ΠΑΟΚ-ολυμπιακός Κυριακή 10/11/2024 20.30 Nova Sports
- episimos73
Re: ΠΑΟΚ-ολυμπιακός Κυριακή 10/11/2024 20.30 Nova Sports
Άντε ρε πάρτε τους παραμαζεμα. Αρκετά τράβηξε το αστείο φέτος.
Εεε οι καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Μία θλίψη απλά. Μόνος Έλληνας ο Κωνσταντέλιας.
-
Εναν αλλα ο καλυτερος , η σοδεια εχει πουληθει περιμενουμε την νέα παραγωγή μην ειμαστε αχάριστοι.
Δυστυχώς ο μουργκ είναι κάτι αναπόφευκτο για αύριο μετά την περιπέτεια που είχε ο ντελιαςpanpangr77 έγραψε:Όχι Μουργκ,Όχι Μπράντον,Όχι Σβαμπ στην αρχή ,αν δεν παίξει ο Ντελιας ,Ζιβκο δεκαρι δεξιά Ντεσποντοφ αριστερά Σορετιρε και μπροστά Τσαλοφ .Όττο Λοβρεν Κολευ Μπαμπά στην άμυνα και Οζντοεφ Καμαρά στο κέντρο . Την Κυριακή το βράδυ κορυφή πάλι .
Πιστεύω ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγεις ένα ρομαντικό δείπνο με την Σαρλίζ Θερον παρά να δεις τον Ζίφκοβιτς στο 10.
Προσωπικά μπορώ να αντέξω και να κατανοήσω το μουργκ στο δέκα, αλλά δεν μπορώ να γίνει σε συνδυασμό με τον τόμας στηαισιόδοξος
Επίσης θέλω σε αυτά τα ματς να δω επιτέλους την καλύτερη δυνατή εξάδα πίσω, χωρίς αλχημείες κ ροτεισον.
Για μένα το Όττο,μπαμπα,λοβρεν, Κολευ, Μαντί, οσντοεφ σπάει μόνο αν δεν είναι διαθέσιμος κάποιος να ξεκινήσει.
Γενικά πάντως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου γερά. Πάλι δεν θα είμαι κοντά σου αλλά πάντα στο πλάι σου να σε υποστηρίζω. Πάντα και παντού, όπως λέει και μια ψυχή, μόνο ΠΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟΚ.
-
- Επικοινωνία:
Πρέπει να τον έχει τρομερή συμπάθεια τον Shola. Τον βλέπω τον Γενάρη να τρέχει μακρυά μπας και σώσει την καριέρα του αγκαζε με τον Θυμιανη.Κριμα.....panpangr77 έγραψε:Αποστολή:
Κοτάρσκι, Παβλένκα, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοβ.
Εκτος ο Σορετιρε .Μουργκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος . Αυριο ελπιζω να μην χρειαστει καν
Ποιος θα είναι ο πιο φρέσκος θα έχει το προβάδισμα. Θυμάμαι ματς μετά από την εμφάνιση με Ντόρτμουντ πάλι είχαμε γαύρο, εντός. Χάσαμε δυστυχώς σβηστά με δύο στημένα γιατί ειμασταν πιο κουρασμένοι. Κάπου όμως πρέπει να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αύριο τον εαυτό μας. Μακάρι επιτέλους να δώσουμε κι εμείς την βοήθεια που δίναμε παλιά κι να σπρώξει η Τούμπα την ομάδα στην νίκη
Ας ελπίσουμε ότι η εικόνα μας θα είναι ίδια με τα προηγούμενα ντέρμπι, αλλά να βάλουμε τουλάχιστον αυτά που δεν χάνονται.
ας το μεταφερω κι εδω απο το αλλο τοπικ καθοτι ελαμψε παλι η δικαιοσυνη για τον κατα συρροην αθωο ανθρωπο
Η υπόθεση για το πλοίο «Noor 1» που βρέθηκε να μεταφέρει 2,1 τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα, «έκλεισε» με απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά
τo δικαστικό συμβούλιο, με Πρόεδρο τον Δημήτρη Δάγλα, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση που ήταν απαλλακτική για τους κατηγορούμενους.
Είχε προηγηθεί απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον εφοπλιστή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συγκατηγορουμένους του Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, Νίκο Συντιχάκη και Ηλία Τσακίρη
Η υπόθεση για το πλοίο «Noor 1» που βρέθηκε να μεταφέρει 2,1 τόνους ηρωίνης τον Ιούνιο του 2014 στην Ελευσίνα, «έκλεισε» με απαλλακτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά
τo δικαστικό συμβούλιο, με Πρόεδρο τον Δημήτρη Δάγλα, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση που ήταν απαλλακτική για τους κατηγορούμενους.
Είχε προηγηθεί απαλλακτική εισαγγελική πρόταση για τον εφοπλιστή για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συγκατηγορουμένους του Βαγγέλη Μπαϊρακτάρη, Νίκο Συντιχάκη και Ηλία Τσακίρη
- navigator11
Έτσι άρχισα να νιώθω κι εγώ. Για να δούμε, αδερφέ Κορίνθιε, αν βγούμε αληθινοί ή θα ζητήσουν οι λοιποί Μάο² το κεφάλι μας σε απευκταίο σενάριο.
Έχω φωνή για πρώτο γκολ Κόλει στη σεζόν με κεφαλιά.

Έχω φωνή για πρώτο γκολ Κόλει στη σεζόν με κεφαλιά.

Μπα παραειναι ευκολο να κερδισουμε και να παμε στην διακοπη πρωτοποροι, +2 απο χαρτινη και +5 απο γαυρο. Επειδη παραειναι ευκολο την ξερουμε την μοιρα μας
Χ2
ΥΓ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΥΓ: ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
Άλλη μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη αυτή τη φορά
Να πατήσουμε κορυφή και να βάλουμε σε πίεση ή εσωστρέφεια τον ανταγωνισμό
Το ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο
Το έχει δείξει ότι έχει ποιότητα
Όμως χρειαζόμαστε τη νίκη στην Τούμπα, δηλαδή το αποτέλεσμα
Δεν με νοιάζει στο ματς να είμαστε καλοί αυτή τη φορά
Θέλω να είμαστε αποτελεσματικοί
Θέλω να είμαστε κυνικοί
Θέλω να κάνουμε αυτό που μπορούμε και δεν με ενδιαφέρει το φαίνεσθαι
Θέλω την ουσία
Θέλω το δοκάρι και μέσα για την ομάδα μας
Να έχουμε την τύχη με το μέρος μας
Θέλω τη νίκη και μόνο τη νίκη
Όπως και αν έρθει
Έστω και με μισό μηδέν
Να πατήσουμε κορυφή και να βάλουμε σε πίεση ή εσωστρέφεια τον ανταγωνισμό
Το ξέρουμε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο
Το έχει δείξει ότι έχει ποιότητα
Όμως χρειαζόμαστε τη νίκη στην Τούμπα, δηλαδή το αποτέλεσμα
Δεν με νοιάζει στο ματς να είμαστε καλοί αυτή τη φορά
Θέλω να είμαστε αποτελεσματικοί
Θέλω να είμαστε κυνικοί
Θέλω να κάνουμε αυτό που μπορούμε και δεν με ενδιαφέρει το φαίνεσθαι
Θέλω την ουσία
Θέλω το δοκάρι και μέσα για την ομάδα μας
Να έχουμε την τύχη με το μέρος μας
Θέλω τη νίκη και μόνο τη νίκη
Όπως και αν έρθει
Έστω και με μισό μηδέν
- Montrealiotis
Ε ναι γιατί ο Θυμιανης είχε τρομερή καριέρα και τον κατάστρεψε ο Λουτσεσκου. Και ο Σορετιρε επίσης. Λίγο ώπα ρε παιδιά με την εμπάθεια. Είμαι από τος πρώτους που τον «κατηγορώ» όταν φταίει.boogeyman77 έγραψε:Πρέπει να τον έχει τρομερή συμπάθεια τον Shola. Τον βλέπω τον Γενάρη να τρέχει μακρυά μπας και σώσει την καριέρα του αγκαζε με τον Θυμιανη.Κριμα.....panpangr77 έγραψε:Αποστολή:
Κοτάρσκι, Παβλένκα, Όττο, Σάστρε, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοβ.
Εκτος ο Σορετιρε .Μουργκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος . Αυριο ελπιζω να μην χρειαστει καν