Μερικα σχόλια:
1) Πολύ καλυτερη επιθετικη ανάπτυξη σημερα, χωρις να εχουμε εξαιρετικη υποδοχή, 29+16+9+4= 58 από τα άκρα και 9+14= 23 απο το κέντρο
2) Πολύ επιθετικό σερβίς που μας βγήκε, απέναντι σε μια ομαδα που έχει θεματα με την υποδοχη της
3) Αλλαγη τακτικης του Πασκουαλινο στο τριτο σετ με τριπλετα μπροστα Edwards, Πολυνοπούλου και Soyza, η οποία οταν σέρβιρε η Πολυνοπούλου καπου στα μεσα του σετ με Soyza, Trnkova και Χανταβα στο μπλοκ σε εκεινη τη περιστροφη να μας ζοριζουν και να παιρνουν συνεχομενους ποντους.
4) Όμως η είσοδος της Κλεπκου εκει, εβγαλε τη Πολυνοπουλου απο το σερβις και αλλαξε τη περιστροφη που μας δυσκολεψε
Και οχι μονο αυτο, αλλα ο Τζιανκροσι εκανε λαθος τακτικης εκει κρατωντας τη προσοχη του μπλοκ πανω στο 4 (τη Κλεπκου δηλαδη σε εκεινη τη περιστροφη), αφηνοντας τη Ντρπα με μονό μπλοκ απο τη πισω ζώνη (απο το 1 δηλαδη) να πάρει και μια και δευτερη και τριτη δυσκολες μπαλες με επιτυχια! Και να ξαναπαρει ρυθμο σε εκεινο το σημειο και να τελειωσει το 3ο σετ με 6/11 επιθέσεις!
5) Οταν η Ντρπα δεν παιρνει 47 επιθεσεις οπως τη προηγουμενη αγωνιστικη, αλλα 29 οπως σημερα - ακομα και εγω που εκανα τη κριτικη μου το προηγουμενο Σαββατο - δεν τη φοβαμαι τη Σερβιδα...
Γενικοτερα ηταν αψογη η επιθετικη αναπτυξη σημερα, γι αυτο και μιλησα για ακομα καλυτερη ντε Βιβερ
6) Εχει φαει κραξιμο η Μομι (και απο μενα - δεν το κρυβω), αλλα σημερα εκανε ματσαρα αν καποιος αναλογιστει την υποδοχη που ειχε να διαχειριστει...
Πολυ δυσκολο να βελτιωθει αμεσα η ΑΕΚ σε αυτο, περιμενω σιγουρα κινηση τον Γεναρη
Βεβαια εχει τοσο κακο ονομα στην αγορα των ατζεντηδων, που εχω απορια να δω τι θα μπορεσει να φερει....
7) Καναμε καλό ματς με λιγα λαθη
Σε 3 σετ καναμε μονο 9 (!) λαθη....
Καλα, αν το συγκρινουμε με περσινους αγωνες θα τραβαμε τα μαλλια μας
*ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ*
Δεν περιμενω πρωταθλητισμο φετος, αλλα καλο βολει...
Παμε α λα Λουτσεσκου game by game και στο τελος Δεκεμβρη κανουμε μια πρωτη κριτική/ανασκόπηση στο τι είδαμε και το που στοχευουμε