5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Ογκόλιθος! Θα ήθελα να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, να εγκατασταθεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και να πηγαίνουμε σε κανένα ρεμπετάδικο για ρετσίνες αναπολώντας τα παλιά!
ΠΑΟΚ είσαι!
ΠΑΟΚ είσαι!
εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...
Μπράβο του.και ηρεμος...
Παιδιά στο β' ημίχρονο η πτώση της ομάδας σε σχέση με το 1ο ημίχρονο κατά την άποψη μου οφείλεται στην πτώση του Γκαρσία ο οποίος δεν ήταν καθόλου κακός για να εξηγούμαι.Απλά στο 1ο ημίχρονο ήταν σούπερ και στο 2ο καλός..

Αποδεικνυει εμπρακτως γιατι εχει παιξει εκει που εχει παιξει για μια ακομα φορα στο πρωταθλημα.Βγαζει καρμπον φαση και πασα στον βιειρινια και μου φαινεται οτι η κινηση του πριν τη βγαλει ειναι πολυ καλη..Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι η τοποθετηση του σωματος του οταν θελει να καλυψει μπαλα.Μεγαλο κεφαλαιο ο παιχτης για την ομαδα μας..
+φωνώ και επαυξάνω.Falegkos έγραψε:εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...

ηταν εκπληκτικος μεχρι το 55' καΙ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΙΟ ΡΥΘΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, εκανε μονο ενα λαθος.....μετα κουραστηκε και απεδειξε οτι η ομαδα εξαρταται πολυ απο τις δυναμεις του.....μπραβο συνεχισε ετσι......ntinos έγραψε:+φωνώ και επαυξάνω.Falegkos έγραψε:εκτος απο ενα τρανταχτό λάθος στο δεύτερο ημ. μου άρεσε πολυ και σήμερα.
Μπράβο του.και ηρεμος...
Σαν τρελαμένοι που είμαστε και λόγω της γαλονάδικης θέσης σου στο φόρουμ, νομίζω ότι η άποψη που εξέφρασες επί του θέματος μπορεί να γίνει και η επίσημη του ΠΑΟΚμάνιαnovito έγραψε:Νομίζω ότι θέλω ανανέωση γιατί συνήθως παίζει μπάλάρα και νομίζω πως δε θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ (νομιζω?) πάντως δε το μετάνιωσα.
υ.γ. έχουμε χαζέψει!

Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
http://www.sport24.gr/html/ent/838/ent.324838.asp
Αυτα τα τρελά που λες τα γουστάρω ρε μαγκα ομος όπως ειπες δεν εισαι διοίκηση.
Κατεβα με μαγκια και απέδειξε τους οτι εμεις θα νικήσουμε την τελειωμένη αεκ και δεν θα την αφήσουμε
και την διαιτησία μαζι ρε μαγκα.....αιντε να χαρω.
Κατεβα με μαγκια και απέδειξε τους οτι εμεις θα νικήσουμε την τελειωμένη αεκ και δεν θα την αφήσουμε
Α ρε οπάδος είσαι ρε μάγκα Παύλαρε!Falegkos έγραψε:Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

- ContrerasPablo
παμπλο αλανι κατεβα στο πασαλιμανιFalegkos έγραψε:Γκαρσία: "Πράγματι ήταν μία νίκη που ήρθε δύσκολα, καθώς οι αντίπαλοι ήρθαν να παίξουν αμυντικά. Ήταν όμως πολύ σημαντικό ότι κρατήσαμε την ψυχραιμία μας και πήραμε τη νίκη". Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί σε δύο αγωνιστικές: "Εγώ δεν είμαι η διοίκηση. Είμαι ποδοσφαιριστής. Όμως νομίζω ότι ίσως να ήρθε η ώρα να μην παίξουμε στην Αθήνα. Να οργανώσει η διοίκηση ένα φιλικό εκείνη τη μέρα ή μια καλή προπόνηση, παρά να παίξουμε εκεί. Εγώ προτιμώ να μείνω σπίτι γιατί θα μας κλέψουν σίγουρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει όλα τα άλλα ματς εκτός από αυτά στην Αθήνα γιατί ούτως ή άλλως δεν θα μας αφήσουν γιατί υπάρχουν άλλοι παράγοντες. Φυσικά μιλάω για τη διαιτησία", τόνισε ο Ουρουγουανός αναφερόμενος στη διαιτησία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
-