Massimo Cancellieri
- Maurice_Escargot
Re: Massimo Cancellieri
Δεν ξέρω εάν τό συγκεκριμένο μπορεί να γίνει challenge βάσει κανόνων.
Sent from my Pixel
Sent from my Pixel
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Και ακόμα καλύτερο πες στους συγκεκριμένους 2 να σου κάνουν σταυρωτή και πες μου ότι δεν είναι μεταφορά. Ειδικά την εποχή που ο πραιμ σπανουλης ηταν ο καλύτερος της Ευρώπης και η συγκεκριμένη παράβαση δινόταν σε όλους εκτός από αυτόν ( άντε εκτός από Σπανούλη - Πάρκερ όταν κατέβαινε με Εθνικη)palok έγραψε:την ξαναείδα τη φάση. δεν είναι κάτι κραυγαλέο. Δλδ. πες στον Σπανούλη ή τον Mike James να σου κάνει ενα side ste και πες μου 100% οτι ΔΕΝ είναι βήματα.
έλα σταμάτα το αστείο μάγε. δεν έχεις να μας αποδείξεις κάτι. Ξαναεμφάνισέ τους πάλι.
Ναι, ανάλογη περίπτωση μπορείς να πεις ότι ήταν το τρίποντο του Μπάνε από το κέντρο με τον Άρη.palok έγραψε:την ξαναείδα τη φάση. δεν είναι κάτι κραυγαλέο. Δλδ. πες στον Σπανούλη ή τον Mike James να σου κάνει ενα side ste και πες μου 100% οτι ΔΕΝ είναι βήματα.
- kataramenos5
ψαχνουμε να βρούμε τόπικ να γράψουμε το σχόλιό μας για το ματς και δε βρίσκουμε...
οπότε αντί σεντονιού, θα πώ οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει μπάσκετ ΜΟΝΟ όταν οι αντίπαλοι ψηλοί είναι (ή παίζουν τέλος πάντων) στο ίδιο (ή και χειρότερο) επίπεδο από τους δικούς μας. οποιαδήποτε ομάδα μας ματσάρει εκεί, μας έχει εύκολα. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ. Η γραμμή των ψηλών μας είναι (το πολύ) ΜΕΤΡΙΑ. αυτά.
οπότε αντί σεντονιού, θα πώ οτι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει μπάσκετ ΜΟΝΟ όταν οι αντίπαλοι ψηλοί είναι (ή παίζουν τέλος πάντων) στο ίδιο (ή και χειρότερο) επίπεδο από τους δικούς μας. οποιαδήποτε ομάδα μας ματσάρει εκεί, μας έχει εύκολα. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ. Η γραμμή των ψηλών μας είναι (το πολύ) ΜΕΤΡΙΑ. αυτά.
- kataramenos5
Η αποδίδουν είπα στο εκάστοτε ματς.
PS: δεν είμαι ο επίσημος αναλυτής της ομάδας, τη γνωμη μου λέω, για κάτι που ΔΕΝ έχω σπουδάσει.
PS: δεν είμαι ο επίσημος αναλυτής της ομάδας, τη γνωμη μου λέω, για κάτι που ΔΕΝ έχω σπουδάσει.
- kataramenos5
Ναι βρε κουβεντα κανουμε.Απλα δε νομιζω (κι εγω οτι βλεπω λεω κι οτι κατεβαζει η γκλαβα μου) οτι μεχρι τωρα ειχαμε σε καποιο παιχνιδι καλυτερους ψηλους .Απλα το καλυπταμε με αλλους τροπους κερδιζαμε ριμπαουντ και δε μας εκαναν γιογιο.
λεω λοιπον -ανεξάρτητα με την ποιότητα των ψηλών των άλλων ομάδων οι οποίοι συνολικά, θεωρώ εγώ, οτι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ από τους δικούς μας- οτι αν μας κάνουνε outplay τους ψηλούς μας, τελειώσαμε. όταν είμαστε (τουλάχιστον) στο ίδιο επίπεδο (στο εκάστοτε ματς), μπορούμε να ματσάρουμε τον οποιοδήποτε (καθ υπερβολή τον οποιοδήποτε).
- KalamarGiannis
κι εγώ ως πνεύμα αντιλογίας που είμαι, και για χάρη του διαλόγου, πάω να δω την άλλη πλευρά:
ας ξεχάσουμε μια στιγμή την τωρινή ομάδα και ας γενικεύσουμε..: σε οποιαδήποτε ομάδα μπάσκετ που δεν έχει γαλαξία αστέρων, αν χάσουν τη μάχη οι ψηλοί γενικά το παιχνίδι είναι χαμένο. Δηλ. μιλάμε για το ριμπάουντ και το ρυθμό που σου δίνει , την προστασία της ρακέτας απο μπασίματα, το να μη δέχεσαι εύκολους πόντους από κοντά. Ε, φυσικά όταν υπερτερεί ο αντίπαλος, την έβαψες.
\Τελικά τι ψηλούς έχουμε φέτος; ο σταθερός αλλά και μέτριος Απσον μας κάνει; ο Κρούζερ έβγαλε μάτια αλλά μετά χάθηκε (προβλήματα υγείας ίσως), ο Φόρεστερ είναι του ύψους ή του βάθους στο σκορ και στα υπόλοιπα άστα βράστα, και 4ος ψηλός δεν υπάρχει καθώς ο Ιατρίδης χάθηκε ...
πρέπει να πάμε σε ενίσχυση με καλό ξένο, ή να φέρεις κάνα καλό Έλληνα σαν τον Αγραβάνη...
ας ξεχάσουμε μια στιγμή την τωρινή ομάδα και ας γενικεύσουμε..: σε οποιαδήποτε ομάδα μπάσκετ που δεν έχει γαλαξία αστέρων, αν χάσουν τη μάχη οι ψηλοί γενικά το παιχνίδι είναι χαμένο. Δηλ. μιλάμε για το ριμπάουντ και το ρυθμό που σου δίνει , την προστασία της ρακέτας απο μπασίματα, το να μη δέχεσαι εύκολους πόντους από κοντά. Ε, φυσικά όταν υπερτερεί ο αντίπαλος, την έβαψες.
\Τελικά τι ψηλούς έχουμε φέτος; ο σταθερός αλλά και μέτριος Απσον μας κάνει; ο Κρούζερ έβγαλε μάτια αλλά μετά χάθηκε (προβλήματα υγείας ίσως), ο Φόρεστερ είναι του ύψους ή του βάθους στο σκορ και στα υπόλοιπα άστα βράστα, και 4ος ψηλός δεν υπάρχει καθώς ο Ιατρίδης χάθηκε ...
πρέπει να πάμε σε ενίσχυση με καλό ξένο, ή να φέρεις κάνα καλό Έλληνα σαν τον Αγραβάνη...
- KalamarGiannis