Razvan Lucescu IV
- Montrealiotis
Re: Razvan Lucescu IV
Μόλις είδα το βίντεο με τος δηλώσεις του Ραζβαν και το μόνο που έχω να πω, είναι γαμα τους Ραζβαν, ασταμάτητα.
Που πήγε ο άλλος ο καραγκιοζης να τον προβοκάρει με την ηλίθια ερώτηση του.
Που πήγε ο άλλος ο καραγκιοζης να τον προβοκάρει με την ηλίθια ερώτηση του.
- thomas Murg
Μάλιστα, δεν θα έπρεπε να μιλάει ο Ράζβαν. Τον μαλάκα έπρεπε να κάνει για να του την πέφτει ο κάθε πικραμένος.
Στημένο ήταν από όλες τις πλευρές. Μέσα και η πουστροτέ με τα στιγμιότυπα που επιλεκτικά πρόβαλε στα χάιλαιτς. Από δω από τον βορρά ένα μεγαλοπρεπές "'Αθήνα καριόλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και συνεχίζουμε.
Στημένο ήταν από όλες τις πλευρές. Μέσα και η πουστροτέ με τα στιγμιότυπα που επιλεκτικά πρόβαλε στα χάιλαιτς. Από δω από τον βορρά ένα μεγαλοπρεπές "'Αθήνα καριόλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και συνεχίζουμε.
Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του OPEN, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σάββας Λιβάνιος, από την στιγμή που το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ αναγράφεται στο φύλλο αγώνα θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή της Super League σε απολογία.
Εφόσον υπάρξει τιμωρία για τον προπονητή του ΠΑΟΚ για λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον βοηθό προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Βένγκα, κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού έως και 15 ημερών.
Από εκεί και πέρα ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ ήταν στην φυσούνα την στιγμή των όσων συνέβησαν, όμως με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προβλέπεται κλήση του Ράζβαν Λουτσέσκου από την ΔΕΑΒ.
-
Ρασβαναρε, είσαι γάτα και αλεπού μαζί... κατάφερες και το γύρισες το κλίμα..mind games αλά Μουρίνιο και βάλε
- Metagrafakias
Εχεις εναν τροπο ρε αλεπού να συσπειρώνεις την ομαδα!!που να καταλάβουν οι αλλοι γιατι τα κανεις αυτα;;;τεχνητές εντάσεις λεγονται τις εκανε και ο Ομπράντοβιτς παλια στο βαζελο απο τοτε μονο εσυ εχεις το μυαλο να τα κανεις αυτα…Λύσσα για το back to back!!!
- thomas Murg
Γράφει το αρδ στο σπορ24
Για τον Αλ Μέιδ@ που έπιασε τον δεαβίτη από το λαιμό γαργάρα. Επιλεκτική μνήμη.Τα ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έχουν γίνει must τα τελευταία χρόνια. Και σούπα να είναι το παιχνίδι κάτι θα συμβεί και θα πυροδοτηθεί το ενδιαφέρον στο κόκκινο.
Μα θα έρθουν… επικίνδυνα κοντά οι δύο πάγκοι, μα θα κάνει κάτι από τα δικά του ο Λουτσέσκου, μα θα παιχτεί καλό ποδόσφαιρο που είναι και το ζητούμενο. Γενικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση γεννάει θέμα συζήτησης για ένα τριήμερο γεμάτο.
- loukas karadimos
η ζωη μας στον πλανητη ΠΑΟΚ θα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ χωρις εσενα
δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και ο ΠΑΟΚ στην ζωη μου ειναι πραγματικα πανω απ ολα αλλα νομιζω οτι σου αξιζει ενα αιωνιο συμβολαιο ρε φιλε
απιδια και μαιντ γκεημς και δεν ξερω εγω
συνεχισε και γλεντα τους και λεγε μες τα μουτρα τους οσα δεν τολμαει κανενας αλλος
κλεφτες ηταν ειναι και θα ειναι
στα 100 τους χρονια με αλλο ΑΦΜ, ξεφτιλες!!!!!!!!!
δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και ο ΠΑΟΚ στην ζωη μου ειναι πραγματικα πανω απ ολα αλλα νομιζω οτι σου αξιζει ενα αιωνιο συμβολαιο ρε φιλε
συνεχισε και γλεντα τους και λεγε μες τα μουτρα τους οσα δεν τολμαει κανενας αλλος
- Amsterdamer_87
Πολυ γουσταρω που τους φτυνει καταμουτρα..
Η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αρχισει να τα χωνει εξισου και στους βρωμογαυρους για το κλεμενο
λογω Οσκαρ..
Κι οχι μονο στην Α4..
Ειχαν κι αυτοι τεραστια συμετοχη σ'εκεινη την κλοπη..
Η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αρχισει να τα χωνει εξισου και στους βρωμογαυρους για το κλεμενο
λογω Οσκαρ..
Κι οχι μονο στην Α4..
Ειχαν κι αυτοι τεραστια συμετοχη σ'εκεινη την κλοπη..
Ε πως. Πήγαινε αλλά έπιασε συζήτηση με έναν παίκτη της κουλας και μάλιστα σε έντονο ύφος.Montrealiotis έγραψε:Ξαναδές το βίντεο, για να δεις ποιος πήγε σε ποιον. Ο Ραζβαν πήγαινε στο κέντρο του γηπέδου, στους παίκτες του. Δεν πήγε σε κανεναν αντίπαλο, το αντίθετο έγινε.
Το πιστευεις οτι και εγω σκεφτομαι το μετα; Ειναι τοσο καρμικη αυτη η συνυπαρξη που το μετα με τρομαζει.loukas karadimos έγραψε:η ζωη μας στον πλανητη ΠΑΟΚ θα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ χωρις εσενα
Κατι σαν σχεση Αλεξ Φεργκιουσον Μανγιου μονο που αυτος εδω ειχε να τα βαλει με ενα ολοκληρο κατεστημενο και οταν ανελαβε λογικα νομιζε οτι αναλαμβανει μονο σαν προπονητης.
Οχι οτι θα εξελιχθει σε προπονητη, υπευθυνο επικοινωνιας, διοικητκος παραγοντας υπερασπισης της ομαδας απο την σαπιλα τους και ποσα ακομα.
Ποιος μετα απο αυτον θα καταδεχτει να εχει τοσους διαφορετικους ρολους μεσα στην ομαδα; Το καταδεχτει ειναι λαθος λεξη.
Ποιος μετα απο αυτον θα εχει τα @@@ιδια να εχει τοσους διαφορετικους ρολους μεσα στην ομαδα και να ειναι ασπιδα ιστοριας της ομαδας, της διοικησης, των παικτων;
2021 η ΑΕΚ ήθελε Λουτσεσκο, αλλά ήρθε πίσω στον ΠΑΟΚ. Λέτε να του το συνχώρεσαν αυτό ποτέ;;; Ο ίδιος ακομα λέει ότι τον έκλεψαν και κανεις δεν θέλει να το ακούει αυτό. Ολα τα άλλα είναι προπαγάνδα της χάρτινης
Ο Ντέμης, ο άνθρωπος που φέσωσε το ελληνικό δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, βγήκε να μας πει ότι ο Λουτσέσκου προσβάλει τη χώρα.
Ο Ντέμης.
Ρε τι τραβάμε...
Ο Ντέμης.
Ρε τι τραβάμε...
- loukas karadimos
δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι φιλεnunies4 έγραψε:Το πιστευεις οτι και εγω σκεφτομαι το μετα; Ειναι τοσο καρμικη αυτη η συνυπαρξη που το μετα με τρομαζει.loukas karadimos έγραψε:η ζωη μας στον πλανητη ΠΑΟΚ θα ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ χωρις εσενα
Κατι σαν σχεση Αλεξ Φεργκιουσον Μανγιου μονο που αυτος εδω ειχε να τα βαλει με ενα ολοκληρο κατεστημενο και οταν ανελαβε λογικα νομιζε οτι αναλαμβανει μονο σαν προπονητης.
Οχι οτι θα εξελιχθει σε προπονητη, υπευθυνο επικοινωνιας, διοικητκος παραγοντας υπερασπισης της ομαδας απο την σαπιλα τους και ποσα ακομα.
Ποιος μετα απο αυτον θα καταδεχτει να εχει τοσους διαφορετικους ρολους μεσα στην ομαδα; Το καταδεχτει ειναι λαθος λεξη.
Ποιος μετα απο αυτον θα εχει τα @@@ιδια να εχει τοσους διαφορετικους ρολους μεσα στην ομαδα και να ειναι ασπιδα ιστοριας της ομαδας, της διοικησης, των παικτων;
προς το παρον απολαμβανω καθε στιγμη του στην ομαδα.
δεν θα τον ελεγα σερ αλεξ, ο σερ αλεξ ηταν λαμογιο
ειναι γκι ρου, ειναι ο αναμορφωτης ενος ολοκληρου συλλογου, ενος συνολου ταλιμπαν χωρις πατριδα.
δεν θεωρω οτι καταδεχεται τον ρολο, νιωθω οτι το κανει με την ψυχη του και αυτο με καυλωνει γιατι ξερω οτι ειναι μεγα πακετο και δεν εχει αναγκη τα φραγκα και την καριερα .στα παπαρια του, τα κανει ολα αυτα γιατι ΠΑΟΚ αφου
και οι κατω αρρωσταινουν γιατι ξερουν, οταν ξερεις, ποναει λιγο παραπανω, και οταν σε πετσωνει κιολας, πεφτει δακρι
ποτε δεν καταλαβανε τον ΠΑΟΚ, ποτε δεν θα καταλαβουν τον ραζβαν
αυτος εδω βρηκε την ψυχη του
και εμεις, με τα καλα του και τα στραβα του, εναν απο εμας στην ακρη του παγκου
ας το απολαυσουμε λοιπον
- Jean Valjean
- iremidynami 4+
Συνεχισε να τους κατουρας στα μουτρα..
Εχεις ολακερο τον ΠΑΟΚ πισω σου..
Ενας απο εμάς μεσα στο γηπεδο.
Εχεις ολακερο τον ΠΑΟΚ πισω σου..
Ενας απο εμάς μεσα στο γηπεδο.