5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
-ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΤΖΗΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ... ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΑΡΤΖΗΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ... ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ..
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
παυλαρα σε ευχαριστω που με δικαιωσες!περιμενω ομως πολλα περισοτερα απο τον GARCIA....απεδειξες δικαια οτι εχεισ κανει μια καριερα που την ζηλευουν ακομα και παιχτες με περισσοτερα φραγκα στην τσεπη τους!
Παλι κορυφαιος στο ΟΑΚΑ....οι βαζελοι που καθοταν διπλα μας στο γηπεδο σε 2-3 φασεις που εκανε κατι μαγικα κανανε κατι "Ωωω"....το ιδιο και σε κινησεις του Βιερινια...
Αν ο Ζιλμπερτο τους πληρωνεται 1 ο Παμπλο μας αξιζει για 3....και αναφερομαι στην αποδοση του φετος και ιδιαιτερα στα τελευταια 5 ματς....δικαιωνοντε οσοι λεγανε στην αρχη της προετοιμασιας οτι με κανονικη προετοιμασια θα ειναι ακομη καλυτερος....
Αν ο Ζιλμπερτο τους πληρωνεται 1 ο Παμπλο μας αξιζει για 3....και αναφερομαι στην αποδοση του φετος και ιδιαιτερα στα τελευταια 5 ματς....δικαιωνοντε οσοι λεγανε στην αρχη της προετοιμασιας οτι με κανονικη προετοιμασια θα ειναι ακομη καλυτερος....
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ...
Σεβαστείτε έναν απο τους πιο κορυφαίους παίχτες που φόρεσε την ιστορική φανέλα μας.
Συνέχισε ΠΑΜΠΛΟ...
Για πάντα στον ΠΑΟΚ!!!
Σεβαστείτε έναν απο τους πιο κορυφαίους παίχτες που φόρεσε την ιστορική φανέλα μας.
Συνέχισε ΠΑΜΠΛΟ...
Για πάντα στον ΠΑΟΚ!!!
- ContrerasPablo
ανανεωστε του το συμβολαιο τωρα. Αντε κομμενες οι μλκιες για τον αν κανει ή οχι. θα τον κλεισουν αλλοι και θα χτυπιομαστε
Ειδικα αν αυτοι οι αλλοι ειναι απο καμια διπλανη γειτονια!
Υ.Γ.Ημουν απο αυτους που λεγανε για την προετοιμασια που θα εκανε φετος και θα ηταν καλυτερος
και αισθανομαι τωρα δικαιωμενος.

Υ.Γ.Ημουν απο αυτους που λεγανε για την προετοιμασια που θα εκανε φετος και θα ηταν καλυτερος
και αισθανομαι τωρα δικαιωμενος.

- PABLO GARCIA1
Δεν είναι μόνο η προετοιμασία....φέτος δεν έχει μία παίζω,τρείς είμαι έξω είτε από κάρτες είτε απο τραυματισμούς δλδ βρήκε ρυθμό και επιπλέον κατάλαβε πιστεύω ότι τα νεύρα δεν βοηθάνε και έχει το μυαλό του στη μπάλλα και όχι σε τσαμπουκάδες.
ΟΧΙ συμβολαιο νεο απο τωρα...μπορει να χαλαρωσει μετα..
Καλυτερα ετσι στην αμφιβολια για να παιζει σοβαρα οπως τωρα....
εξαλλου αν θελησουμε να τον κρατησουμε εμεις δεν προκειται να παει πουθενα αλλου...
Καλυτερα ετσι στην αμφιβολια για να παιζει σοβαρα οπως τωρα....
εξαλλου αν θελησουμε να τον κρατησουμε εμεις δεν προκειται να παει πουθενα αλλου...
Δεν θέλω ανανέωση γιατί μεγαλώνει σε ηλικία και θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ πάντως το μετάνιωσα. :ugeek:
Θέλω ανανέωση γιατί παίζει μπάλάρα και δε θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ πάντως δε το μετάνιωσα. :ugeek:
Re:
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!!

Zorro4 έγραψε:ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΣΕΛIΔΕΣ PABLO GARCIA
Δικά σας, ...
http://www.paokmania.gr/images/animatio ... mation.gif
http://www.paokmania.gr/images/animatio ... tion_2.gif
http://www.paokmania.gr/images/animatio ... 2_fast.gif
Ωραία περνάμε σε αυτό το φόρουμeleos έγραψε:Θέλω ανανέωση γιατί παίζει μπάλάρα και δε θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ πάντως δε το μετάνιωσα. :ugeek:

Νομίζω ότι θέλω ανανέωση γιατί συνήθως παίζει μπάλάρα και νομίζω πως δε θα το μετανιώσουμε όπως του Κονσεισάο. Εγώ (νομιζω?) πάντως δε το μετάνιωσα.
υ.γ. έχουμε χαζέψει!
υ.γ. έχουμε χαζέψει!