Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και επιστροφή Τσιγγάρα με δακρύβρεχτη συγγνώμη Ιβάν.

Α και επιστροφή Σαλπιγγίδη ως προπονητή και Warda αρχηγό ομάδος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Μόνο εμένα ανησυχεί αυτή η έκτακτη συνέντευξη τύπου;;

(Εδώ διάβασα την ύπαρξη της)
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

George Best έγραψε:
Zanis24 έγραψε:Λογικα θα ανακοινωσει την αποχωρηση του στο τελος της σεζον για την εθνικη.
Λες ε?
Εγω πιστεύω για να ικανοποιηθείς εσύ, μπορεί να σταματήσουν επισης και ο Μπραντον με τον Σβαμπ τον Δεκέμβρη το ποδόσφαιρο και να ξεκινάμε με βασική 11αδα Θυμιανη, Τσαουσης, Τισφτση, Τσοπουρογλου.
Για να συνελθει η ομαδα θα το ηθελα αυτο, ο Σβαμπ μια χαρα ειναι σε συνδυασμο με Οζντοεφ και Καμαρα. Για τον Μπραντον, ναι θα ηταν χαρα θεου να σταματησει να παιζει για να δουμε και λιγο Τισουνταλι και Τσαλοφ.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και επιστροφή Τσιγγάρα με δακρύβρεχτη συγγνώμη Ιβάν.

Μακαρι να επεστρεφε ο Τσιγγαρας στη θεση του βετερανου Μπακαγιοκο. Σαλπιγγιδη ως προπονητη δε θα ηθελα, ο Κονσεισαο θα ηταν ενδεδειγμενη επιλογη.
Ο Ουαρντα λογικα θα ειναι πιωμενος σε κανα μπαρακι, που χρονος για προπονησεις?
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: ...
:opaokara: :opaokara:
Φιλαράκι Μπάρκα και τι δε θα έδινα να είμαι σε μια γωνιά όταν τα πίνεις με την παρέα σου και έχεις έμπνευση. Δεν πρέπει να σας μένει έντερο από τα γέλια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

alejio4 έγραψε:Σε αυτή την έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Ρασβαν τι θέλει να πει;
Πολύ καλή ερώτηση
Θύμαται κανένας αν έγινε κάτι αντίστοιχο πέρσι, πρόπερσι, αντιπρόπερσι ?
Γιατί εγώ δεν θυμάμαι, αλλά επιφυλάσσομαι μήπως κάνω και λάθος

Το να ανακοινώσει ότι θα σηκωθεί και θα φύγει για την εθνική Ρουμανίας στο τέλος της χρονιάς που γράφτηκε παραπάνω δεν ξέρω αν αναπαράγεται ως φήμη στα ράδια, γιατί δεν προλαβαίνω να ακούσω, αλλά θα μου έκανε μια κάποια εντύπωση

Γιατί μόλις πριν 10 μήνες ανανέωσαν για άλλα 3 χρόνια
Αν έφτασαν σε αδιέξοδο σε 5 μόλις μήνες μετά το πρωτάθλημα, ο προπονητής με τη διοίκηση όπως το 2019 , θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε το παρασκήνιο και θα επιβεβαιώσει αυτό που λέμε πάντα ότι ποτέ δεν βαριέσαι στον πλανήτη ΠΑΟΚ ή ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ακόμα και ετεροχρονισμένα

Αλλά καλύτερα να μην κάνω εικασίες ή υποθέσεις

Αναμένω όμως με ενδιαφέρον τη συνέντευξη τύπου (ή και τις εξελίξεις)
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Δε ξέρει κανείς τι έχει ειπωθεί με Ιβάν προχθές.

Σίγουρα απόγοητεύτηκε πέρυσι χειμώνα που ζητούσε επιθετικό και εξτρεμ και του είπαν "συνέχισε με Σαματα"

Σίγουρα ήταν ξενερωμενος με τις επιλογές του καλοκαιριού ο Ραζβαν. Δεν ήταν ο Μειτε, ήταν οτι δεν κατάφεραν να του φέρουν κανέναν άλλον στη θέση του και του φόρτωσαν τον Μπακαγιόκο που είχε κόψει.

Σίγουρα εκνευρίστηκε που ψάχναμε 4 παιχτες 30 Αυγούστου.

Ειναι άνθρωπος του πλάνου, της πειθαρχίας και της οργάνωσης. Δεν απολαμβάνει το χάος που επικρατεί κάθε φορά στα μεταγραφικά.

Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο δελεαστικά πρότζεκτ και διοικήσεις που ικανοποιούν τα θέλω του προπονητη.

----------

Αλλά...
Θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση η συνέντευξη είναι άλλο ένα επικοινωνίακο τρικ του Ραζβάν.

Θα μιλήσει για την σαφώς άδικη τιμωρία του και θα κάνει συγκρίσεις με τις μπουνιές του Αλμειδα πέρυσι.

Θα πει κάποια πράγματα για τις μεταγραφές και ότι καθυστέρησαν.

Θα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το ροστερ του, για να μη πω θα αποθέωσει και τον Μπακαγιόκο, προσπαθώντας να πάρει ότι καλύτερο από αυτόν.

Θα μιλήσει για την ενίσχυση που θα πρέπει να γίνει.

Εγω αυτό πιστεύω.

Μια κίνηση να στηρίξει δημόσια και να αφυπνίσει το ροστερ του.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

psykoman έγραψε: Ο ΘΥΜΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ
πρεπει να το γραψουμε κανα εκατομμυριο φορες για να το καταλαβετε μερικοι...
Ο Προπονητής Σου Είπε Πως Τον Υπολογίζει ως Χαφ

Απιστευτο πράγμα η πώρωση ρε παιδί μου
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ήταν επειδή δεν πήγε να τον δει λάιβ στα παιχνίδια με τις Σέρρες, γι'αυτό. :D
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

:D
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και επιστροφή Τσιγγάρα με δακρύβρεχτη συγγνώμη Ιβάν.

Σατανά! :P
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Zanis24 έγραψε:Καπως ετσι κατα τυχη μπηκε ο Ντελιας και δεν ξαναβγηκε ποτε.
Την κριση την προκαλεσε ο προπονητης με τις λαθος επιλογες του, ο Θυμιανης και ο καθε Θυμιανης ειναι ετοιμοι παικτες και οχι προτζεκτ 17 ετων.
Α να χαθείς. Καιρό είχα να γελάσω έτσι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Υπερβολες απο καθε πλευρα,μια μονιμη πληγη της ομαδας που μονο κακο κανει...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Στο ποδόσφαιρο αυτής της εποχής όπου απουσιάζει το ταλέντο (τεχνική, ηγετικές μορφές ) και περισσότερρο εκφράζεται μέσα απο αθλητικά χαρακτηριστικά ( φυσική κατάσταση, ένταση ,τρεξίματα κτλ) οι ομάδες επηρεάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό απο τον προπονητή τους σε σύγκριση με το παρελθόν.

Κάποτε η παρουσία 2-3 ποδοσφαιριστών ήταν ικανή να καθορίσει την πορεία μιας ομάδας τώρα αυτό είναι η εξαίρεση.

Η ομάδα μας φέτος παρουσιάζεται έχοντας μέτρια εικόνα καθώς ο Λουτσέσκου δεν κατάφερε να <δημιουργήσει> ένα στυλ παιχνιδίου που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών μας.

Όταν σε μια ομάδα δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο τότε καμία ατομική ενέργεια δεν μπορεί να βγάλει το κάρο απο τη λάσπη ( μόνη εξαίρεση ο Κωνσταντέλιας με το έμφυτο ταλέντο του).

Πέρσι ο Λουτσέσκου είχε παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, είχε την απόλυτη χημεία με τους παίκτες, είχε καταφέρει να δεχτούν όλοι τους το ρόλο που τους ανέθετε και τον εξυπηρετούσαν άριστα.

Φέτος πόσες φορές έχετε δει ευχαριστημένο και ήρεμο τον Λουτσέσκου στον πάγκο?

Βλέπουμε να επιμένει στους ίδιους παίκτες συνεχώς, η εξήγηση είναι απλή θεωρεί ότι μπορούν να τραβήξουν το κάρο απο τη λάσπη αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Σε όλα τα ματς βλέπουμε τους παίκτες να αναλώνονται σε περίσσιες ατομικές ενέργειες που καταλήγουν σε ανόητα ατομικά λάθη ή κακές τελικές αποφάσεις.

Οι πίσω δεν μπορούν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια ....έχουν τόση ανασφάλεια , δεν υπάρχουν κινήσεις προς αυτούς απο συμπαίκτες να ζητήσουν μπάλα.

Οι χαφ τρέχουν με λάθος τρόπο σε λάθος χώρους και αδυνατούν να γίνουν ο συνδετικός κρίκος.

Όταν φτάνουμε προς το τέλος των παιχνιδιών διακρίνω την τεράστια ανασφάλεια και την βεβαίοτητα ότι θα δεχθούμε γκολ ...πέρσι όλοι μας σκεφτόμασταν ...άστους να προσπαθούν δεν πρόκειται να βάλουν γκολ με τίποτα.

Το κύριο πρόβλημα πέρα απο όσα έχουμε σχεδόν όλοι αναφέρει κατ εμέ εντοπίζεται περισσότερο στην αδυναμία προσαρμογής του Λουτσέσκου στη φετινή ομάδα.

Αν δούμε τους ανταγωνιστές μας θα διακρίνουμε ότι ο γαύρος βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση έναντι των άλλων καθώς ακολουθεί το περσινό στυλ ποδοσφαίρου και προχωράει με αυτό, έχει αφήσει εκτός ομάδας παίκτες μεταγραφές που δεν μπορούν να το υπηρετήσουν.

Ο βάζελος και τα Χανούμια που επίσης δεν έχουν ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο βρίσκονται σε κακή κατάσταση .

Τα σκουλήκια έχουν σταθερό πλάνο για αυτό και παρουσιάζονται έτσι φέτος όπως και ο παναιτωλικός.

Οπότε ο Λουτσέσκου πρέπει να αποδεχτεί ότι η φετινή ομάδα δεν είναι η περσινή και ασχέτως αν λείπουν 2 μόνο παίκτες ( θεωρητικά γιατί και το ρόστερ του ροτέσιον έχει αλλάξει).

Πρέπει η ομάδα να δημιουργήσει χώρους σε σωστό χρόνο στο γήπεδο να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα όχι όμως άναρχα αλλά μεθοδικά μέσα απο άμυνες σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου, με παγίδες και πλάνο μετάβασης.

Ούτε το διώξιμο της μπάλας μας ευνοεί ως παιχνίδι ούτε και οι ατομικές ενέργειες, είμαστε ομάδα που παίζει καλύτερα με συντονισμένες ομαδικές κινήσεις .

Η συνέντευξη τύπου τι θα εξυπηρετήσει? Να ανάψουν τα αίματα περισσότερο? Να μεγαλώσει η εσωστρέφεια...μερικές φορές η σιωπή είναι χρυσός....σκύβεις το κεφάλι και με δουλειά προσπαθείς να ξεπεράσεις την αγωνιστική σου κρίση.

Κάποιοι θέλουν την επικοινωνία ...περισσότερο εξαρτάται όμως απο το τι θα πει όμως...

Δεν περιμένω τίποτα απο τη συγκεκριμένη συνέντευξη περισσότερο νομίζω θα ζητήσει πίστη στην ομάδα , ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο καθώς είναι νέα η ομάδα και ίσως να αναφερθεί στην απουσία του απο τον πάγκο λόγω της τιμωρίας του.
Zois

Δημοσίευση από Zois »

τα συνηθισμενα θα πει ο Ραζβαν αν κανει συνέντευξη τυπου. Τα βαπτισμενα ως mind games απο τους οπαδους του. Οπου ως συνηθως δεν προκειτε να γινει καμια αναφορα σε δικα του λαθη, και πως να γινει δηλαδη, αφου ειναι αλαθητος.

"Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο δελεαστικά πρότζεκτ και διοικήσεις που ικανοποιούν τα θέλω του προπονητη."
Σιγουρα θα υπαρχει καποια ομαδα στην Σουηδικη Αραβία

ελπιζω να επιτρεπετε να κανω και εγω το χιουμορακι μου οπως αλλοι

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”