Λαμία - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
10
8%
Ότο
3
2%
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λόβρεν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπάμπα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καμαρά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
46
36%
Μουργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
37
29%
Τάισον
2
2%
Τισουνταλι
27
21%
Τσαλόφ
1
1%
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σορετιρε
1
1%

Σύνολο ψήφων: 127

boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από boogeyman77 »

giapas έγραψε:Πολύ καλή πρώτη ύλη αυτός ο Φουρτάδο.
Και ο κοντοπουτανος ο Nunez( το έχει το όνομα μάλλον)
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Jairo έγραψε:ο μειτε και να ερθει, μπάλα θα παίξει τον αύγουστο εάν παίξει...σοβαρευτείτε και ξεκολήστε με αυτόν, έλεος ρε παιδιά.
192892764 χάφ υπάρχουν.
Στον Razvan πέστο που δεν βλέπει άλλο χαφ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]sS4Jn2qpj1M[/youtube]
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Δεν γίνεται να παίζουν βασικοί στον ΠΑΟΚ παίχτες τόσο μέτριοι, όπως ο Μουργκ και ο Μπράντον κι ένας βετεράνος σαν τον Σβαμπ, που το να τον ανανεώσουμε τιμητικά είχε νοημα για την τεράστια προσφορά του, αλλά το να είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής από όλα τα χαφ είναι άρρωστο. Η φάση που δεν μπορεί από την κούραση ούτε να βρει τη μπάλα μόνος του και κάνει τσαφ, τον αδικεί και αμαυρωνει την καριέρα του.

Απιστευτο και το σκηνικό με τον Τάισον, που στο β ημίχρονο ήταν όντως θετικός. ΟΜΩΣ έχει ψιλοτραυματιστει, περπατάει προς το τέλος ψόφιος. Και ρε μαλακά μου τον ρωτάνε αν βγει. Τι ρωτάτε ρε; Και φυσικά απαντάει είμαι καλά. Από εγωισμό. Έξω ο Ντεσπότοφ και να μετά μάλλον τραυματίας, ενώ φαίνεται να ανεβαίνει.

Η εικόνα πριν και μετά τις αλλαγές είναι η φετινή μας καταρα με τους χαζοσυναισθηματισμους με τους παλιούς.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να μην δούμε το δέντρο με την νίκη σήμερα και χάσουμε το δάσος που είναι το μέτριο κέντρο μας και η μεσοαμυντική μας λειτουργία. Τραγικοί επί 60΄ , ευτυχώς που γλυτώσαμε το 2-0 στο ημίχρονο και ευτυχώς που έβαλε το γκολ της χρονιάς ως τώρα ο Ζίφκοβιτς.
Αυτους τους χαφ έχει ο Λουτσέσκου και αυτούς βάζει. Ξεκινά με Καμαρά και Σβαμπ για κατέβασμα και κυκλοφορία μπάλας, αλλά ο Καμαρά που είναι ο πιο ποιοτικός στον άξονα είναι σε κακή μέρα σήμερα και από δικό του λάθος προέρχεται το γκολ. Βέβαια δεν υπάρχει κι άλλος πίσω του στον άξονα να κόψει την αντεπίθεση έστω και με φάουλ. Παίκτη γρήγορο σαν τον Νούνιες που να κόβει, να πασάρει και να βγαίνει μπροστά δεν έχουμε.
Ο Οζντόεφ δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά έδωσε μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή. Ο Σβαμπ δεν δείχνει πλέον να μπορεί περισσότερα από 30΄. Τον Μπακαγιόκο μάλλον σωστά δεν τον εμπιστεύεται πλέον και από τον Δεκέμβριο κιόλας πρέπει να έλθουν δύο χαφ, ένας για ζευγάρι με τον Καμαρά και ένας για back up. Αλλά με σοβαρό scouting και όχι με εμμονή σε ένα και μόνο παίκτη.
Δεν ξέρω κι εγώ γιατί επιμένει στον Μπράντον, ειδικά με ομάδες που μας παίζουν με φορτηγό πίσω και 3 σέντερ μπακ. Καλά τα πήγε και σήμερα το δίδυμο ΤΤ-Τσάλωφ σε ένα 4-4-1-1, αλλά δεν μπορώ να το βαπτίσω σαν την ιδανική ενδεκαδάτη λύση, γιατί η Βικτώρια έπαιζε με 10 και η περιορισμένων δυνατοτήτων Λαμία μετά το 2-1 απογοητεύτηκε. Δεν νομίζω ότι έχουμε τους παίκτες για να υποστηρίξουμε το 4-4-2.
Ο Τάισον ξεζουμίστηκε, δεν αντέχει άλλο και θέλει πολλή ξεκούραση. Ευτυχώς μπορεσε και έκανε την κούρσα και την σέντρα-ξυράφι στο δεύτερο γκολ.
Πολλά πράγματα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα. Ευτυχώς που κερδίσαμε σήμερα ενόψει της διαβολοβδομάδας. Νίκη και την Κυριακή, για να μην μείνουμε στο -3 ή -4 από την κορυφή στη διακοπή και δεν αντέχω να τους ακούω.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κραταμε τους 3 βαθμους, το οτι η ομαδα εβγαλε κατι απο τη σπιρταδα της περσινης χρονιας στο β΄ημιχρονο, την εμφανιση του Τισουνταλι, τη γκολαρα του Ζιφκοβιτς, τη σταθεροτητα του Οζντοεφ, την καλη εμφανιση του Οττο που προστιθεται στις τελευταιες πολυ ενθαρρυντικες του εμφανισεις και την εκρηκτικοτητα του Ταισον στο δευτερο γκολ.

Πεταμε την εμφανιση των Μουργκ και Σβαμπ, τις τσαφιες του τρελο-Πολωνου Τομας Κεντζιορα, την αντιδραση ολης της ομαδας στο γκολ που δεχτηκαμε, τη χειροτερη εμφανιση του Μαντι με τη φανελα του ΠΑΟΚ, τα αμετρητα πεσιματα και τις αμετρητες λαθος πασες του πουλεν Μπραντον.

ΜVP Τισουνταλι.

Το Μαντσεστερ να αλωσω :opaokara:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Η νίκη δεν γίνεται να κρύψει κάτω από το χαλάκι όλα τα στραβά του τελευταίου διαστήματος

Ρασβαν οφείλεις να το βρεις, να ηρεμήσεις πρώτα εσύ ο ίδιος και να βοηθήσεις τον εαυτό σου και την ομάδα με τις επιλογές σου

Δεν θα μείνω στα πρόσωπα

Το θέμα είναι στο μυαλό του, μετά το πρόστιμο έχει θολώσει και καλά θα κάνει να ξεθολώσει γιατί όλος ο ΠΑΟΚ όπως είναι στημένος σήμερα είναι ο Ρασβαν

Διπλό μες το κοτέτσι ΠΑΟΚ λε ο λε
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Απορώ πως εμπιστεύεται ο ραζβαν τόσο πολύ τον μουργκ, πραγματικά απορώ
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Ζηλεψα κερκιδα και εκδρομη,γ@μω τη δουλεια μου,ΠΑΜΕ ΡΕ..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κρατάω την αντίδραση μετά από ακόμα ένα στράβωμα σε παιχνίδι μας, που επί της ουσίας έγινε χωρίς να δικαιολογείται από την εικόνα του αντιπάλου. Δεν έγινε τουλάχιστον η απόλυτη μαγεία στο τέλος του ημιχρόνου με την αδιανόητη λακίαμα του Κεντζιόρα να έρθει να απογειωθεί η όλη φάση και τώρα να διαβάζαμε τα απίστευτα εναντίον όλων.
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα αλλά δε θέλω να ξαναδώ Μπράντον βασικό μέχρι να πάει στον αγύριστο το '24. Δηλαδή οκ, είπαμε. Υπάρχουν εναλλακτικές απίστευτα πιο ποιοτικές στην ομάδα, που δεν είναι ότι υστερούν σε κάτι του Ισπανού, με εξαίρεση τη διάθεση για ... ανελέητο πρεσινγκ, ώστε να μη γράφουν χρόνο συμμετοχής ως βασικοί μήνα Νοέμβριο, ειδικά με τον συμπαθή κάγκουρα εκτός ομάδας επί 2 μήνες σερί.
Εύχομαι επίσης το σημερινό να ήταν κι ένα μικρό δείγμα επιστροφής του Αντρίγια σε πολύ καλύτερο φεγγάρι σε σχέση με εδώ και αρκετό καιρό. Το ίδιο ισχύει και για Τάισον, η ευχή δηλαδή, παρότι είμαι πιο απαισιόδοξος στην περίπτωσή του, να είμαι ειλικρινής.
Ο Ντεσποτοφ θεωρώ πλέον πως θα πάρει εφεξής σημαντικά μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Το αντίθετο θα πρέπει να γίνει αναφορικά με τον αγαπημένο μου Στέφανο. Πρέπει να αποκτήσει πλέον ρόλο μιας χρήσιμης εφεδρείας από τον πάγκο για 25-30-35 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_1971

Δημοσίευση από PAOK_1971 »

Δε μπορώ άλλο Μπράντον. Μόνο να κερδίζει και να κάνει φάουλ... :lol:
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Εισαι ωραιος. +1926
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οζντοεφ και Τσαλοφ πηραν βιζα η θα εχουμε τα ιδια με τους Σκωτσεζους(η Ιρλανδους;;; Γαμημενο αλτσχαιμερ);
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Μπράβο στην ομάδα.

Το παιχνίδι το άλλαξαν οι αλλαγές. Μουργκ Σβαμπ Μπράντον δεν μπορούν να βοηθήσουν σε τέτοια ματς. Ειδικά ο Μπράντον εγώ πιστεύω δεν μπορεί να βοηθήσει γενικά αλλά ΟΚ όπως είπα και την ώρα του αγώνα ο Λουτσε θα τον τιμήσει μέχρι την τελευταία μέρα του συμβολαίου του.

Η διαφορά όταν μπήκαν οι τρεις και ειδικά ο Τισουνταλι ήταν αισθητή.

Πάντως σ’ αυτό το διάστημα που η ομάδα δεν είναι καλά και οι πιο πολλοί παίχτες ακόμα ψάχνονται, αυτός που φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ όλους και αυτή τη στιγμή μαζί με τον Κοταρσκι, είναι οι πιο σταθεροί μας παίχτες, είναι ο Οττο. Καμία σχέση με τον περσινό Οττο.

Συνεχίζουμε.
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

ανα διαστηματα μπαλαρα , κατω απο πιεση βγαζαμε την μπαλλα ψυχραιμα και αυτο εγινε πολλες φορες. Και ταχυτητα ολης της ομαδας στο δευτερο , δεν παιζαμε με την μπαρτσελονα αλλα υπηρχαν δειγματα συνοχης και ατομικης ποιοτητας . Επειδη παιζει κραξιμο και προκαταληψη , ο οττο ηταν πολυ καλος ο μπαμπα επισης μετα απο καιρο ο οζντοεφ ο δεσποτοφ ο ταισον ο τισουνταλι ισως ο καλυτερος και ο καμαρα μια χαρα ηταν εκτος μια φαση στο γκολ και ο ζιβκοβιτς. Παμε με διδυμο τσαλοφ τισουνταλι σε καποια ματς φωναζουμε γιαυτο οτι μπορει να αποδωσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”