Αιγάλεω - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Παβλενκα
3
7%
Βιεϊρίνια
4
10%
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκομεζ
1
2%
Μπακαγιοκο
2
5%
Καμαρά
10
24%
Ζίφκοβιτς
5
12%
Μουργκ
2
5%
Σορετιρε
7
17%
Τσαλόφ
2
5%
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Θυμιανης
1
2%
Σαματα
4
10%
Ντεσποντοφ
1
2%

Σύνολο ψήφων: 42

Daskalos_4

Re: Αιγάλεω - ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

chri5ti9 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Δυστυχως, προλαβα να δω μονο τα τελευταια 15 λεπτα. Αν μπορει καποιος να γραψει εντυπώσεις για Παβλενκα, Σαματαρο, Γκομεζ, Θυμιανη, Μπακαγιοκο, Σορετιρε και Τσαλοφ θα του ήμουν υποχρεος.

Τη Λαμία να κερδισω :pano:
Ο Παβλενκα σε μια δυο φάσεις έδειξε σταθερός . Ο Σαματά κινητικός με κερδισμένες μονομαχίες . Ο Γκόμεζ έπαιξε καλά και με πολλές δυνάμεις . Ο Μπακαγιόκο επαιξε νορμαλ . Ο Σορετιρε το ίδιο . Ο Τσαλοβ έβγαλε ασίστ αλλά με κούρασε προσωπικά .
Kabamaru11 έγραψε:
κατα σειρα οπως τους αναφερεις,1.δεν χρειαστηκε,φαινεται σε καλη κατασταση παντως,2.μπηκε αφου παιζαμε με 10,δεν επαιξε ασχημα μετα απο καιρο,εδωσε τις μαχες του,3.αμυντικα επαιξε καλα,ειχε καποιες συνεργασιες,οι σεντρες του δεν ηταν στοχευμενες,4.οσο επαιξε,αντικατεστηκε τον Μιχαηλιδη,δεν χρειαστηκε κ πολυ,εκανε τα βασικα,5.βαρυς,με πιο επικινδυνους αντιπαλους θα ειχε θεμα,σημερα δεν φανηκε η ανετοιμοτητα του τοσο πολυ,6.σκορερ,σιγουρες πασες,δεν εκανε το κατι εξτρα,τακτικα καλος,7.στο πρωτο ημιχρονο,παιζει να ηταν κ ο χειροτερος μας παικτης,ουτε μια σωστη ενεργεια,παρολαυτα εδωσε ασσιστ,σιγουρα περιμενουμε πολλα απο αυτον.

Ο αντιπαλος κ ο αγωνιστικος χωρος δεν ειναι για συμπερασματα.
Σας ευχαριστώ πολύ αδέρφια για τον κοπο σας και τους δυο. Κατατοπιστικοτατοι. :pano:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

σε ένα γήπεδο πραγματικό χωράφι άνετη νίκη.
χρόνος στους σοροτίρε, μπάκα, γκόμεζ με αρκετές δυνάμεις, αρχηγός ώριμος κι ωραίος, θυμιάνης που έδειξε και πάλι όπως και στην καλοκαιρινή προετοιμασία ότι θα έπρεπε να έχει πάρει παραπάνω χρόνο, σαμάτα θετικός.
ο μίχα που πάντα τον πίστευα πήρε δικαίως κόκκινη γιατί εκτός της ατυχής προβολής με το πόδι συνεχίζει με το χέρι.

Ηρεμία, δουλειά και συνεχίζουμε.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

boogeyman77 έγραψε:Αγωνιστικός χώρος ούτε για στάβλος. Διαιτησία εχθρική ακόμα και με το Αιγάλεω.Στις δύο φάσεις με Samatta αντί να δώσει φάουλ και τουλάχιστον κίτρινη στον παίκτη του Αιγάλεω (τουλάχιστον γιατί νομίζω ήταν τελευταίος παίκτης) δίνει επιθετικό φάουλ και στην σχεδόν τελευταία φάση του αγώνα μας στερεί από ένα ακόμα γκολλες και κάτι θα άλλαζε.Οφσαιντ πάντως δεν ήταν.Οπως δεν ήταν και του TT με ΟΦΗ......Ο Rasvan θα μπορούσε να δώσει περισσότερο χρόνο στον Θυμιανη αντί του και πάλι λίγου Bakayoko(ούτε με αντίπαλο τον ..... Μπάμπη γαμω την τρέλα μου) και σε έναν από τους δύο στόπερ από την Β ομάδα.Ακομα καλύτερα θα μπορούσε να παίξει με τριάδα πίσω ( εντελώς ακίνδυνη η γειτονιά με τους ξαφνικά ένθερμους οπαδούς) και δυάδα φορ αλλά είπαμε.....Ο Μιχαηλίδης μάλλον φαίνεται να χάνει οριστικά το τραίνο. Iq 0

Ο Θυμιανης πέρυσι το πρώτο 6αμηνο ήταν χαφ και ηταν μέτριος. το 2ο 6αμηνο που έπαιξε σαν μπακ ξεχώρισε.
Σίγουρα πρέπει να πάρει άμεσα τη θέση του Μιχαηλίδη στην ιεραρχία. Πνευματικά το παιδί είναι αλλού. Δε δούλεψε ποτέ τις αδυναμίες του. Όταν έχεις πάθει χιαστό και γυρνάς μετά από 6 μήνες φουλ τατουάζ για εμένα λέει και αυτό κάτι. Μπορεί να με κράξετε μερικοί αλλά αυτή είναι η άποψη μου για τον Μιαχαιλιδη και την λέω 3 χρόνια τώρα.

Ο Ραζβάν δικαιώνεται δυστυχώς μέχρι στιγμής και για τον φορ που του φόρτωσε ο Γιώργης (Τσάλοφ) και για τον Μπακαγιόκο που τον είχε κόψει εξ'αρχης.

Συνολικά το λέω όχι μονο από τη σημερινή εικόνα που βάση γηπέδου δε μπορουμε να πούμε και πολλά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ένας ωραίος τίτλος : Ο ΠΑΟΚ έσπειρε την πρόκριση στο χωράφι του Αιγάλεω
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην παρούσα φάση Μπάκα, τσαλοφ, Γκόμεζ Μιχαηλίδης, σορετιρε δεν μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα....
Δεν ξέρω εάν ξαναδούμε και πότε παίκτη που να ξέρει τα κιλά μπάλας που ξέρει ο βιερι
Ο θυμιανης μου φάνηκε σωματικά και πνευματικά έτοιμος για δεύτερη λύση
Αυτά από το σημερινό....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραιος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πήγε κάνεις από τους Αθηναίους γήπεδο;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Pellaios έγραψε:Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι στην παρούσα φάση Μπάκα, τσαλοφ, Γκόμεζ Μιχαηλίδης, σορετιρε δεν μπορούν να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα....
.....
ΛΑΘΟΣ το κατάλαβες αδερφέ, δεν ισχύει αυτό σε καμιά περίπτωση! (η γνώμη μου φυσικά)
Απλά πρέπει να προσαρμοστεί και το σύστημα / στήσιμο της ομάδας στα μέτρα τους.
Ελπίζω μην έβγαλες σήμερα αυτό το συμπέρασμα, από το συγκεκριμένο ΧΩΡΑΦΙ, αλλά μιλάς γενικά.
Το λέω γιατί σήμερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και δεν θα έπρεπε καν να γίνει το σημερινό ματς εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 30 Οκτ 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σορετιρε και Τσαλοφ με αστερίσκο . Καθώς περιμένουμε πράγματα και δεν είναι τόσο χώμα όσο οι υπόλοιποι
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χωράφι με ευθύνη ΕΠΟ που έπρεπε να στείλει το ματς σε άλλο γήπεδο εδώ και μέρες.
Τσάλοφ, Μιχαηλίδης κρίμα.
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν μια χαρά.
Παβλένκα σοβαρός από τα λίγα που χρειάστηκε να φανεί και χαμηλά με την μπάλα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η μοναδική κριτική που μπορεί να γίνει είναι στον Μιχαηλίδη που πήγε στη φάση πάλι χαλαρά κ πήρε κόκκινη. Σ αυτό το χωράφι δεν μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιρική κριτική. Ευθύνη ΕΠΟ είναι να διασφαλίσει τα βασικά.
ΥΓ Τσιάρα ντάξει τις έκανες τις δημόσιες σχέσεις σου;
Kxenewmenos4

Δημοσίευση από Kxenewmenos4 »

Δεν καταλαβαινω γιατι ο τσαλοφ εχει κριθει ηδη απο καποιους. Ας περιμενουμε μην πεφτετε να τον φατε. Ξερουμε οτι η προσαρμογη απο τη ρωσια ειναι δυσκολη(βλ. οζντοεφ). Ο μιχαηλιδης με στεναχωρει γιατι νιωθει πολυ ΠΑΟΚ. Ευκολη νικη και το σημαντικοτερο χωρις τραυματισμους
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Τίμια αντίδραση του ΠΑΟΚ.
Κατά τα άλλα δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα , πέραν της διάθεσης των παικτών. Εγώ αδιάφορο παίκτη πάντως δεν είδα.

Του Μιχαηλίδη ήταν κακιά στιγμή , ενώ είναι και πολύ αύστηρη κόκκινη. Με εξαίρεση τη φάση αυτή έκανε σοβαρό ματς.

Τέλος , περιμένω στις 7.30 να δω το ματσάκι που παίζουν οι 2 καλύτερες ομάδες της χώρας αυτή την εποχή. Όποιος και να νικήσει θα είναι μια νίκη του ποδοσφαίρου.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Λόγω των υποχρεώσεών μου δεν είδα τον αγώνα. Είδα προ ολίγου τα γκολ, την αποβολή και το γήπεδο στο οποίο δεν πρέπει να παίζεται ποδόσφαιρο. Καθάρισε από σήμερα το αυτονόητο της πρόκρισης, ελπίζω να μην είχαμε κάποιο τραυματισμό και...κρίμα ρε Γιάννη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

giapas: Τέλος , περιμένω στις 7.30 να δω το ματσάκι που παίζουν οι 2 καλύτερες ομάδες της χώρας αυτή την εποχή. Όποιος και να νικήσει θα είναι μια νίκη του ποδοσφαίρου.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Πέρα από κάθε πλάκα και οπαδικές προτιμήσεις, ο συμπολίτης είναι αυτή την στιγμή ο πιο σταθερός και δείχνει να παίζει την καλύτερη μπάλα. Δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ο παλέτας φέτος μάλλον πέτυχε στις επιλογές του με όχι και ψηλό budget, έχουν πάρα πολύ καλό κέντρο και killer φορ. Αν δεν ξυπνήσουμε και πάμε καλαμοκαβαλημένοι και κολλημένοι ακόμα στη νύχτα της 19ης Μαϊου, μπορεί και χρειαστούμε βαλεριάνα τον επόμενο Μάιο.
Για να δούμε ποιον κίτρινο θα έχουμε αντίπαλο στην επόμενη φάση. Έχω διαίσθηση για το λήκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”