sportday/sport-fm
- PRAKTORINOS
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: sportday/sport-fm
Καερπετόπουλε γλύψε μας τα @@ μ@λ@κ@ τρόμπ@ και άσε τον Κρόκο ήσυχο.
Αυτός δεν έχει @@.
Αυτός δεν έχει @@.
Πριν κανένα τρίωρο διάβασα την ωδή του Καρπετόπουλου στο μεγαλύτερο δικτάτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου στο site του sport-fm και λέω "τι σίχαμα είναι αυτό". Μετά μπήκα στο PAOKmania και την ξαναπέτυχα. Ε, πόσο να αντέξω, πήγα δύο φορές για χέσ..ο από τότε (χωρίς πλάκα). Οι δυσκοίλιοι ας το ψάξουν το θέμα.
Ζαλίστηκα με το άρθρο του γλύφτη...Αυτά είναι...Τον κύριο αυτό τον έβγαζε και σταθμός της πόλης κάποτε να λέει τα "σοφά" του!!!
ΥΓ:Ο Σωκράτης πάνω απ'ολα!!!
ΥΓ:Ο Σωκράτης πάνω απ'ολα!!!
diniko80 έγραψε:πραγματικα λεω να συμπεριλαβω τον κροκαλη στη λιστα με τους 100 μεγαλους ελληνες του σκαι.....κριμα που εληξε η διαδικασια περσι.....
Κι εγώ λέω τι έλειπε ρε γαμώτο...
Λοιπόν εγώ προτείνω στο κ. Καρπετόπουλο το βραβείο της πιο πολυτελούς χέστρας της χρονιάς για το μεγαλύτερο γλύψιμο της τελευταίας 5ετίας διαδικτυακά δημοσίως προς την αφεντιά του!!!

O γλυφτης με το Ο κεφαλαιο.
Δεν αντεξα και του εστειλα και email. Με εκανε και ασχοληθηκα παλι μαζι του ο καριολης.
Αλλα τι να λεμε, οπως ειχα γραψει και παλιοτερα τον ειχα συναντησει στην Κρακοβια αμεσως μετα τον τελικο του eurobasket. Μολις ειχε τελειωσει και το ματς στην Τουμπα με το γαυρο. Πηγαιναμε προς τα λεωφορεια και εγω κραταγα αποσταση γιατι ελεγα δεν μπορει θα πει καμια λαλακια και γινω ανω κατω. Τελικα την ειπε. Οταν τον ρωτησαν καποιοι γιατι ο Ζαγορ δεν διωχνει το Σαντος αυτος τους απαντησε οτι ο Σαντος εκανε πλατες στον Ζαγορ οταν ηταν στο χανουμι να λουφαρει στις προπονησεις και τωρα του το ξεπληρωνει.
Καρπετολαλακιες
Δεν αντεξα και του εστειλα και email. Με εκανε και ασχοληθηκα παλι μαζι του ο καριολης.
Αλλα τι να λεμε, οπως ειχα γραψει και παλιοτερα τον ειχα συναντησει στην Κρακοβια αμεσως μετα τον τελικο του eurobasket. Μολις ειχε τελειωσει και το ματς στην Τουμπα με το γαυρο. Πηγαιναμε προς τα λεωφορεια και εγω κραταγα αποσταση γιατι ελεγα δεν μπορει θα πει καμια λαλακια και γινω ανω κατω. Τελικα την ειπε. Οταν τον ρωτησαν καποιοι γιατι ο Ζαγορ δεν διωχνει το Σαντος αυτος τους απαντησε οτι ο Σαντος εκανε πλατες στον Ζαγορ οταν ηταν στο χανουμι να λουφαρει στις προπονησεις και τωρα του το ξεπληρωνει.
Καρπετολαλακιες
εγώ δεν κατάλαβα τι μεμπτό υπάρχει σε αυτό το αριστούργημα...
συνειρμός που μου ήρθε (πιο εμετικός και από το άρθρο...συγνώμη για όσους αναγουλιάσουν)
ο Καρπετολουγκρόπουλος γυμνός (μπλιάαααχ) στα 4 στημένος και ο Κρόκος επίσης γυμνός (ξαναμαναμπλιαααααχ) από πίσω του...
ο διάλογος γνωστός:
Κρόκος: Πες μου τι είσαι... έλα πες μου... θέλω να το ακούω... είσαι το πουτανάκι μου;;;;
(την απάντηση του γλοιώδους Ερπετόπουλου την ξέρετε...)
συνειρμός που μου ήρθε (πιο εμετικός και από το άρθρο...συγνώμη για όσους αναγουλιάσουν)
ο Καρπετολουγκρόπουλος γυμνός (μπλιάαααχ) στα 4 στημένος και ο Κρόκος επίσης γυμνός (ξαναμαναμπλιαααααχ) από πίσω του...
ο διάλογος γνωστός:
Κρόκος: Πες μου τι είσαι... έλα πες μου... θέλω να το ακούω... είσαι το πουτανάκι μου;;;;
(την απάντηση του γλοιώδους Ερπετόπουλου την ξέρετε...)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙ ?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΡΟΥΛΗ ......ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜ@ΛΑΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ......
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΤΟΝ ΘΑΒΕΙ ?
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ...........ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ
ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΡΟΥΛΗ ......ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜ@ΛΑΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ......
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Γλύψε και άλλο ερπετοπουλε!!! Μπας και σε δώσει εσένα και τους άλλους τους μισθοφόρους κάνα κοκκαλακι..
- Kostomanolis
Ρε μην δίνετε σημασία στους μ@λ@κες! Κόψτε επιτέλους την σπορντεϊ και τον σπορ φμ... Τους δίνετε λεφτά πάρτε το χαμπάρι! Τόσα χρόνια αβάντα στον Κόκαλη κάνουνε... Επιπλέον μας έχουν για τετατροπέμπτη θέση σε κάθε είδηση, αν μας αναφέρουν... Σβήστε το σταθμό από το ραδιόφωνο και πάρτε καμιά άλλη εφημερίδα, που είναι και πιο οικονομικές, οχι μόνο λόγω τιμής, αλλά και αναλογικά δείτε ποια γράφει πιο πολλά για μας... Δεν σας λέω ποια να αγοράσετε ή να ακούτε... Κάντε την επιλογή λαι κόψτε από την ζωή σας αυτούς που θέλουν να σας γ@μήσουν την ψυχολογία... ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!
Υ.Γ. Για τον ιντερνετ δεν λέω τίποτα... Ξέρετε ήδη ότι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ σας δίνει ότι χρειάζεται για τον ΠΑΟΚ και με το παραπάνω...
Υ.Γ. Για τον ιντερνετ δεν λέω τίποτα... Ξέρετε ήδη ότι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ σας δίνει ότι χρειάζεται για τον ΠΑΟΚ και με το παραπάνω...
η δικαίωση μερικές φορες μπορεί να αργεί αλλα πάντοτε έρχεται.
έτσι και στη περίπτωσh του persian carpet. οι κουμπάροι μας άδειασαν τι γωνια, το ελληνικό soccer καθάρισε και όλα είναι άψογα. αποδείξh για μια ακόμη φορα οι διατησίες στα mats του ari, τις αεκ, του παο όπου αποδόθηκε τυφλή δικαιοσύνη
εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν ποδήλατο?
θα μπορούσε
έτσι και στη περίπτωσh του persian carpet. οι κουμπάροι μας άδειασαν τι γωνια, το ελληνικό soccer καθάρισε και όλα είναι άψογα. αποδείξh για μια ακόμη φορα οι διατησίες στα mats του ari, τις αεκ, του παο όπου αποδόθηκε τυφλή δικαιοσύνη
εάν η γιαγιά μου είχε ρόδες, θα ήταν ποδήλατο?
θα μπορούσε
ντροπή σας να κλαίγεστε για τι διαιτησία. το πουρμπουάρ καλο ήταν?
έτσι ρε carpet. πες τα εσύ γιατί εδώ οι κακοί δημοσιογράφοι-γραφεία τύπου τις πόλις μας λένε ότι μας αδικούν και από πάνω. άνοιξε μας τα ματια μεγάλε .
http://www.sport-fm.gr/article/202477
Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι σκοράρουν με το σταγονόμετρο τη διαφορά για την ώρα μοιάζει να την κάνει κυρίως αυτό που αποκαλούμε χαρακτήρα. ..................................................................................................................., πράγμα που δεν μπορείς να πεις για πολλές άλλες του πρωταθλήματος. Στο οποίο πρωτάθλημα όποιος φωνάζει και γκρινιάζει παίρνει και το πουρμπουάρ του από τους διαιτητές. Ο Αρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, κυρίως, ελπίζω να έχουν καταλάβει ότι δεν συνωμοτεί κανείς εναντίον τους...
έτσι ρε carpet. πες τα εσύ γιατί εδώ οι κακοί δημοσιογράφοι-γραφεία τύπου τις πόλις μας λένε ότι μας αδικούν και από πάνω. άνοιξε μας τα ματια μεγάλε .
Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο όλοι σκοράρουν με το σταγονόμετρο τη διαφορά για την ώρα μοιάζει να την κάνει κυρίως αυτό που αποκαλούμε χαρακτήρα. ..................................................................................................................., πράγμα που δεν μπορείς να πεις για πολλές άλλες του πρωταθλήματος. Στο οποίο πρωτάθλημα όποιος φωνάζει και γκρινιάζει παίρνει και το πουρμπουάρ του από τους διαιτητές. Ο Αρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, κυρίως, ελπίζω να έχουν καταλάβει ότι δεν συνωμοτεί κανείς εναντίον τους...