάλοφ των πρώτων 10 παιχνιδιών που έπαιξε; Τις τελικές του έστω;
Τι σκατά σημαίνει να προσφέρουν στο σκοράρισμα οι φορ;
Τους δίνουν σωστά τις μπάλες και δεν τις βάζουν μέσα; Δεν κάνουν τελικές; Κάνουν αλλά δεν τις βάζουν;
Αυτοί που ρωτάνε γιατί ο Θυμιάνης δεν παίζει στα χαφ, ξέρουν πως ο παίκτης έχει παίξει στα χαφ μόνο όταν στη Β εθνική;
Τους πέρασε από το μυαλό να αναρωτηθούν γιατί αυτοί που "σκανάρουν" την αγορά έφεραν ως πρόταση τον Μπακαγιόκο και μάλιστα ως αντικαταστάτη του Μεϊτέ;
Για τον Γκόμεζ που δεν δείχνει να είναι ούτε στα επίπεδα του Ράφα Σοάρες, ποιος φταίει; Ο προπονητής; Αυτός τον έφερε και αυτόν;
Σωστές 100% οι παρατηρήσεις για Τάισον και Σορετίρε (είναι συνδεδεμένα αυτά τα ερωτήματα). Όλα τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Zanis24 έγραψε:
Patron έγραψε:Αν δεν έχουμε καμία είδηση ας πούμε πάω Ρεντ Μπουλ να βοηθήσω τον Κλοπ, δεν βλέπω το λόγο για αυτή την συνέντευξη.
Ερωτήσεις γιατί δεν βάζει Σορετιρε δεν γίνεται να απαντηθούν επί της ουσίας σε τέτοιες μαζώξεις.
Αχρειαστη φασαρία.
Κι ομως πρεπει να γινουν direct ερωτησεις οσον αφορα την ελαχιστη χρησιμοποιηση καποιων παικτων ενω φτανουμε Δεκεμβριο.
Αυτό μπορεί να τεθεί μόνο έμμεσα και μέσα σ' ένα γενικό πλαίσιο. Όχι εξειδικευμένα γιατί δεν παίζει ο τάδε ή ο δείνα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πήρε τον Ουρταδο στην προπόνηση σήμερα;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Μεγαλύτερη μαλακια από έκτακτη Σ.Τ από προπονητή δεν θυμάμαι
Οντως..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Μεγαλύτερη μαλακια από έκτακτη Σ.Τ από προπονητή δεν θυμάμαι
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Miles έγραψε:Ποτέ δεν ανακοινώνει προπονητής, σε τέτοια χρονική στιγμή, με τόσο δρόμο ακόμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ότι θα φύγει στο τέλος της χρονιάς. Υπάρχει κίνδυνος να χάσει τους παίχτες.
Το έκανε ο Κλοπ Γενάρη.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

nunies4 έγραψε:
DamoN έγραψε:Εμένα πάλι δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί παίζει εκεί ο επιθετικός μου ούτε την άποψη του για τους αεροδιάδρομους ούτε για τον σόλα ούτε για τις μεταγραφές που θα κάνουμε .ουτε γιατί προτιμάει τον Ζιβκοβιτς και τον Τάισον .
Σιγά μην μ δώσει και σκαουτινγκ ριπορτ.
Με νοιάζει εάν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να το γυρίσει. Αν πιστεύει σε αυτό που κάνει. Και καμιά συνέντευξη τύπου δεν θα μου το λύσει αυτό . Από το επόμενο ματς και κάθε επόμενο που έρχεται θα μου το δείξει .
Παρομοίως
Να ζητήσω εξηγήσεις εγώ ο άσχετος με το αντικείμενο από αυτόν που το έχει κάνει επάγγελμα και έχει φτάσει να αμείβεται 2εκ το χρόνο. Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.
Μολις ειδαμε την εντεκαδα με Ολυμπιακο, δε χρειαστηκε να παιρνουμε 2 εκ. το χρονο για να δουμε το φλοκο να ερχεται.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Είμαστε μόνο ένα βαθμό από την κορυφή
Έχουμε ποιοτικούς παίκτες και καλό προπονητή

Ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτε

Από την άλλη η ομάδα δείχνει μια εικόπνα οτι μπορεί να χάσει από τον οποιοδήποτε
Μερικές αποφάσεις τού προπονητή είναι αλλοπρόσαλλες
Μερικές μεταγραφικές πινελιές που θα έκαναν μεγάλη διαφορά ήταν άσχημες

Επειδή ο Ραζβάν δεν μασάει τα λόγια του, περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να τον ακούσω.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ για αυτήν την συνέντευξη τύπου είναι το εξής..
Δεν θα είναι μια κλασική συνέντευξη τύπου...το ότι δεν έχει ξαναγίνει σημαίνει ότι έχει και μια ιδιαίτερη βαρύτητα...ότι ο Λου θέλει και έχει κάτι να πει..
Η ιδιαιτερότητα είναι αυτή...όχι να απαντήσει σε ερωτήσεις αλλά να πει κάτι που θέλει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”