σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια

Ο Ρουλης ξεμεινε, δεν εμεινε. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39 χρονια το αποδεικνυουν. Συγγνωμη. Ξεχασα να αναφερω το Κυπελλο Δοκαρι που πηρε τον 33ο χρονο. O Georgiadis pidouse iperoha.gika έγραψε:Άρα μονο βάζελος και ρούλης μείνανε...
Γαυρος, ΑΕΚ, Ηρακλής που θεωρούνται μεγάλες ομάδες (αν και ξεπεσμενες τελευταία οι δυο τελευταίες), είναι εκτός!!!
Ας παίξει ρουλης-βαζελος να φύγει κι ένας απο αυτούς και ας συναντήσουμε τον άλλο στον τελικό!!!(Εκτος αν αποκλειστεί απο κανέναν Πανσεραικό και ο άλλος...
ΥΓ: Ο ρουλης παραλίγο απο τον ασπροπυργο... Φανταστείται να πέσει με κανα Πανσεραικο...
Το 2003 με Αγγελο πεταξαμε εξω 2 μεγαλες ομαδες του ΠΟΚ με διπλα μαλιστα στην Αττικη.nyxteridas έγραψε:Δεν ξέρω αν θα πρέπει να πανηγυρίζουμε με τα στραπάτσα των άλλων(πέρα από τον χαβαλέ) καθώς τις δύο πιο πρόσφατες φορές όπου πήραμε το κύπελλο, το κάναμε πετώντας έξω τις παραδοσιακές δυνάμεις του ΠΟΚ (ναι αυτές που αποκλείστηκαν). Με λίγα λόγια στο κύπελο όλοι είναι αντίπαλοί σου κι όλους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζεις με την ίδια σοβαρότητα(να μην αναφέρω παραδείγματα) . Αφήστε που αν τύχουμε με τον μοναδικό «ισχυρό», μην δούμε πάλι τον Καραγκούνη ως νέο Μωυσή...
Έχουμε και την νίκη με 1-0 επι του Ολυμπιακού πέρσυ στην Τούμπα για το Κύπελλο!plato6 έγραψε:με το σερί που έχουμε με ομάδες του ΠΟΚ 14 ήττες και 4 ισοπαλίες στις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ μας αν δεν κάνω λάθος(ας με διορθώσει κάποιος αν ξέρει καλύτερα τα νούμερα) πειράζει που δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα σηκώσουμε κούπα? :ugeek: :ugeek:
paok4kyriakos έγραψε:Έχουμε και την νίκη με 1-0 επι του Ολυμπιακού πέρσυ στην Τούμπα για το Κύπελλο!plato6 έγραψε:με το σερί που έχουμε με ομάδες του ΠΟΚ 14 ήττες και 4 ισοπαλίες στις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ μας αν δεν κάνω λάθος(ας με διορθώσει κάποιος αν ξέρει καλύτερα τα νούμερα) πειράζει που δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα σηκώσουμε κούπα? :ugeek: :ugeek:
Οσάν τα περσινά play-off και τον Μoses Karagounitigon4 έγραψε:ακριβως ετσι ειναι αλλα ενα νοκ αουτ στην τουμπα με βαζελο δεν με χαλαει καθολου......ακομα και στα penalty