ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Μάλιστα. Αυτό είναι το δεύτερο που παρατήρησα από την πλαϊνή κάμερα αλλά μέσα από τα καρέ δεν γινόταν να γίνει εμφανές.
Ωστόσο λέει κι ο Κουτσιαύτης αυτό που έδειξα στα καρέ. Ότι ο Λιβάι βρίσκει το πόδι του Μπάμπα. Αφού αυτό είναι αποδεκτό γιατί μετά λέει ότι είναι κρίσιμο ποιος βρίσκει πρώτος μπάλα.
Το λέει καθαρά ότι ο Λιβάι κλωτσάει τον Μπάμπα.
Δεν ξέρω.
Πάντως η υποψία ότι βρίσκει μπάλα πρώτος ο Μπάμπα φαίνεται από τα φάλτσα που παίρνει μετά το σουτ του Λιβάγια.
Η μπάλα έρχεται με δεξιόστροφα φάλτσα και δε γίνεται με μία μόνο επαφή να πάρει τόσα αριστερόστροφα. Πρώτα πρέπει να υπάρχει μια πρώτη ανεπαίσθητη επαφή που σβήνει τα αρχικά φάλτσα με αποτέλεσμα στη δεύτερη επαφή και με ανοιχτό το πόδι του Λιβάι να βρίσκει λίγο πιο έξω στο πόδι και να αλλάζει φορά η περιστροφή.
Ωστόσο λέει κι ο Κουτσιαύτης αυτό που έδειξα στα καρέ. Ότι ο Λιβάι βρίσκει το πόδι του Μπάμπα. Αφού αυτό είναι αποδεκτό γιατί μετά λέει ότι είναι κρίσιμο ποιος βρίσκει πρώτος μπάλα.
Το λέει καθαρά ότι ο Λιβάι κλωτσάει τον Μπάμπα.
Δεν ξέρω.
Πάντως η υποψία ότι βρίσκει μπάλα πρώτος ο Μπάμπα φαίνεται από τα φάλτσα που παίρνει μετά το σουτ του Λιβάγια.
Η μπάλα έρχεται με δεξιόστροφα φάλτσα και δε γίνεται με μία μόνο επαφή να πάρει τόσα αριστερόστροφα. Πρώτα πρέπει να υπάρχει μια πρώτη ανεπαίσθητη επαφή που σβήνει τα αρχικά φάλτσα με αποτέλεσμα στη δεύτερη επαφή και με ανοιχτό το πόδι του Λιβάι να βρίσκει λίγο πιο έξω στο πόδι και να αλλάζει φορά η περιστροφή.
Χαχα ρε ποια απέναντι γραμμή;marsantos έγραψε:Afana σε ευχαριστώ, γιατί με αυτά που ακούω εδώ στην Αθήνα νόμιζα ότι όντως τα βλέπω μόνο ασπρόμαυρα.
Εδώ στην καινούρια διαδικτυακή εκπομπή που συμμετέχει ο Κόλκας, ο κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ, όταν του είπε ο Κόλκας ότι ο Λιβάι σουτάρει, αυτός απάντησε ότι δεν ήταν σουτ αλλά ήταν ανοιχτό κοντρόλ.
Και προς στιγμήν ένιωσα για λίγο ότι κάτι δεν πάει καλά είτε με την όρασή μου είτε με την αντίληψη μου.
Άκου ανοικτό κοντρόλ με την μπάλα να φτάνει στην απέναντι γραμμή.
Διάσειση σε θεατή στην απέναντι κερκίδα προκάλεσε
Βολίδα στα ουράνια
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά η πρώτη επαφή του Μπάμπα στο γκολ έγινε με το π@π@ρι. Ποιο fitting δεν θα μπορούσε να είναι
-
Απ τη στιγμη που κανει κινηση προς τη μπαλα επηρεαζει τη φάση και ειναι οφσαιντ.Daskalos_4 έγραψε:Για να ειμαστε δίκαιοι, θα ηταν υπερβολικο να δοθει οφσαιντ. Πραγματι κανει κινηση προς τη διεκδικουμενη μπαλα ο Guerilla αλλα δεν την ολοκληρωνει ποτε.joshua έγραψε:Οφσαιντ του Πιερο υπαρχει στη φαση που ζητανε πεναλτι οχι στο γκολ.
- BlackMagicPAOK
Ο 4ος διαιτητής είναι Έλληνας;
Έχει περάσει τεστ καλής ακοής ;
Οταν 2-3 φορές το γήπεδο βρίζει εν χορώ τον προπονητή μας δεν πρέπει να διακοπεί το ματς και να γίνουν συστάσεις;
Στο φ. α γράψανε κάτι;;
(πονάει το 4Χ4)
Έχει περάσει τεστ καλής ακοής ;
Οταν 2-3 φορές το γήπεδο βρίζει εν χορώ τον προπονητή μας δεν πρέπει να διακοπεί το ματς και να γίνουν συστάσεις;
Στο φ. α γράψανε κάτι;;
(πονάει το 4Χ4)
Δεν ξέρω αν η κίνηση προς τη μπάλα αρκεί για να πούμε ότι επηρεάζει.
Κι ο Μαουριτσιο κινήθηκε προς την μπάλα αλλά δεν επηρεαζε.
Πρέπει λοιπόν να τεκμηριωθει το πως αυτή η κίνηση επηρεάζει τον αμυνόμενο.
Στη χθεσινή φάση νομίζω ότι ο Πιερο επηρεαζει γιατί βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Μπάμπα και τον εμποδίζει να δει την τροχιά της μπάλας. Αυτό νομίζω φαίνεται από το γεγονός ότι ο Μπάμπα ξεκινά ένα κλικ αργότερα την κίνηση προς τα πίσω σε σχέση με τον Πιερο.
Όμως αφού μας είπαν οι της αεκ πως ο Λιβαι δεν σούταρε αλλά έκανε ανοικτό κοντρόλ δεν είναι απίθανο να μας πουν ότι ο Πιερο δεν εμπόδιζε την ορατότητα του Μπάμπα καθότι είναι κάτω από 1,60 ύψος.
Στη χθεσινή φάση νομίζω ότι ο Πιερο επηρεαζει γιατί βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Μπάμπα και τον εμποδίζει να δει την τροχιά της μπάλας. Αυτό νομίζω φαίνεται από το γεγονός ότι ο Μπάμπα ξεκινά ένα κλικ αργότερα την κίνηση προς τα πίσω σε σχέση με τον Πιερο.
Όμως αφού μας είπαν οι της αεκ πως ο Λιβαι δεν σούταρε αλλά έκανε ανοικτό κοντρόλ δεν είναι απίθανο να μας πουν ότι ο Πιερο δεν εμπόδιζε την ορατότητα του Μπάμπα καθότι είναι κάτω από 1,60 ύψος.
Τώρα θυμήθηκα το οφσάιντ που έδωσε στο σουτ του Οζντόεφ αμέσως μετά το 0-1... Που απλά υπάρχει ο Τσάλοφ πίσω από τον αμυντικό και δεν σκέφτεται καν να πάει στη μπάλα και σφυρίζει οφσαιντ αντί για πλάγιο δικό μας
Συνεληφθη λεει απο την ελληνικη αστυνομια, χαρτινος οπαδος που μπουκαρε στο αγωνιστικο χωρο.
Δεν προβλεπεται ποινη κεκλεισμενων , για μπουκες στο γηπεδο?
Η ΔΕΑΒ σουβλακια ετρωγε?
Η ΔΕΑΒ σουβλακια ετρωγε?
-
Ο μαουριτσιο στην ουσια δεν κάνει κινηση προς τη μπαλα. Εχει ξεκινησει την κίνηση απο πριν και μετα κανει και κινηση να την αποφύγει μάλιστα.marsantos έγραψε:Δεν ξέρω αν η κίνηση προς τη μπάλα αρκεί για να πούμε ότι επηρεάζει.
Στη χθεσινη φαση περισσοτερο θυμιζει το ακυρωμενο γκολ της παραγουαης με ισπανια το 2010. Απ τη στιγμη που ενας παιχτης απο θεση οφσαιντ κανει αποπειρα συμμετοχης στη φαση, επηρεαζει την αντιδραση των αμυντικων.
Τον προκάλεσε ο αλήτης ο γυφτορουμάνος με τις χειρονομίες του. Πόσο Βαλκάνια να αντέξουνε οι γνήσιοι πρόσφυγες πια!Cylon-4 έγραψε:Συνεληφθη λεει απο την ελληνικη αστυνομια, χαρτινος οπαδος που μπουκαρε στο αγωνιστικο χωρο.
Η ΔΕΑΒ σουβλακια ετρωγε?
Κοίτα να δεις πόσο ωραία το πνίξανε το θέμα οι αντικειμενικοίCylon-4 έγραψε:Συνεληφθη λεει απο την ελληνικη αστυνομια, χαρτινος οπαδος που μπουκαρε στο αγωνιστικο χωρο.
Η ΔΕΑΒ σουβλακια ετρωγε?
Καταλαβαίνω το διαχωρισμό που κάνεις. Όντως ο Μαουριτσιο είχε ξεκινήσει να τρέχει πριν διαπιστώσει τη την τροχιά της μπάλας.black death έγραψε:Ο μαουριτσιο στην ουσια δεν κάνει κινηση προς τη μπαλα. Εχει ξεκινησει την κίνηση απο πριν και μετα κανει και κινηση να την αποφύγει μάλιστα.marsantos έγραψε:Δεν ξέρω αν η κίνηση προς τη μπάλα αρκεί για να πούμε ότι επηρεάζει.
Στη χθεσινη φαση περισσοτερο θυμιζει το ακυρωμενο γκολ της παραγουαης με ισπανια το 2010. Απ τη στιγμη που ενας παιχτης απο θεση οφσαιντ κανει αποπειρα συμμετοχης στη φαση, επηρεαζει την αντιδραση των αμυντικων.
Η φάση η χθεσινή όμως δεν έχει σχέση με το γκολ της Παραγουάης. Εκεί ο παίκτης πηδαει για να κάνει επαφή. Ο Πιερο εχθές σταματάει. Δεν κάνει προσπάθεια να κάνει επαφή.
Πολλές φορές φεύγουν 2 παίκτες σε αντεπίθεση, τρέχουν κι οι 2 προς τη μπάλα και αυτός που είναι οφσαιντ σταματάει απότομα και συνεχίζει ο άλλος που δεν είναι και δεν σφυριζεται οφσάιντ παρότι αρχικά ο εκτεθειμενος παίκτης έκανε κίνηση προς τη μπάλα. Ο λόγος είναι ότι δεν επηρεαζε κάποιον αμυνόμενο με την κίνηση του .
Εχθές πιστεύω πως ο Πιερο επηρεαζε το οπτικό πεδίο. Άρα είναι οφσάιντ η φάση.
-
Σε εποχες προ βαρ το οφσαιντ πιθανόν να είχε σφυριχτει πριν καν φτάσει η μπαλα στο λιβάι, γι αυτο και πολλες φορες οι παίκτες μένουν επιδεικτικα ακίνητοι ωστε να μη ρισκάρουν το οφσαιντ. Ο πιερος κανει τη χαζη κίνηση και μαζευει το πόδι μολις καταλαβαίνει ότι ειναι καλυτερα να φτασει στο λιβάι η μπαλα.
Η αληθεια ειναι οτι μπορει καποιος να βρει και παραδειγματα που εχουν αφεθει παρομοιες φασεις αλλα εγω πιστεύω οτι και οι βαριστες δεν μπηκαν στη διαδικασια να εξετάσουν πολύ αν ήταν πέναλτι γι αυτο το λόγο. Επελεξαν τη χαζη σολομωντεια λύση του ασε το φάουλ και οτι γινει.
Η αληθεια ειναι οτι μπορει καποιος να βρει και παραδειγματα που εχουν αφεθει παρομοιες φασεις αλλα εγω πιστεύω οτι και οι βαριστες δεν μπηκαν στη διαδικασια να εξετάσουν πολύ αν ήταν πέναλτι γι αυτο το λόγο. Επελεξαν τη χαζη σολομωντεια λύση του ασε το φάουλ και οτι γινει.
- thomas Murg
Μια χαρά τα είπε ο Κόλκας για τον Λουτσέσκου στο 11 αυτοί 11 εμείς . Και με ύφος "άντε και γαμηθείτε μλκς που θα μας πουλήσετε και τρέλα".
Ακριβώς. Το φάουλ δόθηκε για να σταματήσουν να σκούζουν.
Ήταν μυθική βουτιά.
Οι βαρίστες είδαν ότι δεν είναι πέναλτι οπότε δεν είπαν τίποτα. Δεν είχαν δικαίωμα κιόλας. Αν έβλεπαν πέναλτι θα έδιναν το οφσάιντ.
Τώρα που δεν ήταν πέναλτι δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη φάση πίσω για το οφσάιντ.
Ήταν μυθική βουτιά.
Οι βαρίστες είδαν ότι δεν είναι πέναλτι οπότε δεν είπαν τίποτα. Δεν είχαν δικαίωμα κιόλας. Αν έβλεπαν πέναλτι θα έδιναν το οφσάιντ.
Τώρα που δεν ήταν πέναλτι δεν μπορούσαν να γυρίσουν τη φάση πίσω για το οφσάιντ.