21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Αδερφέ Μπαρκα δεν ξερω αν το γράφεις περιπαιχτικά, αλλα θεωρω δεδομενο οτι μες στη χρονια θα πληρώσουμε ακριβα την ελλειψη μπακ που μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστάσεων.
- Amsterdamer_87
- Μπαρκαρούτσος
Καθόλου περιπαικτικά δεν το γράφω! Το έγραφα και το καλοκαίρι στο topic των μεταγραφών.Daskalos_4 έγραψε:Αδερφέ Μπαρκα δεν ξερω αν το γράφεις περιπαιχτικά, αλλα θεωρω δεδομενο οτι μες στη χρονια θα πληρώσουμε ακριβα την ελλειψη μπακ που μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστάσεων.
Αυτό που έμαθα είναι ότι δεν τα βρήκαν φέτος και συμφώνησαν να συζητήσουν για του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ
Ακόμα ένα παιχνίδι μοιραίος.
Δεν γίνεται να παίζεις μέσα στη manchester και να είσαι λες και δεν έχεις πιει καφέ...πολύ χαλαρότητα ρε παιδί μου
Δεν γίνεται να παίζεις μέσα στη manchester και να είσαι λες και δεν έχεις πιει καφέ...πολύ χαλαρότητα ρε παιδί μου
-
Αν καποιος δικαιουται να περασει κακο φεγγαρι ειναι αυτος που εδω και δυο χρονια δεν εχει αντικαταστατη για δειγμα..
Το τι παικταρας ειναι εχει φανει ουκ ολιγες φορες
Το τι παικταρας ειναι εχει φανει ουκ ολιγες φορες
Πάντα έτσι έπαιζε ο παίκτης αλλά φέτος έχει και τέτοιους αντιπάλους απέναντι του
- Kabamaru11
Θα πρεπει να έχει το ακαταλογιστο, οπως και ο Δομήνικος. Μαλακια που στοιχησε βεβαια η σημερινη.
Αυτος ειναι ο Μπαμπα. Τρομερος επιθετικα αλλα ειδικα φετος, τρομερα κακος αμυντικα.
Τα αγγίγματα της μπάλας που έχει, εγώ δεν τα έχω δει σε άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ, ποτέ. Είναι λες και η μπάλα είναι δεμένη στο πόδι του. Μοιραίος σήμερα. Υπερβολική άνεση και κούραση, έφερε το λάθος.
Ο Μπαμπα ειναι επικυνδηνος αμυντικα απο περσι στο δευτερο μισο της σεζον και ειχα πει οτι κατι πρεπει να γινει γιατι θα εχουμε προβλημα.
Βασικα αυτο που ηθελα ηταν ενα παικτη που να μπορει να κανει ροτεισον μαζι του αλλα δε ξερω πια αν ειναι καν θεμα κουρασης.
Βασικα αυτο που ηθελα ηταν ενα παικτη που να μπορει να κανει ροτεισον μαζι του αλλα δε ξερω πια αν ειναι καν θεμα κουρασης.
Καθόλου κακός αμυντικά δεν ήταν πάντως σήμερα. Τη χοντράδα έκανε επειδή είναι ο γνωστός τεμπελοαφελής Μπάμπα.