23.Joan Sastre
- Kabamaru11
Re: 23.Joan Sastre
Επρεπε να μου το θυμισεις αυτο με την ΔΕΘ;Θα γινει (πιο πολυ) μπαχαλο η πολη,για τα κομματοσκυλα.
- Μπαρκαρούτσος
Ε μην είσαι συριζοτρόλλ γκρινιάρης, θα πάτε από το flyover.
Πάντε να μείνετε κανένα Φίλυρο, Σίνδο κτλ όσοι δουλεύετε μακριά από το κέντρο. Η Θεσσαλονίκη δεν θα είναι βιώσιμη για πολλά χρόνια.
Αν μπορείτε να δουλέψετε και από μακριά, τότε Κατερίνη, Σέρρες, Βέροια.
Πάντε να μείνετε κανένα Φίλυρο, Σίνδο κτλ όσοι δουλεύετε μακριά από το κέντρο. Η Θεσσαλονίκη δεν θα είναι βιώσιμη για πολλά χρόνια.
Αν μπορείτε να δουλέψετε και από μακριά, τότε Κατερίνη, Σέρρες, Βέροια.
- Kabamaru11
Διπλα στο Φιλυρο μενω (Πευκα),τι εννοεις;Τρωω καθημερινα χρονο στο flyover,παραπονο δεν εχω 

Πραγματικά, κάνει το γκολ, που δεν είναι δουλειά του και έχει 3 στις 5 σεντρες στα πουλιά, όχι απλά άστοχες.
Απλα δεν το πολυεχει με τις ψηλες σέντρες ο Joan. Οι χαμηλες του ωστοσο ειναι συνηθως καλες.
Για τα λεφτα που παιρνει και τα λεπτα που αγωνιζεται εμενα εξακολουθει να μου αρεσει ο Ισπανος. Ουτε Ραφα (αδιαφορος ποδοσφαιρικα) τον λες, ουτε λιμο, ουτε παιχταρα. Ενας παιχτης-στρατιωτης που δεν προκαλει προβληματα και οποτε του ζητηθει προσφερει οσα μπορεί.
Αν ποτε φτασουμε στο σημειο να εχουμε δυο ισαξιες ενδεκαδες, τοτε το συζηταμε αν μας περισσευει ή οχι.
Για τα λεφτα που παιρνει και τα λεπτα που αγωνιζεται εμενα εξακολουθει να μου αρεσει ο Ισπανος. Ουτε Ραφα (αδιαφορος ποδοσφαιρικα) τον λες, ουτε λιμο, ουτε παιχταρα. Ενας παιχτης-στρατιωτης που δεν προκαλει προβληματα και οποτε του ζητηθει προσφερει οσα μπορεί.
Αν ποτε φτασουμε στο σημειο να εχουμε δυο ισαξιες ενδεκαδες, τοτε το συζηταμε αν μας περισσευει ή οχι.
-
Έπρεπε να παίξει ο σαστρε για να εκτιμήσουμε ότι ο οττο είναι ένα παρα πολύ καλό μπακ και όχι η μετριότητα που πολλοί πιστεύουν, και έχει υποτιμηθεί η φετινή μέχρι τώρα προσφορά του
-
Ναι βεβαια ενα καλό ερώτημα είναι γιατί το δεξί μπακ αλλάζει σε κάθε αγωνα ενω ο μπαμπα πρεπει να λιποθυμησει για να βγει αλλαγή. Και γιατι ο οττο δεν χρησιμοποιείται και αριστερα που αποδιδει καλα.
- ΑποστόληςΑ
-
- figurehead4
Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, όλα καλά. Όσοι δεν έχουν άγχος ζούνε εκατό χρόνια. Αυτός τον έχει τον αιώνα στο τσεπάκι του. Δε πα να χάνεις 0-2. Πασουλα πίσω, περπατώντας τα αραουτ, μαρκάρισμα με τον κωλο.
Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο
Βγήκε και σήμερα το μεροκάματο
Ε πως να μην παίξει ο Ότο μετά όλα τα ματς; Είναι δυνατόν να κάνεις βάδην και να αφήνεις τον παίκτη; Έμεινες στο Μάλμε νομίζω
-
Ο οττο μπροστά του φαίνεται ντανι αλβες όπως έχω ξαναπεί, στις φλέβες του κυλάει νερό αντί για αίμα, δεν βάζει τα πόδια του πουθενά και δεν τον βλέπεις να έχει πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό