15. Omar Colley
- pisakaipoupoula
Re: 15. Omar Colley
Μου αρέσει αυτός αρκετά, καλύπτει την έλλειψη ταχύτητας με την ευφυία του, και σ'εκείνη την βλακεία του Μπακαγιόκο αν δεν ήταν αυτός νομίζω θα το τρώγαμε
- ΑποστόληςΑ
Η είσοδος σου έστω και από σπόντα κλείδωσε την άμυνα, τους εξαφανίσεις όλους. Μεγάλο φάουλ η μη εκκίνηση σου, από τα ανεξήγητα του ποδοσφαίρου.
- ΑποστόληςΑ
Λιγότερο τσαπατσούλης με την μπάλα στα πόδια και θα μιλούσαμε για φλέβα χρυσού .
Αμυντικά είναι ωραιότατος .
Αμυντικά είναι ωραιότατος .
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή πήγε να του κάνει μαγκιές ο Pierrot, αλλά ο δικός μας δεν μάσησε. Το αντίθετο! Η όψη του ήταν πολύ πιο τρομακτική, στο δε ύψος φαινόταν να τον ρίχνει τον Αϊτινό, παρότι τον δεύτερο τον δίνουν 1,94.
Νομίζω ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα, μέχρι τον Ιανουάριο, έχει κλειδώσει το βασικό κεντρικό δίδυμο της ομάδας
Και αυτό διότι ο Κροάτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, επειδή ήρθε αφού είχαμε δηλώσει ευρωπαϊκη λιστα
Λοβρεν κ Κολεϊ είναι οι δύο πύργοι της αμυνας
Ο Πιερο είναι γατακι μπροστά στον Κολεϊ
Αν τους είχα μέσα σε ένα ρινγκ αντίπαλους, θα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη, όλα τα λεφτά μου στον Κολεϊ
Έπρεπε να ξεκινήσει
Αλλά ok, νομίζω ότι ξεκαθαρίζουν πλέον τα πράγματα αμυντικά, για το βασικό κεντρικό διδυμο
Και αυτό διότι ο Κροάτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, επειδή ήρθε αφού είχαμε δηλώσει ευρωπαϊκη λιστα
Λοβρεν κ Κολεϊ είναι οι δύο πύργοι της αμυνας
Ο Πιερο είναι γατακι μπροστά στον Κολεϊ
Αν τους είχα μέσα σε ένα ρινγκ αντίπαλους, θα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη, όλα τα λεφτά μου στον Κολεϊ
Έπρεπε να ξεκινήσει
Αλλά ok, νομίζω ότι ξεκαθαρίζουν πλέον τα πράγματα αμυντικά, για το βασικό κεντρικό διδυμο
Tου έκλεισε και το μάτι ο γίγαντας. Την κατάλαβε ο πιερότος.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάποια στιγμή πήγε να του κάνει μαγκιές ο Pierrot, αλλά ο δικός μας δεν μάσησε. Το αντίθετο! Η όψη του ήταν πολύ πιο τρομακτική, στο δε ύψος φαινόταν να τον ρίχνει τον Αϊτινό, παρότι τον δεύτερο τον δίνουν 1,94.
Αν επαιζε απο την αρχη γκολ δεν εμπαινε. Επιπλεον δεν ειναι μονο η αμυνα. Αν προσεξατε εβγαλε 2-3 τριανταρες με χαρακτηριστικη ανεση στη πλατη της αμυνας της κουλας. Ειπαμε ειναι αυτα τα κουτακια του Ραζβαν...
- pisakaipoupoula
- sourmenetes
- Moderator
Απορια το εχω κι εγω. Αμυντικα δεν χρειαστηκε ιδιαιτερα. Επιθετικα ηταν παρα μα παρα πολυ καλος.
- hasio_john
Αρκετά καλός ο Κόλει χωρίς βέβαια να είναι Κουλιέρακης κυρίως στο θέμα του build up
15. Omar Colley
Τεραστειο η διαφορα ποιοτητα σε συκριση με προσθηκες τυπου Νασμπεργκ.
Το αρνητικο ειναι οτι με παρτενερ τον Κετζιορα δεν υπαρχει σωστη ανάπτυξη απο πισω.
Για ματς που θελουμε να κρατησουμε πισω με σφυχτη αμυνα και καλυψη στο ψηλο παιχνιδι ειναι πολυ καλη προσθηκη.
Επίσης φαινεται λιγο σκασμενος απο αποψη φυσικης κατάστασης, χθες στο τελευταιο 15 φαινοταν υπεροβολικα κουρασμενος για ματς με 70% κατοχη και αντιπαλο με 10 παικτες.
Το αρνητικο ειναι οτι με παρτενερ τον Κετζιορα δεν υπαρχει σωστη ανάπτυξη απο πισω.
Για ματς που θελουμε να κρατησουμε πισω με σφυχτη αμυνα και καλυψη στο ψηλο παιχνιδι ειναι πολυ καλη προσθηκη.
Επίσης φαινεται λιγο σκασμενος απο αποψη φυσικης κατάστασης, χθες στο τελευταιο 15 φαινοταν υπεροβολικα κουρασμενος για ματς με 70% κατοχη και αντιπαλο με 10 παικτες.