Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από omerta76 »

Δεν φταίνε μόνο οι τραγικές και καθυστερημένες χρονικά μεταγραφές, φταίει σε μεγάλο ποσοστό η εως τώρα διαχείριση του Λουτσέσκου: δεν γίνεται στις επιτυχίες να κάνουμε Θεό τον προπονητή και στις αποτυχίες να κράζουμε μόνο την διοίκηση, την Γκοντσάρεβα, το scouting team κτλ.

Στο CL ακόμη και με την καθυστέρηση αυτή, αποκλείστηκε από ένα χωριό, στην Ελλάδα τον έχουν κάνει σουρωτήρι όλοι οι αντίπαλοι πλην ελάχιστων παιχνιδιών και στην Ευρώπη έμεινες με 1 βαθμό με 2 βατά παιχνίδια στην Τούμπα.

Αν πιστεύω ότι πρέπει να γίνει αλλαγή, δεν είμαι σίγουρος.

Αλλαγή νοοτροπίας πάντως θέλει, γιατί με τους εγωισμούς και τις κόντρες τους, φτάσαμε να έχουμε δημιουργήσει μία κακή γερασμένη ομάδα με ελάχιστη προοπτική. Και δεν με πείθει κανένας ότι αν φύγει ο Λουτσέσκου και έρθει ο χ-προπονητής, αυτό θα αλλάξει.

Έτσι δεν πάμε πουθενά πάντως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ Δάσκαλε για αυτό λέω ότι η ευθύνη για το σχεδιασμό της ομάδας βαραίνει και τις 2 πλευρές. Όποιος πιστεύει ότι ο Λουτσεσκου, που έχει καθημερινή επικοινωνία με τον Ιβάν ,αυτον που έχει τη τελευταία λέξη σε οποιαδήποτε κίνηση, δεν έχει ιδέα τι γίνεται και ο τελευταίος του φορτώνει παίκτες αβέρτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του έχει μεγάλη φαντασία. Ο ΙΔΙΟΣ ο Ιβαν είχε πει πως άφησε το μοντέλο ΤΔ για να έχει άμεση επικοινωνία και λήψη αποφάσεων σε συνεργασία με τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Blackgr4 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Αν βρούμε έναν τυχαίο φίλαθλο ομάδας του.. Βελγίου πχ , του αναφέρουμε τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τη τελευταία τριετία και τον ρωτήσουμε ποια υποθέτει πως ήταν η πορεία της ομάδας μας, δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να πλησιάσει την πραγματικότητα.
.........
Εδώ τώρα αναλύουμε όλη μέρα τον κολλημένο Λουτσέσκου και υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα νομίζουν πως η διοίκηση κάνει πραγματικότητα τα θέλω του.
Φίλε Blackgr4 θα τολμήσω μια ερώτηση έχοντας μια σιγουριά μέσα μου πως θα σε προβληματίσει έστω και λίγο και φυσικά θα απαντήσεις ειλικρινά.
Πες πως με κάποιο μαγικό τρόπο η διοίκηση του έκανε το καλοκαίρι όλα τα χατήρια. Που πιστεύεις ότι κάνω λάθος στην παρακάτω σύνθεση;
Κοτάρσκι, Ζ.Ζιφκοβιτς
Οττο, μεταγραφή
Μπάμπα, μεταγραφή
Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ
Κεντζιόρα, Έκονγκ
Μεϊτέ, Σβαμπ, Οζντόεφ, μεταγραφη
Ζίφκοβιτς, μεταγραφή
Πέλκας, Μουργκ
Τάισον, μεταγραφή (όχι Σορετίρε)
Σαμάτα, Μπράντον, μεταγραφή

Εκτός του φορ και του χαφ οι λοιπες μεταγραφές ρολιστες, αφού οι βασικοί είναι ξεκάθαρο εκει
Σε ικανοποιεί;

Οσον αφορά στο Βέλγιο και το τι θα λέγανε για το ρόστερ, αδικείς πολύ το ροστερ μας. Μη σου πω πως στο Βέλγιο λόγω Τισουντάλι και Σαμάτα θα μας είχαν για πολύ πιο ισχυρούς. Πάντως όλοι θα έλεγαν τι παιχταράδες έχουμε, αυτό είναι βέβαιο.
Δεν θα ήταν ακριβώς αυτό το ρόστερ αν έκαναν ότι ήθελε (με βάση πάντα όσα διαβάζαμε).

Στην υποθετική ερώτηση που έκαναν όσα ήθελε, θα είχαμε την παρακάτω ομάδα:

Κοτάρσκι - Τσιφτσής θα έρχονταν γιατί είχε δώσει το οκ να φύγει ο Ζίφκοβιτς.

Όττο - Σάστρε
Μπάμπα - Μεταγραφή ναι. Σίγουρα όχι στιλ Γκόμεζ.
Κεντζιόρα - Κουλιεράκης - Μεταγραφή - Μεταγραφή. Γιατί Νάσμπεργκ και Έκονγκ είχε δώσει το οκ να φύγουν.

Μεϊτέ - Καμαρά (τον ήθελε εξαρχής σαν τρελός)
Οζντόεφ - Σβαμπ - Θυμιάνης στη θέση του Τσιγγάρα.

Αντρίγια - Ντεσπότοφ
Ντέλιας - Μουργκ
Τάισον - Πέλκας (τον ήθελε και για τα αριστερά εναλλάξ με Ντέλια αλλά του τον έκοψαν από το 1ο meeting).

Μπρεθγουέιτ (αυτόν ήθελε εξαρχής) - Μπράντον - Μεταγραφή (ίσως δανεισμός κάποιου γιατί δεν ήθελε Τζίμα).

Ναι πιστεύω πως αυτή η ομάδα θα έπαιρνε το πρωτάθλημα για πλάκα και αν είχαν έρθει οι περισσότεροι μέχρι 5-6 Αυγούστου, κυρίως Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπρέθγουειτ, θα είχαμε πολύ σοβαρές ελπίδες να μπούμε στους ομίλους του Champions League.

Σχετικά με το άλλο υποθετικό ερώτημα, ανέφερα τις μεταγραφές της τριετίας, έχοντας πάντα στο μυαλό μου πως ένας τυχαίος οπαδός πχ από το Βέλγιο, θα συνέκρινε τις μεταγραφές μας συνολικά με τις μεταγραφές των άλλων.
Οπότε ναι εξακολουθώ να πιστεύω πως δεν θα έβρισκε πως ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα και έκανε δυο Ευρωπαϊκές πορείες ως τους 8 του Κόνφερενς.
Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο.
Μόνο απο τις απαντήσεις σου που βγαινει μια σούπερ ομάδα και από τις δικές μου που βγαίνει μια δυσκοίλια, καταλαβαίνει κανείς το βαθμό πίστης που του έχουμε. :D
Εγώ είμαι βέβαιος πως παρακαλούσε να φύγει ο Ντέλιας και μάλιστα έκανε και τη δήλωση της χρονιας στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου "εύχομαι να μείνει ο Κουλιεράκης". Μεταφραση αν είναι να πουλήσετε κάποιον ας είναι α Ντέλιας. Μετά την παραμονή τα μάζεψε με συνεχόμενες δηλώσεις, αλλά...
Διαφωνω επίσης για Εκόνγκ. Σωστά λες συμφώνησε, αλλά εγώ εννουσα χωρίς να τίθεται καν θέμα από τη διοικηση για να πει ναι ή όχι. Δεν θεωρώ από τις πράξεις και τον Ντεσπότοφ θα κρατούσε, γιατι γκρινιάζει, όχι παιχτικα.

Τελος πάντων. Ο καθένας μας θα εχτιζε άλλο υποθετικό ροστερ με τις επιθυμίες του προπονητή.
Η διοίκηση όμως που παιρνει τις εισηγήσεις του και δεν υποθέτει, έχει μια λογική να μην τον ακούει συνεχώς, με όσες λάθος εισηγήσεις έκανε στο παρελθόν.

Θα μου πεις κι αυτοί δεν έκαναν λάθη;
Ούτε συζήτηση. Εγκλήματα.
Απλώς σε μια τέτοια σχέση αυτός που πρέπει να κάνει πίσω είναι ο υπάλληλος. Και δίκιο να χει.
Δεν γίνεται να ζητάει να επιβληθεί. Και το ότι το δικαιούται γιατί πήρε τίτλους δεν ισχύει. Η διοίκηση θα σου πει δικαίως ότι αυτή πήρε πρωτίστως τίτλο, πληρώνοντας πολλά, πολεμώντας στο παρασκήνιο, επιβάλλοντας VAR και ξένους διαιτητές, φτιάχνοντας ακαδημίες, προσφέροντας κάθε υποστήριξη στην προπόνηση και και και
Γι αυτό αντιδρώ στον μηδενισμό της διοίκησης και στο να πιστώνεται αυτος τον τίτλο, οπότε να θεωρείται φυσιολογικό να θέλει να επιβληθεί στην ιδιοκτησία.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

figurehead4 έγραψε: Το ότι ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος μας προπονητής δεν αμφισβητείται ούτε θα αλλάξει σύντομα. Ομως η δουλειά του και η καταληλοτητα του κρίνονται κάθε νέα χρονιά. Είναι φυσιολογικό. Η ζωή προχωρα και οι στόχοι ανανεώνονται. Αν λοιπόν ο οπαδός και κυρίως η διοίκηση τον κρίνει τον πλέον κατάλληλο την άνοιξη του 2024 να πάει την ομάδα πιο ψηλά την επόμενη τριετία, δεν σημαίνει ότι τον Γενάρη του 2025 ή το καλοκαίρι του 2026 δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη. Είναι τόσο απλό, τόσο καθημερινό στο ποδόσφαιρό όλου του κόσμου, που απορώ γιατί ακόμη το συζητάμε.
Αν σε δύο μήνες από τώρα έχει κάνει ένα τρελό σερί νικών και αλλάξω γνώμη δεν θα είμαι τρελός. Θα σημαίνει ότι αυτό το χάλι (προσωρινά) που έχει δημιουργησει, κατάφερε να το συμμαζέψει. Το να μην καταφέρει να μαζέψει τα πράγματα και να λέμε ας μείνει θα το κάνει, απλώς θα διογκωσει το πρόβλημα.
Και πάλι συγγνώμη
Αυτό προσπάθησα να δείξω και στο Joshua. Δηλαδή στη Λίβερπουλ στα πόσα χρόνια μετά το ένα και μοναδικό πρωτάθλημα που τους έδωσε έπρεπε να διώξουν τον Κλοπ; Ο οποίος, παρεμπιπτόντως έφυγε μόνος του, δεν τον έδιωξαν - νομίζω ότι αντίθετα ήθελαν και να τον ανανεώσουν. Με λίγα λόγια, έχεις τον Λουτσέσκου που στα συνολικά χρόνια του εδώ δεν έκανε πρωταθλητισμό, δηλαδή να μπεις στα πλέι οφ και να έχεις σοβαρές ελπίδες για τίτλο, μόνο στον πρώτο χρόνο της επιστροφής για μένα. Αν ξανακάνει μια τέτοια χρονιά φέτος, τον διώχνεις έτσι εύκολα; Δηλαδή η ζυγαριά συνολικά γέρνει προς την αποτυχία; Είσαι σίγουρος ότι του χρόνου δεν θα μπορεί να ξανακάνει ισχυρή ομάδα; Και σου μιλάω μόνο για τα αποτελέσματα καθαρά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

joshua έγραψε:Εγώ Δάσκαλε για αυτό λέω ότι η ευθύνη για το σχεδιασμό της ομάδας βαραίνει και τις 2 πλευρές. Όποιος πιστεύει ότι ο Λουτσεσκου, που έχει καθημερινή επικοινωνία με τον Ιβάν ,αυτον που έχει τη τελευταία λέξη σε οποιαδήποτε κίνηση, δεν έχει ιδέα τι γίνεται και ο τελευταίος του φορτώνει παίκτες αβέρτα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του έχει μεγάλη φαντασία. Ο ΙΔΙΟΣ ο Ιβαν είχε πει πως άφησε το μοντέλο ΤΔ για να έχει άμεση επικοινωνία και λήψη αποφάσεων σε συνεργασία με τον προπονητή.
Κι εγω το ιδιο πιστευω αδερφε, οτι αποκλείεται να μην εχει λογο ο Λουτσεσκου σε οτιδηποτε αφορα το αγωνιστικο. Δεν μπορει ενας προπονητής του μεγεθους του να ειναι απλα ερμαιο μερικων καταστασεων.

Εκει που μου φαινεται καπως θολο το τοπιο ειναι οσον αφορα το μέχρι πού φτανει η βαρυτητα του λογου του και αν σε σπανιες περιπτώσεις η διοικηση παιρνει πρωτοβουλιες και με τον τροπο της "επιβαλει" καποιους παιχτες στον προπονητή (ειδικα απο τη ρωσικη αγορα). Αλλα οπως ειπα ολα αυτα (στα δικα μου παντα ματια) μου φαινονται εικασιες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανώς γίνεται και αυτό και γίνεται σε όλες τις ομάδες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

figure κολλημα με Λουτσε δεν εχω.Εχω με την απαξιωση ενος ανθρωπου που βοήθησε την ομαδα ν ανεβει σκαλι και με την εναλλγη αποψεων σα τα πουκαμισα .
Τα γραψα και με το που πηραμε το πρωταθλημα,το γραψα και τον αυγουστο .
kataramenos5 έγραψε:
giapas έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Τα έλεγε ένας φίλος εδώ στο νήμα λιγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επρεπε να είχε φύγει σαν κύριως μετα τον άθλο κυρίως για τον ίδιο. Δεν το έκανε και τώρα λασπολογείται. Δεν βαριέσαι.
Εγώ. Και είχε συμφωνήσει μόνο ο καταραμένος. Είμαστε παράξενη φάρα, στις πρώτες στραβές θα πέσει πολύ καντήλι. Εγώ σου λέω φαντάσου να αποκλείσουμε στον επόμενο

Φυσικά μακάρι να περάσουμε με 2 νίκες, να τους κατουρησει ολους
Δεν ηταν μονο αυτο.Ο Λουτσε θεωρω περσι επιασε ταβανι .Ποσες φορες να τρυπησεις το ταβανι σου?Απ την αλλη κουραστηκα να περιμενω καθε χρονο να πιασει Νοεμβρης για να δω την ομαδα να ρολαρει.
Ο Μεντιλιμπαρ περσι εδειξε οτι υπαρχει κι αλλος τρόπος .
Και στο φιναλε και την καλυτερη γκομενα να χεις καπου κουραζεσαι ολο τα ιδια και τα ιδια.Καπου βαριεσαι και χρυση να ναι.Θελεις και μια αλλαγη ρε αδερφε.Κατι διαφορετικο.
Θα μου πειτε δυσκολα να κολλησει αλλος προπονητης με την οντοτητα ΠΑΟΚ και τη διοικηση οπως αυτη εφαρμοζεται ειδικα τα καλοκαίρια .Μαζι σας αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις για παντα με Λουτσεσκου.Καποια στιγμη θα φυγει.Ε το timimg περσυ ηταν το ιδανικο και οπως του αξιζει.Δε θελω να φυγει νυχτα κι αυτος.

ΥΓ Δε παιζει να χουμε βρει τον καλυτερο προπονητη του κοσμου κι οι αλλοι να μη το βλεπουνΥπαρχουν κι αλλού πορτοκαλιες.Δε ηθελα να τα γραψω σε τετοια φαση αλλα και μετα το πρωτάθλημα δυσκολα ηταν .
Το προβλημα δεν ειναι μονο ο Λουτσε,ουτε μονο η κακη διοικηση που δεν εφερε Μειτε .Το γραψα και στις μετγραφες μεγαλο το ρισκο ειδικα με τετοιους χαρακτηρες(ακομα κλαινε στη Μπενφικα ).
Το προβλημα ειναι οτι διοικηση και προπονητης τραβανε διαφορετικα μονοπατια.Αυτο απαιτει ειτε απ τη μια ειτε την αλλη πλευρα να κανει υπερβασεις.Υπερβασεις που λογικα, δε θα σου βγαινουν παντα.
Δε γινεται να συνεχισουμε αυτο το δρομο.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πέρα από τη λογική που λέει αυτό που έγραψε ο Joshua, ο Κυριάκος Κυριάκος το έχει πει αυτό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Έλα η κουβεντα για μένα τελείωσε στο ο Κολει είναι Νασμπεργκ. Καλή καρδιά. Το ότι ΟΛΩΝ η εικόνα πλην εκλάμψεων είναι μέτρια έως κακή αλλά το ίδιο και οι περσινοι mvp τυχσιο.
Τη πρώτη φορά το άφησα ασχολίαστο. Τη δεύτερη το ίδιο. Τη τρίτη ξανά. Ε τώρα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω.

Μόνο τυχαία δεν μου φαίνεται η απόφαση να παραποιείς αυτά που γράφουν οι συνομιλητές σου μπας και καταφέρεις να δημιουργήσεις καμία εντύπωση.

Δίκιο έχεις η κουβέντα μαζί μου τελείωσε. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μένα τα πράγματα είναι απλά και τα περίπλεκουμε χωρίς λογο. Ο Ραζβαν αν μπορούσε θα κρατούσε όλο το περσινό ροστερ και θα έκανε 2-3 προσθηκες. Η διοίκηση από την άλλη αρνήθηκε πρόταση 20 μυριων για Ντελια,συμφώνησε δύο φορές με Μπενφικα αλλά ο Μειτε έκανε πίσω,πούλησε Κουλιερακη στο τέλος των μεταγραφών γιατί προφανώς κάπως πρέπει να καλύψει και το κόστος μιας ακριβής ομάδας εκτός του ότι ο ίδιος ο Κουλιερακης είχε ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει. Σε κόντρα με τις συνήθειες της έδωσε 2.2 μυρια για 31χρονο παίκτη. Αυτό για μενα δείχνει ότι ήταν επιθυμία προπονητη η συγκεκριμένη κίνηση. Έδωσε συμβολαιο 1.2 στον αντικαταστατη του Κουλιερακη φέρνοντας παίκτη με μεγάλη εμπειρία από το αγαπημένο πρωτάθλημα του Ραζβαν. Έφερε το κορυφαίο φορ της Ρωσίας,το καλυτερο ελεύθερο χαφ στην ελληνική αγορά και 2-3 νεαρους για πιθανές μελλοντικές πηγές εσόδων. Οκ εριξε και μια ζαριά με Μπακαγιοκο,μια κίνηση που μέχρι τώρα δεν βγαίνει και είναι αλήθεια πληγώνει. Εγώ δεν μπορώ με τη καμία να πω πως βλέπω κακό μεταγραφικο σχεδιασμό σε αντίθεση με άλλες χρονιές.
Τι έχει πάθει ο Ραζβαν τωρα; Ο ερχομός τόσων νέων μετά από κατάκτηση πρωταθλήματος τον έχει ξενερωσει. Ήθελε τη περσινή ομοιογένεια,βλέπει ότι πρέπει να αλλάξει αρκετά στο στυλ παιχνιδιού,θέλει να στηρίξει τους αγαπημένους παλιούς,πρέπει να εντάξει πολλούς νέους,καθώς έγιναν μεγάλες επενδύσεις και κάπου εκεί το έχει χάσει. Κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και το παιχνίδι με το γαυρο όσο και αν ακούγεται περίεργο μπορεί να βοηθήσει. Πρέπει να κοιτάξει μπροστά αργά ή γρήγορα θα το βρει. Μακάρι να μην χρειαζόταν κάθε χρόνο να περνάει τόσο χρόνος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Blackgr4 έγραψε:
joshua έγραψε:Miles πολύ υποθετική ερώτηση. Μια κακή χρόνια δεν αξιολογείται από τη βαθμολογία. Άλλα περιμένω να δω η να μην δω εγώ και αυτό που με κουράζει περισσότερο είναι αυτή η σχέση αγάπης μίσους με την οικογένεια. Τρελαίνομαι όταν θεωρώ πως αρνούνται να υλοποιήσουν τόσο εμφανή πράγματα για να μην αρρωσταινουμε κάθε χρόνο καλοκαίρι και φθινόπωρο.Επιπλεον δεν μπορειι να συγκριθει η προπερσινη χρονια με τη φετινη.Δεν φεραμε Κουαλιατες και Νασμπεργκ.
Ο Μπακαγιόκο πόση διαφορά δείχνει να έχει μέχρι τώρα με τον Εσίτι;

Για τον Νάσμπεργκ που λες, πόση διαφορά έχει δείξει μέχρι τώρα ο Κόλεϊ, που εκτός από το να απομακρύνει την μπάλα στο πουθενά και να κερδίζει τις περισσότερες διεκδικήσεις ψηλά, δείχνει να μην μπορεί να πασάρει ούτε στα 5 μέτρα και χάνει τον αντίπαλο του διαρκώς;

Ο παικταράς μέχρι πριν κάποια χρόνια Λόβρεν, πόση διαφορά έχει δείξει μέχρι τώρα, πως έχει με τον Έκονγκ;

Πρέπει δηλαδή με το στανιό να τους βγάλουμε όλους παικταράδες; Τον Ελ Κααμπί όταν έκοψε ανάμεσα από Λόβρεν και Κόλεϊ και έβαλε ένα άνετο γκολ, πόση ώρα τους πήρε να τον πάρουν χαμπάρι;

συγνώμη μπλακ αλλά κάπου χάνεσαι....
είναι δυνατόν να γράφεις για τον κόλει? μέχρι τώρα έχει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και καίριες, τάχιστες καλύψεις χαμηλά. σημειώνεις επίσης για την αδυναμία του να πασάρει στα 5 μέτρα. τι να πούμε για τον κεντζιόρα που δύο αγωνιστικές πριν είχε περισσότερες μεταβιβάσεις στον κοτάρσκι από ότι σε όποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη του?
προσωπική μου άποψη? το δίδυμο κόλει-λόβρεν είναι εξαιρετικό. ξανά μανά τα ίδια. σε μια ομάδα όπου το παιχνίδι δεν της βγαίνει και οι μπαλιές πάνε κι έρχονται, οι γραμμές χάνονται, χαφ δεν υπάρχουν να συνδέσουν τα μεσοδιαστήματα τότε εκτείθονται οι 3-4 αμυντικοί. εσύ είδες λάθος στον κόλει ή στον λόβρεν όπως πιστεύω εγώ, στο προηγούμενο ήταν ο κεντζιόρα που δεν πάταγε καλά, είδαμε τον μπάμπα να έχει αδυναμίες, μεθαύριο θα δούμε κι άλλους από την αμυντική γραμμή.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Και μονο σου το λες Τζος...
Ηθελε το περσινο και 2-3 προσθηκες...
Τι εγινε;

Εφυγαν αρκετοι (οι περισσοτεροι παρα πολυ καλος) και 2 κομβικοι...Κουλιε-Μειτε...δεν λεω οι καλυτεροι...λεω κομβικοι...παικτες που δεν ηταν ρολιστες αλλα απ τα πρωτα βιολια μεσοαμυντικα..

Ηρθαν 11...αντι για 2-3 που ηθελε....αντε 10 γιατι ο Κετζιορα ηταν εδω...αντε 8 γιατι οι 2 ειναι τερματαδες....παλι το 8 απ το 2-3 ειναι διαφορα...

Φετος βλεπουμε το εξης...εχουμε παλι την καλυτερη επιθεση στο πρωταθλημα...αλλα τρωμε πολλα γκολ..
Μια εξηγηση ειναι η εξης
Απ την περσινη αμυντικη γραμμη των 9 ατομων εφυγαν οι 4 (Ραφα,Νασμπεργκ,Κουλιε,Εκονγκ) και ηρθαν 4 (Γκομεζ,Κολευ,Λοβρεν,Θυμιανης) σχεδον οι μισοι...και δεν ειναι περιεργο που η μονη πλευρα που αποδιδει ειναι η δεξια που εμεινε αναλλοιωτη...κι αυτο γιατι δεν σε βγαινει αριστερα το ροτεισον με τον Γκομεζ και ψοφησε ο Μπαμπα...συν οτι δεν βρισκεις σταθερο διδυμο στα στοπερ λογω λιστας...Λεν αρκετοι γιατι δεν επαιξε ο Κετζιορα πχ προχθες με Κολλευ οπως στο Μανσεστερ...1ον γιατι πρεπει να παρει και χρονο ο Λοβρεν...2ον Δικο μου σεναριο αυτο οτι απ την στιγμη που ο Λοβρεν δεν θα εμπαινε στην λιστα για να ερθει εγινε κουβεντα να παιρνει ματς στο πρωταθλημα..
Αμυντικα εννοειται οτι παιζουν ρολο και τα χαφ που η αμυντικη προσφορα του Μειτε σε φαση αμυνας δεν συγκρινεται με του Μαντυ-Μπακαγιοκο...
Μπροστα ομαδα που παιζει με 1 φορ εχει 4...και εκει πρεπει να βρεθει τροπος να λειτουργησει ολο αυτο...

Πασπατευοντας την περσινη ομαδα αμυντικα στο κεντρο και επιθετικα...δεν χρειαζεται αρκετο χρονο ωστε αυτο το πραγμα να δουλεψει;
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Αν δεν ειχε θεματα με τους ελληνες παικτες ο κοουτς τωρα θα ειχαμε στα πλαγια γιαννουλη και μπροστα τζιμα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν φταίει ο Razvan που δεν έχουμε Γιαννούλη σήμερα.
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

Φετος μπορουσαμε να τον παρουμε να ξερεις, απερριψε δυο ελληνικες ομαδες γιατι περιμενε προταση μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”