Kι εγω εκατσα κ ειδα ολο το β ημιχρονο που δεν ειχα προλαβει να δω live, για να δω Αντετοκουμπο. Δεν επαιξε ομως.
Ο Κρουζερ μετα το απιστευτο μπινελικι του καραφλού, δεν απέδωσε. Επηρεαστηκε ψυχολογικα.
Kι εγω εκατσα κ ειδα ολο το β ημιχρονο που δεν ειχα προλαβει να δω live, για να δω Αντετοκουμπο. Δεν επαιξε ομως.
Σελίδα 2, πρώτο ποστ.kataramenos5 έγραψε:Για europe cup δε βρισκω κατι.Το ψαξε κανεις?kataramenos5 έγραψε:
Βαλτε κανενας και τα εσοδα που δινει το europe cup σε ομίλους κλπ
Περιμενε ενα τριμηνακι, ειναι νωρις ακομα.PablitoV2 έγραψε:Ο Αντετοκούμπο για να μην παίξει ούτε δευτερόλεπτο χθες, λογικά δεν πρέπει να ξέρει πως να χτυπάει την μπάλα στο παρκέ?
Και τους Έλληνες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αλέξανδρος DNP, ξεκάθαρα έχει θέμα με τους μαύρους και βάζει τα φιλαράκια του.
Τώρα μου έλυσες και τη απορία μου. Γιατί κι εγώ απόρησα, σε τετειο ματς, και με επιμονή..Maurice_Escargot έγραψε:
Ωραιος και ο κοσμος, αν και η κερκιδα μας δεν ηταν και πολυ... τρελαμενηΟι περισσοτεροι αν οχι ολοι ηρθαν απο Ελλαδα και γιαυτο ακουσαμε και αρκετες φορες το "λευτερια στα αδελφια"
![]()
Όποιος είναι "μέσα" σημαίνει ότι είναι εγκληματίας;flash4 έγραψε:Γι αυτό δε θέλω να ξαναπάω στην 4, όπου κρεμιούνται πανό ονομαστικής στήριξης σε εγκληματίες, ουσιαστικά επικροτείται η πράξη τους. Φυσικά υπάρχουν σύνδεσμοι επαρχίας κι εξωτερικού που είναι αμόλυντοι αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Μόνο θλίψη.
On topic μπράβο για τη νίκη στην ομάδα, πάμε για μια πολύ καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη.
O λαος φταιει που δε φωναζεΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και τους Έλληνες.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αλέξανδρος DNP, ξεκάθαρα έχει θέμα με τους μαύρους και βάζει τα φιλαράκια του.
Υπάρχουν ονόματα σε πανό (κομμένα προφανώς) που αντιστοιχούν σε άτομα που έχει αποδειχτεί ότι χτύπησαν τον Άλκη. Θεωρώ ότι όσοι γνώριζαν και συμμετείχαν ενεργά σε τυφλή δολοφονική επίθεση είναι εγκληματίες. Εγώ κι εσύ δε θα πηγαίναμε. Το αόριστο "λευτεριά στα αδέρφια μας" ακούγεται συστηματικά από τότε που μπήκαν οι συγκεκριμένοι φυλακή κι από τότε βλέπουμε και τα αντίστοιχα πανό. Φυσικά για άλλες υποθέσεις μπορεί να υπάρχουν άδικα φυλακισμένοι δεν αμφιβάλλω καθόλου. Διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος.john4serres έγραψε:Όποιος είναι "μέσα" σημαίνει ότι είναι εγκληματίας;flash4 έγραψε:Γι αυτό δε θέλω να ξαναπάω στην 4, όπου κρεμιούνται πανό ονομαστικής στήριξης σε εγκληματίες, ουσιαστικά επικροτείται η πράξη τους. Φυσικά υπάρχουν σύνδεσμοι επαρχίας κι εξωτερικού που είναι αμόλυντοι αλλά εδώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Μόνο θλίψη.
On topic μπράβο για τη νίκη στην ομάδα, πάμε για μια πολύ καλή πορεία φέτος στην Ευρώπη.