8. Tiemoué Bakayoko
- navigator11
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Να ήταν αυτός το βασικότερο αγωνιστικό τη δεδομένη χρονική περίοδο πρόβλημά μας θα ήταν σχεδόν ιδεατό. Εννοείται ότι δεν μπορεί προς ώρας να υπάρχει ικανοποίηση για ό,τι έχει δείξει. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ, πολύ, πολύύύύ παραπάνω κι ο ίδιος και ίσως ο προπονητής να τον αξιοποιήσει, προσαρμόζοντας κάπως το παιχνίδι μας.
Μηδενική προσπάθεια μηδενική ικανότητα μηδενική ευθιξία
Δε θέλετε να το πείτε κοροϊδία? Πέστε το όπως θέλετε η εικόνα του κ χθες ήταν προσβλητική για τους συμπαίκτες του
Δε θέλετε να το πείτε κοροϊδία? Πέστε το όπως θέλετε η εικόνα του κ χθες ήταν προσβλητική για τους συμπαίκτες του
- Μπαρκαρούτσος
Ρε συ σνου, μπορεί να κάνει παραπάνω το παιδί και δεν τα κάνει?sn0ufel4 έγραψε:Μηδενική προσπάθεια μηδενική ικανότητα μηδενική ευθιξία
Να σε βρίζω εγώ δηλαδή εσένα γιατί δεν μπορείς να τρέξεις τα 100 σε 10 δευτερόλεπτα?
Μιλάμε για έναν παίκτη που πέρσι είχε μια τραγική χρονιά στην χειρότερη ομάδα της Γαλλίας και από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο άφησε το ποδόσφαιρο για τις πασαρέλες.
Δεν φταίει αυτός αν κάποιοι τον επέλεξαν για να είναι ο στυλοβάτης του κέντρου της πρωταθλήτριας Ελλάδας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 25 Οκτ 2024, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να πω και εγω οτι σχεδον παντα ειμαι εναντιον της γιουχας γιατι ντεφακτο δεν θεωρω οτι κανενας παικτης κοροιδευει (εκτος βεβαια απο περιπτωσεις παικτων που πιεζουν για μεταγγραφη η που τα εχουν σπασει με τον προπονητη). Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ποτε δεν συμφωνω με την γιουχα γιατι πιστευω 100% στο "τοσο μπορει τοσο παιζει"
Αυτος εδω δε, παρακαλουσε να ερθει. Δεν γινεται να κοροιδευει. Απλα τοσο μπορει.
Αυτος εδω δε, παρακαλουσε να ερθει. Δεν γινεται να κοροιδευει. Απλα τοσο μπορει.
@rene προφανώς κ δε φταίει αυτός. Η μάλλον μόνο αυτός. Ακόμα κ έτσι όμως περίμενα σε αυτή τη φάση να έχει τη θέληση τουλάχιστον να δείξει πράγματα και να σκιζεται στο χόρτο
Τέλος πάντων κ σεις άδικο δεν έχετε φέρτε έναν οργανωτή να ηρεμήσουμε όλοι
Τέλος πάντων κ σεις άδικο δεν έχετε φέρτε έναν οργανωτή να ηρεμήσουμε όλοι
Δεν φταίει ο παίκτης. Παίζει αυτό που μπορεί. Αν μπορεί να παίξει καλύτερα στο μέλλον, θα παίξει.
Το ερωτηματικό μου είναι εξακολουθεί να είναι γιατί δεν ψάχνουμε παίκτες από κατώτερα ή ισοδύναμα πρωταθλήματα που μπορείς να φέρεις εύκολα νέους παίκτες με max συμβόλαιο 500 ή 600 χιλ.
Το ερωτηματικό μου είναι εξακολουθεί να είναι γιατί δεν ψάχνουμε παίκτες από κατώτερα ή ισοδύναμα πρωταθλήματα που μπορείς να φέρεις εύκολα νέους παίκτες με max συμβόλαιο 500 ή 600 χιλ.
Εννοείται δε φταίει αυτός στο κομμάτι ότι επιλέχθηκε από τον σύλλογο, δεν μας απείλησε κιόλας, απέτυχε οικτρά ο οργανισμός σε αυτήν την κίνηση και ειπώθηκε νομίζω σχεδόν από όλους ότι είναι τεράστιο ρίσκο η απόκτησή του.renegade έγραψε:Ρε συ σνου, μπορεί να κάνει παραπάνω το παιδί και δεν τα κάνει?sn0ufel4 έγραψε:Μηδενική προσπάθεια μηδενική ικανότητα μηδενική ευθιξία
Να σε βρίζω εγώ δηλαδή εσένα γιατί δεν μπορείς να τρέξεις τα 100 σε 10 δευτερόλεπτα?
Μιλάμε για έναν παίκτη που πέρσι είχε μια τραγική χρονιά στην χειρότερη ομάδα της Γαλλίας και από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο άφησε το ποδόσφαιρο για τις πασαρέλες.
Δεν φταίει αυτός αν κάποιοι τον επέλεξαν για να είναι ο στυλοβάτης του κέντρου της πρωταθλήτριας Ελλάδας
Εννοείται πως είναι τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα η παρουσία του ακόμα και απέναντι σε Λεβαδειακούς και εννοείται πως μόνο τυφλός δεν βλέπει πως θα έπρεπε να βλέπει χορτάρι με το κιάλι και όχι να μπαίνει βασικός σε ματς do or die.
Ο μπακαγιοκο έκανε ότι έκανε στην καριέρα του ( μια πλασματική καριέρα κατά την άποψη μου) όχι εξαιτίας των μεγάλων του ποδοσφαιρικών ικανοτήτων αλλά εξαιτίας των φυσικών του προσόντων κυρίως.
Δεν ήταν δηλαδή ένας παίκτης όπως ο Γκαρσία πχ που το ποδόσφαιρο ξεχείλιζε από μέσα του ,με αποτέλεσμα ακόμα και αν αθλητικά ήταν σε πολύ χαμηλά στάνταρ να κάνει πλάκα στον αγωνιστικό χώρο.
Από την στιγμή που δεν μπορεί να βγαλει τις εντάσεις που έβγαζε, δεν θα είναι ποτέ τίποτα αμάν αμάν.
Όταν βελτιωθεί λίγο ακόμα η φυσική του κατάσταση θα είναι σε θέση να μειώσει κάποια λάθη...αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι αποφάσεις του θα είναι πολύ πιο σωστές.
Υγ η μόνη ένσταση μου αφορά τα δίδυμα. Θεωρώ ότι οι έχοντες ποδοσφαιρική ευφυΐα ( σβαμπ,οζντοεφ) θα έπρεπε να πάρουν παρτενέρ τους Καμαρά, μπακαγιοκο
Δεν ήταν δηλαδή ένας παίκτης όπως ο Γκαρσία πχ που το ποδόσφαιρο ξεχείλιζε από μέσα του ,με αποτέλεσμα ακόμα και αν αθλητικά ήταν σε πολύ χαμηλά στάνταρ να κάνει πλάκα στον αγωνιστικό χώρο.
Από την στιγμή που δεν μπορεί να βγαλει τις εντάσεις που έβγαζε, δεν θα είναι ποτέ τίποτα αμάν αμάν.
Όταν βελτιωθεί λίγο ακόμα η φυσική του κατάσταση θα είναι σε θέση να μειώσει κάποια λάθη...αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι αποφάσεις του θα είναι πολύ πιο σωστές.
Υγ η μόνη ένσταση μου αφορά τα δίδυμα. Θεωρώ ότι οι έχοντες ποδοσφαιρική ευφυΐα ( σβαμπ,οζντοεφ) θα έπρεπε να πάρουν παρτενέρ τους Καμαρά, μπακαγιοκο
Ο Κάμαρα μια χαρά βλέπει χώρο, χθες μας ξελάσπωσε μέχρι να φύγει ο ανύπαρκτος-αγωνιστικα παρτενέρ του.
Εμένα με προβλημάτισε το ότι δεν κέρδισε έστω μια μονομαχία ή κεφαλιά στο κέντρο από πολύ κοντότερους και σωματικά ελαφρότερους αντιπάλους. Ακόμα και 6αρι ερασιτέχνης μια μπαλια/διεκδίκηση, έστω και από τύχη, θα την κέρδιζε.
Εμένα με προβλημάτισε το ότι δεν κέρδισε έστω μια μονομαχία ή κεφαλιά στο κέντρο από πολύ κοντότερους και σωματικά ελαφρότερους αντιπάλους. Ακόμα και 6αρι ερασιτέχνης μια μπαλια/διεκδίκηση, έστω και από τύχη, θα την κέρδιζε.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πτώση σε,ποδοσφσιριστη 30 χρόνων με τέτοιες παραστάσεις.Μαλλον έπαψε να πιστεύει στον εαυτό του μετά από τις τρεις τελευταίες χρονιές.
Φίλε να σου απαντήσω γιατί έχω κανένα μήνα να γράψω. συμβαίνει σε πολλούς ποδοσφαιριστές αν έχεις παίξει ποδόσφαιρο, ο λόγος; και εγώ όταν έπαιζα παλαιότερα σε ομάδα ήταν άλλα δεδομένα συστήματα τακτικές προπονήσεις,στην 1 ομάδα αλλά στην άλλη και φυσικά αν είσαι τραυματίας αν έχεις αποχή από το Ποδόσφαιρο για να αναρρώσεις χρειάζεται δουλεία.Εγώ το βιογραφικό του καθενός μπορεί να ενθουσιαζόμαστε ετσι; βγαίνουμε εκτός για κάποιο λογο, δεν είναι έτσι μπορεί πχ να παίξει ο Θυμιάνης και να βγάλει μάτια παράδειγμα που δεν τον ξέρει η μάνα του, πχ ο Dejan Lovren προς το παρών δείχνει να προσαρμόζεται στο σύστημα/προπονήσεις κτλπ αλλαγή ομάδος με βιογραφικό σαν τον Bakayoko,ο Vieirinha που είχε καριέρα έβγαλε μέχρι τώρα μάτια και τον θέλουμε, η ο Schwab που έπαιζε στην Rapid Wien δεν εχούν το βιογραφικό του Bakayoko, νομίζω σε κάλυψα σε αυτό που είπες.miketoumba88 έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη πτώση σε,ποδοσφσιριστη 30 χρόνων με τέτοιες παραστάσεις.Μαλλον έπαψε να πιστεύει στον εαυτό του μετά από τις τρεις τελευταίες χρονιές.
.
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να πούμε έναν καλό λόγο και για σένα σήμερα.
Ελπίζω το σημερινό να μπουσταρει την ψυχολογία σου, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις θέματα μόνο αθλητικά
Ελπίζω το σημερινό να μπουσταρει την ψυχολογία σου, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις θέματα μόνο αθλητικά
-
Μπορεί να ειναι ιδέα μου αλλα σημερα δεν φάνηκε τοσο πίσω αθλητικά όσο σε αλλα ματς.
Κατά τα λοιπα εντελως αχαρος ο ρολος του να προσπαθει να κανει παιχνίδι από πίσω αλλα δεν φταίει αυτος.
Κατά τα λοιπα εντελως αχαρος ο ρολος του να προσπαθει να κανει παιχνίδι από πίσω αλλα δεν φταίει αυτος.