5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
8emis4

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από 8emis4 »

Ογκόλιθος! Θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουμε σε κανένα ρεμπετάδικο για ρετσίνες αναπολώντας τα παλιά!
ΠΑΟΚ είσαι!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Θα με παίρνετε και μένα μαζί σας ;
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά στο β' ημίχρονο η πτώση της ομάδας σε σχέση με το 1ο ημίχρονο κατά την άποψη μου οφείλεται στην πτώση του Γκαρσία ο οποίος δεν ήταν καθόλου κακός για να εξηγούμαι.Απλά στο 1ο ημίχρονο ήταν σούπερ και στο 2ο καλός..

:pano:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+1

Συμφωνω Photis...

Βεβαια αυτο ειναι καλο και κακό...
geosar

Δημοσίευση από geosar »

Αποδεικνυει εμπρακτως γιατι εχει παιξει εκει που εχει παιξει για μια ακομα φορα στο πρωταθλημα.Βγαζει καρμπον φαση και πασα στον βιειρινια και μου φαινεται οτι η κινηση του πριν τη βγαλει ειναι πολυ καλη..Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι η τοποθετηση του σωματος του οταν θελει να καλυψει μπαλα.Μεγαλο κεφαλαιο ο παιχτης για την ομαδα μας..
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Falegkos έγραψε:εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...
+φωνώ και επαυξάνω. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

το αστερι του παμπλο λαμπει μεγαλος παικτης.....
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ntinos έγραψε:
Falegkos έγραψε:εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...
+φωνώ και επαυξάνω. :nairepaok:
ηταν εκπληκτικος μεχρι το 55' καΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, εκανε μονο ενα λαθος.....μετα κουραστηκε και απεδειξε οτι η ομαδα εξαρταται πολυ απο τις δυναμεις του.....μπραβο συνεχισε ετσι......
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

novito έγραψε:Νομίζω ότι θέλω ανανέωση γιατί συνήθως παίζει μπάλάρα και νομίζω πως δε θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ (νομιζω?) πάντως δε το μετάνιωσα.

υ.γ. έχουμε χαζέψει! :opaokara:
Σαν τρελαμένοι που είμαστε και λόγω της γαλονάδικης θέσης σου στο φόρουμ, νομίζω ότι η άποψη που εξέφρασες επί του θέματος μπορεί να γίνει και η επίσημη του ΠΑΟΚμάνια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.324838.asp

Αυτα τα τρελά που λες τα γουστάρω ρε μαγκα ομος όπως ειπες δεν εισαι διοίκηση.
Κατεβα με μαγκια και απέδειξε τους οτι εμεις θα νικήσουμε την τελειωμένη αεκ και δεν θα την αφήσουμε

και την διαιτησία μαζι ρε μαγκα.....αιντε να χαρω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε τι κουφαλα ειναι σε αγγιζει κατευθειαν στην καρδια..... :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Falegkos έγραψε:Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κατεβα με μαγκια και απέδειξε τους οτι εμεις θα νικήσουμε την τελειωμένη αεκ και δεν θα την αφήσουμε

Α ρε οπάδος είσαι ρε μάγκα Παύλαρε! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

Falegkos έγραψε:Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

παμπλο αλανι κατεβα στο πασαλιμανι
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Νομιζω πως ειμαι ερωτευμενος!!! :opaokara: 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”