22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από ntinos »

Μέτριος προς το καλό.... Λες να'ναι τελευταία ευκαιρία;
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

το είδα το ματσάκιον και είναι σχεδόν σίγουρο οτι μας αποχερετάει..
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

ΠΕ-ΡΙ-ΠΑ-ΤΗ-ΤΗΣ.

Εκνευριστικα αργος.Επιτηδες κρατουσε το παιχνιδι χαμηλα και δεν προωθουσε,ειδικα στις αντεπιθεσεις.

ΥΓ. Ημουν απαυτους που τον εξυμνουσα πριν ενα χρονο,γιαυτο μη με πειτε κομπλεξαρισμενο.
Φαινεται οτι δεν θελει πλεον να ειναι κομματι της ομαδας μου.Ο λογος ? ΑΔΙΑΦΟΡΩ.

ΠΑΟΚ και στην Κρητη
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΟΚ παιδια...ειδαμε ολοι οτι δεν κανει πλεον γαι πολλους και διαφορους λογους που ολοι λιγο πολυ γνωριζουμε...

Ας σεβαστουμε ομως τον παικτη που σηματοδοτησε την αναγεννηση του ΠΑΟΚ!!! Δε φταιει μονο αυτος, φταινε κι αλλοι για το καταντημα του...

Κριμα γιατι ακομη και σημερα διεκρινα πανω του στοιχεια που δεν τα εχει αλλος παικτης του τωρινου ΠΑΟΚ και ισως μπορουσαν να αξιοποιηθουν...

Τελος παντων... Ας ειναι καλα...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

arisk έγραψε: τηρουμένων των αναλογιών (έχει να παίξει μερικούς μήνες και είναι ήδη με το ένά πόδι στην έξοδο) ήταν αρκετά καλός...
+4
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Πέστα ρε Arisk.....Πέστα γιατί κάποιοι εδώ μέσα θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε!!!

Ειλικρινά ρε σεις....Είστε τόσο ampaloi η σας πήδηξε τη γκόμενα και κάνετε έτσι?????

Και για να κλείσω από τώρα μερικών τα στόματα...

Στις αρχές του δευτερου ημιχρόνου ο Veron κάνει μια μπαλιά 40 μέτρων στον Κουτσιανικούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή του OFH.Όπως ακριβώς του Garcia στο match με το βάζελο αλλα από τα αριστερά (από την άλλη πλευρά του μεσαίου κύκλου δηλαδή)....Το αν δεν έβαλε goal ο Κουτσιανικούλης οφείλεται σε πολλούς παράγοντες , ALLLA Ο VERON ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΣΑ!!!!

Όταν το κάνει ο Garcia είναι θεός!!!Όταν το κάνει ο Veron δεν είναι τίποτα...

Ακόμα μια απόδειξη πως το συντριπτικό ποσοστό του λαου του ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!!!!!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Όλο το ποστ του Αρισκ με βρίσκει σύμφωνο.
Απόλυτα ποδοσφαιρική τεκμηρίωση.

Για μένα, ο Βερόν σήμερα στο μάτς, σού τραβούσε θετικά την προσοχή.
Η εικόνα που είχα σχηματίσει και εγω κατά τη διαρκεια της απουσίας/αποχής του, ήταν διαφορετική απο αυτά που μου έδειξε σήμερα.

Για αυτό καλό είναι να εμπιστευόμαστε τα μάτια μας και την ποδοσφαιρκή μας κρίση, πανω από ολα.
Άβαταρ μέλους
sdufa

Δημοσίευση από sdufa »

Εγω εμαθα τα τελευταια χρονια οτι τα χαφ ,αν μη τι αλλο ,πρεπει να ειναι "μηχανακια" .
Σε ομαδες βεληνεκους ΠΑΟΚ,δεν νοειται να υπαρχει ποδοσφαιριστης που κανει λιγοτερα απο 8 χιλιομετρα μεσα στις 4 γραμμες,ποσο μαλλον να τα κανει περπατωντας.Αν θελει, για jogging και περιπατους υπαρχει το Σειχ Σου και τα εξωτικα μονοπατια του.
Οσο για τις καθετες,ναι. Εβγαλε 2. Ασσιστ γιναν ? (ειδικα αυτη στον Παπα ηταν λουκουμι...για τον Βεζυριδη )
Για κεφαλια διεκδικουμενη πηδηξε ποτε ? Ουτε στο ζεσταμα.

Δεν ειναι για τον ΠΑΟΚ αδερφια.Στον Οφη στεριωνε ανετα.Τον φετινο.
Απλα περιμενετε να δειτε το επομενο club του.
Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον δεν δημιουργησε κλιμα μεσα στα αποδυτηρια ( τουλαχιστον δεν βγηκε κατι τετοιο προς τα εξω ).
Προσφερε επισης τον πρωτο χρονο.Αρκετα.

ΥΓ. Μπαλα μπορει να μην ξερουμε , αλλα το προφανες ειναι προφανεστατο (πλεονασμος) .
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Εγώ θα διαφωνήσω με τον φίλο arisk...

Το παληκάρι μπάλα ξέρει και ξέρει ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ. Αυτό φαίνεται και δε μπορεί αν το αναιρέσει κανένας.
Στα 25 πρώτα λεπτά που είχε δυνάμεις, ήταν ενεργητικός, έτρεχε, μοίραζε (έκανε και 2 τακουνάκια ότι νάναι αλλά προσπαθούσε!) και γενικά με εντυπωσίασε θετικα!
Αλλά μετά το 30 ΕΦΤΥΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙ και τέλος...
Δηλαδή ο Βιειρίνια που 90' τρέχει ΣΑ ΣΚΥΛΙ και ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΣΙΚΟΣ, τι θάπρεπε να κάνει?
Έχουν μια διαφορά ηλικίας αλλά δε πενηντάρησε κιόλας ο Βερόν..
Κατ εμέ αν ο Βερόν ήθελε να μείνει στην ομάδα θαπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να είχε φυσική κατάσταση.
Τι να τον κάνω για μισή ώρα...?

Κρίμα το παιδί αλλά έτσι δε γίνεται... όταν βγήκε αλλαγή ήταν για ορό, όχι για τον πάγκο...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Για τον Βερόν τα έχουμε ξαναπεί. Είναι μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται και εκπορεύεται από διάφορους κύκλους γύρω από την ομάδα και εκφραστές τους υπερΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφους.

Θεωρώ πως τη δεδομένη στιγμή η ομάδα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βερόν. Δυστυχώς, αλλά δεν έχει. Είναι πολυτέλεια να θάβονται παίκτες με αυτόν τον τρόπο. Βέβαια, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσον είναι "τελειωμένος" από το Σάντος. Σήμερα ήταν σίγουρα καλύτερος από το Σορλέν.

Το περιστατικό με την κάθετη που αναφέρει ο Άρης δεν το πρόσεξα. Πρόσεξα κάτι αντίστοιχο όμως με τον Αραμπατζή και τον Κονσεισάο στο ματς με τον Ηρακλή, όπου ο Νικόλας δε δίνει τη μπάλα για την κλασσική σέντρα από τα αριστερά, αλλά κάνει το πρώτο προειδοποιητικό σουτ στην εστία (μετά έβαλε το τεμάχιο). Ο Σέρτζιο του τα έσυρε γιατί η κίνησή του ήταν "εκτός τακτικής"...
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Παίκτης που παίζει περπατώντας δεν είναι παίκτης για σοβαρή ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και μάλιστα πολύ.

Ο Βερόν σήμερα έπαιζε περπατώντας και θεωρώ ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει θέση στην ομάδα. Βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι, ήταν σίγουρα στους κορυφαίους μας, αλλά πλέον δεν μπορούμε να βασιστούμε πάνω του αν θέλουμε να βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Άσε δηλ που όπως τον κόβω φέτος η διάθεσή του και το πάθος του υπολείπονται κατά πααααρα πολύ σε σχέση με ό,τι μας έδειχνε πέρυσι (αυτό το λέω για όσους λένε ότι χτες έκανε τυπική εμφάνιση για Βερόν).

Όσους τόνους μπάλα και να ξέρει (που ξέρει), άμα δεν σκυλιάζει στο τρέξιμο δεν μπορεί να παίξει σαν αμυντικός χαφ. Από την άλλη, 10άρι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί σκοράρει μία φορά σε κάθε αιώνα.

Και τα λέω εγώ αυτά που ο Βερόν ήταν τρελή μου συμπάθεια. Όπως και να το κάνουμε όμως, αλλιώς φαινόταν ο Βερόν ανάμεσα σε Μπαϊάνο και Μπαλάφα, αλλιώς φαίνεται τώρα δίπλα στον Βιτόλο και τον Σορλέν...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Stepas έγραψε:Ο Βερόν σήμερα έπαιζε περπατώντας και θεωρώ ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει θέση στην ομάδα. Βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι, ήταν σίγουρα στους κορυφαίους μας, αλλά πλέον δεν μπορούμε να βασιστούμε πάνω του αν θέλουμε να βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Άσε δηλ που όπως τον κόβω φέτος η διάθεσή του και το πάθος του υπολείπονται κατά πααααρα πολύ σε σχέση με ό,τι μας έδειχνε πέρυσι (αυτό το λέω για όσους λένε ότι χτες έκανε τυπική εμφάνιση για Βερόν).
Και ξαναρωτάω λοιπόν... Πέρισυ έτρεχε και φέτος δεν τρέχει...?? Όχι... Είναι απλό... Ποτέ δεν έτρεχε...
Τι άλλαξε σήμερα στην απόδοση του Βερόν σε σχέση με ένα τυπικό περσινό του παιχνίδι (ειδικά δεδομένης και της πολύμηνης απουσίας του απο αγώνες και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού)...??
Άρα αν θέλεις μπορείς δικαίως να τον κράξεις φέτος που δεν τρέχει, όμως δεν γίνεται να τον αποθέωνες πέρισυ άσχετα με το ότι δεν έτρεχε και φέτος να τον κράζεις μόνο επειδή δεν τρέχει... Απλά δεν στέκει...

Και... Εκτός απο το αμυντικό χαφ και το δεκάρι που ανέφερες... Υπάρχουν και άλλοι μέσοι... ;)
Και... Ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει με ένα αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους, τους Σορλέν και Φωτάκη (και οι δύο είναι προδιαγραφών Βερόν, τα λεγόμενα 8άρια...) και χωρίς δεκάρι εννοείται... ;)

sdufa έγραψε:Εγω εμαθα τα τελευταια χρονια οτι τα χαφ ,αν μη τι αλλο ,πρεπει να ειναι "μηχανακια" .
Σε ομαδες βεληνεκους ΠΑΟΚ,δεν νοειται να υπαρχει ποδοσφαιριστης που κανει λιγοτερα απο 8 χιλιομετρα μεσα στις 4 γραμμες,ποσο μαλλον να τα κανει περπατωντας.Αν θελει, για jogging και περιπατους υπαρχει το Σειχ Σου και τα εξωτικα μονοπατια του.
Οσο για τις καθετες,ναι. Εβγαλε 2. Ασσιστ γιναν ? (ειδικα αυτη στον Παπα ηταν λουκουμι...για τον Βεζυριδη )
Το καλο ειναι οτι τουλαχιστον δεν δημιουργησε κλιμα μεσα στα αποδυτηρια ( τουλαχιστον δεν βγηκε κατι τετοιο προς τα εξω ).
ΥΓ. Μπαλα μπορει να μην ξερουμε , αλλα το προφανες ειναι προφανεστατο (πλεονασμος) .
Τα ίδια κριτήρια που ανέφερες προφανώς όμως πρέπει να ισχύουν και για τον Σορλέν... Δεν είναι έτσι...?? Ο Σορλέν δεν είναι εξαφανισμένος στη μισή διαρκεια των ματς...?? Τρέχει σαν μηχανάκι...?? Δεν νομίζω... Παίρνει όλες τις κεφαλιές...?? Δεν νομίζω... Βγάζει ασίστ...?? Δεν νομίζω... Σουτάρει...?? Δεν νομίζω... Δεν είναι προφανές ότι κάνει οικονομία δυνάμεων για να μην κλατάρει...?? Είναι... Άρα λοιπόν γιατί δεν πας και στο topic του Σορλέν να γράψεις την ίδια σκληρή κριτική και για τον Γάλλο...?? Απλά γιατί είναι ζήτημα εμπάθειας... ;)

Όσο για τα προφανή και τη γνώση της μπάλας, ανέφερα πιο πάνω πλειάδα πραγμάτων που μπορεί να κάνει ένα 8άρι μέσα στο γήπεδο, εκτός απο το να πηδάει για τις κεφαλιές στο κέντρο και να κάνει χιλιόμετρα και σπρίντ ως άλλος Γιουσέιν Μπόλτ... Αν θέλεις διάβασε τα και έπειτα μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας για την απόδοση του Βερόν...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

arisk έγραψε:Σήμερα ο Βερόν έκανε ένα κλασσικό για Βερόν παιχνίδι και τηρουμένων των αναλογιών (έχει να παίξει μερικούς μήνες και είναι ήδη με το ένά πόδι στην έξοδο) ήταν αρκετά καλός... Με αντίστοιχες αποδόσεις πέρισυ αποθεωνόταν και χαρακτηριζόταν βαρόμετρο και λοιπές μπούρδες... Αλλά μάλλον πρώτα διαβάζουμε ή ακούμε την κριτική συγκεκριμένων δημοσιογράφων και μετά ποστάρουμε και εμείς σαν παπαγαλάκια... Όπως πέρισυ αποθεώναμε... ΄Ετσι φέτος καταρρακώνουμε...
Τι έκανε σήμερα ο Βερόν... Ξεκίνησε νωθρά, χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα και μαχητικότητα... Κινήθηκε κατά βάση στο κλασσικό "κουτί" που κινείται πάντα (ανάμεσα στη μεγάλη μας περιοχή και το κέντρο και έως αρκετά έξω απο την αντίπαλη περιοχή... Ήταν μπροστά απο το Βιτόλο, μαζί με τον Σορλέν και συχνά άλλαζαν πλευρές ώς "μέσα αριστερά" και "μέσα δεξιά"... Αμυντικά στην αρχή δεν έτρεχε ιδιαίτερα, αλλά συμμετείχε στην αμυντική λειτουργία, έκλεινε χώρους, κάλυπτε κενά και έκλεψε μερικές μπάλες... Όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε, έγινε πιο μαχητικός, συμετείχε περισσότερο, έκανε μερικά επίκαιρα τάκλιν και φάουλ, κάλυψε καλά το χώρο ευθύνης του... Επιθετικά, έπαιζε τη μπάλα γρήγορα με τη μία, είχε σωστές μεταβιβάσεις, ελευθέρωνε και προωθούσε καλά το παιχνίδι της ομάδας, έμπαινε στα κενά της διάταξης και έδινε στήριγμα στους συμπαίκτες του και όποτε δόθηκαν ευκαιρίες προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα (τακουνάκι σε θέση εξτρέμ προς τον Βιερίνια που κοιμήθηκε και δεν ακολούθησε την εξέλιξη της φάσης, κάθετη μπαλιά στον Παπάζογλου που πρόλαβε ο τερματοφύλακας, διαγώνια στον Κουτσιανικούλη που κόπηκε, κανα-δυο τζούφια σούτ)... Μετά τα μέσα του 2ου ημιχρόνου κουράστηκε εμφανώς και σωστά αντικαταστάθηκε (αν και θα έπρεπε να βγαίνει καμιά φορά και ο μετριότατος φέτος Σορλέν)...
Σε γενικές γραμμές δηλαδή ήταν καλούτσικος (ιδιαίτερα απο τη στιγμή που έχει να παίξει τόσο καιρό και είναι υπο διωγμό), ήταν σίγουρα καλύτερος απο τον Σορλέν που σε όλα τα παιχνίδια φέτος είναι μετριότατος (μέτριος αμυντικά, τραγικός επιθετικά) και αγωνίζεται πάντα 90 λεπτά και κανένας δεν λέει κουβέντα (προφανέστατα επειδή είναι πουλέν, στη θέση του ο Ίβιτς μετά απο 7 συνεχόμενα μάπα 90λεπτα θα είχε "εκτελεστεί" στην Γρηγορίου Λαμπράκη με λιθοβολισμό) και έδειξε και πάλι ότι έχει στοιχεία που λείπουν απο τον φετινό ΠΑΟΚ, όπως είναι η κάθετη πάσα, η γρήγορη εναλλαγή της μπάλας (ένα-δύο), η σωστή πάσα προς τα εμπρός, η προώθηση του παιχνιδιού, το καθαρό μυαλό, η διατήρηση της κατοχής της μπάλας και υπο πίεση (απο τους υπόλοιπους μόνο ο Γκαρσία μπορεί να το κάνει αυτό), το να δίνει στήριγμα και να μην κρύβεται, κάποια στοιχεία δηλαδή που συμβάλλουν στην σωστή και ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και στην διατήρηση της κατοχής της...
Με στεναχωρεί το γεγονός ότι στην παραπάνω (θέλω να πιστεύω) άκρως ποδοσφαιρική τοποθέτηση έλαβα απαντήσεις μόνο για τρέξιμο, πνευμόνια, κτλπ... Δηλαδή άκρως απλοϊκά και καθόλου ποδοσφαιρικά... Σταματ'ησαμε να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτό... Θεωρώ ότι είναι ενδεικτικό ότι ο ΠΑΟΚτσής μετά απο τόσα χρόνια σφαλιάρας και ανυποληψίας έχει ρίξει τον πήχυ στα τάρταρα... Μας αρκεί οι ποδοσφαιριστές μας να τρέχουν και να είναι φιλότιμα παιδιά... Πλέον για μας το να ξέρει κάποιος ποδοσφαιριστής κανα κιλό μπάλα παραπάνω δεν αποτελεί ζητούμενο, αλλά μόνο επιπλέον προσόν...
Κάναμε την ανάγκη φιλότιμο... Αφού οι καλοί ποιοτικοί παίκτες κοστίζουν ακριβά άρα δεν χρειαζόμαστε ποιοτικούς παίκτες, χρειαζόμαστε γρηγορους που είναι και πιο φτηνοί... Είναι μια άλλη λογική... Ελληνική...

Όμως... Όχι φίλοι μου... Δεν είναι το κύριο χαρακτηριστικό που απαιτείται απο έναν χαφ η ταχύτητα και όλα τα άλλα ασήμαντα... Είναι τελείως απλοϊκή αυτή η προσέγγιση... Αν ήταν έτσι δεν θα επικρατούσαν οι Λατινοαμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι αλλά οι Αφρικάνοι... Τέλοσπάντων όμως... Ας μην το συνεχίσουμε μιας και δεν οδηγεί κάπου...

Υ.Γ. Προσωπικά χεσμένο τον έχω τον Βερόν και τον κάθε Βερόν... Εγώ το μόνο που θέλω είναι να δώ λίγη μπαλίτσα απο την ομάδα μου... Δυσκολεύομαι να χωνέψω ότι η Καβάλα παίζει πιο ωραίο ποδόσφαιρο... Αλλά δεν πειράζει... Κάνω υπομονή για ένα καλύτερο αύριο... Όπως τόσα χρόνια... Λίγο ακόμα δεν θα με πειράξει... Άλλωστε έχω ένα όνειρο, ένα όραμα... Να δω κανέναν καλό παίκτη στην Τούμπα που να ξέρει λίγη μπαλίτσα... Μια καλή ντρίμπλα, μια καλή πάσα, μια καλή σέντρα, έναν ωραίο συνδυασμό, μια ωραία ενέργεια, δεν ζητάω πολλά, απλά πράγματα... Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου με τη μέθοδο της αυθυποβολής ότι παίζουμε μπάλα... Σχεδόν τα έχω καταφέρει... Αλλά ώρες-ώρες κάτι ξυπνάει μέσα μου και με αναστατώνει... Αλλά που θα πάει, θα το πνίξω...
Υ.Γ.2. Και μην ξεχνάτε ποτέ... Η μπάλα τρέχει πάντα γρηγορότερα απο οποιονδήποτε άνθρωπο...
Άβαταρ μέλους
PAOK LEME!!!

Δημοσίευση από PAOK LEME!!! »

Δεν ξερω ποσοι το προσεξατε αλλα σε μια φαση βγαινει ο Βερον αντεπιθεση και σηκωσε ...σκονη μιλαμε. Εφυγε απο λιγο εξω απ την περιοχη μας μεχρι την εξω μερια του Θ απ τη μερια του ΟΦΗ σε κατι δευτερολεπτα... Ο σχολιαστης βλεπει μακρυ μαλλι και τετοιο τρεχαλητο και λεει "και τωρα ο ΠΑΟΚ στην αντεπιθεση με τον Κουτσιανικουλη..."
Σφαιρα ο "χοντρο-Βερον" εν ολιγοις....
Κατα τ'αλλα η κοιλια του ετσι, τα ποδια του ετσι, ο κωλος του αλλιως κλπ.

Το θυμαμαι γιατι μου φανηκε περιεργο, ο μονος που θυμαμαι να εχω δει να τρεχει ετσι με τη μπαλα στα ποδια ειναι ο Βιειρινια.

Φυσικη κατασταση να ανεβασει και να μην τον χαλας τ αντερα, θα κανει και τρεξιματα. Το γραψα και στο τοπικ του ματς, αυτος ο παιχτης τον φετινο ειδικα ΠΑΟΚ (που εχει τους μικρους στα πλαγια που εχουν εκρηξη να εκμεταλλευτουν τις μπαλιες του) μπορει να τον μεταμορφωσει. Τερατωδης μαλακια ο παραγκωνισμος του για μενα, ειδικα οταν εχεις και τοσους τραυματισμους.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

arisk έγραψε:
Stepas έγραψε:Ο Βερόν σήμερα έπαιζε περπατώντας και θεωρώ ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε. Αν συνεχίσει έτσι, δεν έχει θέση στην ομάδα. Βοήθησε πάρα πολύ πέρυσι, ήταν σίγουρα στους κορυφαίους μας, αλλά πλέον δεν μπορούμε να βασιστούμε πάνω του αν θέλουμε να βελτιωνόμαστε χρόνο με το χρόνο. Άσε δηλ που όπως τον κόβω φέτος η διάθεσή του και το πάθος του υπολείπονται κατά πααααρα πολύ σε σχέση με ό,τι μας έδειχνε πέρυσι (αυτό το λέω για όσους λένε ότι χτες έκανε τυπική εμφάνιση για Βερόν).
Και ξαναρωτάω λοιπόν... Πέρισυ έτρεχε και φέτος δεν τρέχει...?? Όχι... Είναι απλό... Ποτέ δεν έτρεχε...
Τι άλλαξε σήμερα στην απόδοση του Βερόν σε σχέση με ένα τυπικό περσινό του παιχνίδι (ειδικά δεδομένης και της πολύμηνης απουσίας του απο αγώνες και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού)...??
Άρα αν θέλεις μπορείς δικαίως να τον κράξεις φέτος που δεν τρέχει, όμως δεν γίνεται να τον αποθέωνες πέρισυ άσχετα με το ότι δεν έτρεχε και φέτος να τον κράζεις μόνο επειδή δεν τρέχει... Απλά δεν στέκει...

Και... Εκτός απο το αμυντικό χαφ και το δεκάρι που ανέφερες... Υπάρχουν και άλλοι μέσοι... ;)
Και... Ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει με ένα αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους, τους Σορλέν και Φωτάκη (και οι δύο είναι προδιαγραφών Βερόν, τα λεγόμενα 8άρια...) και χωρίς δεκάρι εννοείται... ;)

sdufa έγραψε:Εγω εμαθα τα τελευταια χρονια οτι τα χαφ ,αν μη τι αλλο ,πρεπει να ειναι "μηχανακια" .
Τα ίδια κριτήρια που ανέφερες προφανώς όμως πρέπει να ισχύουν και για τον Σορλέν... Δεν είναι έτσι...?? Ο Σορλέν δεν είναι εξαφανισμένος στη μισή διαρκεια των ματς...?? Τρέχει σαν μηχανάκι...?? Δεν νομίζω... Παίρνει όλες τις κεφαλιές...?? Δεν νομίζω... Βγάζει ασίστ...?? Δεν νομίζω... Σουτάρει...?? Δεν νομίζω... Δεν είναι προφανές ότι κάνει οικονομία δυνάμεων για να μην κλατάρει...?? Είναι... Άρα λοιπόν γιατί δεν πας και στο topic του Σορλέν να γράψεις την ίδια σκληρή κριτική και για τον Γάλλο...?? Απλά γιατί είναι ζήτημα εμπάθειας... ;)

Όσο για τα προφανή και τη γνώση της μπάλας, ανέφερα πιο πάνω πλειάδα πραγμάτων που μπορεί να κάνει ένα 8άρι μέσα στο γήπεδο, εκτός απο το να πηδάει για τις κεφαλιές στο κέντρο και να κάνει χιλιόμετρα και σπρίντ ως άλλος Γιουσέιν Μπόλτ... Αν θέλεις διάβασε τα και έπειτα μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας για την απόδοση του Βερόν...
Ρε συ αρι πέρυσι ο βερών στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν πρώτος στα κλεψίματα και στα κοψίματα πώς το έκανε αυτό χωρίς να τρέχει? Όλοι πήγαιναν και πέφτανε πάνω του? Πέρυσι λέγαμε απλά ότι το παιδί δεν έχει ταχύτητα όχι ότι δεν τρέχει. Σήμερα έκανε σε όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε δυο σπριντ των δεκα μέτρων και συνέχεια ήταν σε ένα ρυθμό 60-70% λες και κάνει πρόγραμμα για χάσιμο λίπους. Όσο για αυτό που λες ότι ο παίχτης μπορεί να αγωνιστεί σαν οχτάρι στη θέση του Σορλεν ας πούμε, αυτό είναι που δεν γίνετε με την καμία , γιατί οι χώροι που καλύπτει το οχτάρι είναι πολύ περισσότεροι κάτι που αυτός αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορεί να κάνει. Δυστυχώς για μας αλλά και για αυτών το κορμί του πλέον δεν είναι επαγγελματία αθλητή, και την μεγαλύτερη ευθύνη για αυτό την έχει το προπονητικό τιμ που δεν μπόρεσε να δώσει κίνητρα στον παίχτη κα έτσι βλέπω να χάνετε ένα περιουσιακό στοιχείο που δυστυχώς πολλά από τα χαρακτηριστικά που διαθέτει δεν τα έχουμε σε κανέναν άλλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”