Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από gika »

Κάθε φορά που χάνουμε τα ίδια εδώ μέσα. Μπαλα είναι ρε, θα χάσουμε, θα κερδίσουμε, δεν παίζουμε μόνοι μας. Το ποιος είναι ο Ραζβαν το ξέρουμε, με τα καλά και τα κακά του. Χαλαρώστε λίγο.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Τον έχω ικανό να πει στις δηλώσεις «Εγώ του φώναζα άστον και εκείνος άκουσε Τάισον»
Bianconer0

Δημοσίευση από Bianconer0 »

Βλέπεις η πουτανα η μπάλα δεν θέλει να μπει.
Βλέπεις ότι ο πιτσιρικάς αριστερά είναι τρύπα.
Βλέπεις ότι ο Όττο είναι να τον κλαίνε και οι ρέγκες.
Βλέπεις ότι υπάρχει κενό στο κέντρο λόγω κόπωσης.

Ε σβηστό το γαμημενο το ματς με 3-5-2 ρε άνθρωπε να πάμε παρακάτω.

Βγάλε Μουργκ, Όττο, Σβαμπ, Γκόμεζ και βάλε Κετζιορα, Μπαμπά, Ζιφκοβιτς και Καμαρα να τελειώνουμε....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μα αν ισχύει αυτό που είπε ο Τσαρλι (ότι δεχόμαστε τις λιγότερες ευκαιρίες» τότε το γεγονός ότι έχουμε φάει 22 γκολ το κάνει ακόμα χειρότερο.

Δηλαδή δεν είναι θετικό πρόσημο για μια ομάδα αυτό, αρνητικο είναι.
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Zanis24 έγραψε:
-Paoktzis έγραψε:Έχεις καταφέρει να ξενερωσεις ολους τους παικτες. Τισουνταλι, ντεσποτοφ, τσαλοβ...κωνσταντελια κτλπ.... αυτα που κανεις ειναι ακατανοητα.. Αλλα αφου σε θελουν στην σουπερ διοικηση και το παρεακι τι να κανουν οι οπαδοι.
Μην προσπαθεις αδικα. Δεν εισαι ΠΑΟΚ και φαινεται, μην εκτιθεσαι φιλε
Για αρχη δεν ειμαι φιλος σου.
Πως καταλαβες οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚ ρε Sherlock;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Στρατηγέ Νοέμβριο έλεγες και η ομάδα αντί για καλύτερη γίνεται χειρότερη λ. Καλά ας μην μιλήσω για το αστείο κοουτσάρισμα και όντως έχει καταφερει να ξενερώσει όλους τους παικτες. Στον ντεσποντοφ αυτό φτάνει στα όρια του μπουλινγκ, 3 μήνες από τον πάγκο γύρω στο 75, εδώ και δυο ματς είναι η αρχή η μεση και το τέλος των επιθέσεων μας και τον βγάζει για να τους έχει όλους χαρούμενους και ας σέρνεται ο ζιβκοβιτς εδώ και 2 μήνες. Καλά αυτό με το μουργκ έχει κουράσει απίστευτα που τον τρώμε ακόμα στην μάπα
Zanis24

Δημοσίευση από Zanis24 »

-Paoktzis έγραψε:
Zanis24 έγραψε:
-Paoktzis έγραψε:Έχεις καταφέρει να ξενερωσεις ολους τους παικτες. Τισουνταλι, ντεσποτοφ, τσαλοβ...κωνσταντελια κτλπ.... αυτα που κανεις ειναι ακατανοητα.. Αλλα αφου σε θελουν στην σουπερ διοικηση και το παρεακι τι να κανουν οι οπαδοι.
Μην προσπαθεις αδικα. Δεν εισαι ΠΑΟΚ και φαινεται, μην εκτιθεσαι φιλε
Για αρχη δεν ειμαι φιλος σου.
Πως καταλαβες οτι δεν ειμαι ΠΑΟΚ ρε Sherlock;
Απλα δεν εισαι. Ολοι το καταλαβαν, μην κοιτας που σε αφηνουν να εκτιθεσαι.
Α και ΠΑΟΚτΖηδες δεν υπαρχουν
giapas

Δημοσίευση από giapas »

John δε τις μέτρησε με το μάτι.
Επίσημα στατιστικά της Opta και όχι δεν αφορούσαν το πλήθος των τελικών που τρως αλλά τη ποιότητα , άρα και τη συνολική απειλή. Στο πρωτάθλημα.
Επίσης το να είσαι απλά καλύτερος ως τωρα στη λίγκα δε σημαίνει ότι είσαι γενικά καλός ή έχεις πιάσει τα περσινά επίπεδα.

Και στη τελικά νούμερα είναι κάποιος συμφωνεί κάποιος διαφωνεί.
Προς τι η ειρωνεία και μάλιστα μετά από μια άσχημη ήττα;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για τον Λουτσεσκου ισχυει αυτο που ειπε ο ρενε για τον Ζιφκοβιτς. Οταν ειναι καλα ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο.Οταν δεν ειναι καλα ειναι απλα κακος εως πολυ κακος.Φετος εχει παθει κοκομπλοκο με την απωλεια Μειτε. Δεν εχει την ασφαλεια της πρωτης πασας για να παιξει το αγαπημενο του build up και προσπαθει να παιξει αποτυχημενα αμεσο ποδοσφαιρο. Με την ασφαλεια πχ του build up ανεβαζαμε γραμμες,ανεβαζαμε παικτες και ο Μπραντον αρκουσε να πιεζει τη πρωτη πασα για να προκαλεσει το λαθος και να βαλουμε παικτες στη περιοχη. Οταν ομως εισαι ανοιχτος στο χωρο και γεμιζεις απο μακρια παικτης που κοντρολαρει με το καλαμι απλα δεν υπαρχει αλλα αυτος επιμενει. Καποια στιγμη θα σε διαβασουν και οι αντιπαλοι και πρεπει να προσθεσεις κατι για να το αντιμετωπισεις. Ε δεν το εχουμε κανει μεχρι τωρα και δεν προσπαθουμε καλα καλα...
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Τελικά έκατσε βαρύ εκείνο το πρόστιμο

Ρασβαν όσο σου πιστώνεται το 4Χ4 στο τέλος της περσινής χρονιάς άλλο τόσο σου χρεώνεται ότι φτάνουν τρεις φορές στο πρώτο μέρος φάτσα με το τέρμα και αντί να την δώσουν δίπλα σε παίχτη με ανοιχτό οπτικό πεδίο την στέλνουνε στα περιστέρια

Ξανά παρτο απ την αρχή και σπάσε αυγά να χτίσεις μενταλιτι και εμείς μαζί σου
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Giapas άλλο λέω εγώ.

Όταν μια ομάδα δέχεται λίγες ευκαιρίες με σοβαρό βαθμό επικινδυνότητας και παρόλα αυτά δέχεται πολλά γκολ λέω ότι δεν είναι ένα στατιστικό για το οποίο μια ομάδα θα έπρεπε να πανηγυρίζει. Ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα γι’ αυτά που λέει ο rene αρμόδιος να απαντήσει είναι ο ίδιος και όχι εγώ!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κι εγώ αυτό που λέει ο Joshua πιστευω. Του χάλασαν την ομάδα και «χάλασε» και το μυαλό του.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Χαράς το κουράγιο όσων προσπαθούν να κάνουν φυσιολογική συζήτηση... Τι διαβάζουμε ρε πούστη μου... ο άλλος παρακαλάει τον Σαββίδη να καλέσει τον Ίβιτς γιατί θα είναι αργά... Ήμαρτον ρε ήμαρτον!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

JohnDag έγραψε:Giapas άλλο λέω εγώ.

Όταν μια ομάδα δέχεται λίγες ευκαιρίες με σοβαρό βαθμό επικινδυνότητας και παρόλα αυτά δέχεται πολλά γκολ λέω ότι δεν είναι ένα στατιστικό για το οποίο μια ομάδα θα έπρεπε να πανηγυρίζει. Ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα γι’ αυτά που λέει ο rene αρμόδιος να απαντήσει είναι ο ίδιος και όχι εγώ!
Μα δε πανηγύρισα, εγώ απλά παρέθεσα ένα στατιστικό που άκουσα πριν κάποιες μέρες. Άλλος δίνει σημασία, άλλος όχι.

Επίσης το γκολ που θα φας είναι κάποιες φορές και θέμα συγκυρίας. Σαφώς σήμερα η εικόνα του παιχνιδιού και η απειλή που παρήγαγε η κάθε ομάδα δε μπορεί να ήταν για 1-2. Το είδαμε το ματς, οκ πίκρα για το τι έγινε αλλά δεν ήταν η πιθανότερη έκβαση με δεδομένη την εικόνα.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Προσωπικά σε παιχνίδι που ( αν οι παιχτες εκαναν το προφανες, δηλαδή απλα να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και οχι να σημαδεύουν τις μπεκάτσες) έπρεπε να τελειώσει 4-0 αρνούμαι να ασκήσω την οποιαδήποτε κριτική στον προπονητή .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”