Razvan Lucescu IV

Zanis24

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Zanis24 »

Κοουτς αφου πλεον εχει δημιουργηθεί κλιμα εις βαρος σου συνεχισε να τους γλεντας φυσικα αλλα εξυπνα.
Δε χρειαζονται μανουρες, χωστα οπως τα χωνεις στις δηλωσεις.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

embuji έγραψε:Οτι εγω ειμαι να φαω μπαν επειδη θεωρω απαραδεκτο να βλεπω τον προπονητη να αντιδρα ετσι με καταληξη να μην τον εχω στον παγκο της ομαδας για σχεδον ενα μηνα αλλα εσυ που με βριζεις χωρις να με ξερεις επειδη εχω διαφορετικη αποψη απο σενα να φας μια επιπληξη. Τι ωραιος εισαι ρε φιλε. :lol:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό ήταν το point μου.

Κάνε τώρα μια αντιπαραβολή των όσων έγιναν με τον αλκοολικό των χάρτινων και τον Ραζβάν, και προβληματίσου λίγο για το "σόου" που έγραψες.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Χρειαζόμαστε έναν fall guy που θα λέει αυτά που σκέφτεται ο Λουτσέσκου και θα τρώει τις τιμωρίες :lol:
Κάτι σαν τον κυρ Σάββα δηλαδή αλλά στο ακριβώς αντίθετο (να λέει τις αλήθειες)
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

embuji έγραψε:Οκ δεκτον ας ειμαι πονεμενος.

Αν το να θες τον προπονητη σου σοβαρο να μην μαλωνει με παγκους και κερκιδα, να μπαινει να κανει την δουλεια του στο γηπεδο και να φευγει χωρις να ασχολειται με τον περιγυρο σε κανει πονεμενο, οκ πονεμενος κανενα προβλημα.

Αλλα εγω αυτο θελω απο τον προπονητη της ομαδας μου. Και το οτι δεν θα τον εχω στον παγκο για ενα σχεδον μηνα ευθυνεται κατα βαση ΑΥΤΟΣ. Γιατι; Γιατι δε συγκρατησε τον εαυτο του οπως οφειλει.
Πολύ σωστά και απαράδεκτο να υπάρχουν υβριστικά μηνύματα προς μέλη του φόρουμ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

scarsick έγραψε:
embuji έγραψε:Οτι εγω ειμαι να φαω μπαν επειδη θεωρω απαραδεκτο να βλεπω τον προπονητη να αντιδρα ετσι με καταληξη να μην τον εχω στον παγκο της ομαδας για σχεδον ενα μηνα αλλα εσυ που με βριζεις χωρις να με ξερεις επειδη εχω διαφορετικη αποψη απο σενα να φας μια επιπληξη. Τι ωραιος εισαι ρε φιλε. :lol:
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό ήταν το point μου.

Κάνε τώρα μια αντιπαραβολή των όσων έγιναν με τον αλκοολικό των χάρτινων και τον Ραζβάν, και προβληματίσου λίγο για το "σόου" που έγραψες.
Δε με απασχολει καθολου μα καθολου τι εκανε ο αλμεϊδα. Κατεβασε ενα μπουκαλι ουισκι και επιασε ανθρωπο απο τον λαιμο; επαιζε χαστουκια στην φυσουνα; δε με νοιαζει καθολου μα καθολου. Με νοιαζει ο ΠΑΟΚ. Ο λουτσεσκου ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσεσκου μπορουσε να παραμεινει ψυχραιμος χωρις να χτυπιεται και να μαλωνει σε ενα εκτος εδρας ντερμπι να κρατηθει ως επαγγελματιας και στην συνεντευξη τυπου να τα χωσει σε οποιον θελει. Κανενα προβλημα εχει δικαιωμα να λεει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Δεν το εκανε ομως, τσιμπησε, αντεδρασε και τωρα δεν θα εχουμε τον προπονητη στον παγκο για εναν μηνα. Αν εσενα δε σε ενοχλει αυτο καλως. Εμενα ομως που την ομαδα και ειδικα τον προπονητη τους θελω στα πιο υψηλα στανταρ που μπορω να σκεφτω με ενοχλησε και θα τον κρινω αναλογα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Γερασίμου έγραψε:Όποιος περίμενε να γίνει δεκτή η έφεση και να μειωθεί η ποινή έστω και κατά μία ώρα, δεν ξέρει σε ποια χώρα ζει.
Περιμένω έστω και στοιχειώδη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Κάνω παράθεση το σχόλιό σου αγαπητέ, γιατί στην πρόταση που λες ότι περιμένω την στοιχειώδη αντίδραση από την ΠΑΕ, με έπιασε ένα νευρικό γέλιο

Εσύ δηλαδή δίκιο έχεις, αλλά αυτό το πράγμα που η χάρτινη κάνει ΤΑ ΟΡΓΙΑ, γλιτώνοντας κόκκινες κάρτες και τιμωρίες σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ενώ εμείς τρώμε τη μία πριονοκορδέλα μετά την άλλη και λουφάζουμε, εμένα με ξεπερνάει
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συμπεριφορά του και οι δηλώσεις απο εδω και πέρα.

Θα προτιμούσα να συνεχίσει απο εκει που το άφησε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όχι φίλε, να μην συνεχίσει. Ο Λουτσέσκου είναι στο μάτι του κυκλώνα από το αθηνοκεντρικό κράτος. Αυτά που λέει ο προπονητής της ομάδας θα πρέπει από δω και πέρα να τα λέει αυτονόητα μέλος της διοίκησης, κάτι που δεν θα έχει αγωνιστικό αντίκτυπο, δηλ. ο προπονητής στην κερκίδα.
Για την φάση της καρατιάς του Μπρινιόλι, βγήκε άμεσα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αεκ και τοποθετήθηκε αντιπαραβάλοντας παρόμοια-υποτίθεται-φάση από το τελευταίο Μουντιάλ και φυσικά καλά έκανε αφού γι' αυτό πληρώνεται. Αν στην φάση αυτή ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, πιστεύεις ότι θα υπήρχε αντίδραση;
Δυστυχώς στα θέματα επικοινωνίας και αν θες και προπαγάνδας, είμαστε δεκαετίες πίσω σε σύγκριση με τους κάτω.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δεν μου αρέσει ούτε η επικοινωνία τους ούτε η προπαγάνδα που απο μόνη της αυτή η λέξη έχει αρνητικό χαρακτηρισμό.

Δεν ζηλεύω τίποτα απο εκει κάτω.

Προτιμώ στη χειρότερη αυτή την αφωνία της ομάδας μας.

Όσο για τον Λουτσέσκου ότι είπα αφορούσε περισσότερο στο να μην κοτέψει απο μια γαμημένη στημένη τιμωρία.

Να μην πάψει να είναι ο εαυτός του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δυστυχώς η προπαγάνδα τους περνάει και η δική μας αφωνία λαμβάνεται σαν αδυναμία.
Όταν σε πυροβολούν με καλάσνικωφ και εσύ πας με τον σταυρό, σίγουρο είναι ότι θα σε σταυρώσουν χωρίς προοπτική ανάστασης.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Και γιατί δεν το έχουν καταφέρει μέχρι και σήμερα?

Ο Ιβαν έχει αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να πορεύεται με περηφάνια αξιοπρέπεια τιμιότητα αλήθεια και ειλικρίνεια.
kenni

Δημοσίευση από kenni »

η πολιτικη μας γυριζουμε και το αλλο μαγουλο στα χαστουκια, με βρισκει αντιθετο, λαμβανοντας υποψιν βεβαια οτι ο Ιβαν ειναι υπο περιορισμο για τους γνωστους λογους, και εχει πολυ στενα περιθωρια αντιδρασης. Δηλωσεις οτι αυτα γινονται για να το παιξεις καλος, αποδεικνυονται αφελεις, αφου εσενα σε αντιστοιχη περιπτωση το ξερεις οτι θα σε στεισουν στα εξι μετρα.
Η δικη μου αποψη (οπως και αρκετων εδω μεσα οπως διαβαζω) ειναι οτι αυτη η κοντρα αναμεσα σε προπονητη και Ιβαν μονο ασχημο αποτελεσμα θα εχει στο τελος. Η κατακτηση του πρωταθληματος αντι να να δωσει νεα ωθηση στην ομαδα την οδηγει προς τα κατω.
Για Mind Games του προπονητη διαβαζω για Ιβαν Σκακιστη διαβαζω, αλλα ολα αυτα που γινονται μονο παιδικη χαρα θυμιζουν. Ο Ραζβαν χρησιμοποιει παικτες ωστε να δειχνει ποσο λαθος ειναι καποιες μεταγραφες, ετσι φαινεται τουλαχιστον, με αποτελεσμα τον διαχωρισμο του ροστερ σε παιδια και αποπαιδια. Ο Ιβαν επειτα απο συζητησεις μηνων απερριψε τον Μειτε, και καλα εκανε, αν δουλευε αγριως την ομαδα με τα τερτιπια του. Πιθανον να εφερε και Τσαλωφ Σορετιρε χωρις την γνωμη του προπονητη. Δικια του ειναι η ομαδα αυτος χαραζει την οικονομικη και αγωνιστικη πολιτικη.
Η αντιδραση του Ραζβαν στο χαρτινο γηπεδο, κατεμε, ειναι αδικαιολογητη, και μονο ως μια ακομα προκληση στον Ιβαν την καταλαβαινω. Το ξερει οτι τον περιμενουν στην γωνια, και παρολα αυτα κανει τα δικα του.
Ξερουμε ολοι οτι εχει δικιο να τους κραζει οπου βρει, αλλα θα πρεπει να ξερει και τα ορια.
Τελος παντων με εχει κουρασει ολο αυτο το σκηνικο κοντρας Ιβαν Ραζβαν, και οι δυο εχουν τα καλα τους και τα στραβα τους, η ουσια ειναι οτι η ομαδα αν και πρωτη, δεν εχει μελλον με τετοια παιδια τερτιπια.
σοβαρεψου σαν διοικηση βρες στελεχη ικανα και βρες αλλον προπονητη.
Διαρροες οτι ενδιαφερεται η ταδε ομαδα για τον Ραζβαν ειναι αστειες οπως και δηλωσεις του Ραζβαν για Βαλιτσες.
Κουρασατε ......
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

[Μια χαρά τα καταφέρνουν έως τώρα με τις μεθοδεύσεις τους φίλε μου φαν Ρόι. Θυμισου πως φτάσαμε να χάσουμε την διεκδίκηση του πρώτου πρωταθλήματος επί ιβιτς όταν παίζαμε στο μεταξύ μας ντέρμπι με τον πουστογαυρο κάνα τρίωρο με διαιτητή αρετοπουλο κι πως χάλασαν όλες οι κάμερες όταν χρειάστηκε αργότερα για τον Πλατανιά. Θυμισου φυσικά το αρχι κλεμμένο πρώτο ντάμπλ, θυμισου τι πήγαν να μας κάνουν με την περιβόητη υπόθεση πολύ ιδιοκτησίας, θυμισου τους τελικούς με την βαζελα με λαοθ και σια και τον προηγούμενο τελικό μαζί τους που είχαμε κατέβει αποδεκατισμένοι θυμισου πως στοχοποιούν κατά το δοκούν όποιον θέλουν πχ Γκαρσία παλιότερα , Μάτος πιο πρόσφατα , και φυσικα τον λουτσεσκου τώρα. Μια χαρά μας κλέβαν κι συνεχίζουν να το κάνουνε. Έχει δικιο ο γιατρός είναι απαραίτητη η επικοινωνιακή πολιτική της ομάδας που δυστυχώς είναι ανύπαρκτη. Να σου θυμίσω κι δύο κορυφαία παράδειγματα ντροπιαστικης αφωνιας της ΠΑΕ. Παίζουμε επί Γκαρσία στο Χαρίλαου κι μαζί με πολλά άλλα γίνεται και η φάση με το πέναλτι του Πασχαλάκη , βγαίνει κι τα χώνει ο προπονητής Γκαρσία για την διαιτησία και το βράδυ στην αθλητική Κυριακή έχουν καλεσμένο τον ΓΧ όταν τον ρωτάνε για την διαιτησία και τις δηλώσεις του προπονητή απαντάει το αμιμητο πάτε ρωτήστε τον προπονητή του ΠΑΟΚ τι εννοεί για την διαιτησία!!!!!! Το άλλο αγορά το ματς με την Τρίπολη όπου είχε γίνει το επεισόδιο αν θυμάστε με τον καντουρι όπου του είχε ρίξει σφαλιάρα ένας παίκτης του αστέρα. Τα ίδια κι τότε βγήκαμε πάλι εμείς απολογούμενοι. Κορυφαία δε στιγμή όπου το βράδυ Χελάκης κι ο Μένιος τα χώνουν κανονικά στην ομάδα μας και μας υπερασπίζεται ποιος;; Και μάλιστα πολύ σθεναρα . Θα το αφήσω στο τραπέζι να δω αν θυμάται κάποιος φίλος.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kenni έγραψε:η πολιτικη μας γυριζουμε και το αλλο μαγουλο στα χαστουκια, με βρισκει αντιθετο, λαμβανοντας υποψιν βεβαια οτι ο Ιβαν ειναι υπο περιορισμο για τους γνωστους λογους, και εχει πολυ στενα περιθωρια αντιδρασης. Δηλωσεις οτι αυτα γινονται για να το παιξεις καλος, αποδεικνυονται αφελεις, αφου εσενα σε αντιστοιχη περιπτωση το ξερεις οτι θα σε στεισουν στα εξι μετρα.
Η δικη μου αποψη (οπως και αρκετων εδω μεσα οπως διαβαζω) ειναι οτι αυτη η κοντρα αναμεσα σε προπονητη και Ιβαν μονο ασχημο αποτελεσμα θα εχει στο τελος. Η κατακτηση του πρωταθληματος αντι να να δωσει νεα ωθηση στην ομαδα την οδηγει προς τα κατω.
Για Mind Games του προπονητη διαβαζω για Ιβαν Σκακιστη διαβαζω, αλλα ολα αυτα που γινονται μονο παιδικη χαρα θυμιζουν. Ο Ραζβαν χρησιμοποιει παικτες ωστε να δειχνει ποσο λαθος ειναι καποιες μεταγραφες, ετσι φαινεται τουλαχιστον, με αποτελεσμα τον διαχωρισμο του ροστερ σε παιδια και αποπαιδια. Ο Ιβαν επειτα απο συζητησεις μηνων απερριψε τον Μειτε, και καλα εκανε, αν δουλευε αγριως την ομαδα με τα τερτιπια του. Πιθανον να εφερε και Τσαλωφ Σορετιρε χωρις την γνωμη του προπονητη. Δικια του ειναι η ομαδα αυτος χαραζει την οικονομικη και αγωνιστικη πολιτικη.
Η αντιδραση του Ραζβαν στο χαρτινο γηπεδο, κατεμε, ειναι αδικαιολογητη, και μονο ως μια ακομα προκληση στον Ιβαν την καταλαβαινω. Το ξερει οτι τον περιμενουν στην γωνια, και παρολα αυτα κανει τα δικα του.
Ξερουμε ολοι οτι εχει δικιο να τους κραζει οπου βρει, αλλα θα πρεπει να ξερει και τα ορια.
Τελος παντων με εχει κουρασει ολο αυτο το σκηνικο κοντρας Ιβαν Ραζβαν, και οι δυο εχουν τα καλα τους και τα στραβα τους, η ουσια ειναι οτι η ομαδα αν και πρωτη, δεν εχει μελλον με τετοια παιδια τερτιπια.
σοβαρεψου σαν διοικηση βρες στελεχη ικανα και βρες αλλον προπονητη.
Διαρροες οτι ενδιαφερεται η ταδε ομαδα για τον Ραζβαν ειναι αστειες οπως και δηλωσεις του Ραζβαν για Βαλιτσες.
Κουρασατε ......
Δεν υπαρχει καμια κοντρα αγαπητο νεο μελος, οποτε δε χρειαζεται να κουραζεσαι αδικα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μα ο Ραπτόπουλας είπε ότι τα χαμόγελα στη φωτογραφία ήταν ψεύτικα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”