21. Baba Rahman
- figurehead4
Re: 21. Baba Rahman
Είναι το σημείο που αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν η ομοιογένεια μιας ομάδας είναι πιο σημαντική από τη φυσική κατάσταση ή μάλλον τις αντοχές ενός παίχτη. Θα αντέξει άραγε και Πέμπτη-Κυριακή; Στο β ημίχρονο πάντως δεν άντεχε να επιστρέφει σε όλες τις φάσεις.
Ξέρω ξέρω, εγώ είμαι απλός οπαδός και δεν έχω ιδέα, ενώ το επιτελείο έχει όλα τα δεδομένα και τη γνώση. ΟΚ, αλλά μου δημιουργούνται απορίες.
Σκέφτομαι και τον άλλον τον Γκόμεζ. Αν ο έτοιμος να σκάσει Μπάμπα είναι προτιμότερος από αυτόν, ας μπει ο Τσαούσης.
Ξέρω ξέρω, εγώ είμαι απλός οπαδός και δεν έχω ιδέα, ενώ το επιτελείο έχει όλα τα δεδομένα και τη γνώση. ΟΚ, αλλά μου δημιουργούνται απορίες.
Σκέφτομαι και τον άλλον τον Γκόμεζ. Αν ο έτοιμος να σκάσει Μπάμπα είναι προτιμότερος από αυτόν, ας μπει ο Τσαούσης.
Ο καημένος έτοιμος να σκάσει και συνεχίζει να δίνει να δίνει και να δίνει.
Δλδ για να καταλάβω, άντε τον Γκόμεζ δεν τον εμπιστευόμαστε ούτε με τον Βόλο και θα τον περιμένουμε με Λεβαδειακό.
Τώρα δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον Σάστρε δεξιά για να ξεκουράσει ο Όττο τον Μπάμπα;
υγ Αυτή η yperπαιχτούρα αν δεν ήταν στα 30 της πλέον, θα ήταν ο πιο ακριβός παίκτης στο transfermarkt
Δλδ για να καταλάβω, άντε τον Γκόμεζ δεν τον εμπιστευόμαστε ούτε με τον Βόλο και θα τον περιμένουμε με Λεβαδειακό.
Τώρα δεν εμπιστευόμαστε ούτε τον Σάστρε δεξιά για να ξεκουράσει ο Όττο τον Μπάμπα;
υγ Αυτή η yperπαιχτούρα αν δεν ήταν στα 30 της πλέον, θα ήταν ο πιο ακριβός παίκτης στο transfermarkt
Ο Σοάρες πέρσι, όντας μέτριος φυσικά, ήταν μια τίμια λύση για το Λουτσέσκου που τον χρησιμοποιούσε συχνά στο rotation.
Για παράδειγμα στο Βόλο και ενόψει του ματς με Γαλατά, σίγουρα θα έπαιζε ο Πορτογάλος.
Ο Γκόμεζ μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερες προοπτικές αλλά για την ώρα δεν έχει βοηθήσει στις ανάσες του Μπάμπα.
Για παράδειγμα στο Βόλο και ενόψει του ματς με Γαλατά, σίγουρα θα έπαιζε ο Πορτογάλος.
Ο Γκόμεζ μπορεί να έχει πολύ μεγαλύτερες προοπτικές αλλά για την ώρα δεν έχει βοηθήσει στις ανάσες του Μπάμπα.
- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει ο Gomez να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής. Θα είναι καταστροφικό να συνεχίζει να βγάζει συνεχόμενα 90λεπτα ο Baba.
- ΑποστόληςΑ
Συμπλήρωσε 3 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του σε έναν από τους παρακάτω 4 αγώνες:
6/10 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20/10 ΑΕΧ – ΠΑΟΚ
27/10 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
3/11 Λαμία - ΠΑΟΚ
6/10 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
20/10 ΑΕΧ – ΠΑΟΚ
27/10 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
3/11 Λαμία - ΠΑΟΚ
- figurehead4
Έχει σκοράρει με κάθε τρόπο, τώρα και με το τρίτο ποδι, το μακρύτερο.
Περαστικά γρήγορα παιχταρά
Περαστικά γρήγορα παιχταρά

Δες ότι αλλάζει κατεύθυνση ρε Μπαμπα ο Ζιφκο και δώσε σωστά να γράψουμε τετράμπαλο...
- ΑποστόληςΑ
Σιγουρα αδοκιμος ο χαρακτηρισμος.
Εννοουν οτι εχει ενα πολυ μικρο οιδημα, που υπο προυποθεσεις θα του επιτρεψει να αγωνιστει σημερα.
Γι αυτο τον πηραν και αποστολή.
Εννοουν οτι εχει ενα πολυ μικρο οιδημα, που υπο προυποθεσεις θα του επιτρεψει να αγωνιστει σημερα.
Γι αυτο τον πηραν και αποστολή.
- ΑποστόληςΑ