8. Tiemoué Bakayoko
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Ο Ραζβάν έχει γυρίσει τόσους και τόσους, μπορεί να δούμε άλλο Μπακαγιόκο στη συνέχεια
Αλίμονο αν φτάσουμε στα πλέιοφ και ακόμα εξαρτιόμαστε αν θα έχει ενέργεια και αντοχή το στοίχημα (δεν πήγε και πολύ καλά αυτό) ΜπακαγιόκοEqualizer έγραψε:Συνεχίζω να εύχομαι πως στα πλεη οφ θα έχει κάπως μια ενέργεια και αντοχή
Ο ορισμός της αποτυχημένης μεταγραφής
Γι' αυτό το λόγο, θεωρώ, ότι η ομάδα βγαίνει στη γύρα για χαφ στις μεταγραφές του Γενάρη
Για να μην χρειαστούμε καν τον Μπακαγιόκο στα πλέι οφ
Αν υποθέσουμε ότι στα πλέι-οφ θα είναι το ΠΟΚ και εμείς, ο παίκτης αυτός, που όπως φαίνεται είναι τελειωμένος ποδοσφαιρικά, δεν θα πρέπει να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ούτε σε μισό παιχνίδι από τα 6 εκείνα σημαντικά ή και κρίσιμα παιχνίδια
Ε ρε και να γίνει κανένα χαζό και να το γυρίσει ο παίκτης
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πουν αυτοί που τον ξεφτιλιζουν σήμερα... προφανώς ότι κ για τον Όττο
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πουν αυτοί που τον ξεφτιλιζουν σήμερα... προφανώς ότι κ για τον Όττο
Που είναι όλοι αυτοί που το καλοκαίρι λέγανε να μην χαθώ σε 3 μήνες;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εναλλακτική λύση θα μπορούσε να ήταν και ο Τσιγγάρας.Daskalos_4 έγραψε: Το ξερω πως πιθανότατα θα εκτεθω, αλλα τον πιστεύω ακομα τον Μπακα. Οχι φυσικα ως παιχτη που θα ηγηθει στο κεντρο ή θα παρει φανελα βασικού στο σπιτι του, αλλα εστω ως μια καλή εναλλακτικη επιλογή για το κεντρο.
Παίκτες για πάγκο θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει και με 500 χιλ.
Αν το ανώτερο προσδοκώμενο από έναν παίκτη που αμοίβεται πλουσιοπάροχα όπως ο Μπακαγιόκο είναι να αποτελέσει απλά μια καλή εναλλακτική λύση, τότε κάτι πάει στραβά στην ομάδα.
Δεν τον ξεφτιλίζει κανέναςrenegade έγραψε:Ε ρε και να γίνει κανένα χαζό και να το γυρίσει ο παίκτης
Ποδοσφαιρική είναι η συζήτηση
Λέμε αυτό που βλέπουμε
Ότι πρόκειται για ένα παίκτη τελειωμένο ποδοσφαιρικά
Ότι λέγαμε πάνω κάτω και για τον Σαμάτα πέρσι
Τι να πούμε δηλαδή?
Ότι είναι πολύ καλός ή ότι θα πετάει φωτιές από τα πόδια του σε 2 μήνες?
Και με τον Ότο που λες, εγώ δεν τρελαίνομαι καθόλου με αυτό που βλέπω
Την ροπή στο αβίαστο λάθος την έχει σε σταθερή βάση
Μπορεί να βελτιώθηκε αμυντικά, αλλά επιθετικά ή παραγωγικά στην ανάπτυξη της ομάδας δεν μπορεί να προσφέρει σχεδόν τίποτα
Δεν μπορεί να συνδυαστεί καλά με συμπαίκτες σε φάση επιθετικής ανάπτυξης και οι σέντρες του είναι επιεικώς ψιλοκακές
-
Daskalos_4
Δεν το συζηταμε, συμφωνώ απολυτα. Απλα ετσι οπως εχουν ερθει τα πραγματα, με την εικονα δηλαδη που μας εχει δειξει, αν καταφερει σε λιγο καιρο να φαινεται κανονικος παιχτης θα πρεπει να είμαστε ευχαριστημένοι.Ettien26 έγραψε:Εναλλακτική λύση θα μπορούσε να ήταν και ο Τσιγγάρας.Daskalos_4 έγραψε: Το ξερω πως πιθανότατα θα εκτεθω, αλλα τον πιστεύω ακομα τον Μπακα. Οχι φυσικα ως παιχτη που θα ηγηθει στο κεντρο ή θα παρει φανελα βασικού στο σπιτι του, αλλα εστω ως μια καλή εναλλακτικη επιλογή για το κεντρο.
Παίκτες για πάγκο θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει και με 500 χιλ.
Αν το ανώτερο προσδοκώμενο από έναν παίκτη που αμοίβεται πλουσιοπάροχα όπως ο Μπακαγιόκο είναι να αποτελέσει απλά μια καλή εναλλακτική λύση, τότε κάτι πάει στραβά στην ομάδα.
Άλλο η ανθρωποφαγία, άλλο η κριτική.renegade έγραψε:Ε ρε και να γίνει κανένα χαζό και να το γυρίσει ο παίκτης
Στα πλαίσια της κριτικής και να το γυρίσει ο Χ Μπακαγιοκο, το κόστος και οι συνέπειες είναι υπαρκτά, αν γίνει μετά από 30 συμμετοχές.
Γιατί μέχρι να γίνει αυτό, έχει αρνητική επίδραση.
Όπως έχω ξαναγράψει μια πετυχημένη μεταγραφή κρίνεται και από την ταχύτητα προσαρμογής ενός παίκτη.
Ναι θα μάθει να κοντρολάρει τη μπάλα και να οργανώνει στα 32 του.renegade έγραψε:Ε ρε και να γίνει κανένα χαζό και να το γυρίσει ο παίκτης
Αν βέβαια δε γίνει αυτό. Αυτός που τον έφερε και δεν πήρε τον Μειτε θα βγει να εξηγήσει?
Συνέχιζε να πιεζει να του φέρουν τον Μειτε.Zanis24 έγραψε:Πηραμε ενα αχρειαστο τεραστιο ρισκο, το οποιο δεν ηταν καν υπολογισμενο! Ο ανθρωπος ειχε εικονα παλαιμαχου, ο κοουτς τι ακριβως εκανε οταν του τον εδειξαν?
- Montrealiotis
Ολα γινονται στο ποδοσφαιρο. Αλλα δεν μπορουμε να περιμενουμε με το δαχτυλο σαν μετα Χριστον προφητες. Καλως η κακως στο ποδοσφαιρο κρινουμε το τωρα. Και το τωρα ειναι απογοητευτικο.renegade έγραψε:Ε ρε και να γίνει κανένα χαζό και να το γυρίσει ο παίκτης