Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

JohnDag έγραψε:Το είπε ο Rene και θεωρώ αδιανόητο κάποιος να θέλει να κάνει ποδοσφαιρική συζήτηση και να μην ξέρει ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε μετατρέπεται σε ξεκάθαρο 4-4-2 σε κατάσταση άμυνας.
Επειδή απάντησε σε μένα, σχολίασα το 4-4-2 που περιέγραψε ο φίλος panpangr77 με τους συγκεκριμένους παίκτες και ιδιαίτερα στην άμυνα, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύω τα συστήματα πώς εξελίσσονται γενικά σε θέση επίθεσης-άμυνας. Και ήμουν πολύ σαφής νομίζω μ' αυτά που γράφω κι όχι για αυτό που θέλει ο χψζ ρενέ, ο Σκαρτάδος ή ο Φρανκ Σινάτρα να καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Το μόνο καλό σε όλα αυτά, παρά την κάκιστη εικόνα, είμαστε μόνο ένα βαθμό μακριά από την κορυφή γιατί και οι άλλοι έχουν τα χάλια τους. Βέβαια, για να υπάρξει ελπίδα πρέπει να υπάρξει και δείγμα. Η ομάδα δεν δείχνει τόσο τραγική όσο πολλοί την παρουσιάζουν, αλλά έχει κενά, και μαζί με την ατυχία έχουν δημιουργήσει αυτή την κακή εικόνα, με τα σερι άσχημα αποτελέσματα και την ψυχολογία που έχει πιάσει πάτο. Στα πλην ότι στον δεύτερο γύρο έχουμε όλους τους πρωτοπόρους εκτός, εκτός από την ΑΕΚ.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag λες οτι ποδοσφαιρικα υπαρχει προβλημα (που υπαρχει) και για να το αιτολογησεις πας στα αρνητικα ρεκορ, οτι τι δηλαδη δεν ξερουμε οτι τα αποτελεσματα ειναι αθλια; Πως αυτα τα στατιστικα αποτελουν τροφη για συζητηση;

Το οτι η ομαδα παει χαλια το γνωριζουμε ολοι δεν καταλαβαινω αυτη την εμμονη με τα φοβερα αυτα στατιστικα. Εγω πχ ανελυσα στο τι πιστευω παει στραβα

Αν ειναι να παρθουν αποφασεις με βαση πιο ρεκορ εσπασε και απο ποτε κρατουσε αυτο το ρεκορ, γαμησε με

Πρεπει επιτελους να εξελιχθουμε πρωτα εμεις στην αντιμετωπιση της ομαδας και μετα η ιδια η ομαδα διοτι αν περιμενουμε την αλλαγη from the top down, δεν θα γινει ποτε. Διοτι η διοικηση εχει αποδειξει ουκ ολιγες φορες οτι δεν πολυσκαμπαζει απτο αντικειμενο

Οι λεζαντες αυτες που σε σφαλιαριζουν με ενα αρνητικο στατιστικο, μονο φρενο βαζουν στην αναπτυξη μας ως ποδοσφαιρικος συλλογος.

Υπαρχει προβλημα στον τροπο που χτιζεται η ομαδα, και στον τροπο που αγωνισεται και δεν σχετιζεται με αρνητικα σερι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

paokkerkir έγραψε:
joshua έγραψε:Εμένα δεν μου αρέσουν ποστ του στυλ φύγε,παραιτησου και άλλα παρόμοια. Το ύφος αυτό δεν αρμόζει στη προσφορά του Ραζβαν,θέλω να κάνω ποδοσφαιρική κουβεντα αλλά τι κουβεντα να κάνεις όταν η απάντηση σε όποιον βρίσκει ευθύνες για την εικόνα στον προπονητή ειναι μονιμως ένα ξερό το ροστερ είναι χαλια;
Είναι απλό, θέλει να παίξει όπως πέρσι με άλλου τύπου παίχτες και με κάποιους που δεν τραβάνε όπως πέρσι. Η ομάδα έχει τρομερό υλικό για 4-3-3 και επιμένουμε να παίζουμε 4-2-3-1 συνέχεια.
Κάτι τέτοια ποστ με κάνουν να νιώθω ότι είμαι γραφικός και εγώ όταν προτείνω σχηματισμούς. Σοβαρά τώρα 4-3-3, ενώ η ομάδα έχει μόλις 3 χαφ; Δηλαδή να κάνουν 50 ματς έκαστος βασικοί δίχως κάρτες και τραυματισμους;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κρίση. Ας μαζευτούν όλοι τους να κουβεντιάσουν στο ξενοδοχείο, όπως άλλες χρονιές, να τα βρούνε και ας φέρουν πάλι τον γουρλή τον Μιρτσέα για ένα μήνα στην Ελλάδα. Μια χαρά μετά πάλι θα βρεθούν οι λύσεις.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

JohnDag έγραψε: Τα πράγματα ΔΕΝ πάνε καλά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν γίνεται να το παραβλέψουμε, ούτε να βάλουμε τα σκ@τ@ κάτω από το χαλί.

Και ούτε είναι σοβαρή ανάλυση το «ε αυτό το ρόστερ έχει, τι να κάνει;».
Το καλοκαίρι έγινε ενα μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών γρήγορα? Οχι.
Ηθελε μονο εναν φορ για καλύτερη διαχείριση αλλα του φέρανε δύο? Ναι.
Του φέρανε δυο φορ που σε όλη τους την καρίερα παίζανε με παρτενέρ? Ναι.
Για αντικαταστάτη του Μειτέ του φέρανε εναν πρώην ποδοσφαιριστη? Ναι.
Πίσω απο τον Ταισον του φέρανε εναν youngster που δεν έχει ούτε μια σεζόν σε ανδικό επίπεδο? Ναι.
Πουλήσανε τον κουλιεράκη και για αντικαταστάτη του φέρανε έναν μισθοφόρο που μια παίζει μια δεν παίζει? Ναι.
Του φέρανε ενα ανέτοιμο παιδάκι για να καλύψει το κενό του μέτριου αλλά σταθερού Ράφα? Ναι.

Αλλα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει ο Λουτσέσκου έτσι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 11 Νοέμ 2024, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

MikeStr4 έγραψε:Ο Λουτσεσκου φταίει για ΟΛΑ!!!

1 Ο Λουτσι φταίει που ενώ είχες έτοιμο χαφ που μας βγήκε του έφεραν έναν πρώην ποδοσφαιριστή αρχές Σεπτεμβρίου!!!

2 ο Λουτσεσκου φταίει που άφησαν τον κακό Σοαρες κ σωστά τον άφησαν, αλλά έφεραν τον κανένα κ παίζει ο ντεφορμέ Μπαμπά non stop χωρίς ανάσα!!!

3 ο Λουτσεσκου φταίει που φορ του έφεραν πάλι το τίποτα με μπόλικο καθόλου….1ΕΚ Σαματά - αν δεν κάνω λάθος 1ΕΚ συμβόλαιο τισουνταλι - 3 ΕΚ αγορά Τσαλοφ κ 1ΕΚ συμβόλαιο…πάμε στα 6 ΕΚ ενώ θα μπορούσαν να δώσουν όλα αυτά τα τσάμπα λεφτά για ένα σοβαρό φορ κ ας ήταν αλλαγή Τζιμας Μπράντον….

Α ρε κακέ Λουτσε δεν κάνεις….οχι ότι πέφτει τρύπημα στο έργο σου από μέσα…
1. Ναι φταίει γιατί ώθησε τον οργανισμό να ασχοληθεί με έναν παίκτη που ξεκάθαρα δεν ήθελε να παίξει εδώ.
2. Ναι φταίει γιατί θα μπορούσε να δώσει σημασία στις μικρότερες ομάδες του ΠΑΟΚ, σίγουρα θα έβρισκε παίκτες να εμπλουτίσουν το ροτέϊσον.
3. Ναι φταίει γιατί δε γίνεται αυτά τα 2 φορ που ήρθαν φέτος να είναι ικανοί σκόρερ εκεί που έπαιζαν κι εδώ να ξέχασαν να σουτάρουν. Όπως και θα φέρει μεγάλη ευθύνη αν δε δούμε τον Τζήμα να παίζει γεμάτες χρονιές με τα ασπρόμαυρα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Η άμυνα είναι παιδική χαρά κοουτς.
Βρες σταθερές.
Με το να κρατάμε ισορροπίες για τα αποδυτήρια, δε θα βρει ρυθμό κανείς στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Εμενα με ενοχλει παρα πολυ που εχουν εξαφανιστει οι Ελληνες οχι απο την 11αδα ουτε καν στην αποστολη δεν υπαρχουν τους ψαχνουμε με το κυαλι...Ειναι αποδεδειγμενο εδω και δεκαετιες οτι οι καλες και πρωταθλητριες ομαδες στηνονται και στηριζονται σε καλους Ελληνες..Περηφανευομαστε για τις καλες ακαδημιες που εχουμε και δεν εχει προωθηθει μετα τον Ντελια κανενας και ουτε υπαρχει κανενα πλανο να προωθηθει καποιος συντομα...Θα πωληθει του χρονου και ο μικρος και θα μεινουμε με τον καθε μισθοφορο Μπακαγιοκο να τραβαμε τα μαλλια μας...Η ομαδα θελει ηλεκτροκ,εχει παικτες μεσα με ΕΜΦΑΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΙΝΗΤΡΟΥ...Απο αυριο να δοθει ρολος στα χαφ στον Θυμιανη ποσο χειροτερος θα ειναι απο τον Μπακα???Να κινηθουμε για τον Λιαβα τον Ιανουαριο και να δουμε τι υπαρχει στην Β ομαδα που αξζει για προωθηση,εγω εχω ξεχωρισει 2-3 παιδια(Κωττας,Σμυρλης,Γκουμας) κα...Ποσο χαρηκα σημερα τον Κωστουλα που προωθειτε με πλανο οπως και ο Μουζακιτης...Η ομαδα οποτε θελει ενα ηλεκτροσοκ και δεν ειναι αλλαγη προπονητη αλλα παικτες που εχουν διψα για διακριση οπως περυσι που γυαλιζε το ματι τους!!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Willie the Pimp έγραψε:
JohnDag έγραψε:Το είπε ο Rene και θεωρώ αδιανόητο κάποιος να θέλει να κάνει ποδοσφαιρική συζήτηση και να μην ξέρει ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε μετατρέπεται σε ξεκάθαρο 4-4-2 σε κατάσταση άμυνας.
Επειδή απάντησε σε μένα, σχολίασα το 4-4-2 που περιέγραψε ο φίλος panpangr77 με τους συγκεκριμένους παίκτες και ιδιαίτερα στην άμυνα, δεν μπήκα στη διαδικασία να αναλύω τα συστήματα πώς εξελίσσονται γενικά σε θέση επίθεσης-άμυνας. Και ήμουν πολύ σαφής νομίζω μ' αυτά που γράφω κι όχι για αυτό που θέλει ο χψζ ρενέ, ο Σκαρτάδος ή ο Φρανκ Σινάτρα να καταλάβει.
Φιλε Willie η ενδεκαδα που κατεβασε σημερα την βρηκες λογικη ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Έλα πολύ ασχοληθήκαμε με το troll με τις κοτσίδες.
Πάρε τον Φρανκ και μιλά για μουσική
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όλα τα δίκια σου δίνω γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο Μεϊτέ όχι απλώς με ισάξιο, αλλά με καλύτερο. Δεν είναι δική σου ευθύνη το ότι ενώ ο Εκόνγκ ήταν για να πάρει δρόμο από τον Μάιο και ο Κουλιεράκης φώναζε ότι θα φύγει όταν τελειώσει η καλοκαιρινή φάση των ευρωπαϊκών αγώνων, έφεραν άρον-άρον ένα στόπερ 31/8 και τον άλλον τον Σεπτέμβριο. Δεν ευθύνεσαι για το ότι δεν έχεις έναν απλώς καλό μπακ για ανάσες στον Μπάμπα, ούτε για το ότι σου έφεραν καψούρα τους επί 3 χρόνια για σέντερ φορ από χώρα που οι παίκτες έχουν πρόβλημα προσαρμογής σε άλλες χώρες.
Δική σου ευθύνη είναι όμως το ότι η ομάδα δεν έχει ταυτότητα, δεν παρουσιάζει τίποτα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και το ότι στην Τούμπα ξεχάσαμε την νίκη εδώ και 77 μέρες και έχουμε το ντροπιαστικό 2Ν (η μία με την ψυχή στο στόμα)-1Ι-3Η σε 6 ματς πρωταθλήματος. Δεν είναι το έμψυχο δυναμικό για τέτοια τραγική συγκομιδή βαθμών στην Τούμπα, η ομάδα έπρεπε να είναι σήμερα πρώτη με 3-4 βαθμούς διαφορά. Και αν δεν σου κάνουν οι παίκτες που σου φέρνουν και επειδή φυσικά εσύ είσαι υπεύθυνος για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και για το σύστημα, γιατί δεν πατάς πόδι, γιατί δεν βγαίνεις να μιλήσεις και να αντιδράσεις, αλλά αρκείσαι στο "μην μου μιλάτε για τις μεταγραφές" ή "η μεταγραφική περίοδος είναι το χειρότερό μου"; Την στήριξη από τον κόσμο την έχεις, τί σε εμποδίζει;
Στα play off της περσινής περιόδου, τον Αντσελότι ή τον Γκουαρδιόλα να φέρναμε, πρωτάθλημα δεν παίρναμε. Σου πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό. Αλλά φέτος έχεις ευθύνες στην εικόνα και στην διαχείριση παικτών από όλες τις πλευρές.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν έχεις προβλήματα στις σχέσεις με τον Πρόεδρο (που δεν το πιστεύω) ή με τον Γιώργο (παίζει αυτό), πρέπει να καθίσετε αύριο κιόλας στο τραπέζι και να συζητήσετε. Αυτή η διελκυστίδα δεν βγάζει πουθενά.
Μας χαρίζουν πρωτάθλημα οι κάτω και εμείς λέμε ευγενικά όχι, ας το πάρει ο συμπολίτης, λες και του χρωστάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 11 Νοέμ 2024, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μπορείς και 433 και 352 και 442 ας σταματήσουμε λίγο τις δικαιολογίες παιδιά. Καλός, χρυσός κάπου φτάνει με τα κολλήματα. Με τρία χάφ στάθηκες στο Old Trafford. Απλά δε θέλει ίσως για να αποδείξει κάτι στη διοίκηση για το υλικό είτε γιατί δε θέλει ή δε μπορεί να δουλέψει κάτι καινούργιο. Η ουσία δε αλλάζει έχεις τεράστιο κενό στα χάφ και γερασμένο ρόστερ και στα δυο ευθύνεται. Δε μπορείς να λες δεν ασχολούμαι με μεταγραφές και να έχεις κολλήσει στον Μειτέ ενώ υπάρχουν ένα σωρό χάφ,ούτε στο να κολλάς να βάζεις συνέχεια τον Τάισον πχ μη τυχόν σου γκρινιάξει κάπου όπα. Προπονητής είσαι όχι πολιτικός. Σορετιρε μηδέν ευκαιρίες, παίχτες απ τις ακαδημίες μηδέν ευκαιρίες, Ντελιας όχι μόνο δεν βελτιώθηκε έχει γίνει χειρότερος. Γερασμένη ομάδα, μηδέν φαντασία, μηδέν αυτοπεποίθηση. Α μη ξεχάσω τις φοβερές δηλώσεις ότι έχει πετύχει ότι θέλει και είναι κομπλέ. Λίγο να μας πούνε προς τα που το πάνε φέτος.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Blackgr4 έγραψε:Θα σου δώσω 100 ελαφρυντικά, γιατί θέλω να πιστεύω πως έχεις πραγματικές δικαιολογίες για να συμπεριφέρεσαι έτσι. Σε κάθε περίπτωση όμως, εφόσον έχεις επιλέξει να πουλήσεις τρέλα και αυτή δεν πιάνει, τότε δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Έχεις κάθε δικαίωμα να απορείς πως κατάφεραν να σου φέρουν τόσο χάλια παίκτες μεσοαμυντικά και φορ που μόνο φορ δεν είναι, αλλά αδερφέ ας πατούσες πόδι. Δεν πάτησες και η λύση σίγουρα δεν είναι να παίζει ο Μπράντον και επειδή στα χαφ σου έφεραν τον Μπακαγιόκο να μην παίζει ποτέ 2ο σερί ο Καμαρά.

Αυτό ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ και μόνο, δείχνει πως πουλάς τρέλα. Δεν γίνεται όμως να το πληρώνει αυτό ο ΠΑΟΚ μας. Όχι.
Αυτό ακριβώς, κάτι που το είδαμε (το να πουλάει τρέλα με την 11αδα) και στη Λιβαδειά απλά λόγω τύχης και δυναμικότητας αντιπάλου κερδίσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Δευ 11 Νοέμ 2024, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”