77. Kiril Despodov
- hasio_john
Re: 77. Kiril Despodov
Πραγματικά τι να πει κάποιος γι' αυτό που συμβαίνει με τον παίχτη αυτόν! Δεν ξέρω τι κόμπλεξ - κόλλημα έχει ο προπονητής με τον ίδιο, αλλά επιβάλλεται να μπει άμεσα ένα φρένο στην σχέση τους αυτή για το καλό της ομάδας αλλά και την ψυχικής μας ηρεμίας!
Ειναι ο μοναδικος παιχτης απο οσους εχουν φορεσει ποτε τη φανελα μας που αν τυχον (χτυπατε ξυλο) καταληξει σε καμια ομαδα του ποκ θα του δωσω χιλια δικια.
Συνεχισε ετσι παιχταρα μου.
- figurehead4
- Μπαρκαρούτσος
Έμαθα ότι βρήκε στο χρυσό οδηγό το τηλέφωνο του Ivic.-Paoktzis έγραψε:Που ηρθες και εμπλεξες και συ..
Ε ρε τον καημένο, τον κρατάμε και όμηρο εδώ στον ΠΑΟΚ...
ΥπερβολήDaskalos_4 έγραψε:Ειναι ο μοναδικος παιχτης απο οσους εχουν φορεσει ποτε τη φανελα μας που αν τυχον (χτυπατε ξυλο) καταληξει σε καμια ομαδα του ποκ θα του δωσω χιλια δικια.
-
Για να μπορέσεις να τον εκμεταλευτείς φέτος θα πρέπει στα επόμενα 4-5 ματς να τον ξεκινήσει βασικό. Αυτή την περίοδο
οι περισσότερες απειλές για την αντίπαλη εστία δημιουργούνται απο τα δικά του πόδια.
οι περισσότερες απειλές για την αντίπαλη εστία δημιουργούνται απο τα δικά του πόδια.
Για μια ακόμη φορά φαίνεται ότι ο παίκτης θα πρέπει να είναι βασικός και αναντικατάστατος,
Δεν υπάρχει άλλος με το πόδι και την δημιουργία του Ντέσπο.
Ωστόσο είμαι απαισιόδοξος, δεν βλέπω να αλλάζει σκέψεις ο Λουτσέσκου.
Δεν υπάρχει άλλος με το πόδι και την δημιουργία του Ντέσπο.
Ωστόσο είμαι απαισιόδοξος, δεν βλέπω να αλλάζει σκέψεις ο Λουτσέσκου.
Ειχα πει πως δε γινεται να διαχειριζεσαι ολους τους παικτες το ιδιο. Αλλο ειναι να. βαλεις τον Γκομεζ στο 86 και αλλο τον Ντεσποντοφ.
Πρεπει να το δει αλλιως λιγο το εργο ο Ρασβαν με τον συγκεκριμενο. Και χθες η αλλαγη του απαραδεκτη. Ποτε θα του δωσει 90αλεπτο δηλαδη?
Πρεπει να το δει αλλιως λιγο το εργο ο Ρασβαν με τον συγκεκριμενο. Και χθες η αλλαγη του απαραδεκτη. Ποτε θα του δωσει 90αλεπτο δηλαδη?
Δεν είναι τόσο θέμα το 90λεπτο, ούτε ο Ζίφκο έχει στάνταρ 90λεπτα, αλλά να ξεκινάει συχνά βασικός και ας γίνεται αλλαγή.
- ΑποστόληςΑ
MVP για μένα σήμερα.
Ακόμη και στο διάστημα που η ομάδα πελαγοδρομούσε, ήταν ο μόνος που τραβούσε κουπί
Αν έβαζε και το γκολάκι θα ήταν ακόμη καλύτερα
Τα στημένα του φαρμάκι.
Ακόμη και στο διάστημα που η ομάδα πελαγοδρομούσε, ήταν ο μόνος που τραβούσε κουπί
Αν έβαζε και το γκολάκι θα ήταν ακόμη καλύτερα
Τα στημένα του φαρμάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 04 Νοέμ 2024, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα πρέπει σε όλα τα παιχνίδια με τις εκτός 5αδας ομάδας να ξεκινάει η ένδειξη από αυτόν.
Καταλαβαίνω να μην αισθάνεται ασφάλεια βο προπονητής σε παιχνίδια ντέρμπι που η αυταπάρνηση,η αυτοθυσία,η αμυντική προσήλωση είναι σημαντικα για την επίτευξη του στόχου,αλλά για τα υπόλοιπα ο ντεσποντοφ είναι τεράστιο ασετ
Καταλαβαίνω να μην αισθάνεται ασφάλεια βο προπονητής σε παιχνίδια ντέρμπι που η αυταπάρνηση,η αυτοθυσία,η αμυντική προσήλωση είναι σημαντικα για την επίτευξη του στόχου,αλλά για τα υπόλοιπα ο ντεσποντοφ είναι τεράστιο ασετ
- Amsterdamer_87