Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Special 4 »

Να πω σε ολες τις εκδιδόμενες επί χρήμασι πένες και υστερικές φωνουλες των Αθηνών, ότι δικαίωμα να ασκούμε κριτική στον Λουτσεσκου έχουμε μόνο εμείς, όταν θέλουμε κ κανείς άλλος

Όταν όμως στοχοποιειται ο προπονητής του ΠΑΟΚ που σας γλενταει τα σπιτάκια σας εδώ κ χρόνια, τότε θα βρίσκετε μια συσπειρωμένη γροθιά απέναντι σας, που θα είναι ασπίδα στον άνθρωπο που μιλάει για την διαχρονικη σαπιλα σας

Μη σταματάς να τους γλεντας Ραζβαν
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Είναι να μην πάρει χαμπάρι αντίπαλο προπονητή. Μετά δεν χάνει με τίποτα. Αυτό έχει γίνει και με Αλμειδα. Δύσκολα θα ξανά χάσει από την συγκεκριμένη ομάδα ο Λουτσεσκου όσο είναι αυτός στον πάγκο της .

Κάποια στιγμή θα ασχοληθεί και με το γατί τον Μαντζιο που θα πάει :D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Τι έγινε; Μας την είπε ο Ζήκος; Ω ρε συμφορά...
Βγήκε για αναζήτηση μεροκάματου ο μπακαλόγατος;
Μιλάτε και ακούει πορδές ο Στρατηγός ρε ανύπαρκτοι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πήρε σκυτάλη ο παχουλός ραλίστας, που στον ελεύθερο του χρόνο εκτελεί χρέη κομπάρσου σε παρουσιάσεις μεταγραφών.
Τι τους έχεις κάνει Ράζβαν;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε τους χαρτινους!
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Νιωθω οτι σαν ΠΑΟΚτσηδες δεν προστατευουμε οπως πρεπει αυτον τον ανθρωπο!
Και σαν λαος και σαν ΠΑΕ. Περα των επιτυχιων , ο μεγαλυτερος προπονητης της ιστοριας μας, ηρθε σαν ξενος , και εκφραζει το 100% της ΠΑΟΚτσηδικης ψυχης μας , χωρις να εχει κατι να κερδισει!!
Ισα ισα μονο χάνει , και επαγγελματικα , απο την συμπεριφορα του. Και ομως παλευει για το δικαιο του , παλευει για το ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ!!

ΜΕΓΑΛΕ ΡΑΖΒΑΝ , εκτος απο προπονηταρα (με ολα τα κακα του), εισαι ο πιο ΠΑΟΚ προπονητης που ειχαμε.

Ειμαστε σε μια χωρα που μονο γεωγραφικα ανηκει στην Ευρωπη, με πληρως αφρικανικη νοοτροπια , όπου το να εισαι κλεφτης είναι προσον !!! Και ολοι αυτοι οι κλεφτες και οι ψευτες ακουνε επιτελους καποιον οχι απλα να λεει αληθειες, αλλα να τους ισοπεδωνει !! Το ευχαριστω μεγαλε Ραζβαν ειναι λιγο!!
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Razvan αδερφέ μου, στο λέω ειλικρινά. Είσαι πιο ΠΑΟΚ από εμένα. Σε ευχαριστώ για τον αγώνα που κάνεις εντός αγωνιστικού χώρου, εκτός και επί τα αυτά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μια χαρά οι δηλώσεις των πονεμένων. Αυτοί είναι και μας δείχνουν τη βρωμιά που έχουν ως σύλλογος και ως αντίληψη για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Κομπλεξικοί ανθυπογαύροι.

Ελπίζω να καταλαβαίνουν και οι οπαδοί/ακροατές της πόλης μας από που προέρχονται και που καταλήγουν οι τοξικοί χαρακτηρισμοί προς τον προπονητή, με το πολύ συγκεκριμένο λεξιλόγιο. Ακόμα και όταν δεν γίνονται με δόλο αλλα από απλή χαζομάρα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Καλώς ή κακώς είναι η μόνιμη ασπίδα της ομάδας σε αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς παράγοντες. Ραζβάν τα έχεις δημιουργήσει ψυχολογικά τα πόκεμον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οκ και εγω γελαω με τις αντιδρασεις των χαρτινων αλλα συγνωμη δεν κρυβω πως δεν τρελαινομαι και με οσα κανει ο Ραζβαν.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Και λίγα έκανε χθες. Δέχθηκε επίθεση, βρισιές και απάντησε.
Τι δεν σου άρεσε σε αυτό?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έκρυψε λόγια μιλώντας στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, για το θέμα που παρασκηνιακά έχει κυριαρχήσει στην ατζέντα εδώ κι εβδομάδες. Το «φλερτ» με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αποκάλυψε πως είχε επαφή μαζί του, τον ήθελε στην ΑΕΚ, αλλά δεν το θεωρεί εφικτό. Ενώ τόνισε πως είναι «φαν» του Ρουμάνου τεχνικού.

Είπε αναλυτικά:

«Τον Λουτσέσκου τον εκτιμώ προπονητικά, βρέθηκα και μίλησα μαζί του αλλά θα πάει σε άλλο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει θέμα. Εγώ προσωπικά είμαι φαν του. Πιστεύω δεν θα έρθει στην Ελλάδα. Οι αντιδράσεις είναι για τους μ...., μόνο τέτοιοι μπορούν να επηρεαστούν από αυτές στις αποφάσεις τους. Εμένα με απασχολεί να μου φτιάξει ομάδα. Τα περάσαμε και με τον Μπάγεβιτς. Δεν καταλαβαίνω από τέτοια. Αλλά τι να λέμε; Δεν υπάρχει θέμα… Για τον Λουτσέσκου φτάσαμε να συζητάμε για συμβόλαιο 1,3 εκατ. . Δεν υπάρχουν πουθενά αλλού αυτά τα λεφτά στην Ελλάδα. Δεν θα κωλώσουμε εκεί. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα, το πρόβλημα είναι ότι το πληρώνουμε αλλά προς το παρόν δεν μας βγαίνει…Δεν χρειάζεται να συζητάμε πάντως άλλο για το θέμα Λουτσέσκου, έκλεισε».

το κομπλεξ τους απο εκει.....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

https://www.paokmania.gr/podcast/245786 ... tin-koryfi
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ισόβιο συμβόλαιο.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Ο ανθρωπος σεβεται τη δουλεια του,την προσπαθεια του ,την δουλεια των παικτων του ειναι η δευτερη οικογενεια του ο ΠΑΟΚ και το αποδεικνυει συνεχεια του βγαζω το καπελο καλα κανει και μιλαει θα μπορουσε να κανει δημοσιες σχεσεις στην τελικη γιατι να διαβαζει δηλωσεις που αφορουν το προσωπο του απο τον καθε τυχαραπαστο αλλα αυτος εκει τα λεει στα μουτρα τους!
Εχει πολλα κιλα αρ@@@δια και μπραβο του!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”