16. Tomasz Karol Kędziora
- Montrealiotis
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Εντάξει ρε παιδιά, παίκτης συνόλου είναι. Εδώ περσι, ο 18χρονος Κουλιερακης ήταν ο ηγέτης της άμυνας. Αντί του Κεντζιορα.
- figurehead4
Στη Λαμία, ήταν σαν να έβλεπα άλλον παίκτη. Σήμερα, ο γνωστός, καλός στρατιώτης Τομας. Μια μονάδα που θέλεις να έχεις στην ομάδα σου.
Ρε συ τι κάθετη πηγές και έβγαλες?
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορείς ούτε πάσα στα 5 μέτρα δίπλα σου να κάνεις
Εγώ ξέρω ότι δεν μπορείς ούτε πάσα στα 5 μέτρα δίπλα σου να κάνεις
Πολύ καλός σήμερα, όπως όλη η αμυντική τετράδα, παρά τα δύο λάθη του Μπάμπα.
- ΑποστόληςΑ
Η αδιαφορία που επιδεικνύει στο να μαρκάρει τον Μακέντα στη φάση του 1-0 είναι παροιμιώδης. Ο Ιταλός είναι μπροστά του, αμαρκάριστος κα έτσι παραμένει μέχρι το γκολ. Αν ο Lovren δεν έπαιξε καλά ΕΝΑΝ αγώνα, με τον γαύρο, τι να πούμε δηλαδή με τον Kedziora;
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ighlights/
https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... ighlights/
Επειδή η φάση εξελίσσεται άμεσα, με τον αντίπαλο να δίνει κατευθείαν πάσα στον Μακέντα, ο Πολωνός δεν προλαβαίνει να μαρκάρει. Σωστά δεν πάει από την αρχή πάνω στον αντίπαλο γιατί η μπάλα είναι δική μας, ακόμα στο δικό μας τρίτο και πρέπει να είναι ξεμαρκάριστος για πιθανή πάσα άμεση ή έμμεση.
- figurehead4
Είσαι μεγάλος μάγκας ρε Τόμας. Πόσο πολύτιμος παίχτης είναι αυτος ο τύπος ρε.
Σεβασμός
Σεβασμός
Θυμάμαι όταν είχε πρωτοέρθει, που μου φαινόταν τελείως ατσούμπαλος και άμπαλος και αναρωτιόμουν πως τον βάζει τότε ο Σάντος στην Εθνική Πολωνίας και η μόνη εξήγηση που έδινα ήταν ότι έπαιζε σε σχηματισμό με τρία σέντερ μπακ
Από τις περιπτώσεις που πέφτεις έξω, αλλά πραγματικά χαίρεσαι με αυτό που βλέπεις
Τι να λέμε τώρα?
Δύο χρονιές είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετά τον Κοτάρσκι
Κατά μία έννοια τον λες και τον πολυτιμότερο παίκτη της άμυνας
Από τις περιπτώσεις που πέφτεις έξω, αλλά πραγματικά χαίρεσαι με αυτό που βλέπεις
Τι να λέμε τώρα?
Δύο χρονιές είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής μετά τον Κοτάρσκι
Κατά μία έννοια τον λες και τον πολυτιμότερο παίκτη της άμυνας
- ΑποστόληςΑ