Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Αυτοί ήταν καλύτεροι στην Αγγλία κι εμείς στην Ευρώπη. Τι συγκρίνουμε τώρα; Σακιά με πατάτες; Βγάλε τις παρωπίδες και δες τα πράγματα καθαρά.
(όπως εγώ)
(όπως εγώ)
- Μπαρκαρούτσος
Jose Mourinho:
«Πριν έρθω εδώ δεν έβλεπα τουρκικό πρωτάθλημα γιατί-αλήθεια-ποιος βλέπει το τουρκικό πρωτάθλημα. Έχουν την Premier League, το γαλλικό, το γερμανικό, το πορτογαλικό, το ολλανδικό πρωτάθλημα, οπότε γιατί να δει κάποιος το τουρκικό; Άρχισα να παρακολουθώ μόνο όταν μου έγινε πρόταση για να μάθω τους παίκτες μου. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκοτεινό και βρωμάει. Εγώ το βλέπω γιατί είναι η ομάδα μου, όμως ποιος βλέπει στο εξωτερικό τους αγώνες; Μόνο ο γιος μου στο Λονδίνο» είπε αρχικά ο Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο:
«Ήταν μεγάλο σκάνδαλο που δεν μας έδωσαν αυτό το πέναλτι, αλλά ποιος το είδε στο εξωτερικό; Μάλλον μόνο ο γιος μου. Κανένας άλλος. Γι’ αυτό θα ποστάρω τη φάση στο Instagram, για να δούνε όλοι τι γίνεται στην τουρκική λίγκα. Εγώ έχω πάνω από 5 εκατομμύρια followers, άρα θα το δουν αρκετοί.
Κατηγορώ τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε γιατί δεν μου είπαν όλη την αλήθεια, αλλά τη μισή για την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Αν μου την έλεγαν όλη, δεν θα ερχόμουν. Όμως πετύχαμε μια απίστευτη νίκη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ξέρω πως το σύστημα θα προσπαθήσει να μου κλείσει το στόμα και να με τιμωρήσει. Γι' αυτό θα πρέπει να μιλήσετε εσείς, οι Τούρκοι, για όσα συμβαίνουν».
Razvan, στείλ'του μήνυμα, θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι!
«Πριν έρθω εδώ δεν έβλεπα τουρκικό πρωτάθλημα γιατί-αλήθεια-ποιος βλέπει το τουρκικό πρωτάθλημα. Έχουν την Premier League, το γαλλικό, το γερμανικό, το πορτογαλικό, το ολλανδικό πρωτάθλημα, οπότε γιατί να δει κάποιος το τουρκικό; Άρχισα να παρακολουθώ μόνο όταν μου έγινε πρόταση για να μάθω τους παίκτες μου. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκοτεινό και βρωμάει. Εγώ το βλέπω γιατί είναι η ομάδα μου, όμως ποιος βλέπει στο εξωτερικό τους αγώνες; Μόνο ο γιος μου στο Λονδίνο» είπε αρχικά ο Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα και συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο:
«Ήταν μεγάλο σκάνδαλο που δεν μας έδωσαν αυτό το πέναλτι, αλλά ποιος το είδε στο εξωτερικό; Μάλλον μόνο ο γιος μου. Κανένας άλλος. Γι’ αυτό θα ποστάρω τη φάση στο Instagram, για να δούνε όλοι τι γίνεται στην τουρκική λίγκα. Εγώ έχω πάνω από 5 εκατομμύρια followers, άρα θα το δουν αρκετοί.
Κατηγορώ τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε γιατί δεν μου είπαν όλη την αλήθεια, αλλά τη μισή για την κατάσταση που επικρατεί εδώ. Αν μου την έλεγαν όλη, δεν θα ερχόμουν. Όμως πετύχαμε μια απίστευτη νίκη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ξέρω πως το σύστημα θα προσπαθήσει να μου κλείσει το στόμα και να με τιμωρήσει. Γι' αυτό θα πρέπει να μιλήσετε εσείς, οι Τούρκοι, για όσα συμβαίνουν».
Razvan, στείλ'του μήνυμα, θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Δευ 04 Νοέμ 2024, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Για πεζετέλ αεροψεκασμού τα κόβω τα γαλάζια μαχητικά φέτος - Αποστόλης ακούει; Over.
-
- Mr Ξερόλας 2019
2026-2027 κ βλέπουμε.
Έχει πολλά ψωμιά να φάει ο μικρός Πορτογάλος.
Μέχρι τότε ο Σλοτ, θα του κατεβάζει τα παντελόνια, του γατάκιου, γκατοπουλ σα ποντιακα.
Οι νεοπλουτοι τι παθαν, καμία φωνή, καμία ακρόαση, καμία βαθμολογία.
Αιντε Λιβερπουλαρααα.
Ντορτια.
Κ τι ωραία ήττα η ομάς εξ Μαδρίτης, με τον πολύ Εμπαπε.
Έχει πολλά ψωμιά να φάει ο μικρός Πορτογάλος.
Μέχρι τότε ο Σλοτ, θα του κατεβάζει τα παντελόνια, του γατάκιου, γκατοπουλ σα ποντιακα.
Οι νεοπλουτοι τι παθαν, καμία φωνή, καμία ακρόαση, καμία βαθμολογία.
Αιντε Λιβερπουλαρααα.
Ντορτια.
Κ τι ωραία ήττα η ομάς εξ Μαδρίτης, με τον πολύ Εμπαπε.
- ΑποστόληςΑ
Έχασαν οι γαλάζιες (ντακότες)!
Καλύτερη ήταν η Manchester C. απλά άτυχη.
Καλύτερη ήταν η Manchester C. απλά άτυχη.
Όποιος είδε πριν λίγο στο Ίντερ - Αρσεναλ έγινε var check χωρίς να δώσει πέναλτι. Η φάση ήταν χτύπημα του τερματοφυλακα με τα χέρια στο κεφάλι του επιτηθεμένου αφού αυτός είχε κάνει κεφαλια. Η φάση ήταν παρόμοια με του Κοταρσκι σε ένα ΠΑΟΚ - βαζελος πριν 2 χρόνια που είχε δώσει πέναλτι μάλλον σωστά λέω εγώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι γινεται με αυτούς τους κανονισμούς που γίνονται λάστιχο...
- ΑποστόληςΑ
Κτυπημα με κτυπημα έχει διαφορά ,εδώ ναι μεν τον χτυπάει στο κεφάλι αλλά ο επιθετικός μένει σχεδόν όρθιος κ παρακολουθεί όλη την πορεία της μπάλας μέχρι να βγει αυτή άουτ ,κ μετά θυμάται ότι τον βρήκε με τις μπουνιές ο sommerramboutla έγραψε:Όποιος είδε πριν λίγο στο Ίντερ - Αρσεναλ έγινε var check χωρίς να δώσει πέναλτι. Η φάση ήταν χτύπημα του τερματοφυλακα με τα χέρια στο κεφάλι του επιτηθεμένου αφού αυτός είχε κάνει κεφαλια. Η φάση ήταν παρόμοια με του Κοταρσκι σε ένα ΠΑΟΚ - βαζελος πριν 2 χρόνια που είχε δώσει πέναλτι μάλλον σωστά λέω εγώ. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι γινεται με αυτούς τους κανονισμούς που γίνονται λάστιχο...
- ΑποστόληςΑ
Πέραν της Liverpool που έχει 4/4 νίκες και είναι πρώτη με 12 βαθμούς, πολύ καλή πορεία κάνουν οι:
Sporting, Monaco. Brest και Inter που βρίσκονται στη 2η θέση με 10 βαθμούς.
Η 8άδα που πηγαίνει απ' ευθείας στην επόμενη φάση συμπληρώνεται με τις Barcelona, Dortmund και Aston Villa, που έχουν από 9 βαθμούς.
Τα Γαλάζια Su-57 αποδεικνύονται, μέχρι τώρα, γαλάζια McDonnell Douglas F-4 Phantom II (αν και στην εποχή του το αεροσκάφος ήταν επαναστατικό).
Sporting, Monaco. Brest και Inter που βρίσκονται στη 2η θέση με 10 βαθμούς.
Η 8άδα που πηγαίνει απ' ευθείας στην επόμενη φάση συμπληρώνεται με τις Barcelona, Dortmund και Aston Villa, που έχουν από 9 βαθμούς.
Τα Γαλάζια Su-57 αποδεικνύονται, μέχρι τώρα, γαλάζια McDonnell Douglas F-4 Phantom II (αν και στην εποχή του το αεροσκάφος ήταν επαναστατικό).