25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Re: Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Ναι σωστά[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Σε κάθε περίπτωση καθ’ υπερβολήν μεν αλλά έγινε κατανοητό τι θέλω να πω.
Αποστολή, ο Colley όχι ο Μιχα θα πάρει. Και πέρσι πήρε ματς σαν δεξί στόπερ.
Ελπιζω να μην μπαινει στο paokmania να διαβαζει.
Η αν μπαινει, να κλεινει τα αυτια του και να χαμογελα.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομίζω ότι σε αγώνες χαμηλής δυναμικότητας,ειδικά εντός έδρας, θα πρέπει να πάρει το ρίσκο ο Ραζβαν και να τον χρησιμοποιήσει, ούτως ώστε να παίρνει ρυθμό κ παιχνίδια....
Και ως κατ αρχήν Δεξί Στοπερ(που κατά πως δείχνουν, εκεί θα χρησιμοποιηθεί, ΑΝ χρειαστεί στην Ευρώπη) αλλά κ αν κρίνει ως Αμυντικος μεσος.
Εγώ από τα φιλικά πάντως που τον είδα, νομίζω ότι κατέχει καλύτερα τη θέση του αμυντικού χαφ.
Ενώ στη θέση του ΔΕΞΙΟΎ στοπερ, διέκρινα κάποιο άγχος, να τον διακατέχει.
Και ως κατ αρχήν Δεξί Στοπερ(που κατά πως δείχνουν, εκεί θα χρησιμοποιηθεί, ΑΝ χρειαστεί στην Ευρώπη) αλλά κ αν κρίνει ως Αμυντικος μεσος.
Εγώ από τα φιλικά πάντως που τον είδα, νομίζω ότι κατέχει καλύτερα τη θέση του αμυντικού χαφ.
Ενώ στη θέση του ΔΕΞΙΟΎ στοπερ, διέκρινα κάποιο άγχος, να τον διακατέχει.
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί, με τα αυτιά διαβάζει;nunies4 έγραψε:Ελπιζω να μην μπαινει στο paokmania να διαβαζει.

- ΑποστόληςΑ
Όταν την Πέμπτη 7/11 θα παίζεις στο Manchester με Colley - Kedziora, την Κυριακή 10/11 κόντρα στον γαύρο θα βάλεις Μιχαηλίδη - Colley με τον 32χρονο Ζαμπιανό να παίζει δύο βαριά 90λεπτα σε 3 ημέρες και τον ξεκούραστο, 23χρονο Θυμιάνη να (συνεχίζει να) ξεκουράζεται;JohnDag έγραψε:Ναι σωστά[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Αμυντικό χαφ ο Θυμιάνης την μια μέρα, δεξί ή/ και αριστερό στόπερ ο Θυμιάνης την επόμενη.
Ο Θυμιάνης θα παίξει στην θέση που θα αποφασίσει ο Λουτσέσκου και όχι σε αυτήν που ενδεχόμενα θέλουμε εμείς.
Ο Θυμιάνης θα παίξει στην θέση που θα αποφασίσει ο Λουτσέσκου και όχι σε αυτήν που ενδεχόμενα θέλουμε εμείς.
Καλά το ότι ακόμα δεν έχει παίξει δεν λέει τίποτα για τον λουτσέσκου. Εδώ προπερσι κοτζαμ ντελιας και την ανάλογη περίοδο είχε μόλις δύο δεκαλεπτες συμμετοχες ( έπρεπε να φθάσουμε Νοέμβριο για να δει πρώτη φορά ενδεκάδα) σε μια εποχή που ούτε την σημερινή ποιότητα είχαμε,ούτε την ανάλογη " ομοιογένεια".joshua έγραψε:Οτι πιστευετε πως ο Θυμιανης στα 24 θα μαθει να αγωνιζεται σε 2 θεσεις επιπεδου ΠΑΟΚ πραγματικα με ξεπερνα...Ας επικεντρωθει σε μια, μηπως βελτιωσει τα στοιχεια της και μπορεσει να αποτελεσει λυση βαθους και θα ειμαστε happy. Δεν ειναι 19-20,δεν ειναι Κουλιερακης.Ο Λουτσεσκου τον Κουλιερακη τον εβαλε απο το πρωτο παιχνιδι.Τον Θυμιανη ουτε με τη Σαμροκ.Ας χαλαρωσουμε λιγο,φορτωνουμε με βαρος το ιδιο το παιδι.
Φυσικά και δεν εννοώ ότι ο θυμιανης είναι ντελιας, απλά το ότι δεν έχει αγωνιστεί καθόλου ως τώρα δεν λέει τίποτα για την συνέχεια αλλά και για την ποιότητα του
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν σε βάλει ούτε σήμερα στο Αιγάλεω, ψάξε να βρεις ομάδα για τον Γενάρη. Κρίμα να χαραμίζεσαι.
-
- Kabamaru11
Δεν νομιζω πως εχει πολυ υψηλο ταβανι,αλλα ειμαι σιγουρος πως εχει τον χαρακτηρα κ την προσωπικοτητα για να ειναι μερος του rotation.Με πιστη κ εργατικοτητα,θα ανεβαινει ιεραρχικα,μακαρι να αρπαξει τις οποιες ευκαιριες του δωθουν.