8. Tiemoué Bakayoko
Re: 8. Tiemoué Bakayoko
Εντάξει,σε ένα γενικό συνονθύλευμα ήταν και αυτός πολύ κακός.
Τα ακούει όμως παραπάνω απ' ότι πρέπει.
Υγ όποτε ακούω για ταχυδυναμικα χαφ ειλικρινά σκάω στα γέλια
Τα ακούει όμως παραπάνω απ' ότι πρέπει.
Υγ όποτε ακούω για ταχυδυναμικα χαφ ειλικρινά σκάω στα γέλια
Ο κύριος λόγος που σήμερα ειμασταν τόσο κακοί είναι ο μπακαγιοκο. Είναι η ξεκάθαρη αιτία για όποιον ήταν ειδικά στο γήπεδο ο λόγος που η επιθετική τριάδα γύριζε τόσο πίσω για να μπορέσει να κουβαλήσει αξιοπρεπώς την μπάλα.
Τι λέει; Που είναι αυτοί που λέγαν να μη χαθώ το χειμωνα όταν όλο το καλοκαίρι εκραζα την μεταγραφή;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μπακαγιοκο στο πρωτο δεν ηταν τοσο κακος οσο η 3αδα μεσοεπιθετικα που δεν έκανε ουτε μισο κοντρολ, στο 2ο ναι ηταν ανύπαρκτος αλλα η ευθύνη δεν ειναι μονο δική του. Ειχες μπροστα 3 ατομα τα οποια για 65 λεπτα κ βαλε ηταν αοραταAndrew R έγραψε:Ο κύριος λόγος που σήμερα ειμασταν τόσο κακοί είναι ο μπακαγιοκο. Είναι η ξεκάθαρη αιτία για όποιον ήταν ειδικά στο γήπεδο ο λόγος που η επιθετική τριάδα γύριζε τόσο πίσω για να μπορέσει να κουβαλήσει αξιοπρεπώς την μπάλα.
sn0ufel4 έγραψε:Ο παίκτης ήταν κλεισμένος ένα μήνα και παρακαλούσε να έρθει
Εμείς δε βρήκαμε κάτι σε ενεργό επαγγελματία ποδοσφαιριστή ένα μήνα πέραν του Μεϊτέ και περιμέναμε πως ένας τύπος που έκανε το μοντέλο σε επίσημες πασαρέλες όλο το καλοκαίρι θα είναι το βασικό μας χαφ στη θέση του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος?
- Patricio_4
Μονή μία μη αναγκαστική αλλαγή ο Λουτσέσκου πριν το 60΄δεν θυμάμαι να έχει ξανακάνει.
Προς το παρόν δείχνει ότι δεν .
Το θέμα είναι αν και τι μήνυμα πήρε.
Προς το παρόν δείχνει ότι δεν .
Το θέμα είναι αν και τι μήνυμα πήρε.
Δυστυχως οσοι πιστευαμε οτι μπορει και να υπηρχε ελπιδα να εξελιχθει καλα η συγκεκριμενη μεταγραφη οδευουμε ολοταχως προς πληρη διαψευση...
- PAOKevolution
Ας κάνουμε υπομονή Τζος. Μέχρι τα Χριστούγεννα. Προφανώς τα δείγματα είναι τραγικά, αλλά πρέπει να μάθουμε να κάνουμε ουσιαστική υπομονή.
- Jean Valjean
Χτες βράδυ ο Μπακαγιόκο ήταν πάρα πολύ κακός. Δεν ήταν ο μόνος αλλά η θέση του στο γήπεδο είναι κομβική κι έτσι μοιραία κάθε του λάθος κίνηση ή τοποθέτηση έχει μεγάλη επίπτωση στην ομάδα και στην απόδοσή της, παρασέρνοντας και άλλους παίκτες. Θα συμφωνήσω λοιπόν με όσους τον δείχνουν ως τον χειρότερό μας παίκτη χτες.
Από κει και πέρα, άκουσα προσεκτικά και την σχετική τοποθέτηση του Λουτσέσκου για τον παίκτη και τις αλλαγές (που δεν έκανε) στο ημίχρονο. Ο Λουτσέσκου είναι πάντοτε ειλικρινής στις τοποθετήσεις του, δεν κοροϊδεύει.
Είναι φανερό ότι βλέπει κι αυτός πως ο Μπακαγιόκο δεν αποδίδει καλά όσες φορές τον έβαλε. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Αυτό που ουσιαστικά είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς ήταν το εξής: έχουμε δυο δρόμους, ο πρώτος είναι της απαξίωσης και να τον θέσουμε εκτός ομάδας που είναι ο εύκολος, ο δεύτερος είναι να κάνουμε υπομονή ώστε να ενταχθεί στην ομάδα που είναι και ο πιο δύσκολος. Ο εύκολος δρόμος έχει κριτήριο την απόδοση του παίκτη, ο δύσκολος έχει κριτήριο την απόδοση της ομάδας. Διαλέγετε και παίρνετε. Αυτό είπε. Φυσικά κάλυψε και τον παίκτη του, δεν τον έβγαλε στη σέντρα.
Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε μια διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε εκείνους που ζητούν την κεφαλή του Μπακαγιόκο επί πίνακι και στον προπονητή ο οποίος θεωρεί πως στο ποδόσφαιρο ο βασικός στόχος είναι η ομάδα και μόνον αυτή, κι αυτό θέλει χρόνο για να γίνει και κυρίως απαιτεί πάντοτε θετική συμπεριφορά προς τον παίκτη.
Καλώς ή κακώς, αυτός που επιβάλλει την φιλοσοφία του στην ομάδα είναι ο προπονητής που έχουμε και όχι ο καθένας από εμάς.
Προσωπικά τάσσομαι με την άποψη του Λουτσέσκου. Ο παίκτης είναι κακός (πολύ κακός αν θέλετε) αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να ακυρώσουμε κανέναν. Αν είχαμε άλλα δυο χάφ επιπέδου, τότε θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν τα έχουμε. Πάμε με ότι έχουμε για να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Πάμε να φτιάξουμε ξανά ένα γκρουπ με συνοχή. Την συνοχή σε ένα γκρουπ την δίνει κανείς ΜΟΝΟΝ όταν τους περιβάλλει ΟΛΟΥΣ με εμπιστοσύνη και θετική προσέγγιση. Τα "φύγε συ, έλα συ" είναι εύκολα και να τα πεις και να τα κάνεις, αλλά στην πραγματική ζωή έχουν πάντοτε επίπτωση στην συνοχή ενός γκρουπ. Στο ΦΜ και στο ΦΙΦΑ δεν έχουν καμιά επίπτωση. Ο Λουτσέσκου είναι πρακτικός άνθρωπος και κατά τη γνώμη μου η φιλοσοφία του είναι σωστή και ταιριάζει απόλυτα με αυτήν που θα έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ διαχρονικά ως προσφυγική ομάδα. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα είναι ο μοναδικός δρόμος που είχαν οι πρόσφυγες για να επιβιώσουν. Η διατήρηση της μεταξύ τους συνοχής (οικογένεια, ευρύτερη ομάδα, σωματεία, σύλλογοι κλπ.) ήταν το επόμενο πράγμα που φρόντισαν. Έτσι οι πρόσφυγες όχι μόνον επέζησαν αλλά και διέπρεψαν. Η ίδια η ιστορία του ΠΑΟΚ μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε.
Από κει και πέρα, άκουσα προσεκτικά και την σχετική τοποθέτηση του Λουτσέσκου για τον παίκτη και τις αλλαγές (που δεν έκανε) στο ημίχρονο. Ο Λουτσέσκου είναι πάντοτε ειλικρινής στις τοποθετήσεις του, δεν κοροϊδεύει.
Είναι φανερό ότι βλέπει κι αυτός πως ο Μπακαγιόκο δεν αποδίδει καλά όσες φορές τον έβαλε. Το αντίθετο θα ήταν περίεργο. Αυτό που ουσιαστικά είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς ήταν το εξής: έχουμε δυο δρόμους, ο πρώτος είναι της απαξίωσης και να τον θέσουμε εκτός ομάδας που είναι ο εύκολος, ο δεύτερος είναι να κάνουμε υπομονή ώστε να ενταχθεί στην ομάδα που είναι και ο πιο δύσκολος. Ο εύκολος δρόμος έχει κριτήριο την απόδοση του παίκτη, ο δύσκολος έχει κριτήριο την απόδοση της ομάδας. Διαλέγετε και παίρνετε. Αυτό είπε. Φυσικά κάλυψε και τον παίκτη του, δεν τον έβγαλε στη σέντρα.
Είναι προφανές ότι εδώ έχουμε μια διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα σε εκείνους που ζητούν την κεφαλή του Μπακαγιόκο επί πίνακι και στον προπονητή ο οποίος θεωρεί πως στο ποδόσφαιρο ο βασικός στόχος είναι η ομάδα και μόνον αυτή, κι αυτό θέλει χρόνο για να γίνει και κυρίως απαιτεί πάντοτε θετική συμπεριφορά προς τον παίκτη.
Καλώς ή κακώς, αυτός που επιβάλλει την φιλοσοφία του στην ομάδα είναι ο προπονητής που έχουμε και όχι ο καθένας από εμάς.
Προσωπικά τάσσομαι με την άποψη του Λουτσέσκου. Ο παίκτης είναι κακός (πολύ κακός αν θέλετε) αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να ακυρώσουμε κανέναν. Αν είχαμε άλλα δυο χάφ επιπέδου, τότε θα ήταν όλα διαφορετικά. Δεν τα έχουμε. Πάμε με ότι έχουμε για να πάρουμε το μέγιστο δυνατό. Πάμε να φτιάξουμε ξανά ένα γκρουπ με συνοχή. Την συνοχή σε ένα γκρουπ την δίνει κανείς ΜΟΝΟΝ όταν τους περιβάλλει ΟΛΟΥΣ με εμπιστοσύνη και θετική προσέγγιση. Τα "φύγε συ, έλα συ" είναι εύκολα και να τα πεις και να τα κάνεις, αλλά στην πραγματική ζωή έχουν πάντοτε επίπτωση στην συνοχή ενός γκρουπ. Στο ΦΜ και στο ΦΙΦΑ δεν έχουν καμιά επίπτωση. Ο Λουτσέσκου είναι πρακτικός άνθρωπος και κατά τη γνώμη μου η φιλοσοφία του είναι σωστή και ταιριάζει απόλυτα με αυτήν που θα έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ διαχρονικά ως προσφυγική ομάδα. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα είναι ο μοναδικός δρόμος που είχαν οι πρόσφυγες για να επιβιώσουν. Η διατήρηση της μεταξύ τους συνοχής (οικογένεια, ευρύτερη ομάδα, σωματεία, σύλλογοι κλπ.) ήταν το επόμενο πράγμα που φρόντισαν. Έτσι οι πρόσφυγες όχι μόνον επέζησαν αλλά και διέπρεψαν. Η ίδια η ιστορία του ΠΑΟΚ μας δείχνει τι πρέπει να κάνουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Παρ 25 Οκτ 2024, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πονεμένη ιστορία , αλλά οσο βλέπεις κι άλλους παίκτες σε πολύ μέτρια κατάσταση κάπως ελπίζεις ακόμα.
Βασικά δε μπορείς να κάνεις και τίποτα παραπάνω από το να ελπίζεις.
Αλλά ακόμα και Ινιέστα να αποδειχθεί ο παίκτης το Δεκέμβρη , ήταν μάλλον λάθος κίνηση. Ήθελες έναν έτοιμο , απλά τίμιο παίκτη στη χειρότερη, και απέτυχες .
Τι να πω.
Πάμε να δούμε
Βασικά δε μπορείς να κάνεις και τίποτα παραπάνω από το να ελπίζεις.
Αλλά ακόμα και Ινιέστα να αποδειχθεί ο παίκτης το Δεκέμβρη , ήταν μάλλον λάθος κίνηση. Ήθελες έναν έτοιμο , απλά τίμιο παίκτη στη χειρότερη, και απέτυχες .
Τι να πω.
Πάμε να δούμε
- sourmenetes
- Moderator
Πραγματικά φαίνεται σε πολύ χαμηλά στανταρ.
Και μέσα από το γήπεδο χάλια μου φάνηκε.
Ξέρω ότι ο λουτσεσκου πάντα προσπαθεί να καλύψει όλους τους παίκτες του. Αυτά που είπε χθες για Μπακαγιοκο μου έδειξε ότι εινια πολύ σίγουρος ότι θα επανέλθει. Δεν ξέρω.
Θελω να το πιστέψω ότι μπορεί να επανέλθει.
Ελπίζουμε...
Ξέρω ότι ο λουτσεσκου πάντα προσπαθεί να καλύψει όλους τους παίκτες του. Αυτά που είπε χθες για Μπακαγιοκο μου έδειξε ότι εινια πολύ σίγουρος ότι θα επανέλθει. Δεν ξέρω.
Ελπίζουμε...
όντως στις δηλώσεις τον κάλυψε απόλυτα.
Δε περίμενα τίποτα λιγότερο σε αυτά είναι μανουλα
Δε περίμενα τίποτα λιγότερο σε αυτά είναι μανουλα
- sourmenetes
- Moderator
Ναι αλλά δε στρογγυλεψε τα πράγματα. Άλλες φορές κάνει στρογγυλεμα.
Φανηκε σίγουρος ότι θα επανέλθει.
Για να δούμε...
Φανηκε σίγουρος ότι θα επανέλθει.
Για να δούμε...
- thomas Murg
Σούρμε κράτα το αυτό το ποστ! Όταν με το καλό θα πετάει ο Μπακαγιόκο να αποδώσουμε ένα ακόμη credit στον Ράζβαν. Κι εγώ νομίζω ότι αν δεν τον πίστευε δεν θα το πάλευε.sourmenetes έγραψε:Πραγματικά φαίνεται σε πολύ χαμηλά στανταρ.
Ελπίζουμε...
Όλα όμως νομίζω κρύβονται πίσω από το μάθημα που πήρε πρόπερσι ο Ράζβαν. Μπορείς με δύο διοργανώσεις να πάρεις άμεσα κέρδη παίζοντας με σταθερές ενδεκάδες αλλά σε βάθος χρόνου θα το πληρώσεις και πιθανότατα πολύ ακριβά. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να νιώθει ο παίκτης ότι μπαίνει ως επιλογή και όχι ως αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού ή κάρτας του βασικού.