65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο μόνος που φάνηκε μεσοεπιθετικά στο 1ο
Αν και δύσκολα τα τελειώματα του θα μπορούσε να είχε βάλει και γκολ πιο νωρίς
Αν και δύσκολα τα τελειώματα του θα μπορούσε να είχε βάλει και γκολ πιο νωρίς
Μονο στηριξη κι ας εξακολουθει να βρίσκεται απείρως μακρια απο τα στάνταρ του.
- ΑποστόληςΑ
-
Είχε ωραίες εμπνεύσεις και ατομικές ενέργειες αλλά 0 πίεση, και δεν κυνήγησε καμία δεύτερη μπάλα
-
Αυτο το κολλημα με τα τελειωματα. Στην Ελλάδα τον πεδρι και τον ινιεστα να μας εφερναν θα λεγαμε δεν εχει τελειωματα. Λες και ειναι σεντερ φορ.
Άν δικαιωθούν όσοι ήθελαν να πουληθεί με 17 εκατομμύρια το καλοκαίρι, θα είναι τελείως απογοητευτικό
Τα σουτ είναι μεγάλο μειονέκτημα.
Είναι αέρινος, έχει τριμπλα , τις επιλογές δε τις φοβάμαι θα έρθουν με το καιρό.
Αλλά η αδυναμία να πιάσει έστω ένα κατά τύχη γεμάτο σουτ σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού είναι κάπως απογοηρευτική.
Είναι αέρινος, έχει τριμπλα , τις επιλογές δε τις φοβάμαι θα έρθουν με το καιρό.
Αλλά η αδυναμία να πιάσει έστω ένα κατά τύχη γεμάτο σουτ σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού είναι κάπως απογοηρευτική.
-
Δεν ειναι πεδρι και ινιεστα φιλε. Αυτοι ηταν 8αρια.black death έγραψε:Αυτο το κολλημα με τα τελειωματα. Στην Ελλάδα τον πεδρι και τον ινιεστα να μας εφερναν θα λεγαμε δεν εχει τελειωματα. Λες και ειναι σεντερ φορ.
Ο ντελιας ειναι 10αρι αρα ΠΡΕΠΕΙ να εχει τελειωματα αν θελει να παει μπροστα.
Ξερεις καποιο 10αρι χωρις νουμερα?
Όλοι μεσοεπιθετικά έχουν ντεφορμαριστεί ταυτόχρονα.
Ίσως να είναι και διάβασμα από τον αντίπαλο.
Αλλά Γιάννη 1-2 πράγματα πρέπει να τα βελτιώσεις οπωσδήποτε.
Σίγουρα τα τελειώματα, σίγουρα κάποιες περιττές ανούσιες ενέργειες που καταλήγουν στο τίποτα και εμένα προσωπικά μου λείπουν και εκείνα τα παθιασμένα πρεσαρίσματα που είχες ένα διάστημα.
Ίσως να είναι και διάβασμα από τον αντίπαλο.
Αλλά Γιάννη 1-2 πράγματα πρέπει να τα βελτιώσεις οπωσδήποτε.
Σίγουρα τα τελειώματα, σίγουρα κάποιες περιττές ανούσιες ενέργειες που καταλήγουν στο τίποτα και εμένα προσωπικά μου λείπουν και εκείνα τα παθιασμένα πρεσαρίσματα που είχες ένα διάστημα.
- navigator11
Συνεχίζοντας να ελπίζουμε ότι θα εμφανιστεί ο κανονικός παίχτης κάποια στιγμή. Ας μην αργήσει για πολύ ακόμα αυτή. Τα ίδια ισχύουν και για άλλα βαριά χαρτιά της ομάδας βέβαια. Μην εστιάζουμε στον Κωνσταντέλια αποκλειστικά.
Ντελια παιζεις χωρις μυαλο εδω και καιρο. Ολες οι ενεργειες σου ειναι μισες.
Και ενω εχεις ορεξη,κανεις μια καλη ντριμπλα και λαθος πασα,καλη προσποιηση και σουτ της πλακας.
Πελκιζεις επικινδυνα με αλλα λογια. Κοιτα να συνελθεις γιατι η ομαδα σε χρειαζεται
Και ενω εχεις ορεξη,κανεις μια καλη ντριμπλα και λαθος πασα,καλη προσποιηση και σουτ της πλακας.
Πελκιζεις επικινδυνα με αλλα λογια. Κοιτα να συνελθεις γιατι η ομαδα σε χρειαζεται
Ρε μπας και μαγειρεύεται καμια πώληση τον χειμώνα και γιαυτό έχεις μπει σε eco mode εδώ και καιρό; Αγνώριστος.
Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνίσουν με την άποψη μου (και μακάρι να έχω λάθος) αλλά εγώ δε πιστεύω πλέον ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.
Τον Κουλιεράκη όσο περνούσε ο καιρός τον πίστευα όλο και παραπάνω, αλλά τον Ντέλια όλο και λιγότερο.
Μονίμως λάθος αποφάσεις είτε είναι πάσες είτε είναι ντριπλες εκεί που δεν πρέπει είτε είναι τελειώματα. Δεν έχω δει καμία βελτίωση από πέρσι στο θέμα της ωριμότητας του παιχνιδού του. Πέρα από μερικές περιόδους εκλάμψεων (περσυ στα Play-off που έκανε παπάδες) δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Είναι επίσης που μερικές φορές βλέπω ένα μπλαζέ βλέμμα και σα να παίζει για τη χαρα του ποδοσφάιρου και όχι το αποτέλεσμα.
Εγώ αν ήμουν στη πρόταση του καλοκαιριού θα τον έδινα με κλειστά μάτια και κορδέλα.
Θα το ξαναπώ μακάρι να βγω λάθος και να κάνει μεγάλη καριέρα το παιδί (είναι και αρκετά μικρός ακόμη) αλλά η διαίσθηση μου είναι αρνητική
Τον Κουλιεράκη όσο περνούσε ο καιρός τον πίστευα όλο και παραπάνω, αλλά τον Ντέλια όλο και λιγότερο.
Μονίμως λάθος αποφάσεις είτε είναι πάσες είτε είναι ντριπλες εκεί που δεν πρέπει είτε είναι τελειώματα. Δεν έχω δει καμία βελτίωση από πέρσι στο θέμα της ωριμότητας του παιχνιδού του. Πέρα από μερικές περιόδους εκλάμψεων (περσυ στα Play-off που έκανε παπάδες) δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε. Είναι επίσης που μερικές φορές βλέπω ένα μπλαζέ βλέμμα και σα να παίζει για τη χαρα του ποδοσφάιρου και όχι το αποτέλεσμα.
Εγώ αν ήμουν στη πρόταση του καλοκαιριού θα τον έδινα με κλειστά μάτια και κορδέλα.
Θα το ξαναπώ μακάρι να βγω λάθος και να κάνει μεγάλη καριέρα το παιδί (είναι και αρκετά μικρός ακόμη) αλλά η διαίσθηση μου είναι αρνητική