Ο ίδιος ο Ρασβαν στη βιβλιοθήκη του είχε τα άπαντα του Doom σε περίοπτη θέση. .
Χθες αποκαλύφθηκε κάτι ακόμα. Και ο κύριος Λανουα διαβάζει paokmania.

Σχολίασε τη φάση της Κυριακής σχεδόν mot á mot (γαλλικα για χάρη του αρχιδιαιτητη) όπως την περιγράψαμε
προχθές εδώ μέσα .
Αφού όλοι συμβουλευονται αυτό το φόρουμ, ας δώσουν τα κλειδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου στο paokmania να καθαρίσει το πρωτάθλημα και να δούμε τη χώρα να βγάζει 3 ομάδες απευθείας σε ομίλους.Ξέρω ότι φοράω ασπρόμαυρα γυαλιά αλλά θέλω την άποψή σας.
Ο Μπάμπα πάει να διώξει μπάλα αλλά δεν την προλαβαίνει όμως δεν μπαίνει στον κύλινδρο του Λιβάι (λίγο μπασκετικό). Ο Λιβάι μόλις έχει σουτάρει και ο Μπάμπα βρίσκεται μακριά και χωρίς να έχει φορά προς το Λιβάι.
...
Ο Μπάμπα αρχίζει να κατεβάζει το πόδι και ουσιαστικά ο Λιβάι είναι αυτός που τον κλωτσάει
...
... Προσπαθήστε να δείτε τη φάση επαναλαμβανόμενα μέσα από βίντεο.
Με λίγα λόγια ο Μπάμπα κάνει μία υπερέκταση χωρίς να βρει μπάλα αλλά χωρίς να μπαίνει στον χώρο του Λιβάι. Ο Λιβάι σουτάρει και στη συνέχεια της κίνησης του ποδιού αυτός είναι που κλωτσάει τον Μπάμπα.
Τα βλέπω πολύ ασπρόμαυρα;
Θέλω τη γνώμη σας χωρίς να ασχοληθείτε με το θέμα του offside. Μόνο το κομμάτι της επαφής των 2 παικτών.

Δεν υπάρχει κάτι που να μας λείπει. Γιατρούς έχουμε, δικηγόρους έχουμε, δασκάλους έχουμε, ιστορικούς μελετητές έχουμε, στατιστικολογους έχουμε, πληροφορικους έχουμε, οικονομολόγους έχουμε, απεσταλμενους σε όλα τα μήκη της Ευρώπης έχουμε. Τίποτα δε μας λείπει.
Viva paokmania

Υγ. Μου κάνει εντύπωση πως δύο διαφορετικοί διαιτητές εξετάζουν διαφορετικά την ίδια φάση. Ο Κουτσιαυτης είπε πως το κρίσιμο σημείο είναι ποιος ακούμπησε πρώτος μπάλα.
Ο Λανουα δεν ασχολείται με αυτό αλλά με το ότι ο Λιβάι κλωτσάει τον Μπάμπα.
Και οι 2 είπαν no penalty αλλά για διαφορετικό λόγο ο καθένας.