6. Dejan Lovren

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το χειρότερό του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Πιστεύω ότι χτες έχασε την ψυχραιμία του και από τον εκνευρισμό προήλθαν και τα λάθη

Μάλιστα έδειχνε σε χρονικά σημεία τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο, που άρχισε να μου λείπει ο Κεντζιόρα

Η ομάδα είναι ένα παζλ, λείπει ένα κομμάτι και μετά καταρρέει όλο το οικοδόμημα

Όσο καλός παίκτης και να είναι κάποιος, το σπιράλ της δίνης, τους ρουφάει όλους στον πάτο
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το παραθετω απλα για να υπαρχει, Ο Ραγκατσης χθες στην εκπομπη του ειπε οτι ειναι φευγατος ο λοβρεν γιατι εχει μαλωσει με τον Λουτσεσκου και μαλιστα τον "κραζει" οπου σταθει και οπου βρεθει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Και για τον Κόλεϊ που δεν μπορεί να πάρει μισή κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας τα ίδια έλεγαν

Τον έβαλε με την Καλλιθέα και τα είδαμε τα χαΐρια στο 92'
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν πιστεύω λέξη από όσα λένε οι ΑΡΔ, αλλά οπωσδήποτε (πρέπει να) υπάρχει κάποιο θέμα που δεν παίζει ο Κροάτης.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν πιστεύω λέξη από όσα λένε οι ΑΡΔ, αλλά οπωσδήποτε (πρέπει να) υπάρχει κάποιο θέμα που δεν παίζει ο Κροάτης.
Εγω παλι πιστευω οτι χαλασε η δουλεια οταν βγηκε και ειπε ο Λοβρεν δε γινεται να παιζουμε για 10 λεπτα πρεπει να ειμαστε πιο μαχητικοι και ο Λουτσεσκου σπαστηκε μαζι του γιατι το ειδε σαν κριτικη προς το προσωπο του.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

εγώ πιστεύω ότι είναι παικτάρα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει όλοι οι φόροι να πάνε στο 5%.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο παίκτης είναι 35 σε πτώση , πέρσι έπαιξε 10 ματς 800 λεπτά, δεν έκανε προετοιμασία,δεν μπορεί να παίξει ούτε με Κεντζιορα ούτε με Κόλεϊ σαν παρτενέρ... Δεν νομίζω πως υπάρχει κόντρα με Λουτσέσκου απλά θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλο όνομα για να τρώει πάγκο και αντιδρά
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τρόμος έγραψε:Ο παίκτης είναι 35 σε πτώση , πέρσι έπαιξε 10 ματς 800 λεπτά, δεν έκανε προετοιμασία,δεν μπορεί να παίξει ούτε με Κεντζιορα ούτε με Κόλεϊ σαν παρτενέρ... Δεν νομίζω πως υπάρχει κόντρα με Λουτσέσκου απλά θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλο όνομα για να τρώει πάγκο και αντιδρά

Oτι ειναι πολυ μεγαλο ονομα για να τρωει παγκο ισχυει. Αλλα ονομα /= εικονα στο γηπεδο. Εμπειρος ναι αλλα δεν εχει δειξει και το κατι το αμαν για να μην βγαινει απο 11αδα. Βεβαια, δεν εχουν δειξει κατι το ιδιαιτερο τα υπολοιπα στοπερ αρα ισως και για αυτο να νιωθει αδικημενος.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Το ότι ο λοβρεν είναι μεγάλο όνομα δεν αμφισβητείται....
Δεν μου άρεσε, και νομίζω σε πολλούς στην ομάδα, το ότι με το καλημέρα άρχισε να κουνάει τα χέρια και να φωνάζει στους συμπαίκτες του...
Δεν μου άρεσε, και νομίζω σε πολλούς στην ομάδα, το ότι έκανε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της ομάδας
Τον τελευταίο που θυμάμαι να κουνάει τα χέρια στους συμπαίκτες του ήταν ο Καγκάβα....
Να του θυμίσουμε την ηλικία του και τα περσινά λεπτά συμμετοχής του σε επίσημους αγώνες...
Και ότι εάν θέλει να κουνάει τα χέρια σε παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν πάρει πρωτάθλημα; όπως το περσινό έχει πολλά να κάνει για την ομάδα....
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εντωμεταξύ μόλις χθες έγραψα στο τοπικ του Μιχαηλιδη ,οτι ο Λοβρεν στην Λίβερπουλ έπαιρνε κάτι απίστευτες κόκκινες για αψυχολόγητα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου . Και ο φίλος εδώ είπε να θυμηθεί τα παλιά να με βγάλει και Νοστράδαμο .
Στην φάση του γκολ άραγε , καλά έκανε και κυνήγησε τον εξτρέμ ή έπρεπε να βγει στο πέναλτι που ήταν ο Λαμελα ;
kmallio

Δημοσίευση από kmallio »

Τι εννοείς ρε φίλε θα μας τρελάνεις; Υπάρχει ξεκάθαρα φάουλ που προηγείται της κόκκινης η οποία είναι και αμφισβητούμενη.Δηλαδη από όσα είδες σήμερα συμπερανες ότι πρέπει να έρθεις εδώ να βγάλεις χολή κατά του λοβρεν;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι ευτυχία και από αυτόν και από τον παρτενέρ του
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νομίζω ότι δεν πρέπει να ξαναβγεί μετά την τιμωρία .
Ας δηλωθεί και στην Ευρώπη στην θέση του Σαστρε να βρει χημεία με Κεντζιορα από συνεχόμενα παιχνίδια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”