Razvan Lucescu IV

Zanis24

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Zanis24 »

Απο οτι διαβαζω παμε για δεξι μπακ Ιανουαριο, πως γινεται να πεσαμε εξω παλι σε αυτη τη θεση ειναι αποριας αξιον.
Ο Ρασβαν ειμαι σιγουρος πως εχει απογοητευτει απο Σαστρε και Οττο για να ζηταει ηδη μπακ.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Α ρε Ραζβαν πόσοι θα θελαν να ναι στη θέση σου..Τι ζήλεια έχεις προκαλέσει..Μερονυχτα σε Facebook οπαδοι-προπονητες-σκαουτερ με πολλά πρωταθλήματα σε γνωστό παιχνίδι υπολογιστή ή στην καλύτερη βετεράνοι τοπικών πρωταθληματων σου υποδεικνύουν τα λάθη σου. Αστεία πράγματα..

Κ το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες της ομάδας, όλο το προπονητικό τιμ όλη τη διοίκηση. Κάνουν λάθη καθημερινά (άκου να δεις) αλλά τα τελευταία 6 χρόνια μας έχουν κάνει να χοροπηδάμε κ να τραγουδάμε τόσες φορές. Τόσες μεγάλες στιγμές.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει κ η ήττα, υπάρχει κ η άλλη ομάδα. Υπάρχουν κ οι μικρότερες ομάδες που θα κάνουν την έκπληξη (άκου να δεις). Αποδεχθείτε μερικοί ότι οι εμπειρίες μας στο ποδόσφαιρο είναι ερασιστεχνικες στην καλύτερη, μη παίρνετε τόσο σοβαρά τις απόψεις σας. Είμαστε ανίδεοι. Ας το παραδεχτούμε. Κ ας το απολαύσουμε.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

figurehead4 έγραψε: ...
Φιλαράκι figure ξανά γεια σου.
Αρκετά σύντομα γιατί τα περισσότερα τα έχω γράψει το πρωί και δε θέλω να κουράζω και να μονοπολω.
Πολυ ωραία και έξυπνη η περιγραφή των 2 προπονητών..

Σχετικά με τη γκρίνια του Λουτσέσκου.
Δεν ξέρω αν έχασε τη μπάλα και αν όντως την έχασε τι φταίει για αυτό.
Οπότε προτιμώ, όπως σου έγραψα το πρωί, να μιλώ μονο για όσα αγωνιστικά βλέπουμε.

Για τα αγωνιστικά.
Δεν ξέρω τι σχεδιάζει να κάνει φέτος. Περιμένω με αγωνία είναι η αλήθεια.
Δεν ξέρω αν θα φανεί κάτι σε αυτούς τους 2 αγώνες.
Νομίζω φέτος θα πρέπει να περιμένουμε. Όσο διαθέτει μόνο 3 ενεργά χαφ και έχει Ντέλια - Μπάμπα συχνά πυκνά να λείπουν δεν ξέρω πόσο σύντομα θα καταλήξει κάπου.
Προσωπικά έχω υπομονή.
marsantos

Luigi Vampa έγραψε: ...
Στο ποδόσφαιρο υπάρχει κ η ήττα, υπάρχει κ η άλλη ομάδα. Υπάρχουν κ οι μικρότερες ομάδες που θα κάνουν την έκπληξη (άκου να δεις). Αποδεχθείτε μερικοί ότι οι εμπειρίες μας στο ποδόσφαιρο είναι ερασιστεχνικες στην καλύτερη, μη παίρνετε τόσο σοβαρά τις απόψεις σας. Είμαστε ανίδεοι. Ας το παραδεχτούμε. Κ ας το απολαύσουμε.
Πολύ καλό Luigi.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Να σαι καλά Marsantos. Εσυ είσαι ερασιτέχνης με την ετυμολογική έννοια. Χαίρομαι να σε διαβαζω
Άβαταρ μέλους
καφέ δερμάτινο

Δημοσίευση από καφέ δερμάτινο »

Την Πέμπτη λανσάρεις "κοστούμι με σκουφί"
Κι η ΜάτΖεστερ ρουφάει ασπρόμαυρη ψ@λή

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

https://www.paokmania.gr/podosfairo/aka ... tin-ellada

Η πρώτη ομάδα σε χρησιμοποίηση νεαρών παικτών στην Ελλάδα!

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσιάζει το Διεθνές Παρατηρηρήριο Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί περισσότερους παίκτες κάτω των 21 ετών την τελευταία τριετία!

Το CIES κατατάσσει τις ομάδες ανά τον κόσμο ανάλογα με το ποσοστό των λεπτών που χρησιμοποιούν παίκτες κάτω των 21 ετών σε αγώνες τους εντός συνόρων την τελευταία τριετία, με τον ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι στην πρώτη θέση.

Οι αριθμοί βέβαια δεν συγκρίνονται με εκείνους των ευρωπαϊκών ομάδων, ωστόσο, αυτή την στιγμή στην έρευνα του CIES ο Δικέφαλος χρησιμοποιεί στο 7,3% των λεπτών από παίκτες κάτω των 21 ετών, ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο γαύρος με 6,3%, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Βόλος με 5,9%. Η αεχ βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτής της έρευνας για την χρησιμοποιήση παικτών κάτω των 21 ετών την τελευταία τριετία, έχοντας μόλις 0,1% αγωνιστικών λεπτών για αυτή την συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών!

Σε αυτή την τριετία ο ΠΑΟΚ - σύμφωνα με την έρευνα του Διεθνούς Παρατηρηρίου Ποδοσφαίρου - συνολικά έχει χρησιμοποιήσει έξι παίκτες συνολικά κάτω των 21 ετών, οι τέσσερις εκ των οποίων είναι από τις ακαδημίες του και οι δυο ήρθαν από το εξωτερικό.

Σε ό,τι αφορά την γενικότερη κατάταξη στην Ευρώπη η Μπαρτσελόνα ηγείται του ευρωπαϊκού πίνακα των big-5 πρωταθλημάτων (22,6% των λεπτών από παίκτες κάτω των 21 ετών), ενώ η ουκρανική Ρουχ Λβιβ είναι ο σύλλογος που προσανατολίζεται περισσότερο στους νέους σε απόλυτους αριθμούς με το εντυπωσιακό 41,1%.

Η Νόρτζελαντ από την Δανία με 40,7% των λεπτών από παίκτες κάτω των 21 ετών και η Oλίμπικ από το Ουζμπεκιστάν με 39,9%συμπληρώνουν το βάθρο στα 58 πρωταθλήματα που έγινε η έρευνα και βρίσκονται μπροστά από τη Ζίλινα από την Σλοβακία και την Σάλτσμπουργκ.

Η έρευνα παρουσιάζει επίσης τον αριθμό των ποδοσφαιριστών κάτω των 21 χρονών που συμμετείχαν, είτε από τις ακαδημίες είτε «εισαγόμενοι» από το εξωτερικό. Σε αυτή την δεύτερη κατηγορία, αυτή που ξεχωρίζει ειναι η Βασιλεία με 24 (!) συνολικά ξένους νεαρούς παίκτες, η Σάλτσμπουργκ με 22 και η Νόρτζελαντ με 21.

Ναι, αλλά ορισμένοι Μεμονωμένοι Ιδιωτικοί Παρατηρητές Ποδοσφαίρου διαφωνούν.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

"το έκανε από ανάγκη" κλπ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Luigi Vampa έγραψε:Α ρε Ραζβαν πόσοι θα θελαν να ναι στη θέση σου..Τι ζήλεια έχεις προκαλέσει..Μερονυχτα σε Facebook οπαδοι-προπονητες-σκαουτερ με πολλά πρωταθλήματα σε γνωστό παιχνίδι υπολογιστή ή στην καλύτερη βετεράνοι τοπικών πρωταθληματων σου υποδεικνύουν τα λάθη σου. Αστεία πράγματα..

Κ το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες της ομάδας, όλο το προπονητικό τιμ όλη τη διοίκηση. Κάνουν λάθη καθημερινά (άκου να δεις) αλλά τα τελευταία 6 χρόνια μας έχουν κάνει να χοροπηδάμε κ να τραγουδάμε τόσες φορές. Τόσες μεγάλες στιγμές.

++++
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

αυτό πάλι με το να έχει μονοπωλήσει η φάση που τρώμε το γκολ και να βλέπουμε ευθύνη του λόβρεν?!!!!.....
άπειρες φάσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με απίστευτα ονόματα και ποιότητα να δέχονται τέτοια γκολ.
ο επιθετικός παίζει με την φόρα του και όλο το τέρμα στα μάτια του κι ο αμυντικός με πλάτη στο τέρμα του. ο αμυντικός πρέπει να καλύψει ότι μπορεί με πλάγια και πίσω βήματα. δεν φαίνεται σε αυτή την φάση ούτε η ηλικία ούτε και το αν είναι αργός.

τα ξανά λέμε. την καλή τριάδα ή τετράδα της άμυνας την εμφανίζει η καλή παρουσία της μεσαίας σου γραμμής.
όταν είναι κακή η μεσοεπιθετική σου άμυνα όσο καλή και να είναι η αμυντική σου γραμμή θα δεχτεί γκολ.
όσο καλοί κι αν είναι οι αμυντικοί σου, εσένα θα σου μείνει το λάθος, το γκολ, η αργή αντίδραση του αμυντικού που ούτως ή άλλως θα υπάρξει.
marsantos

Φίλε max καλημέρα.
Δεν έχω διαβάσει εδώ και 3 μέρες κάποιος εδώ μέσα να ρίχνει ευθύνες στον Λόβρεν.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε ανθρώπους εκτός φόρουμ.
Εκεί ναι, κι εγώ άκουσα ρεπόρτερ να υποστηρίζουν σφόδρα ότι κακώς έκανε πίσω βήματα ο Λόβρεν και ευθύνεται αυτός για το γκολ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αρκετά σχόλια
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxpaok την Τετ 06 Νοέμ 2024, 12:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

...
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

scarsick έγραψε:"το έκανε από ανάγκη" κλπ
Μην ακούς τις μαλακίες που λέω. Όλοι επί σκοπού μπήκαν. Ψοφάει για πιτσιρικάδες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”