ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Otto
1
1%
Lovren
5
5%
Colley
3
3%
Gοmez
2
2%
Schwab
2
2%
Ozdoev
2
2%
Despodov
58
62%
Murg
2
2%
Κωνσταντέλιας
10
11%
Tissoudali
4
4%
Taison
1
1%
Brandon
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
1%
Baba
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

deathmassious

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από deathmassious »

figurehead4 έγραψε:Κανεις προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έβγαλε έξω τους δύο καλύτερους του παίχτες, σε ένα ματς, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμου ή καρτών ή κούρασης.
Ντεσπότοφ και Τισουντάλι βγήκαν γιατί απλώς έπρεπε να κρατηθούν κάποιες γελοίες ισορροπίες/κολλήματα στα χαμένα πια αποδυτηρια.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έπαιξε ο Μουργκ ενενηντάλεπτο. Για να του χρυσωθει το χάπι που επέβαλλε η διοίκηση τον Σορετίρε στη Ευρώπη. Λες και μας κάηκαν τ αρχίδια για το χάπι του Μουργκ.

Επίσης θα παίζει μέχρι θανάτου ο Σβαμπ, γιατί δεν του πήραν Μεϊτέ ή κάποιον σαν τον Μεϊτέ. Και το βλέπουμε όλοι ως κάτι το φυσιολογικό. Και συζητάμε αν έπρεπε να τον φερουν. Τρέλα.
Ναι ήταν λάθος. Έγινε, τελείωσε. Τώρα τι γίνεται;

Το να μην αλλάζει τρόπο παιχνιδιού η ομάδα και να επιμένει αυτοκτονικα με τον ίδιο τρόπο που τον εξυπηρετούσαν άλλοι παίχτες, τι ορισφερει στην ομάδα; Θα μας τρελάνετε όλοι;
Δηλαδή θα χάσουμε όλη τη χρονιά για να δείξουμε ποιος έχει δικιο;

Το ότι δεν ήθελε σέντερ φορ και του φέρανε δύο, σημαίνει ότι τώρα θα έχουμε καψόνια με κερκίδα μια ο ένας μια ο άλλος και δηλώσεις πως ο Μπράντον είναι ο βασικός και μας λείπει κάθε τρεις και λιγο; Δηλαδή να τα τινάξουμε όλα στον αέρα;

Θα πάμε επιτέλους μπροστά φέτος ή θα χάσουμε όλη τη χρονιά για εγωισμούς;
Πάρα πολύ σωστός.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Γερασίμου έγραψε: Αλλά η ομάδα επί 18 παιχνίδια στην φετινή σεζόν, ένα καλό δεν έκανε.
Αυτό ακριβώς είναι το ουσιαστικό πρόβλημα.

Στον Ατρόμητο και στην Τρίπολη μας έσωσε στο τέλος ο Καμαρά. Από την στιγμή που δεν τσουλάει η ομάδα κάποια στιγμή θα γίνει και η χοντρή γκέλα. Θέμα χρόνου ήταν.

Το μὀνο που είδαμε μέχρι τώρα είναι κάποια καλά αποσπασματικά 20 λέπτα. Αυτά δεν φτάνουν για να δώσουν μια θετική εικόνα. Είναι πολύ λίγα χρονικά.
kenni

Δημοσίευση από kenni »

figurehead4 έγραψε:Κανεις προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έβγαλε έξω τους δύο καλύτερους του παίχτες, σε ένα ματς, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμου ή καρτών ή κούρασης.
Ντεσπότοφ και Τισουντάλι βγήκαν γιατί απλώς έπρεπε να κρατηθούν κάποιες γελοίες ισορροπίες/κολλήματα στα χαμένα πια αποδυτηρια.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο έπαιξε ο Μουργκ ενενηντάλεπτο. Για να του χρυσωθει το χάπι που επέβαλλε η διοίκηση τον Σορετίρε στη Ευρώπη. Λες και μας κάηκαν τ αρχίδια για το χάπι του Μουργκ.

Επίσης θα παίζει μέχρι θανάτου ο Σβαμπ, γιατί δεν του πήραν Μεϊτέ ή κάποιον σαν τον Μεϊτέ. Και το βλέπουμε όλοι ως κάτι το φυσιολογικό. Και συζητάμε αν έπρεπε να τον φερουν. Τρέλα.

Το να μην αλλάζει τρόπο παιχνιδιού η ομάδα και να επιμένει αυτοκτονικα με τον ίδιο τρόπο που τον εξυπηρετούσαν άλλοι παίχτες, τι ορισφερει στην ομάδα; Θα μας τρελάνετε όλοι;

Το ότι δεν ήθελε σέντερ φορ και του φέρανε δύο, σημαίνει ότι τώρα θα έχουμε καψόνια με κερκίδα μια ο ένας μια ο άλλος και δηλώσεις πως ο Μπράντον είναι ο βασικός και μας λείπει κάθε τρεις και λιγο; Δηλαδή να τα τινάξουμε όλα στον αέρα;

+1926
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Jairo έγραψε:Γιατί τόση ασυλία στους παίκτες.
Φταίνε, θα τα ακούσουν, και κριτική θα κάνουμε, και τα στραβά θα πούμε.
Και ο προπονητής θα τα ακούσει.
Έχουν τα πάντα στα πόδια τους, σήμερα δεν έχουν καμία δικαιολογία να κάνουν τέτοια αυτοκτονία.
Δεν βλέπω καμιά ασυλία σε προπονητή και παίκτες.
ΕΚΤΟΣ από έναν: τον Κοτάρσκι. Αυτός ναι, έχει μια σχετική ασυλία.
Όλους τους άλλους τους έχουν περάσει εδώ μέσα γενεές 14!!
Το χειρότερο είναι η έλλειψη κρίσης και η επικράτηση της εγωπαθούς αυτοεπιβεβαίωσης σε κάθε ευκαιρία.
Εχω αντιπάθεια πχ. στον Λουτσέσκου; βρίσκω ευκαιρία και τα χώνω, Έχω αντιπάθεια π.χ. στον Μουργκ; σε κάθε ευκαιρία, φταίει δεν φταίει τα ρίχνω όλα πάνω του. Και ούτω καθεξής.
Ενα τεράστιο ΕΓΩ πλανάται πάνω από το φόρουμ, την Τούμπα και την ομάδα, διαφορετικό ανα περίπτωση.
Απόψε ο Κοτάρσκι έπνιξε 2 γκολ. Το θέμα μου δεν είναι ο Κοτάρσκι. Το θέμα μου, αυτό δηλαδή που με ενοχλεί, ειναι ότι σε μια τέτοια περίσταση το 90% όσων γράφουν στο φόρουμ θεωρούν ότι φταίνε τα χαφ!...οι επιθετικοί!!!! ... τα μπακ!!!!, ο προπονητής!!!! οι καθυστερημένες αλλαγές!!!! αλλά ένα 10% μόνον ότι φταίει ο Κοτάρσκι.
Λοιπόν αυτό που φταίει για την κρίση που βιώνει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, είναι η έλλειψη κρίσης (κριτικής ικανότητας). ¨Οταν κάνεις λάθος διάγνωση είναι σίγουρο πως δεν θα λύσεις ποτέ το πρόβλημα. Και το πρώτο που πρέπει να αναρωτιέται ενας άνθρωπος με κρίση, όταν αντιμετωπίζει μια προβληματική κατάσταση που διαιωνίζεται είναι εάν η διάγνωσή ΤΟΥ ήταν η σωστή, και όχι εάν η λύση που προτάθηκε ήταν η ενδεδειγμένη. Πρώτα αμφισβητείς την διάγνωση και μετά αμφισβητείς την θεραπεία, διότι διαφορετικά ο "ασθενής" πηγαίνει καρφί για τα θυμαράκια.
k_1_episkeptis

Δημοσίευση από k_1_episkeptis »

μπραβο ρε μπαγασα τα ειπες με το ονομα τους
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Ψυχραιμία....
Όλοι έχασαν.
Κι η Ρεάλ άρπαξε 4.
Οι πλανήτες και οι θέσεις τους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Απο πού και ως πού προκύπτει το οτι χάθηκαν τα αποδυτήρια ρε μαγκες??? Με αποδειξεις και δεδομένα παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Σε θεωρώ σοβαρό άτομο και το θέμα που θίγεις είναι πάρα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο για την ομάδα και όλον τον ΠΑΟΚ.
Πριν λίγες μέρες έγραψα ένα σχόλιο (δεν θυμάμαι σε ποιό θέμα) όπου ανέφερα ότι κάποιο πρόβλημα μου φαινεται να υπάρχει στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Τόνισα ότι δεν ξέρω, δεν μπορώ να ξέρω ποιό είναι ακριβώς και μακάρι να το βρούν και να το λύσουν. Το ότι δεν γνωρίζω δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να υποθέσω τι συμβαίνει. Και η υπόθεση που κάνω δεν είναι ουρανοκατέβατη. Στηρίζεται σε εμπειρία και σε προβολή άλλων παρόμοιων καταστάσεων από το παρελθόν που ειτε τις συνάντησα ο ίδιος είτε μου τις μετέφεραν.
Διαβάζοντας το κείμενό σου μου γεννήθηκε η απορία: Η ύπαρξη προβλήματος στα αποδυτήρια είναι κάτι που γνωρίζεις ο ίδιος ή σου το μετέφεραν αξιόπιστοι τρίτοι;
Σε ρωτώ διότι στα δικά μου μάτια δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια. Φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στην διοίκηση και στον προπονητή. Διακρίνω προσπάθεια υπονόμευσης του Λουτσέσκου η οποία δεν μπορώ να γνωρίζω εάν αφορά όλη την διοίκηση ή ένα μέρος αυτής. Αυτό το λέω χωρίς να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα στον ΠΑΟΚ (διοίκηση ή στην ποδοσφαιρική ομάδα). Εχω όμως μεγάλη εμπειρία και γνώση σε ότι αφορά το υψηλότερο επίπεδο διοίκησης σοβαρών οργανισμών (μικρών μεσαίων και μεγάλων) κι αυτό που πιθανολογω δεν μου αρέσει.
Για να πάμε μπροστά θα πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Δεν πρέπει να λυθεί καλά και σώνει γρήγορα, πρέπει πρωτίστως να λυθεί σωστά. Και δεν πρέπει να λυθεί στη βάση του ποιός είναι ισχυρός, διότι δεν έχει πάντοτε ο ισχυρός το δίκιο με το μέρος του.
Σημείωση: Η εμπειρία μου είναι που με οδηγεί στην υπόθεση που κάνω. Όμως, το ότι έχω μεγάλη εμπειρία σε τέτοια ζητήματα, δεν κάνει την άποψή μου αυτομάτως σωστή. Εχω την ίδια πιθανότητα (μην σου πω και μεγαλύτερη) να κάνω λάθος στην υπόθεσή μου συγκρινόμενος με κάποιον που δεν έχει καθόλου εμπειρία. Είμαι ξεκάθαρος σ'αυτό;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το να διανύεις κακο φεγγάρι συγχωρείται. Το να αδυνατεις να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπηρχαν για σενα, επισης συγχωρείται. Ακομα και το να εισαι παντελως αμπαλος. Το να βαζεις ομως τον εαυτό σου πανω απο την ομαδα ειναι απαραδεκτο. Απο πέρυσι το ιδιο μοτιβο απο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τα νουμερα τους πανω απο την ομαδα. Αν δεν υπήρχε αυτη η γαμωνοοτροπια σημερα θα μιλουσαμε για μια σβηστη 4αρα.

Δυστυχώς, οπως δεν αλλαξε περυσι η νοοτροπια αυτων των συγκεκριμένων παιχτων, ετσι δεν πρόκειται να αλλαξει και φετος. Και λόγω αυτου θα χαθουν αρκετοί πολυτιμοι βαθμοι. Με εκπλήσσει μαλιστα που ελάχιστοι συνοπαδοι εχουν αναφερθεί στο εν λογω θεμα, το οποιο μόνο δευτερευον δεν ειναι.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τι σημαίνει θα παίζει μεχρι θανάτου ο σβαμπ; Ήρθε κανένας άλλος κι δεν το ξέρουμε; Τα καψωνια στους επιθετικούς που τα είδες ; Ο Τισουνταλι δεν ξεκίνησε σήμερα.; Δέκα συμμετοχές δεν έχει ο τσαλοφ; Τα χαμένα αποδυτήρια που τα είδες; Κι εγώ έχω αντιρρήσεις στις αλλαγές των ντεσποτοφ κι του φορ αλλά εσύ κάνεις λες κι μπήκαν τίποτα ανάπηροι. Εν τω μεταξύ ούτε κουβέντα για το γεγονός ότι εκτός από τον λαθερ όττο φρόντισαν να φέρουν στον προπονητή παίκτη χειρότερο του Ράφα . Αλλά κι αυτό το παραβλέπεις κι κεφαλαιοποίεις όλα τα λάθη στον προπονητή. Ρωτάς τώρα τι γίνεται; Τι απάντηση ακριβώς θες; Έχεις φτιάξει ένα αφηγημα περί εγωισμων αλλά για την ταμπακιέρα τίποτα. Λες κι κάποιος επαγγελματίας είναι υποχρεωμένος κάθε χρονιά να φτιάχνει μια ομάδα που θα βάζει εκατό γκολ κι κάποιοι αντί να την στηρίξουν να φέρνουν παίκτες σαν τον μπακαγιοκο κι το μπσκ που είδαμε σήμερα για να αναρωτιέται εσύ για τις ευθύνες του προπονητή. Όχι φίλε μου είσαι υποχρεωμένος να κρίνεις τον προπονητή στο πλαίσιο στήριξης που του δίνει η ομάδα κι να μην κάνεις γάργαρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό ώστε να ρίξεις το ανάθεμα που κάνεις τώρα στον προπονητή
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είδα τον αγώνα λόγω δουλειάς.

1. Πέρσι τα ίδια δεν έκανε ο Lucescu; Εννοώ τις ίδιες αλλαγές, στο ίδιο χρονικό σημείο.

2. Οκ, Ευρώπη τα πάμε σκατά σε σχέση με αυτό που (νομίζαμε ότι) μπορούσαμε. Πρωτάθλημα όμως είμαστε 2οι, σε μια αγωνιστική που γκέλαραν όλοι οι ανταγωνιστές μας. Μήπως μας πονάει που το ληκισκού είναι πάνω μας μόνο πρώτο;

4. Ο JoGo δεν λέγατε ότι ήταν καλός; Τώρα ξαφνικά έγινε λάσπη;

5. Ξεφτίλα να χάσω από τον ΟΦΗ. Ξεφτίλα να χάσω από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. Ξεφτίλα να χάσω από μια ευρωπαϊκή. Ξεφτίλα να χάσω από γαύρο. Θα πάμε κανένα Champions League και θα φάμε 5 από Real και πάλι θα λέτε ξεφτίλα. Από ποιον επιτρέπεται να χάνουμε;

6. Συνέλθετε. Διαβάζω στου Ιβάν για αλλαγή προπονητή. Έγινε της μόδας τώρα στην Ελλάδα... Άλλος εδώ στο topic είπε Pablo Garcia. Το δίπλωμα το πήρε;

7. Βλέπω κάποιοι να λέτε τον Kotarski κακό τερματοφύλακα. Βράστε μπόλικο νερό σε μία μεγάλη κατσαρόλα και χώστε το κεφάλι σας μέσα. Μην βράσετε καν μπάλα. Reset θέλετε.

8. Και μετά το 1-1 στη Λαμία θέλατε το κεφάλι του Lucescu και κράζατε. Μυαλό δεν βάζετε ποτέ, ορισμένοι. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Cylon-4 έγραψε:Μπαινω, διαβαζω εδω,διαβαζω στο τοπικ του Κοταρσκι, του Ραζβαν και μου ερχεται εμετος.
Πραγματικα δεν ξερω αν μας αξιζει κατι καλυτερο.
Καλο βραδυ.
Αυτό. Έχει πέσει απελπιστικά το επίπεδο εδώ μέσα.

alexgarcia6 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Ο Γιοβάνοβιτς είχε πει ότι καλό είναι οι προπονητές να μη μένουν πάνω από 3 χρόνια σε μια ομάδα. Νομίζω ότι έχει δίκιο. Κάπου το πράγμα βαλτώνει.
Ρε μαλακα γιοβανοβιτς και δεν το ελεγες τοσα στον Πεπ και στον Κλοπ και προπονουσαν ληγμενοι;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε ναι, κι αυτός ο παπάρας ο Sir Alex, ό,τι να 'ναι.

george188 έγραψε:Υ.Γ. Κουμπαρακη μακαρι κρυες παντοφλες ρε γελοιε, στην ΠΑΕ αφήστε τον να μας παίζει στο βαρ μονιμα, μυαλο δεν βάλατε. Μάκη αργεί η εκκαθάριση?
Μήπως εννοείς ζεστές; :mrgreen:

Gospi έγραψε:Δεν γινεται να φέρνεις αναπληρωματικο αριστερο μπακ εναν 20χρονο μεξικανο.

Αν ήταν 25 ετών Μεξικανός, κομπλέ;
Αν ήταν 20 ετών Ισπανός, κομπλέ;

Τι να πω...πέρα από αμπαλοσύνη, διακρίνω και ρατσισμό. Δεν μπορώ να σε καταλάβω ρε Gospi... Εκπέμπεις εμμονή.
Άσε λίγο το πόδι από το γκάζι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είδα τον αγώνα λόγω δουλειάς.

1. Πέρσι τα ίδια δεν έκανε ο Lucescu; Εννοώ τις ίδιες αλλαγές, στο ίδιο χρονικό σημείο.

2. Οκ, Ευρώπη τα πάμε σκατά σε σχέση με αυτό που (νομίζαμε ότι) μπορούσαμε. Πρωτάθλημα όμως είμαστε 2οι, σε μια αγωνιστική που γκέλαραν όλοι οι ανταγωνιστές μας. Μήπως μας πονάει που το ληκισκού είναι πάνω μας μόνο πρώτο;

4. Ο JoGo δεν λέγατε ότι ήταν καλός; Τώρα ξαφνικά έγινε λάσπη;

5. Ξεφτίλα να χάσω από τον ΟΦΗ. Ξεφτίλα να χάσω από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. Ξεφτίλα να χάσω από μια ευρωπαϊκή. Ξεφτίλα να χάσω από γαύρο. Θα πάμε κανένα Champions League και θα φάμε 5 από Real και πάλι θα λέτε ξεφτίλα. Από ποιον επιτρέπεται να χάνουμε;

6. Συνέλθετε. Διαβάζω στου Ιβάν για αλλαγή προπονητή. Έγινε της μόδας τώρα στην Ελλάδα... Άλλος εδώ στο topic είπε Pablo Garcia. Το δίπλωμα το πήρε;

7. Βλέπω κάποιοι να λέτε τον Kotarski κακό τερματοφύλακα. Βράστε μπόλικο νερό σε μία μεγάλη κατσαρόλα και χώστε το κεφάλι σας μέσα. Μην βράσετε καν μπάλα. Reset θέλετε.

8. Και μετά το 1-1 στη Λαμία θέλατε το κεφάλι του Lucescu και κράζατε. Μυαλό δεν βάζετε ποτέ, ορισμένοι. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Cylon-4 έγραψε:Μπαινω, διαβαζω εδω,διαβαζω στο τοπικ του Κοταρσκι, του Ραζβαν και μου ερχεται εμετος.
Πραγματικα δεν ξερω αν μας αξιζει κατι καλυτερο.
Καλο βραδυ.
Αυτό. Έχει πέσει απελπιστικά το επίπεδο εδώ μέσα.

alexgarcia6 έγραψε:
deathmassious έγραψε:Ο Γιοβάνοβιτς είχε πει ότι καλό είναι οι προπονητές να μη μένουν πάνω από 3 χρόνια σε μια ομάδα. Νομίζω ότι έχει δίκιο. Κάπου το πράγμα βαλτώνει.
Ρε μαλακα γιοβανοβιτς και δεν το ελεγες τοσα στον Πεπ και στον Κλοπ και προπονουσαν ληγμενοι;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ε ναι, κι αυτός ο παπάρας ο Sir Alex, ό,τι να 'ναι.

george188 έγραψε:Υ.Γ. Κουμπαρακη μακαρι κρυες παντοφλες ρε γελοιε, στην ΠΑΕ αφήστε τον να μας παίζει στο βαρ μονιμα, μυαλο δεν βάλατε. Μάκη αργεί η εκκαθάριση?
Μήπως εννοείς ζεστές; :mrgreen:

Gospi έγραψε:Δεν γινεται να φέρνεις αναπληρωματικο αριστερο μπακ εναν 20χρονο μεξικανο.

Αν ήταν 25 ετών Μεξικανός, κομπλέ;
Αν ήταν 20 ετών Ισπανός, κομπλέ;

Τι να πω...πέρα από αμπαλοσύνη, διακρίνω και ρατσισμό. Δεν μπορώ να σε καταλάβω ρε Gospi... Εκπέμπεις εμμονή.
Άσε λίγο το πόδι από το γκάζι.
:opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Godric

Δημοσίευση από Godric »

Πιστεύω πως έτσι όπως στήθηκε φέτος η ομάδα δεν είναι ικανή να παρουσιάζεται αξιόλογη και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη ταυτόχρονα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ευχαριστούμε ΠΑΟΚάρα για άλλο ένα μίζερο γαμημενο πρωινό γαμω το σπίτι μου γαμω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

thomas Murg έγραψε:Ευτυχώς ακολουθούν σύντομα τα επόμενα παιχνίδια. Πάμε παρακάτω.

Όλοι στα κάγκελα να ρεφάρουμε με Αιγάλεω, η πόλη ζει και αναπνέει γι'αυτή την ματσάρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”