71. Brandon Thomas Llamas

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Δημοσίευση από Sera4 »

Μαλακα πες τον στα ίσια δεν μπορώ κοουτς, αυτός είναι ικανός να σε βάζει και νεκρό μέσα, αφού τον ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Περα αν είσαι καλός παίκτης η όχι σταματα να πέφτεις συνέχεια είναι αηδία !!
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο λουτσεσκου αμα δεν ειχε την πίεση του τυπου πρεπει να παίξουν όλοι, δεν θα τον εβγαζε ποτέ.
Τουλαχιστον αυτός τρέχει συνέχεια και βγαινει στις πλάτες των αμυντικων.
Το ποδόσφαιρο ειναι 90% τι κανεις χωρις τη μπάλα, καπως ετσι το ειχε πει ο κροιφ.
Στο 10% τα κάνει κι αυτος μανταρα φετος αλλα πάλι μεγαλύτερο αντικτυπο εχει απ τις εναλλακτικες του.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Μήπως εσυ φταις που έχεις γίνει άδικος στον ΠΑΟΚ; Απλά σαν εξαρι θα είχε νόημα να παίζεις. Σέντερ φορ μόνο ο στρατηγός σε βλέπει. Πάψε να βουτάς τουλαχιστον. Αηδία ειναι
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ένας παίκτης του 4 που με τον Λουτσεσκου έγινε του 7, και αυτό ήταν το ταβάνι του, δεν μπορει παραπάνω. Οπουδήποτε αλλου έπαιζε θα ήταν το ίδιο κακός όπως είναι φέτος, ίσως ξαι χειρότερος. Αυτήν την στιγμή είναι το χειροτερο φορ στην ομάδα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ένας παίκτης του 3-4 που με τον Λουτσεσκου έγινε του 7, και αυτό ήταν το ταβάνι του, δεν μπορει παραπάνω. Οπουδήποτε αλλου έπαιζε θα ήταν το ίδιο κακός όπως είναι φέτος, ίσως ξαι χειρότερος. Αυτήν την στιγμή είναι το χειροτερο φορ στην ομάδα
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.

μ@λ@κ@ς δεν ειναι ο Μπράντον τώρα που σέρνεται. μ@λ@κ@ς θα είμαι εγώ εαν περιμένω να ξαναπαίξει έτσι όπως επαιζε στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε τον Μπραντον που ξενέρωσε κιόλας...Το πρόβλημα του Μπραντον είναι ότι μάλλον και αυτός πίστεψε ότι είναι κάτι περισσότερο και ενώ κάποτε έσκυβε το κεφάλι τώρα έχω βαρεθεί να βλέπω τη λευκή οδοντοστοιχια του,το χαμόγελο της Colgate...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ελα όμως που αυτός ο "κεφαλοσκύφτης" κατέληξε να γίνει το καλύτερο φορ που έφερε ποτέ ο ΠΑΟΚ στην μετά Πρίγιο εποχή. Μας κακόπεσε λογικά. Φαντάσου να του τα χώναμε κιολας οπως τα σκορπάμε σε άλλους.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

VfB v2 έγραψε:Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.

μ@λ@κ@ς δεν ειναι ο Μπράντον τώρα που σέρνεται. μ@λ@κ@ς θα είμαι εγώ εαν περιμένω να ξαναπαίξει έτσι όπως επαιζε στο παρελθόν.
Και γω που νόμιζα ότι οι παίχτες παίζουν για την καριέρα τους. Πάντως, η είδηση ήταν ότι ήρθε πρόταση από Αραβία(;) και δεν δέχτηκε να φύγει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θεέ μου τι διαβάζουμε εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ούτε μια τρίχα από τις πολωνικές μπάλες του Σφιντέρσκι δεν είναι το καλύτερο φορ της μετά Πρίγιο εποχής
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ο παίκτης ούτως ή άλλως είναι μέτριος ποιοτικά

Και έμεινε και δύο μήνες έξω λόγω τραυματισμού

Όλα όχι αυτό δεν σας αρκεί ως λόγος να παίζει χαμηλότερα από το ήδη χαμηλό ταβάνι του

Πρέπει με το ζόρι να εφευρετε λόγους να παίζει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ασχημα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

VfB v2 έγραψε:Ηταν δεν ηταν στην ημέρα του εδινε πάντα το 120% και επαιζε με ψυχή. Και οταν ήταν στην ημέρα του σου εβαζε και ενα σερντερφορίσιο γκολάκι και μια ασσιστ άλλου επιπέδου μέσα σε σκουλικοφωλιες και σου χάριζε πρωτάθλημα. Και εσύ τι έκανες; Πήγες και πήρες δύο φορ το καλοκαίρι και του υποβάθμισες τον ρόλο ανακοινώνοντας του κιολας έτσι οτι θα είναι η τελευταία του χρονιά μιας και έρχεται ο Τζίμας του χρόνου.

Προσπαθω να ακολουθησω τον συλλογισμο.
Εχεις ενα παικτη με ταβανι το 6 που σκιζεται (και μπραβο του) και πολλες φορες το τρυπαει και παιζει για 7.
Εσυ λες οτι για να μην ξενερωσει αυτος ο παικτης (που πριν ο ΠΑΟΚ τον βγαλει στον αφρο του πρωταθλητισμου και την Ευρωπης, επαιζε σε Β Ισπανιας) οι μεταγγραφες θα επρεπε να ηταν κατω του 6 ωστε να μην εχει ανταγωνισμο. Και να μην γινει προσπαθεια να ερθουν φορ του 8 η του 9 (ασχετα αν επετευχθη).
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Καθαρη η μαγνητικη που εκανε σημερα.
Απεφυγε την θλαση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”